inkább bánd a tetted, mint bánkodj, hogy azon, miket tehettél volna))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 06. péntek 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4034272)
2019. 09. 06. péntek 10:59
A kíváncsiság mindenkit nagyon tud hajtani.
Inkább azt bánd amit nem tettél meg, ne azt amit megtettél!
Előbb utóbb biztosan meg fogom tenni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 06. péntek 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 06. péntek 10:59
Inkább azt bánd amit nem tettél meg, ne azt amit megtettél! (Ez egy válasz Kitudja üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Inkább azt bánd amit nem tettél meg, ne azt amit megtettél! (Ez egy válasz Kitudja üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 05. csütörtök 21:41
Akkor legalább te már eljutottál odáig,hogy meg merted kóstolni.
Nálam is elmegy a kedv és nem tettem még meg,pedig izgat.
Nálam is elmegy a kedv és nem tettem még meg,pedig izgat.
Pedig ahogy elnézem egy kis gyakorlás után elérnéd.
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 05. csütörtök 16:30
Max gyertyában állva, de jobb lenne ha bekaphatnám magamnak... Nem pontos a célzás sem, meg amikor kint van, már nem kívánom a gecimet...
Minden alkalommal nyelem és imádom
Akkor legalább te már eljutottál odáig,hogy meg merted kóstolni.
Nálam is elmegy a kedv és nem tettem még meg,pedig izgat. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálam is elmegy a kedv és nem tettem még meg,pedig izgat. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 05. csütörtök 08:43
Nálam is ez van.
Amikor élvezek azonnal lenyelem, ezután már nem érdekel.
Amikor élvezek azonnal lenyelem, ezután már nem érdekel.
hali, én maxti közben sűrűn nyalom az előváladékot is...és a végén vágyom már a sperma ízet a számban))))
Max gyertyában állva, de jobb lenne ha bekaphatnám magamnak... Nem pontos a célzás sem, meg amikor kint van, már nem kívánom a gecimet...
Szoktam kóstolni én is, és ugyan így vagyok mint a legtöbben. Ha elélveztem már nem érdekel. Így az élvezés előtt abbahagyom a masztit de csak épp hogy és akkor lüktet ki egy kis spermát. Azt le szoktam nyelni aztán kiverem rendesen. Ezt pl szivesen meg is mutatnám élőben és meg is néznék egy ilyet valakitől.
Én ha megkóstolni van kedvem akkor előveszem a prosztata masszírozómat és kimasszírozok egy kicsit. Attól nem megyek el és a kedvem sem megy el. Ellenben akkor amikor már elélveztem már a gondolatától is rosszul vagyok.
Nálam is ez van.
Amikor élvezek azonnal lenyelem, ezután már nem érdekel. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 04. szerda 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Amikor élvezek azonnal lenyelem, ezután már nem érdekel. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 04. szerda 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3924172)
2019. 09. 04. szerda 00:16
Én szeretném le nyelni de miután el élvezek nem kívánom valakinek tipp ötlete hogy tudnám meg tenni?
Én szeretném le nyelni de miután el élvezek nem kívánom valakinek tipp ötlete hogy tudnám meg tenni?
Sziasztok ! Ha a csajszi visszapasszolja simán lenyelem .
Teljesen normális vagy. Van a szexőrületnek egy olyan foka, amikor úgy érzi az ember bármit meg kell tennie. Hosszas maszti kell előtte és akkor messzira lősz. Szerintem nem érdemes napokat kihagyni, a sperma szinte korlátlanul termelődik, a frelizgultságtól függ, milyen messzire lősz.
(Ez egy válasz busquets üzenetére (2008. 11. 21. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 18:42
Már gyakran próbáltam masztrurbálás közben lenyelni a sajátom, de valahogy sosem spriccelek el olyan messzire, pedig hajolok rendesen. Van valami tanács? Esetleg 4-5 napig ne verjem, és akkor messzebre is el tudok lőni, vagy ez nem azon múlik? Egyáltalán normális vagyok, hogy ezt szeretném?
A kávé mellett nagyon klassz a joghurtba verés is, bele kell keverni, megmarad az íze, és ráadásul később is elfogyaszthatod!
Johettek az enyemet is kostolgatni sracok
Imadom barmelyik lukbol kinyalni a geci mindig finom
Ma webkamon valaki akit erdekel ez a tema megnezheti.
Én a popsira élvezek és