Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Sztorikat írjatok,féltékeny férjek,akikben előjött az érzés hogy az asszony megcsalja vagy mégsem!?

Az eddigi hozzászólások

ma 11:12  #26
biboots biboots VIP
Én ahányszor beképzelem mindig maszti a vége. Imádom az érzést.
ma 09:46  #25
élvezettel nyalok élvezettel nyalok
Lehet, őt meg az izgatja, vagy csak nem vesz komolyan, és nem hiszi el, hogy téged izgat, vagy nem tudom, de túl sok a "véletlen" egybeesés.
(Ez egy válasz tallerosyzebulon üzenetére (tegnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:21
Nagyon örülnék neki, de azt mondja nem.
Megmondaná ha mégis, tudja mennyire izgat ez engem. MIért tagadná le?
tegnap 22:38  #24
Fox Mulderék Fox Mulderék
Jóvanna! wink
(Ez egy válasz telihold33 üzenetére (tegnap 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:23
LETILTOTTÁK! NEM TUDOTT NYILVÁNOSAN ÍRNI. NEKEM KÜLDTE ÁT!
Tudod ha valaki egy olyan témába ír ami nem oda illik, , azt tiltják x órára.Vagy x napra.
De nem magyarázkodom. Gondold azt hogy én vagyok, én meg röhögök rajtad! vigyor2
tegnap 22:23  #23
telihold33 telihold33
LETILTOTTÁK! NEM TUDOTT NYILVÁNOSAN ÍRNI. NEKEM KÜLDTE ÁT!
Tudod ha valaki egy olyan témába ír ami nem oda illik, , azt tiltják x órára.Vagy x napra.
De nem magyarázkodom. Gondold azt hogy én vagyok, én meg röhögök rajtad! vigyor2
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (tegnap 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:05
Szerintem ugyanaz a srác, csak van egy szóló társkereső profilja is, szetet a zavarosban halászni nyes
tegnap 22:21  #22
tallerosyzebulon tallerosyzebulon
Nagyon örülnék neki, de azt mondja nem.
Megmondaná ha mégis, tudja mennyire izgat ez engem. MIért tagadná le?
(Ez egy válasz élvezettel nyalok üzenetére (tegnap 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:19
Női szemmel nézve ez teljesen egyértelmű: A párod mással dugott! Csak letagadta.
tegnap 22:19  #21
tallerosyzebulon tallerosyzebulon
Persze, hogy izgat és természetesen mondtam is neki. Sajnos nem akar, sokat beszélünk erről, de nem akar ismerkedni. Nem akar mással dugni, szerinte olyan macera. Kérdeztem, mi ebben a macera, élvezkedhet kedvére.
Azt mondja, hogy ismerkedni, flörtölni, elcsábítani a pasit, szóval amíg eljut az ágyig az macerás és minek törje magát, ha dugni akar akkor itthon kedvére kiélheti magát nem keres mást.
Pedig én nagyon szeretném!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (tegnap 02:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 02:16
Véletlenül, persze. Ha téged izgat, hogy mással baszik, akkor mondd meg neki, de nagyon óvatosan, ne legyen gyanúsítás.
tegnap 15:05  #20
Fox Mulderék Fox Mulderék
Szerintem ugyanaz a srác, csak van egy szóló társkereső profilja is, szetet a zavarosban halászni nyes
(Ez egy válasz Akodka üzenetére (tegnap 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:01
Hohy Te mekkora kamu vagy crazya legalább figyelj oda hogy egy profilról válaszolj nyes
tegnap 14:01  #19
Akodka Akodka
Hohy Te mekkora kamu vagy crazya legalább figyelj oda hogy egy profilról válaszolj nyes
tegnap 13:59  #18
telihold33 telihold33
Ezt írta a srác nekem. Csak nem tud írni nyilvánosan mert tiltva lett. worship
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (tegnap 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:29
És mi lett?Ők 1ütt maradtak,vagy szétmentek?A férj kérdőre vont Téged?Köztetek vége lett?
tegnap 13:58  #17
telihold33 telihold33
A pali, igen, kérdőre vont. Odajött reggel, de előtte este a neje írta nekem hogy gáz van. Lebukott!
Az én nevemet mondta mikor épen keféltek. És a férj majdnem ellökte magától, és kérdezgette, és ebből nem tudott kijönni jól és elmondta. Párszor átjött és csak leszopott, mondta neki,,,,de nem mondta hogy egyszer basztunk is.
A férj vissza nézte a kamerákat, és látta hogy nem a bolt felé vette az írányt hanem hozzám.
Reggel tudtam gáz lesz!
Jött is a csengetés, szia, beszélni akarok veled!
