verácska)) én is szívesen csókolóznék szopás után veled))) és akár a frissen teleélvezett puncidből is kinyalnám spermát......)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 04. szerda 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2937162)
2017. 10. 04. szerda 23:16
az exem imádta, ha szopás után átraktam a szájába, és ő nyelte le
le is szopott előttem másik pasit...
![smile](images/smilies/smile.gif)
az exem imádta, ha szopás után átraktam a szájába, és ő nyelte le
le is szopott előttem másik pasit...
magamét nyeltem sokszor.... finom)))
mostmár szeretném másik pasiét is kostólni.... punciből kinyalva, vagy csecsről lenyalva....
de akaár közvetlenül kiszopva is..... ide bakancslist)))
mostmár szeretném másik pasiét is kostólni.... punciből kinyalva, vagy csecsről lenyalva....
de akaár közvetlenül kiszopva is..... ide bakancslist)))
mindíg....
szia!) sajna még nem....
pedig jó lenne számba venni másik pasiét, hogy kényeztetés után közvetlen érezzem élvezetét.... (Ez egy válasz sate01 üzenetére (2017. 09. 19. kedd 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
pedig jó lenne számba venni másik pasiét, hogy kényeztetés után közvetlen érezzem élvezetét.... (Ez egy válasz sate01 üzenetére (2017. 09. 19. kedd 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 19. kedd 08:33
Szia! Sikeült már másik pasit a szàdra venni,hogy a gyönyört kapjatok mindketten.
Szia! Sikeült már másik pasit a szàdra venni,hogy a gyönyört kapjatok mindketten.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 24. csütörtök 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (872380)
2017. 08. 24. csütörtök 20:26
sajátomat én is többször is....
valóban jó lenne másét is megízlelni....)))
valóban jó lenne másét is megízlelni....)))
![finom](images/smilies/finom.gif)
2017. 09. 15. péntek 06:18
Tegnap sikerült először a sajátomat nyelni, izgalmas és kellemes is volt egyszerre.Állaga hőmérséklete kellemes, íze finom leginkább semleges volt
Remélem a következő is simán fog menni ....
Tegnap sikerült először a sajátomat nyelni, izgalmas és kellemes is volt egyszerre.Állaga hőmérséklete kellemes, íze finom leginkább semleges volt
Remélem a következő is simán fog menni ....
NAGYON JO DOLOG IZLETES.
isteni dolog lenyalni én is szeretem a ciciröl puncirol lenyalni de kinyalni is jó belőle
(Ez egy válasz car83 üzenetére (2017. 09. 07. csütörtök 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 07. csütörtök 13:03
Sziasztok én a sajátomat szoktam lenyalni az asszonykámról de már szivesen meg kostólnám másét is.
![beka3](images/smilies/beka3.gif)
Sziasztok én a sajátomat szoktam lenyalni az asszonykámról de már szivesen meg kostólnám másét is.
![beka3](images/smilies/beka3.gif)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
sajátomat én is többször is....
valóban jó lenne másét is megízlelni....))) (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 16. szerda 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
valóban jó lenne másét is megízlelni....))) (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 16. szerda 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1158272)
2017. 08. 16. szerda 13:48
Érdekes, hogy az enyém sós ízű... Kiváncsi lennék másnak milyen...
Az enyém állt.édeskés kicsit fanyar kesernyés ízzel,táplálkozás függő,a lényeg,hogy sok legyen, sűrű, és ragacsos, még fél óra múlva is ragadjon a szám..
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 16. szerda 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1158272)
2017. 08. 16. szerda 13:48
Érdekes, hogy az enyém sós ízű... Kiváncsi lennék másnak milyen...
ÈN
Szerintem mindenki nyelte már le legalább 1x.minket izgat is a párommal.nincs annál izgibb,mint tele szájjal smárolni.eddig minden barátnömnek bejött.kivéve egyet,ő nem is.szopott
Szia! Igazad van,magam is igy godolom es csinalom. Nagy elvezet van benne. Persze maset biztos izgatobb nyelni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 16. péntek 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1568782)
2017. 06. 16. péntek 20:55
Sziasztok! A gyertyapóz a legjobb, ott tényleg telibe kapom és nyelni is finom. Esetleg egy kis adagot utána még elkenek magamon belőle, ha nem nyelem le mindet. Ha valakivel camozol, akkor lehet még jobban fel vagy izgulva és utána és akkor még lehet nyalogatni az anyagot...
Legjobb, ha egymásét kóstoljuk, ott tényleg nem megy el a vágy
Legjobb, ha egymásét kóstoljuk, ott tényleg nem megy el a vágy
Kóstoltam már, de nem vagyok oda érte.
Soha ne mondd azt hogy soha...!
(Ez egy válasz Gábor 82 üzenetére (2017. 08. 16. szerda 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Nemhiszem.... Soha nem vágytam rá.... Izgalmi állapotban sem
(Ez egy válasz skolcmann üzenetére (2017. 08. 16. szerda 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 16. szerda 17:58
Ha egyszer megkóstolod,- természetesen csak izgalmi állapotban szabad,- lehet, hogy te is megkedveled.