Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nyitott házasságban élők hűségesek egymáshoz vagy sem? Vagy a hűség fogalma számukra más?
Csak szex és semmi más...csak a testek játéka, érzelmek nélkül nem pedig poligámia....
A "swingerezés" és a nyitott házasság nem ekvivalens fogalmak.Sőt..., megkockáztatom, köszönő viszonyban sincsenek egymással.
Egy kapcsolat szexuális életébe betekintést nyer valaki vagy harmadik-többedik szereplőként részt vesz abban, akkor az a házasság nyitottá válik, a szabályok a kivitelezés a helyszín, együtt vagy külön már csak a nyitottság mértékét határozza meg.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

2004. 10. 26. kedd 12:43  #10
eros007 eros007 VIP
Ez kb. olyan lehet mint az anális sex van aki szereti és van aki irtózik még a gondolatától is. Nem hiszem, hogy a kor jelentősen befolyásoló tényező lenne ez a partnerek őszinteségén, szeretetén, nyitottságán, beállítottságán - és talán ami a legfontosabb a másik iránti - bizalmon múlik. Egy kapcsolatnak szerintem nagyon erősnek és őszintének kell lennie ahhoz, hogy ez működni tudjon.
Most épp egy szakítás után nem tudom, hogy fel merem e vetni valaha bármelyik jövőbeni partneremnek ezt a lehetőséget. Szóba került ez a kapcsolatunk alatt, hogy meg kellene látogatni néhány párklubot, aztán a szakítás után azt mondta el sem tudná képzelni, hogy mással is lefeküdjön mint akibe szerelmes.
2004. 10. 26. kedd 09:13  #9
Sztyopa75 Sztyopa75
Én semmi kivetnivalót nem látok benne.
Ha nem megy a család rovására miért ne? eljen
2004. 10. 26. kedd 08:46  #8
Junior23... Junior23...
Nagyon is igazad van! eplus2 vigyor5
2004. 10. 26. kedd 08:20  #7
Moncy Moncy
Mi számít idősebb kornak? (30 vok.... már idősebb??) crazya .
Vagy most megy el a maradék kis eszecském?? (ÚÚ vagy talán most vok a legjobb korban??? wink
2004. 10. 26. kedd 08:14  #6
Moncy Moncy
Nem akarlak megsérteni... Te nem önző vagy....
jelzőt inkább nem használok.

De ha a férjnek szabad akkor az asszonykának is!
wave

Vagy mi kimaradjunk a jóból? ejnye1 Hogyisne!!!!
2004. 10. 25. hétfő 22:15  #5
Nyuszóka Nyuszóka
Hogy mi a véleményetek róla.
2004. 10. 25. hétfő 22:13  #4
Nyuszóka Nyuszóka
confused confused confused confused confused
2004. 10. 25. hétfő 21:48  #3
Nyuszóka Nyuszóka
Akkor merre érdeklődjek? vigyor2
2004. 10. 25. hétfő 21:47  #2
Moncy Moncy
Itt sztem nem sokan fognak véleményt nyílvánítani... miután "nyoma van" shakehead
2004. 10. 25. hétfő 21:18  #1
Nyuszóka Nyuszóka
Kíváncsi lennék a véleményetekre ezzel a témával kapcsolatban!! Van itt köztetek esetleg olyan aki ilyenben él?? wink wink
/ 30