Nem akar verekedni, meg balhézni, de tisztázni akarja, mi volt ez az egész?!
Kb arra kért részletezzem el neki mi volt és hányszor! A baszárt nem mondtam el, csak azt hogy petting és leszopott 3 szor. És tudom szereti, stb, de megkívántuk egymást, stb, a pali mondta az életbe ne szóljak hozzájuk és kerüljem a házuk táját is!
Pár hét múlva,,,gondoltam, hülye férfiként amikor kanos voltam, ráírok a nejére facén. Ha gondolja, ujra bekaphatná. De levoltam tiltva.
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (tegnap 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:29
És mi lett?Ők 1ütt maradtak,vagy szétmentek?A férj kérdőre vont Téged?Köztetek vége lett?
tegnap 13:29  #16
BUKKAKE BUKKAKE
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (tegnap 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:12
Megengedte hogy belerakjam a faszom a fazonos anyuci pinájába!
Megbasztam,,élvezte! Ez volt az első és utolsó vele!
Mivel ő annyira felcsigágazta magát ezzel, hogy este a férje épen baszta, és véletlen az én nevemet mondta neki szex közben. Csináld,,,,legyek- Péter,,,és a férj kikészült,,,mi ez mi volt ez ?
Kérdőre vonta, mignem a férj tudta hogy én vagyok itt a közelben ilyen, vissza nézte a kamerát és látta mindig, minden reggel hogy bejönn hozzám a neje. És kb 15-30 percig bent van. Na így buktam le, és a feleség is.
tegnap 13:12  #15
dogging33 dogging33
Megengedte hogy belerakjam a faszom a fazonos anyuci pinájába!
Megbasztam,,élvezte! Ez volt az első és utolsó vele!
Mivel ő annyira felcsigágazta magát ezzel, hogy este a férje épen baszta, és véletlen az én nevemet mondta neki szex közben. Csináld,,,,legyek- Péter,,,és a férj kikészült,,,mi ez mi volt ez ?
Kérdőre vonta, mignem a férj tudta hogy én vagyok itt a közelben ilyen, vissza nézte a kamerát és látta mindig, minden reggel hogy bejönn hozzám a neje. És kb 15-30 percig bent van. Na így buktam le, és a feleség is.
tegnap 13:09  #14
dogging33 dogging33
Én a másik oldalról írok sztorit.
Hátha belefér ide!
Szomszéd,,,,házaspár. Pár lakással arrébb laktak. Fiatalos, középkorú pár.
A hölgy nagyon csinos háziasszony, gyereket szült, pár éves volt a gyermek.
Szerintem nem ugy volt szex otthon. Észre vettem, és sokszor beszéltem a férjével,,aztán sokszor a hölggyel, és többször kalandoztam agyban, mi lenne ha szopatnám, vagy épen megbasznám, de jó lenne.
Fűnyírásnál láttam fürdőruhában, tangásban, ott párszor kivertem magamnak mindig rá gondoltam.
Teltek a hetek, és beszélgetés, jaj de csinos vagy, tornázol? Stb, nevetett, mosolygott, vittem egy hideg üdcsit, férje dolgozott.
Aztán én is vágtam a fűvet és jött arra 2 szer is, tolta a babakocsit. Már itt gyanus volt. Ő is hozott egy üdcsit, beszélgetett velem,férj munkába. Rátértem, hogy meleg van, legszívesebben levektöznék, de a szomszédok miatt nem veszem le a felsőt, Rátértünk a tetkókra, nekem van megnézné, már itt gyanus volt, éreztem, tudtam hogy ez nem egy sima beszélgetés, sodrodtam az árral. levettem a polóm, Láttam hogy ez nem a tetkóról szólt, láttam nézte a hasam alját, hogy szőrös e, vagy sima, a testem vagy a farkam? Elkalandozott másodpercek alatt. Szóba jött a szőr, és tudtam,,,itt már 1000 5 os voltam benne hogy kíván engem. Egy gyors numerát akar! És mondtam, én nem borotválom, max szépítek, fazonos vagyok,,,ezt amikor bemondtam, mondta ő is,,,megsúgja nekem. Lent fazonos. Mondtam biztos szép lehet. Ezt mind ugy hogy a gyerek a babakocsiban.És rátértünk,forrott a levegő!! Mondtam szeretném megcsókolni puszikat adni a fazonos puncijára mert nagyon megkívántam és amit mondott ettől nagyon áll a farkam a nadrágban. Erre azt válaszolta, menjünk egy félre eső helyre és segít nekem ezen. De ha ezt a férja megtudja akkor,,,,
