Csupaszon szeretem tartani és hát a csajok is imádják kényeztetni így
Alapvető dolog nálam 16 éves korom óta de szerintem higiéniás okokból kell is
Hónaljamon borotválom még a szőrt meg az alsó testrészen de ott is higiéniás okból
Vagyok olyan szerencsés, hogy a mellkasomon egyáltalán nem nő szőr úgyhogy azzal nem kell baljódni
Hónaljamon borotválom még a szőrt meg az alsó testrészen de ott is higiéniás okból
Vagyok olyan szerencsés, hogy a mellkasomon egyáltalán nem nő szőr úgyhogy azzal nem kell baljódni
ismételni tudom csak a saját véleményemet, nekem a full csupasz farok jön be, és zacsi, trimmelt, vagy szőrös az teljesen kzárt, már ha úgymond " borostás " az is kizáró . -
Ezen sokat gondolkodom, odalent rendben tartom, de amúgy annyira puha a szőröm pl a hasamon, hogy kb nincs értelme leszedni, de pl a lábamon is,
Én mostanában epilátorral csinálom meg, és csak egy szexi kis csíkot hagyok meg közepén. Zacsit persze borotválom. Sokkal jobb epilátorral, mert kb 2 hétig tükör sima, és utána is alig-alig pár szál bújik elő
Bizonyos hatarokon belol szeretjuk. Az enyhen szoros test ferfiasabb. A tul sok viszont gusztustalan.
Nálunk anno úgy indult,hogy egy nyaralásra leborotváltam meglepetésből. Volt egy kis mosoly, nem éreztem túl nagy sikernek. Aztán amikor elkezdett visszanőni már nem tetszett a Páromnak... Már sok éve naponta borotválom, én is így szeretem. A testemet pedig 2-3 hetente trimmereljük, nagyon sokat számít, sokkal jobban érzem így magamat!
Férjem is full borotvált, szőrös farok, herék stb nekem nem adja , de a trimmelt sem, csak a full csupasz intim
Nekem kellemesebb lett, ha mióta leborotválom. Farok, zacsi fenék hónalj, de máshol nem.
Mivel versenyszerüen kerékpároztam a lábam szörtelenítését rendszeresen végeztem. A párom kérte hogy ha ott szép sima vagyok akkor már az intimem se maradjon ki. Majd így szép lassan az egész test a kicsikém fölött egy csík vagy szivecske forma szokott matadni. Nekem így higénikus és mivel szeretjük egymás teljes testét kényeztetni, masszírozni kellemesebbek intenzívebbek az érintések. Persze a szörrel sincs semmi bajunk de mi így szeretjük.
Sziasztok. Én nagyjából tíz éve kezdtem el magamat borotválni. Kíváncsi voltam milyen érzés, hogy vajon valóban érzékenyebb-e, kellemesebb érzés-e hozzáérni. Eleinte csak a szeméremszőrzetet szedtem le. Már akkor is imádtam hogy selymes és puha bőr fogadta az ujjaimat. Később már a hónaljam is elkezdtem leszedegetni. Sokkal tisztábbnak érzem magam ezáltal, valahogy ízlésesebb is, esztétikusabbnak látom magam. Végül odáig eljutottam hogy trimmelem a mellkasom és a hasam is. Max 1 centi szőr marad, azt 2-3 centiig hagyom nőni a hason, mellkason. A csupasz részekre hagyományos cserélhető pengés borotvát használok, a trimmelésre szőrnyíró gépet. Az érett nők általában szeretik ha marad némi szőr, így törekszem rá hogy ha már nem lesz csupasz, legalább rövid legyen.
Igen, szerintem is úgy a legszexibb
(Ez egy válasz Norbi párt keres üzenetére (2024. 04. 26. péntek 05:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 26. péntek 05:56
sziasztok . én a fazonirozásra esküszöm csupi fasz,csupi herék felül egy sáv van hagyva.
Kicsit macerás krémmel szörtelenitek rá kell szánni kis időt ,de szerintem igy nagyon szexi és tetszik a csajoknak.
Kicsit macerás krémmel szörtelenitek rá kell szánni kis időt ,de szerintem igy nagyon szexi és tetszik a csajoknak.
sziasztok . én a fazonirozásra esküszöm csupi fasz,csupi herék felül egy sáv van hagyva.
Mostanában én is raszoktam az epilatorra mert engem baromira zavar ha egy picit is borostás... Szóval minden nap borotváltam, így viszont majdnem két hétig tükörsima. Egy kis fazont szoktam meghagyni, pl egy kis csíkocskát
(Ez egy válasz gate555 üzenetére (2024. 04. 25. csütörtök 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Rendszeresen epillállom sima nem szúr.
igeeeeen
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 02. 15. csütörtök 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 15. csütörtök 22:41
Ha választani lehet, akkor én is jobban szeretem ha a pasi teljesen szőr mentes az intim területen.
