Engem is felizgat egy szép bráner látványa, legfőképpen ahogy elképzelem hogy csúszna be a nejem izmos puncijába. Sokszor elképzelem, hogy felszopok egy fiatal eres kemény farkat a nejemnek, és finoman behelyezem a puncijába. Viszont kizártnak tartom, hogy kettesben szexeljek egy jófarkú pasival, nem hogy nem vonz, egyenesen visszataszítónak tartom a szitut. Nehéz ezt így kifejteni, biztos van aki hasonlóan gondolkozik, az érti mire gondolok....
Valóban tetszetős darab!
(Ez egy válasz Pussymaniac81 üzenetére (2026. 09. 05. szombat 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazad van én is szeretem a farkakat tehát tetszik nem tetszik meleg vagyok.
(Ez egy válasz cort74 üzenetére (2026. 09. 02. szerda 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 02. szerda 18:53
Uraim, miért hazudtok magatoknak, akit picit is beindít egy pénisz látványa, az igenis bi, vagy latens meleg, nincs mit ezen szépíteni.
És nincs is ezzel semmi baj.
És nincs is ezzel semmi baj.
Na ez beindít!
Szívesen élvezésig szopnám!
Csak egy a baj: ha beindit a fasz látványa hetero nem lehetek! (Ez egy válasz Pussymaniac81 üzenetére (2026. 09. 05. szombat 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen élvezésig szopnám!
Csak egy a baj: ha beindit a fasz látványa hetero nem lehetek! (Ez egy válasz Pussymaniac81 üzenetére (2026. 09. 05. szombat 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem volt ilyen tervem, egyszerűen csak magamból indultam ki! De örülök ha mégis így van
(Ez egy válasz Talkative üzenetére (2026. 09. 06. vasárnap 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Talkative üzenetére (2026. 09. 06. vasárnap 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 06. vasárnap 15:58
Meggyőztél, átírtam a profilomon a heterot, biszexuálisra
Meggyőztél, átírtam a profilomon a heterot, biszexuálisra
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2026. 09. 03. csütörtök 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2026. 09. 03. csütörtök 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 03. csütörtök 06:06
Nyilván a cím is kettős. Ha hetero vagy, nem indít be a farok. Ha beindít, nem vagy hetero. De ez egyáltalán nem ilyen vagy olyan kategória. Én élvezem pl mindkét nemet mégis teljesen hetero életmódot elek. Hol ilyet nézek a neten is, hol olyat? Néha csak olyat. Akkor meleg vagyok? Néha meg csak csajokat. Akkor hetero? Egyszerűen csak nyitott vagyok, és nem érdekel, ha valaki hetero, bi vagy meleg vagy bármi. Egy életünk van, élvezzük ezt úgy, ami a legjobb nekünk
De szép
(Ez egy válasz Pussymaniac81 üzenetére (2026. 09. 05. szombat 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi!
https://photo.static.goldengate.hu/goldengate_users//4/7/0/4701090/ff_4701090_640x480_83708246.jpg (Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 09. 05. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
https://photo.static.goldengate.hu/goldengate_users//4/7/0/4701090/ff_4701090_640x480_83708246.jpg (Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 09. 05. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ez szép.
(Ez egy válasz Pussymaniac81 üzenetére (2026. 09. 05. szombat 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Kinek mi a szép.
Igen, egy ideje vettem észre, hogy izgat a férfiak farka. Szívesen venném kezembe, vagy a számba!
Bocsánat, nem kötekedésből írtam csak engem mint tényleges heterót bántja a szemem a definíció pontatlansága.
Pontosan!
Szinte teljes mértékben egyetértek veled.
Annyit tennék hozzá, hogy hogy hetero, bi, meleg, mindenki éli az életét, ugyanúgy eszik, iszik, dolgozik, alszik, vezeti az autóját. Csak a szexuális vágyaik-szokásaik nem teljesen ugyanolyanok... (Ez egy válasz biboots üzenetére (2026. 09. 03. csütörtök 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Annyit tennék hozzá, hogy hogy hetero, bi, meleg, mindenki éli az életét, ugyanúgy eszik, iszik, dolgozik, alszik, vezeti az autóját. Csak a szexuális vágyaik-szokásaik nem teljesen ugyanolyanok... (Ez egy válasz biboots üzenetére (2026. 09. 03. csütörtök 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 03. csütörtök 06:06
Nyilván a cím is kettős. Ha hetero vagy, nem indít be a farok. Ha beindít, nem vagy hetero. De ez egyáltalán nem ilyen vagy olyan kategória. Én élvezem pl mindkét nemet mégis teljesen hetero életmódot elek. Hol ilyet nézek a neten is, hol olyat? Néha csak olyat. Akkor meleg vagyok? Néha meg csak csajokat. Akkor hetero? Egyszerűen csak nyitott vagyok, és nem érdekel, ha valaki hetero, bi vagy meleg vagy bármi. Egy életünk van, élvezzük ezt úgy, ami a legjobb nekünk
No, egyszerűbben fogalmazok, hogy ...
A hetero férj nem a faroktól jön izgalomba, hanem a felesége gyönyörétől. Ha a farok hozná izgalomba, vagy a farok is, akkor nem lenne hetero.
De mint írtam, mindegyik természetes dolog. Viszont egyszerűbb nevén nevezni a dolgokat, mint mismásolni... Hiszen egyiket sem kell szégyelni. A világ úgy jó, hogy sokszínű. (Ez egy válasz rejtvénykönyv üzenetére (2026. 09. 03. csütörtök 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
A hetero férj nem a faroktól jön izgalomba, hanem a felesége gyönyörétől. Ha a farok hozná izgalomba, vagy a farok is, akkor nem lenne hetero.
De mint írtam, mindegyik természetes dolog. Viszont egyszerűbb nevén nevezni a dolgokat, mint mismásolni... Hiszen egyiket sem kell szégyelni. A világ úgy jó, hogy sokszínű. (Ez egy válasz rejtvénykönyv üzenetére (2026. 09. 03. csütörtök 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 03. csütörtök 05:45
ugye arról írtál, hogy téged, titeket mi indít be? aligha lehet véleményed ex katedra kijelentés, de a te igazad, az a te igazad
Engem nagyon beindít. Imádom a szép farkakat