Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

a dolgok megtörténnek - veled, velem, mindenkivel, hát akkor írjuk meg egymásnak, hogy okuljunk, hogy szórakozzunk, és hogy akár, fel is izguljunk kicsit!

Az eddigi hozzászólások

2026. 08. 14. péntek 11:07  #5
Gerzson95 Gerzson95
Tavaly vagy tavaly előtt párommal kocsikáztunk , egymásra néztünk kerdeztem tőle hogy megállunk valahol bolintott majd mentünk mentünk lestem a helyeket hol tudok meg állni majd egy gátra fel hajtottam és élénk tárulkozot egy kocsival kijart kis út ami egy erdőbe majd azon túl egy mezőre vitt , meg áltam ülések előre marmesztunk is hátra tudni kell 35 fok lehetett full bőrülések , be patantam hatra le vetkoztem jött utánam es szépen rám ült kurva nagyott kefeltunk miközben majd meg sütünk izadtunk bele a bőrülésbe de nem érdekelt minket élveztünk egy nagyott meg csókoltuk egymást és mentünk is tovább
2026. 08. 14. péntek 11:06  #4
Gerzson95 Gerzson95
Tavaly vagy tavaly előtt párommal kocsikáztunk , egymásra néztünk kerdeztem tőle hogy megállunk valahol bolintott majd mentünk mentünk lestem a helyeket hol tudok meg állni majd egy gátra fel hajtottam és élénk tárulkozot egy kocsival kijart kis út ami egy erdőbe majd azon túl egy mezőre vitt , meg áltam ülések előre marmesztunk is hátra tudni kell 35 fok lehetett full bőrülések , be patantam hatra le vetkoztem jött utánam es szépen rám ült kurva nagyott kefeltunk miközben majd meg sütünk izadtunk bele a bőrülésbe de nem érdekelt minket élveztünk egy nagyott meg csókoltuk egymást és mentünk is tovább
2026. 08. 14. péntek 09:29  #3
hevesiapuci hevesiapuci
Az első lakásom...
20 évesen vásároltam az első lakásomat egy vidéki kisvárosban. Minimális felújítás után úgy döntöttem kiadom albérletbe. Meg is lett az albérlő, akinek adtam kulcsokat és úgy állapodtunk meg, hogy következő hónap 1 napjától teljesen beköltözhet, addig én elhordom a felújításból ottmaradt cuccaimat, munkás ruháimat stb.
Közben a munkahelyről egy frissen belépett 18 éves lányt elhívtam randizni. 1 hétig beszélgettünk, fagyiztunk stb. Nagyon jól nézett ki kb 158cm vékony, kicsi kerek popsival kicsi cicikkel. Vörös enyhén hullámos haja és hófehér bőre nagyon bejött. Az egyik péntek délután végezvén a melóból ismét sétáltunk a fagyizó felé, majd fagyival a kézben irány a park. Nagyon sok erdős része van ennek a kisvárosnak, ami nem túl forgalmas. a főút és a házak között sok olyan hely akadt, ami eléggé eldugott volt. Itt történt az első csók, majd simogatások ruha alatt is. felfedeztem pici kerek mellét, ágaskodó mellbimbóját ő nadrágon keresztül gyúrta farkam, majd be is nyúlt és húzgálni kezdte. Édes apró keze járt farkamon... Kigomboltam nadrágját és én is benyúltam a pici tangába... Nem volt teljesen csupaz, pici V alakot hagyott szeméremdombján. (Igen, ő az a lány, akiről már írtam( Finoman játszottam csiklójával, néha picit bedugva ujjam a nedves hüvelyébe... Ő ott akart magában érezni, azonnal... Én nem ott akartam, gondoltam felviszem a lakásomra, talán nem lesz ott pakolni az albérlőm. Úgy is lett, picit rendbe szedtük magunkat és elindultunk. kb 25 perc séta után érkeztünk oda. Nem volt fent senki. kopogtam, csengettem stb. kinyitottam az ajtót a kulcsommal és becsaptam, majd miután gyorsan szétnéztünk egymásnak estünk.
