(Ez egy válasz tgr üzenetére (2006. 02. 01. szerda 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 13:58
Na sok finnyás - mondok egy nagyon izgatót - legalábbis a csajok megvesznek tőle és atom biztos az újabb menet. Szépen a melleire élvezel, utána érzékien lenyalod onnan (abszolút nincs rossz íze) és jó kis csók közben átadod neki.
Több nővel hitelesítve - tuti a dolog.
Na sok finnyás - mondok egy nagyon izgatót - legalábbis a csajok megvesznek tőle és atom biztos az újabb menet. Szépen a melleire élvezel, utána érzékien lenyalod onnan (abszolút nincs rossz íze) és jó kis csók közben átadod neki.
Nem tudom, nekem egy kicsit még idegen a dolog, bár nem látom igazából akadályát, ha utána ki szeretné még nyalni miért ne tehetné meg, perverz a dolog nem mondom, hogy nem, de vannak ettől cifrábbak is a perverzió területén.
Megvallva őszintén az meg ha a puncim nyalják az nagyon finom tud lenni, előtte is, közben is, és még utána is.
hát ennyi (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 02. 01. szerda 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Megvallva őszintén az meg ha a puncim nyalják az nagyon finom tud lenni, előtte is, közben is, és még utána is.
hát ennyi (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 02. 01. szerda 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
A saját véleményed érdekelne nem az enyém.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 01. szerda 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2006. 02. 01. szerda 13:20
"(Végül is így tarka a világ, hogy pl; "mindenki másképp csinálja") "
nem jó ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 01. szerda 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 13:20
.osan!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 02. 01. szerda 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 12:27
Nem is engedném neki, hogy olyan állapotban szopogasa, ha nem áll fel a-nélkül, le kell vágni. 2.-3.-4.stb. menet előtt minek kell nyalni? Akkor már csak "sámfázni" kell. Olyan technikát kell alkalmazni amellyel a pénisz a klitoriszt is ingerli...szerintem.
Végül is így tarka a világ, hogy pl; "mindenki másképp csinálja"
Végül is így tarka a világ, hogy pl; "mindenki másképp csinálja"
Fájnak az ujjacskáid?
Írj véleményt. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 01. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Írj véleményt. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 01. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 12:36
Nem is engedném neki, hogy olyan állapotban szopogasa, ha nem áll fel a-nélkül, le kell vágni. 2.-3.-4.stb. menet előtt minek kell nyalni? Akkor már csak "sámfázni" kell. Olyan technikát kell alkalmazni amellyel a pénisz a klitoriszt is ingerli...szerintem.
Végül is így tarka a világ, hogy pl; "mindenki másképp csinálja" (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 02. 01. szerda 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Végül is így tarka a világ, hogy pl; "mindenki másképp csinálja" (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 02. 01. szerda 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 09:57
Hmmm... mert mondjuk megkívánjuk a második/harmadik menetet....
Te bezzeg elvárod, hogy miután megdugod a szopogassa, igaz?
Hmmm... mert mondjuk megkívánjuk a második/harmadik menetet....
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 02. 01. szerda 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 02. 01. szerda 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 09:42
Vajon kinyalás előtt miért kell összegecizni?
Lehet, hogy finnyás vagyok ,de "telipumpálás" után 2napig biztosan nem nyalom ki. Úgysem lehet teljesen kimosni belőle.
Lehet, hogy finnyás vagyok ,de "telipumpálás" után 2napig biztosan nem nyalom ki. Úgysem lehet teljesen kimosni belőle.
Vajon kinyalás előtt miért kell összegecizni?
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2006. 01. 13. péntek 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2006. 01. 13. péntek 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 13. péntek 13:57
a gecispina nyalása mér undorítóbb a geci lenyelésénél?
Max az, hogy más csinálja...ha szereted a nőt, megteszed, vagy előtte mondod neki:
"Vazze, mosd ki a lyukad, mert így nem nyallak!"
Asszem egy jobb érzésű csaj elküld a faszodba.....
Max az, hogy más csinálja...ha szereted a nőt, megteszed, vagy előtte mondod neki:
Én is így gondolom:-)
a gecispina nyalása mér undorítóbb a geci lenyelésénél?
Olyan finnyásak mint én.
(Ez egy válasz magellan üzenetére (2006. 01. 12. csütörtök 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 12. csütörtök 19:18
Azért nem szeretném nagykanállal enni... Ha barátnőm lenyelte utána minden probléma nélkül smacizok vele. Sok ismerősöm van aki azt mondja, hogyha leszopta a párja, utána biz meg nem csókolja amíg fogat nem mos. Milyen férfiak ezek?
En meg a használt tamponját "smárolnám " át a szájába...
(Ez egy válasz magellan üzenetére (2006. 01. 12. csütörtök 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 12. csütörtök 19:20
Mit reagálnátok, ha a csajotok egy jóleső cumizás után sunyin csókot színlelve átnyomná a lét a szátokba??? Én biztos nem vágnám szájon érte, de utána odafigyelnék és ellenőrizném, hogy lenyelte-e.
Többen panaszkodtak, hogy párjuk nem nyeli le. Amennyiben puncibaélvezés után nyalogatjátok és a sperma a szátokba kerül utánna csók, így rá lehet kapatni párotokat. Melyik Nő mond nemet egy érzéki csókra?
szerintem nem gáz ha 1 srác a sajátját megkostolja. neem rossz. ja és egyetértek veled Vipera01
Üdv mindenki! En nemtudom mit csinalnek Magellan! En sem utnem pofon az biztos, de mondjuk abban van vmi hogy ök is izlelgetik a sajatjukat neha..tehat azokat en sem ertem akik teljesen felhaborodnanak es kiakadnanak a helyzeten. Oszinten szolva en meg nem voltam ien szituacioban de nem sertödnek meg, ugy gondolom! Üdv.: S
én nem vettem rossz néven, sőt, annyira izgató volt mindkettőnknek, hogy azon nyomban egy újabb egetrengető menet alakult ki belőle :)
(Ez egy válasz magellan üzenetére (2006. 01. 12. csütörtök 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 12. csütörtök 19:20
Mit reagálnátok, ha a csajotok egy jóleső cumizás után sunyin csókot színlelve átnyomná a lét a szátokba??? Én biztos nem vágnám szájon érte, de utána odafigyelnék és ellenőrizném, hogy lenyelte-e.