Higénikusabb, és jobban lehet szeretgetni is
na ez az huzz b ele ….. igeeen
(Ez egy válasz Triboro üzenetére (2024. 02. 19. hétfő 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 19. hétfő 18:48
Sok sok évvel ezelőtt, szopás közben a szeretőm megkérdezte, "nem gondoltál még rá, hogy leborotváld...". Meglepett az ötlet, előtte eszembe sem jutott. (Akkoriban még nem nagyon volt "divat".) Nem sokat vacakoltunk. A következő percben már a fürdőkád szélén ültem, ő pedig meztelenül előttem térdelve simára borotválta a farkam. Majdnem elélveztem közben, olyan jó volt.
Azóta el se bírom képzelni, hogy szőrös legyen a farkam, vagy a seggem, hátam, és máshol is csak alig hagyok.
Azóta el se bírom képzelni, hogy szőrös legyen a farkam, vagy a seggem, hátam, és máshol is csak alig hagyok.
nalam KIZAROLAG CSAK A FULL NULL AZAZ A FULL CSUPI JOHET SZÓBA….
A feleségem is így szereti, ezért nekem is csupasz a farok,zacsi, popsi,hónalj. Kb 20 évvel ezelőtt kíváncsiságból borotváltam le, kissé fura volt,szúrt,viszketett,de aztán megszoktam, megtetszett, és az akkori partnereimnek is tetszett. A páromnál ez alapkövetelmény,és ezt ő is viszonozza.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 02. 15. csütörtök 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 15. csütörtök 22:41
Ha választani lehet, akkor én is jobban szeretem ha a pasi teljesen szőr mentes az intim területen.
Teljes mértékben egyetértek veled, ez ízlések és pofonok kérdése (és nem higiéniáé). Én történetesen nőknél sem ragaszkodom a csupaszsághoz.
Egyszer láttam egy olyan férfit swingerben, akinek kifejezetten dús, erős szőrzete volt a hátán, a mellkasán, a hasán, a lábain - csak az ágyékán volt kiborotválva egy háromszög (Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2024. 02. 19. hétfő 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyszer láttam egy olyan férfit swingerben, akinek kifejezetten dús, erős szőrzete volt a hátán, a mellkasán, a hasán, a lábain - csak az ágyékán volt kiborotválva egy háromszög (Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2024. 02. 19. hétfő 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 19. hétfő 08:35
Az a helyzet, hogy ez is az "ízlések és pofonok" , "kinek a pap, kinek a papné" kategóriájába tartozó téma.
Én speciel hidegrázást kapok egy szőrös testű, szakállas pasitól.
Legyen tükörsimára borotválva a feje tetejétől a lábujjáig!! (Na, esetleg icike-picike tüsi haj elfogadott. Ennyi. De csak ennyi!)
De a végtelen toleranciám jeleként elfogadom, ha valaki ezt ellenkezőleg gondolja.
Mondjuk azért a hosszú haj, vs. kopaszság összehasonlításával indokolni a testszőrzet megtartásának helyességét... Hát nem tudom. Számomra ez valahogy nem tud érv lenni.
Értem én, hogy a haj is az emberből nő ki, de akkor sem ugyanaz. Nagyon nem ugyanaz.
Meg hogy kipattogzik a bőr... hát kenegetni kell borotválkozás után bármilyen "aftercuccal" - van vagy 1000 féle.
Ezen logika mentén, akkor soha semmit se borotváljunk, elég csak gyakran fürdeni a higiénia miatt, mert hát mégis csak 21. század... és kész.
De akkor a nők is ám! Tudom, hogy ez a topic a férfiakról szól, de ugyebár tolerancia van, és nők is "kipattogzanak" ám!
Úgyhogy legyen mindenki olyan szőrös, mint az ősember, meg az "ősasszony"!!
Én speciel hidegrázást kapok egy szőrös testű, szakállas pasitól.
Legyen tükörsimára borotválva a feje tetejétől a lábujjáig!! (Na, esetleg icike-picike tüsi haj elfogadott. Ennyi. De csak ennyi!)
De a végtelen toleranciám jeleként elfogadom, ha valaki ezt ellenkezőleg gondolja.
Mondjuk azért a hosszú haj, vs. kopaszság összehasonlításával indokolni a testszőrzet megtartásának helyességét... Hát nem tudom. Számomra ez valahogy nem tud érv lenni.
Értem én, hogy a haj is az emberből nő ki, de akkor sem ugyanaz. Nagyon nem ugyanaz.
Meg hogy kipattogzik a bőr... hát kenegetni kell borotválkozás után bármilyen "aftercuccal" - van vagy 1000 féle.
Ezen logika mentén, akkor soha semmit se borotváljunk, elég csak gyakran fürdeni a higiénia miatt, mert hát mégis csak 21. század... és kész.
De akkor a nők is ám! Tudom, hogy ez a topic a férfiakról szól, de ugyebár tolerancia van, és nők is "kipattogzanak" ám!
Úgyhogy legyen mindenki olyan szőrös, mint az ősember, meg az "ősasszony"!!