Szép álmokat mindenkinek!
Te már alszol??
LOL! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 11. szerda 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
LOL! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 11. szerda 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenkinek szép álmokat! (Doki! tied a pálya!)
az egyik mintha én lennék 20 évvel ezelőtt, a másik...nem is tudom...olyan ismerős a fickó, csak már nem emlékszem rá...
Mindenkinek szép álmokat!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenkinek szép álmokat!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 21:40
kérem, engem most rabolnak!!!
viszlááát!!!
néha azért benézeeek (ha időm engedi)!
viszlááát!!!
kérem, engem most rabolnak!!!
viszlááát!!!
viszlááát!!!
Szép estét, jó éjt mindenkinek!
Lassan kel fel a nap.
Hát akkor megint szép jó reggelt mindenkinek
Hát akkor megint szép jó reggelt mindenkinek
Jó éjt mindenkinek!
SZÉP JÓ REGGELT MINDENKINEK!
Jó éjszakát mindenkinek!
JÓ ÉJSZAKÁT!
Jó éjszakát mindenkinek, és kellemes hétvégét kívánok!
Kivétel a baglyognak
Kivétel a baglyognak
Köszönjük! Nyugodalmas jóéccakát mindenkinek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)
2007. 06. 10. vasárnap 01:03
Nos,álmodjatok szépeket,nyugodjon meg mindenki,aki nem nyugodt és holnap egyetek soook-soook ropogós cseresznyét. Jah,azt kihagytam a kedvenc gyümieim közül...a nappaliban...
Nos,álmodjatok szépeket,nyugodjon meg mindenki,aki nem nyugodt és holnap egyetek soook-soook ropogós cseresznyét. Jah,azt kihagytam a kedvenc gyümieim közül...a nappaliban...