Szívem dobogott ezerrel, bementünk egy biciklitárolóba, Szét néztünk , senki nem lát e, szomszédok!Benemtünk, babakocsit is betolta a gyerek lassan aludt, csönd volt. Fogtam és puszilgattam, a száját a nyakát, markoltam a melleit, és benyultam a szoknyája alá, a seggét markoltam és kérdeztem akkor nyulhatok a puncihoz? Igen,,,és gyönyörű volt, mondtam ebbe bele akarok nyalni, csókolni, szagolni,érezni! És már nyaltam, ő állt és térdeltem,,,az illat csodás volt! Mondta ő is megakarja nézni a faszom. Letoltam a nadrágom de állt rendesen, meglátta és azonnal fogta, markolta, és bevette, térdelt,,,,olyan móhon szopott hogy nem bírtam és kb 3 perc alatt mondtam élvezni fogok, ő meg, nyugi,,,spriccelj! És a szájába engedte,,,,lemyelte! Azt mondta a férjén kivül soha senkit nem szopott le és nem érezte még soha más férfi gecijét! És ő ezt szeretné megismételni! Okés,,,benne voltam. Minden reggel leszopott a biciklitárolóban, voltak bukások,szomszéd, kijött,,,,áhh csak a biciklit nézi a szomszéd, ilyet akar magának! Volt pár magyarázkodás, tudtam ez hosszú távon nem megy. És csak szopás és nyalás volt, Mig nem, kikönyörögrem hogy szeretném ha szét tenné a lábát és betenném neki, és baszhatnám. Megengedte!
tegnap 08:28  #13
viking1988 viking1988
Nekem 18 éves koromban az akkori barátnőm mindenáron nélkülem akart elmenni Sziget fesztiválra. Többször előfordult, hogy ki volt kapcsolva órákra. Nem értem el sehogy. A baratnőjét sem. Rá nagyon féltékeny voltam egyébként is. Utólag kiderült, hogy ott, a szigeten több fiúval is megcsalt. Az egyikkel együtt is maradt, szakítottunk. Akkoriban nagyon összetört. Mára már izgató
tegnap 08:19  #12
élvezettel nyalok élvezettel nyalok
Női szemmel nézve ez teljesen egyértelmű: A párod mással dugott! Csak letagadta.
(Ez egy válasz tallerosyzebulon üzenetére (2026. 07. 25. szombat 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 25. szombat 21:43
Sziasztok!
A múltkor nálunk is volt egy érdekes helyzet, amibe sokmindent bele tudtam volna képzelni, de sajnos nem volt semmi, csak úgy tűnt.
Egyszer mondta a párom, hogy mutassam meg neki, hogy működik a testborotvám. Ő hagyományos borotvát használ a puncijára, szokta változtatgatni, hol teljesen csupasz, hol egy kis mintat készít, hol meghagyja egy kicsit hosszabbra. SZóval azt mondta majd mutassam meg, hogy működik a borotvám mert ki akarja próbálni. MOndtam ok.
Aztán néhány nap múlva este a zuhanynál mondta, hogy akkor most mutassam meg. Megmutattam, meg is csinálta magának. Ekkor nem gondoltam semmit.
Másnap reggel elment vásárolni, mondta, ohgy kell neki néhány új bugyi, melltartó utána meg megy fodrászhoz, ebben sincs semmi, kis vágás, festés...
Eze után délután elment, hogy találkozik egy volt kollégájával, (természetesen pasi) csak isznak egy kávét beszélgetnek és majd jön haza.
Kb kettőkor ment el és este 7 körül jött haza.
Semmi gond, beszélgettek, ettek-ittak.

Másnap összeraktam mindezt ami történt és hát teljesen úgy néz ki mintha egy randi lett volna amire alaposan előkészült.
Persze kérdeztem is tőle, elgondolkodott és azt mondta, hogy tényleg úgy tűnik de semmi ilyesmi nem volt csak így jött össze véletlenül.

Mit gondoltok?
tegnap 08:05  #11
Barna farok Barna farok
Szerintem minden csaj félre dug legalább 1szer
tegnap 07:32  #10
telihold33 telihold33
Ajajajj,,,,,az akkor elég csúnya megcsalás volt.
Régóta voltatok együtt ?És mikor csináltál kamu facet, Sokáig tartott hogy felszedd ? És belemenjen a szopásba ?
Aztán megmondtad neki hogy mi a helyzet, lebukott?
(Ez egy válasz fixeshmmmm üzenetére (tegnap 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:08
Az enyém meg csinált egy kamu facet ,arról ismerkedett szopott mindenkit össze vissza ,és úgy bukott le hogy enis csináltam kamu facet és írtam neki
tegnap 07:25  #9
Kaland2022 Kaland2022
Érdekes topic, jó topicot nyitottál. Te esetednél szerintem ha többször előfordul hasonló szitu, akkor az már eléggé fura. Egy szitu nem a vilagvége, szerintem. De ha többször van ilyen, akkor lehet alapja.
