Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2010. 11. 28. vasárnap 15:35  #9
Törölt felhasználó (768271)
hat igen,egy jo kurvaneni sokat tud segiteni az "ilyen" problemakon!!
2010. 11. 28. vasárnap 10:13  #8
bazzeg bazzeg
.. ja és nem kell szentimentálisnak lenni . persze ,hogy jobb egy barátnővel ,mert ott vannak érzelmek ,de ahhoz barátnőt kell találni először , utána el kell jutni az ágyig és mivel ugye az illető szüz ezért frusztrált lesz ,mert még nem csinálta . ugyanez egy prostinál nincs meg . ha rosszul sikerül nem kell tartanod töle ,hogy elmondja a barátnöinek , ha meg jól sikerül és megtanit ,hogy kurj jól akkor meg lefogod nyűgözni a csajodat .
2010. 11. 28. vasárnap 10:06  #7
bazzeg bazzeg
Nem nyes De a tapasztalat akkor is mindegy honnan jön . Ha rossz prostit választ az ember ugyanolyan kellemetlen lesz a dolog ,mint egy éretlen csajjal
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2010. 11. 28. vasárnap 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 28. vasárnap 08:33
A tapasztalat mindegy honnan jön-akkor neked ugyanolyan volt a sex kurvával mint egy nem fizetös lánnyal mondjuk?
2010. 11. 28. vasárnap 08:33  #6
christiano christiano VIP
A tapasztalat mindegy honnan jön-akkor neked ugyanolyan volt a sex kurvával mint egy nem fizetös lánnyal mondjuk?
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2010. 11. 27. szombat 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 27. szombat 21:11
Attól függ ,hogy utcalányra gondolsz vagy szobás prostira? Amúgy mindegy ,mert a punci az punci a tapasztalat meg mindegy honnan jön ,mert lehet egy érettebb prosti megtanit jól dugni , ellenben egy egy éjszakás kalandból semmit sem tanulsz csak elmondhatod magadról ,hogy volt már a farkad punciban ..
Ha teheted mindenképpen egy érettebb prostihoz menj és mondd meg neki a frankot ,hogy nem voltál nővel és megakarod tanulni ,hogy kell egy nővel bánni az ágyban .
Nem elitélendő dolog, tedd meg és járj sikerrel ! Aztán majd számolj be !
2010. 11. 28. vasárnap 07:41  #5
zimmi zimmi
Gyors,kapkod,nem rád figyel,hanem az időre,hogy minél előbb végezzen, és csak a pénzed lesi, valamint csak az érdekli. Egy rendes lánnyal egy egész éjszaka aki felé még érzel is valamit kölcsönösen, jobb. Kapkodni,hogy tudd milyen felesleges.
Kapkodtam,kíváncsi voltam én is és nagy csalódás lett a vége,először, nem is értettem ebbe mi a jó.
2010. 11. 28. vasárnap 01:07  #4
epson72 epson72
Hogy mire figyeljél? Legyen jó. És ne legyen elkapkodva. Meg hasonló gondolatok.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 27. szombat 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (776191)
2010. 11. 27. szombat 15:15
Sziasztok kiváncsi vagyok a véleményetekre hogy szerintetek mennyire elitélendő dolog elveszteni egy prostival?Esetleg ha van itt olyan aki prostival vesztette el beszámolókat is szívesen fogadok, vagy tanácsokat hogy mire figyeljek majd.
2010. 11. 28. vasárnap 00:22  #3
santacrus santacrus
Szia hát én prositval veszetem el de nem olyan jó a szex mit egy barátnővel
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 27. szombat 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok kiváncsi vagyok a véleményetekre hogy szerintetek mennyire elitélendő dolog elveszteni egy prostival?Esetleg ha van itt olyan aki prostival vesztette el beszámolókat is szívesen fogadok, vagy tanácsokat hogy mire figyeljek majd.
2010. 11. 27. szombat 21:11  #2
bazzeg bazzeg
Attól függ ,hogy utcalányra gondolsz vagy szobás prostira? Amúgy mindegy ,mert a punci az punci a tapasztalat meg mindegy honnan jön ,mert lehet egy érettebb prosti megtanit jól dugni , ellenben egy egy éjszakás kalandból semmit sem tanulsz csak elmondhatod magadról ,hogy volt már a farkad punciban ..
Ha teheted mindenképpen egy érettebb prostihoz menj és mondd meg neki a frankot ,hogy nem voltál nővel és megakarod tanulni ,hogy kell egy nővel bánni az ágyban .
Nem elitélendő dolog, tedd meg és járj sikerrel ! Aztán majd számolj be !
2010. 11. 27. szombat 15:15  #1
/ 3