Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Szőrös pina

Az eddigi hozzászólások

ma 21:29  #13
jakari jakari
Én nem szeretem a szőrös pinát, hanem IMÁDOM. Norbert 0975 feleségének isteni szőrös. 10 évet adnék az életemből ha egyszer látgatnám nyalgatnám, mert 20 évet nyernék vele.
ma 21:17  #12
Szerelő01 Szerelő01
Jó az szőrösen is!
ma 21:15  #11
Pierren Pierren
Nincs bajom szőrössel, sőt! Nagyon izgató tud lenni. De a szőrös és az igenytelen között van távolság. A "sosem karbantartott" keveseknek tetszik, nekem sem. Egy ápolt, igazított szőrös viszont nagyon izgató, nem csak a csupasz. Ízlések és pofonok ugyebár smile
ma 18:42  #10
Danube81 Danube81
Fazon még oké de ha olyan mint a csubakka nekem nagyon lehozós.
ma 18:33  #9
Kabala4 Kabala4
A szőrös pina az igazi nőiesség szimbóluma. Mindig a szőrös puncikat szerettem. A páromé is szőrös, bár volt idő mikor leborotválta a divat kedvéért, akkor nyalni intenzívebben lehetett és úgy is tetszett.
ma 09:01  #8
nudilove nudilove
igen nálunk is szőrös
ma 08:25  #7
Norbert 0975 Norbert 0975
Jól mondod! Tudunk Google chaten beszélni?
(Ez egy válasz UnlimitedFantasies üzenetére (ma 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:10
Ne viccelj, még ha nem is ez a legelfogadottabb most, szerintem azért sokan vagyunk akinek a jó szőrös, természetes pina az izgató! A feleségemet én még nem is láttam csupasszal, nekem annyira így tetszik. Igazából ő meg annak örült hogy emiatt nem kell bajlódnia a szőrtelenítésével. Szóval mindkettőnknek előnyös a helyzet. smile
ma 08:10  #6
UnlimitedFantasies UnlimitedFantasies
Ne viccelj, még ha nem is ez a legelfogadottabb most, szerintem azért sokan vagyunk akinek a jó szőrös, természetes pina az izgató! A feleségemet én még nem is láttam csupasszal, nekem annyira így tetszik. Igazából ő meg annak örült hogy emiatt nem kell bajlódnia a szőrtelenítésével. Szóval mindkettőnknek előnyös a helyzet. smile
ma 08:03  #5
Nudispár80 Nudispár80
Régebben Andi is mindig bortválta teljesen csupaszra. Egy nyaraláson összeismerkedtünk egy idősebb férfi társasággal akikkel eléggé kötetlen beszélgetés alakult kis az ott töltött napok alatt. Egyik este a fanszőrzet is szóba került és győzködték Andit, h mi lenne ha egyszer hagyna valami kis fazont. Nagy sikere lett
ma 06:09  #4
photoshooting photoshooting
Igazából az az örök kedvenc....
ma 05:42  #3
csibefutam csibefutam
Az én nejem nem is nagyon szőrös a pinája .
ma 04:58  #2
gery.69 gery.69
Én is szeretem!
ma 04:49  #1
Norbert 0975 Norbert 0975
A feleségemnek nagyon szőrös pinája van!
/ 1