Gyorsan levettem róla mindent, ledobáltam én is a nagyobb szobában a ruháimat a földre és a kanapéra fektettem. Nyaltam ujjaztam amíg el nem élvezett. Majd ő jött. Lassan nyalogatta farkamat nem túl mélyre engedve be szájába és folyamatosan kérdezte, hogy jól csinálja e. Mint kiderült nem túl sokat szopizott és nem is nagyon szeretett... Abbahagyta én meg kérdőn néztem rá ő pedig fölém mászott és magába irányítva beleült álló farkamba. Csodás volt nedves hüvelye... Gumi? -kérdeztem. -Nem kell, gyógyszert szedek...-válaszolta Lassan érzékien lovagolt közben smároltunk, vagy a bimbóját szoptam.
Helycsere ő feltérdelt a kanapéra én meg mögé álltam és úgy dugtam tovább... Majd...
Igen. Jött a meglepetés... csapódott az ajtó, majd szinte azonnal egy fej bukkant fel a nyitott szoba ajtóban, majd egy sikoly... leeső szatyor, szanaszét guruló dolgok, majd egy férfi nevetése, aki benyúlva ránk zárta az ajtót.
Hát na. tök égő volt, csajom is rák vörös volt én is nyes Az albérlők közölték, hogy inkább nem vennék ki a lakást, ha nem baj...
Mi pedig csajommal be is költöztünk. Egy igazi kis nimfomán lányt ismerhettem meg személyében, akivel volt, hogy naponta 2x dugtunk. Reggel rögtön ébredés után egy gyors menet, majd délután munkából hazajövet egy hosszabbat...
2026. 08. 14. péntek 07:03  #2
hevesiapuci hevesiapuci
20 éve...
Egy igazi kis nimfomán csajom volt akkoriban, ha 2 napig nem volt semmi akkor már kezelhetettlen volt smile A szülőknél látogatóban nem volt rá lehetőség és a hosszú hétvége igen csak megviselte a lányt.
Sajópetri környékén jártunk éppen, amikor eldöntöttem, hogy félreálok. Befordultam egy földútra, valami bányatóhoz vitt. A két oldalt kukorica táblák. Amikor megláttam a két tábla közötti kis fasort és az oda vezető kis utat behajtottam. Tipikus falu széli mezőgazdasági út, kidobált szemetek stb. Bentebb haladva egyre kevesebb lett a szemét és egy elfogadható tisztásra értünk.
Soha nem csináltuk még autóban. Kiszálltunk, üléseket előre, majd be a kombi hátsó ülésére. Elég szép hely lett...
Izgatottan láttunk neki...
Csajom levette a kis nyári ruháját, természetesen nem volt rajta melltartó. Én egyből rábuktam melleire. Imádtam a kis mellét azokkal a kis sötét bimbókkal. Élvezettel sóhajtozott amíg szopkodtam őket, kezemmel már a kicsi fehér tanga alatt jártam. Nem volt teljesen csupasz V alakban fazonozta dombocskáját. Annyira nedves volt, hogy akadálytalanul toltam be ujjam. Gyorsan én is megszabadultam ruhámtól és amennyire lehetett elterültem az ülésen. Csajom pedig bekapta farkam és szopott élvezettel amíg én nyaltam... Már majdnem elmentem és ő is közel volt hozzá, amikor nyekergő hangokra figyeltem fel, majd nem sokkal később egy öreg 70 körüli bácsika nézett be a nyitott ajtón kigúvadt szemekkel... Természetesen szépen látott mindent nyes Csajom baromi nedves kitárulkozó punciját és popsiját és alatta engem. Megdövvenbe bámultam a papát, abba is hagytam a nyalást. Csajom nem vette észre és tovább mozgatta a csípőjét. Egy pillanat volt csak, hisz a papa nem szált le a kerékpárral az autó mellett haladt el, majd oltárit káromkodva behajtott a kukoricatáblába és betakarta magát a tanyabike-al. Csajom ekkor vette észre, hogy nem vagyunk egyedül nyes
Kicsit hezitált, majd az ülésről elvette a ruhát és belebújt a papucsába és kiszállt. Az öreg felé ment. Én is gyorsan felkaptam a nadrágomat és segítettünk a papának. Az öreg elment, mi oltárit nevettünk az egészen és elindultunk haza, hogy jobb ezt otthon csinálni...
2026. 08. 11. kedd 13:41  #1
rejtvénykönyv rejtvénykönyv
van egy topic, amit, szerintem szétcsap, hogy zsúfolásig telítődik a ctrlC - ctrlV sztorikkal, és vannak, vagyunk, akik ezt nem csípik. nekik, nekünk, nekem nyitom ezt itt most, ami topic mottója lehetne, az, hogy az igazat írd, ne csak a valót smile ...de nem az, hát hajrá, meséljetek gg-társak, és társnők!
/ 2