Azoknak akik kíváncsiak, de elmegy a kedv a végén:
Van egy pont, amikor még nem élvezel el, de már elindul az anyag kifelé. Ezt kicist nehéz elkapni, van amikor nem sikerül, de könnyen rá lehet érezni. a lényeg, hogy ez előtt a pont előtt abbahagysz mindenféle izgatást (tényleg mindent, mert egy mozdulattól már elélveznél
) és erősen szorítod a tövénél. Ilyenkor ugyan úgy kipumpálná az anyagot, de mivel szorítod nem tudja, és nem jelentkezik az a fajta élvezet, így nem megy el a vágy.
Én már többször csináltam így, volt hogy páromban mentem el így, és utána úgy kinyaltam, hogy magam is meglepődtem rajta
Van egy pont, amikor még nem élvezel el, de már elindul az anyag kifelé. Ezt kicist nehéz elkapni, van amikor nem sikerül, de könnyen rá lehet érezni. a lényeg, hogy ez előtt a pont előtt abbahagysz mindenféle izgatást (tényleg mindent, mert egy mozdulattól már elélveznél
![smile](images/smilies/smile.gif)
Én már többször csináltam így, volt hogy páromban mentem el így, és utána úgy kinyaltam, hogy magam is meglepődtem rajta
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
hol ez a film?
(Ez egy válasz extrapár üzenetére (2017. 06. 16. péntek 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
jogos
(Ez egy válasz sa981215 üzenetére (2017. 06. 21. szerda 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt én is nagyon szeretem
(Ez egy válasz sa981215 üzenetére (2017. 06. 21. szerda 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
![finom](images/smilies/finom.gif)
az elő váladék nagyon édes
fincsi kár hogy kevés jön
ken park
(Ez egy válasz skolcmann üzenetére (2017. 06. 15. csütörtök 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! A gyertyapóz a legjobb, ott tényleg telibe kapom és nyelni is finom. Esetleg egy kis adagot utána még elkenek magamon belőle, ha nem nyelem le mindet. Ha valakivel camozol, akkor lehet még jobban fel vagy izgulva és utána és akkor még lehet nyalogatni az anyagot...
Legjobb, ha egymásét kóstoljuk, ott tényleg nem megy el a vágy
Legjobb, ha egymásét kóstoljuk, ott tényleg nem megy el a vágy
Shortbus
(Ez egy válasz redgut üzenetére (2017. 06. 16. péntek 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 16. péntek 15:14
Volt egy film, amiben egy srác a film elején gyertyapózban elégíti ki magát. Mi lehet a címe?
Volt egy film, amiben egy srác a film elején gyertyapózban elégíti ki magát. Mi lehet a címe?
Fő szabály a spermát csak testmelegen szabad megkóstolni.
Ízlések és pofonok... mondjuk én inkább a pofont kérném.
(Ez egy válasz Johny005 üzenetére (2017. 06. 13. kedd 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
....az ugy elég gusztustalan
(Ez egy válasz skolcmann üzenetére (2017. 06. 12. hétfő 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 12. hétfő 23:36
Én is hallottam már ilyet egy prostitól. Egy "vendége"aki hasonlóan járt el, hozott magával otthonról anyagot és azzal izgatta fel magágát mielőtt közösült. Szerintem elég gusztustalan dolog, nem beszélve arról, hogy egy idő után büdös szaga van. :(
Én is hallottam már ilyet egy prostitól. Egy "vendége"aki hasonlóan járt el, hozott magával otthonról anyagot és azzal izgatta fel magágát mielőtt közösült. Szerintem elég gusztustalan dolog, nem beszélve arról, hogy egy idő után büdös szaga van. :(
(Ez egy válasz Johny005 üzenetére (2017. 06. 12. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 12. hétfő 15:58
Valaki írta, hogy pohárba engedi, majd legközelebb mikor magával játszik, akkor a pohárból nyeli és utána élvez.
Biztos nem mindenki, de biztosan sokan vagyunk.
(Ez egy válasz pantyhari11 üzenetére (2017. 06. 11. vasárnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 11. vasárnap 21:15
szerintem ezzel mindenki így van ha már elment nem hiszem hogy valaki is megkóstólja
Valaki írta, hogy pohárba engedi, majd legközelebb mikor magával játszik, akkor a pohárból nyeli és utána élvez.
(Ez egy válasz pantyhari11 üzenetére (2017. 06. 11. vasárnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 11. vasárnap 21:15
szerintem ezzel mindenki így van ha már elment nem hiszem hogy valaki is megkóstólja
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 11. vasárnap 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86993)
2017. 06. 11. vasárnap 16:47
Én még úgy is szoktam csinálni, hogy prosztata masszázs közben ami csurran cseppen, azt kóstolom meg.
De ha már elmentem akkor szégyenérzet fog el és már nem is érdekel... Mint ahogy olvasom, vagyunk egypáran így.
De ha már elmentem akkor szégyenérzet fog el és már nem is érdekel... Mint ahogy olvasom, vagyunk egypáran így.
Én még úgy is szoktam csinálni, hogy prosztata masszázs közben ami csurran cseppen, azt kóstolom meg.
De ha már elmentem akkor szégyenérzet fog el és már nem is érdekel... Mint ahogy olvasom, vagyunk egypáran így. (Ez egy válasz skolcmann üzenetére (2017. 06. 10. szombat 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
De ha már elmentem akkor szégyenérzet fog el és már nem is érdekel... Mint ahogy olvasom, vagyunk egypáran így. (Ez egy válasz skolcmann üzenetére (2017. 06. 10. szombat 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 10. szombat 23:09
Szép lassan eresszél ki pár csepp spermát és amíg izgalmi állapotban vagy addig kóstolgasd, hidd el fog ízleni.
Ha már elélveztél valóban nem fogod kívánni.
Én imádom!gyertyaállás,popsiujjazással!persze ha elötte,utána más is elélvez a számba az a tuti!
elég gyakran csinálom,vagy a barátnőm leszop és átadja a szájábol én meg nyelek
Szép lassan eresszél ki pár csepp spermát és amíg izgalmi állapotban vagy addig kóstolgasd, hidd el fog ízleni.
Ha már elélveztél valóban nem fogod kívánni.
(Ez egy válasz redgut üzenetére (2017. 06. 09. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 09. péntek 09:28
próbáltam, de utána elmegy a kedvem, megszégyellem magam és gyorsan felöltözök. Persze pár perccel később (30 perc) már kívánom.