Húha, már ennyi az idő? (2:17) Azt hiszem tényleg ideje eltűnni a színről. Jó éjszakát!
Jaj,én még mindig itt vagyok,mikor holnap,ill ma korán kelek...8kor,hú.
Mindenkinek rózsás és angyalröpte álmokat kívánok!
Mindenkinek rózsás és angyalröpte álmokat kívánok!
mit mondhatnék? nyugodalmas, szépséges, türelmes életet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 05. 23. szerda 15:52
És akkor, most már végleg: SZIASZTOK! Szép, tartalmas fórumozást: Katinka.
És akkor, most már végleg: SZIASZTOK! Szép, tartalmas fórumozást: Katinka.
Jó éjszakát, szép álmokat a földön és a fantáziában!
Jó éjt !
Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!
Sziasztok,megyek mert dogom akadt.....
Most hülyének fogsz nézni,de én is fantáziáltam ilyenről.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 00:07
Jó éjszakát mindenkinek, álmodjatok szépeket, mint amilyeneket én szoktam:
Jó éjt mindenkinek!
Jó éjt!
Gnájt mindenkinek!
ok, de mit respectálsz?
mit veszel figyelembe?
milyen szempontok alapján?
mire tekintettel?
kit tisztelsz?
minek a vonatkozásában?
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 05. 11. péntek 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
mit veszel figyelembe?
milyen szempontok alapján?
mire tekintettel?
kit tisztelsz?
minek a vonatkozásában?
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 05. 11. péntek 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Respect!
igazuk van! dobd ki azt a sok szar kólát!
osztán a helyére dobálhatod az öres sörösdobozokat! (Ez egy válasz simon01 üzenetére (2007. 05. 09. szerda 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
osztán a helyére dobálhatod az öres sörösdobozokat! (Ez egy válasz simon01 üzenetére (2007. 05. 09. szerda 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 18:06
Na mentem én is, mert rámszóltak, hogy tegyek már rendet a fejemben és a környezetemben:
Jó éjszakát mindenkinek, álmodjatok szépeket, mint amilyeneket én szoktam:
Na mentem én is, mert rámszóltak, hogy tegyek már rendet a fejemben és a környezetemben:
na hogy tovább ne bánkódj tedd a lábaid a vállamra , ha már a lotyókám is ily büntetést szán nekem!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 09. szerda 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 11:26
a csak kicsit bánatos szmájlis eleget győzködte priviben
a csak kicsit bánatos szmájlis eleget győzködte priviben
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 09. szerda 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 11:14
Dákó!
Én minden esetre nagyon sajnálom, h nem leszel többé, nekem hiányozni fogsz!
Kár, h egy általam tényleg nagyon tisztelt ember csak kicsit bánatos szmájlit ír!
egy jótanács elköszönésképp: nagyon hirtelen vagy (pár éve én is ilyen voltam-de még soxor most is) ezen változtass! ja és a humor, soxor csak zrikáltak Téged, köztük pár* én is! ezeket ne vedd komolyan, ezek csak kedveskedések a számodra! és soxor ilyenkor zizzentél be.
egyébként meg megértem a döntésed.
sok szerencsét az életben és még több szerelmeskedést!
Kár, h egy általam tényleg nagyon tisztelt ember csak kicsit bánatos szmájlit ír!
egy jótanács elköszönésképp: nagyon hirtelen vagy (pár éve én is ilyen voltam-de még soxor most is) ezen változtass! ja és a humor, soxor csak zrikáltak Téged, köztük pár* én is! ezeket ne vedd komolyan, ezek csak kedveskedések a számodra! és soxor ilyenkor zizzentél be.
sok szerencsét az életben és még több szerelmeskedést!
Dákó!
sok szerencsét az életben és még több szerelmeskedést! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
sok szerencsét az életben és még több szerelmeskedést! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 05. 06. vasárnap 13:09
Üdv emberek! (részvétem a kivételnek)
Úgy döntöttem, bár nem sokakat érdekel, hogy többet nem jövök a fórumra! Egyesek fellélegezhetnek! Valószínű a GG-re se járok majd fel, hisz a pontjaimat nem jogosan vették el! Ugyanis nagyon sok hsz.-emmel emeltem az oldal szinvonalát, vagyis próbáltam! Szóval én csak a fórum és az amatör beküldött videók letöltése miatt jártam ide, de mivel pontjaim jelentősen megcsappantak, ezért tölteni sem tudok már! Amit nagyon sajnálok!
Egy szónak is száz a vége: sajnálom, hogy el kell mennem, főleg azok az emberek miatt, akik talán "szerettek"! Nekik további jó egészséget és boldogságot kívánok! Riszpektálom őket!
Másrészt úgy látom egyre többen döntenek úgy, hogy megválnak az oldaltól, amit kezdek érteni! Ez szerintem egy intő jel! És a végén csak egy rakás fog maradni, az alja! Mert ez már nem igazi fórum, és ez nem csak az én szavam!
Szóval legyetek jók, és SZEX FOR EVER!!!
Ui.: yocoo, NumLock, 00000000, és remélem Anthony is csatlakozik, tartsátok életben a Tuning-topic-ot! THX!
Úgy döntöttem, bár nem sokakat érdekel, hogy többet nem jövök a fórumra! Egyesek fellélegezhetnek! Valószínű a GG-re se járok majd fel, hisz a pontjaimat nem jogosan vették el! Ugyanis nagyon sok hsz.-emmel emeltem az oldal szinvonalát, vagyis próbáltam! Szóval én csak a fórum és az amatör beküldött videók letöltése miatt jártam ide, de mivel pontjaim jelentősen megcsappantak, ezért tölteni sem tudok már! Amit nagyon sajnálok!
Egy szónak is száz a vége: sajnálom, hogy el kell mennem, főleg azok az emberek miatt, akik talán "szerettek"! Nekik további jó egészséget és boldogságot kívánok! Riszpektálom őket!
Másrészt úgy látom egyre többen döntenek úgy, hogy megválnak az oldaltól, amit kezdek érteni! Ez szerintem egy intő jel! És a végén csak egy rakás fog maradni, az alja! Mert ez már nem igazi fórum, és ez nem csak az én szavam!
Szóval legyetek jók, és SZEX FOR EVER!!!
Ui.: yocoo, NumLock, 00000000, és remélem Anthony is csatlakozik, tartsátok életben a Tuning-topic-ot! THX!