Ez kb. olyan lehet mint az anális sex van aki szereti és van aki irtózik még a gondolatától is. Nem hiszem, hogy a kor jelentősen befolyásoló tényező lenne ez a partnerek őszinteségén, szeretetén, nyitottságán, beállítottságán - és talán ami a legfontosabb a másik iránti - bizalmon múlik. Egy kapcsolatnak szerintem nagyon erősnek és őszintének kell lennie ahhoz, hogy ez működni tudjon.
Most épp egy szakítás után nem tudom, hogy fel merem e vetni valaha bármelyik jövőbeni partneremnek ezt a lehetőséget. Szóba került ez a kapcsolatunk alatt, hogy meg kellene látogatni néhány párklubot, aztán a szakítás után azt mondta el sem tudná képzelni, hogy mással is lefeküdjön mint akibe szerelmes.
Most épp egy szakítás után nem tudom, hogy fel merem e vetni valaha bármelyik jövőbeni partneremnek ezt a lehetőséget. Szóba került ez a kapcsolatunk alatt, hogy meg kellene látogatni néhány párklubot, aztán a szakítás után azt mondta el sem tudná képzelni, hogy mással is lefeküdjön mint akibe szerelmes.
Én semmi kivetnivalót nem látok benne.
Ha nem megy a család rovására miért ne?
Ha nem megy a család rovására miért ne?
Nagyon is igazad van!
Mi számít idősebb kornak? (30 vok.... már idősebb??) .
Vagy most megy el a maradék kis eszecském?? (ÚÚ vagy talán most vok a legjobb korban???
Vagy most megy el a maradék kis eszecském?? (ÚÚ vagy talán most vok a legjobb korban???
Nem akarlak megsérteni... Te nem önző vagy....
jelzőt inkább nem használok.
De ha a férjnek szabad akkor az asszonykának is!
Vagy mi kimaradjunk a jóból? Hogyisne!!!!
jelzőt inkább nem használok.
De ha a férjnek szabad akkor az asszonykának is!
Vagy mi kimaradjunk a jóból? Hogyisne!!!!
Hogy mi a véleményetek róla.
Akkor merre érdeklődjek?
Itt sztem nem sokan fognak véleményt nyílvánítani... miután "nyoma van"
Kíváncsi lennék a véleményetekre ezzel a témával kapcsolatban!! Van itt köztetek esetleg olyan aki ilyenben él??