(Ez egy válasz telihold33 üzenetére (2026. 07. 25. szombat 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 25. szombat 17:26
Sziasztok!
Ha bárkinek történt ilyen vagy hasonló esete és féltékeny lett, vagy beképzelte, vagy úgy érezte az asszony félrelépett és ki akarja adni, itt leírhatja!
Velem is történt egy gyanus eset, és nem tudom hova tenni a dolgot!
Zavar is, féltékeny lettem, és egyben izgató is!
Nejem elmegy anyóssal a kórházba, 20 km, és aki viszi őket egy idősebb régi ismerős,kb 60 éves pali.
X .-óra múlva hív a párom, ott kell maradni anyósnak több órát, vizsgálatok stb, de addig hazajönnek, mert X.-bácsinak dolga van, Ok. Itt már kicsit érdekes volt a dolog, soha nem volt senkivel kettesben autóban a párom x éve, amióta velem van. Itt eléggé felkaptam a fejem a telóbeszélgetésnél. Ok. Eltelt 20 perc,hívom,,,nem bírtam magammal,,,,azon agyaltam,,,nehogy az őreg rávegye,,,megfogdossa, combját,melleit,,és félre álljanak,,és leszopatja magát,,már mindenen gondolkodtam. Hívom telón 20 perc útán a párom,,kikapcsolva, sípol! Megállt bennem az ütő! Mindenre gondoltam. Megnéztem gyorsan mikor hívtam, mennyi idő telt el, és kb mennyi idő alatt érhettek haza az első hívás óta! 30 perc. Mindenre gondoltam, forogtak az érzések bennem. És kb 45 perc után megérkeztek, ablakból úgy figyeltem,,,a párom hátsó ülésről szállt ki,,de a haja kicsit fura volt,,,,,mint aki kócos lett egy szopás után,,,mint akinek ráhúzták egy faszra a fejét és gyorsan kellett szopnia. Kiszállt a kocsiból és ablakon láttam, kezével a haját igazítja. És jött be, felkérdeztem hol merre jártak eddig?
X.-bácsinak volt egy kis dolga mlg egy üzletbe beugrott! Na ??? Vélemények? És meséljetek akár itt akár privátban ha ti is úgy gondoljátok nálatok is lehetett ilyen megcsalásos kaland! Vagy épen beképzeljük, mert pasik vagyunk! violent
tegnap 07:08  #8
fixeshmmmm fixeshmmmm
Az enyém meg csinált egy kamu facet ,arról ismerkedett szopott mindenkit össze vissza ,és úgy bukott le hogy enis csináltam kamu facet és írtam neki
tegnap 02:16  #7
kandurmarci kandurmarci
Véletlenül, persze. Ha téged izgat, hogy mással baszik, akkor mondd meg neki, de nagyon óvatosan, ne legyen gyanúsítás.
(Ez egy válasz tallerosyzebulon üzenetére (2026. 07. 25. szombat 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 25. szombat 21:43
Sziasztok!
A múltkor nálunk is volt egy érdekes helyzet, amibe sokmindent bele tudtam volna képzelni, de sajnos nem volt semmi, csak úgy tűnt.
Egyszer mondta a párom, hogy mutassam meg neki, hogy működik a testborotvám. Ő hagyományos borotvát használ a puncijára, szokta változtatgatni, hol teljesen csupasz, hol egy kis mintat készít, hol meghagyja egy kicsit hosszabbra. SZóval azt mondta majd mutassam meg, hogy működik a borotvám mert ki akarja próbálni. MOndtam ok.
Aztán néhány nap múlva este a zuhanynál mondta, hogy akkor most mutassam meg. Megmutattam, meg is csinálta magának. Ekkor nem gondoltam semmit.
Másnap reggel elment vásárolni, mondta, ohgy kell neki néhány új bugyi, melltartó utána meg megy fodrászhoz, ebben sincs semmi, kis vágás, festés...
Eze után délután elment, hogy találkozik egy volt kollégájával, (természetesen pasi) csak isznak egy kávét beszélgetnek és majd jön haza.
Kb kettőkor ment el és este 7 körül jött haza.
Semmi gond, beszélgettek, ettek-ittak.

Másnap összeraktam mindezt ami történt és hát teljesen úgy néz ki mintha egy randi lett volna amire alaposan előkészült.
Persze kérdeztem is tőle, elgondolkodott és azt mondta, hogy tényleg úgy tűnik de semmi ilyesmi nem volt csak így jött össze véletlenül.

Mit gondoltok?
/ 2