szerintem nem gáz ha 1 srác a sajátját megkostolja. neem rossz. ja és egyetértek veled Vipera01
Üdv mindenki! En nemtudom mit csinalnek Magellan! En sem utnem pofon az biztos, de mondjuk abban van vmi hogy ök is izlelgetik a sajatjukat neha..tehat azokat en sem ertem akik teljesen felhaborodnanak es kiakadnanak a helyzeten. Oszinten szolva en meg nem voltam ien szituacioban de nem sertödnek meg, ugy gondolom! Üdv.: S
én nem vettem rossz néven, sőt, annyira izgató volt mindkettőnknek, hogy azon nyomban egy újabb egetrengető menet alakult ki belőle :)
(Ez egy válasz magellan üzenetére (2006. 01. 12. csütörtök 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 12. csütörtök 19:20
Mit reagálnátok, ha a csajotok egy jóleső cumizás után sunyin csókot színlelve átnyomná a lét a szátokba??? Én biztos nem vágnám szájon érte, de utána odafigyelnék és ellenőrizném, hogy lenyelte-e.
Mit reagálnátok, ha a csajotok egy jóleső cumizás után sunyin csókot színlelve átnyomná a lét a szátokba??? Én biztos nem vágnám szájon érte, de utána odafigyelnék és ellenőrizném, hogy lenyelte-e.
Azért nem szeretném nagykanállal enni... Ha barátnőm lenyelte utána minden probléma nélkül smacizok vele. Sok ismerősöm van aki azt mondja, hogyha leszopta a párja, utána biz meg nem csókolja amíg fogat nem mos. Milyen férfiak ezek?
nem olyan vészes szerintem ez a dolog. jó nem reggeli vagy vacsora helyett a saját gecimet fogyasztom, de ha a csajoknak szinte kötelező, hogy megkostolják a saját nedvüket, akkor mi, nagy perverz disznó fiuk mér ne kostol6nánk meg magunkat:) én kostoltam. nem jó. nem rossz. de inkább lányoknak való kaja:))))))
Nem lehet olyan ízű, mert antómiailag is teljesen különbözőek vagyunk, és nem is ugyan azt esszük. Azért... nem kóstolom meg magam , hogy megbizonyosodjak.:)
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 01. 12. csütörtök 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 12. csütörtök 13:00
"Hát olyan volt már, hogy egy szájbaspricc után nem sokkal lekapott...:S De azért az ilyen apróságokra odafigyelek:D"
Hasonló fordult már lő velem is, bár a produktum akkor már rég lefelé tarott, de azért ilyesmire én is figyelek.
Egyébként hallottam egy uismerőstől, hogy a kakstökepörkölt pont olyan ízű mint mi magunk (leszámítva, hogy fűszeres és paprikás, míg mi nem :D). Na akkor eldöntöttem, hogy ezt a gasztronómiai csodát kihagyom.
Hasonló fordult már lő velem is, bár a produktum akkor már rég lefelé tarott, de azért ilyesmire én is figyelek.
Egyébként hallottam egy uismerőstől, hogy a kakstökepörkölt pont olyan ízű mint mi magunk (leszámítva, hogy fűszeres és paprikás, míg mi nem :D). Na akkor eldöntöttem, hogy ezt a gasztronómiai csodát kihagyom.
én is azok közé tartozom akik még a csókot is kerülik szájbaélveés után...
"anya" biztos jól tudja
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 01. 12. csütörtök 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)

2006. 01. 12. csütörtök 14:51
na ha leszámítod a fűszerezést akkor már nem is pont olyan mint a kakasherepöri... az meg különben is csak túróscsuszával az isteni.. rajt egy kis sült szalonnával...
fúúú de meg éheztem egyből...

na ha leszámítod a fűszerezést akkor már nem is pont olyan mint a kakasherepöri... az meg különben is csak túróscsuszával az isteni.. rajt egy kis sült szalonnával...
fúúú de meg éheztem egyből...
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 01. 12. csütörtök 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)

2006. 01. 12. csütörtök 13:00
"Hát olyan volt már, hogy egy szájbaspricc után nem sokkal lekapott...:S De azért az ilyen apróságokra odafigyelek:D"
Mint e téren is nagyon kevés tapasztalattal rendelkezőnek, visszatetsző a dolog, most még, bár ez is változhat, mint a "cumizás"
(Ez egy válasz macipecs üzenetére (2006. 01. 12. csütörtök 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 12. csütörtök 13:12
Engem mindig izgatott a dolog, addig a pillanatig, amíg el nem mentem...akkor majdnem mindig visszatáncolok :) Amikor viszont továbbra is kívánom a hölgyet és folytatódik a móka, akkor előfordult már, hogy még a lefelé menet előtt csókolóztunk, sőt, a telespriccelt punciját is kinyaltam...ha megvan a hangulat, mindkét félnek izgalmas :) Persze biztos van akinek ez idegen...
Vivi ezzel mit akartál mondani? :)
Engem mindig izgatott a dolog, addig a pillanatig, amíg el nem mentem...akkor majdnem mindig visszatáncolok :) Amikor viszont továbbra is kívánom a hölgyet és folytatódik a móka, akkor előfordult már, hogy még a lefelé menet előtt csókolóztunk, sőt, a telespriccelt punciját is kinyaltam...ha megvan a hangulat, mindkét félnek izgalmas :) Persze biztos van akinek ez idegen...
Mindent ki kell próbálni, igaz részemről elég volt 1szer, nem vágyom az ismétlésre

Hát olyan volt már, hogy egy szájbaspricc után nem sokkal lekapott...:S De azért az ilyen apróságokra odafigyelek:D
Hiába....jó kannibál párját (magját) ritkítja!
Én undorítónak tartom, de ez csak egy vélemény, persze van aki a "bartolinszürcsölgetést" tartja undorítónak.

Én undorítónak tartom, de ez csak egy vélemény, persze van aki a "bartolinszürcsölgetést" tartja undorítónak.

Engem nem zavar, ha azután nyalom ki párom punciját, miután telespricceltem....
Úgy értem a kedvesről, a kedvesből, szóval semmi perverz egyedüllét...