Nincs, de igény volna rá!
Halihó van itt még bármi élet?
Üdv!
Vannak itt mozgássérült nők?
Vannak itt mozgássérült nők?
De kihalt itt, van itt még valaki?
Sziasztok olyan lányok/párok jelentkezését várom akik egy hasonló állapotú fiúval lennének *************************************
(Moderálva: Külső weboldalt ne linkelj.)
(Moderálva: Külső weboldalt ne linkelj.)
Nem csak azon múlik működik vagy sem !
Nem minden mozgássérültség egyforma pont ez a baj beálltalánosítják hogy akkor nem működik.
Így van agyban dől el ,sajnos nekem nincs orgazmusom közel eljutok de ennyi. Ennek ellenére mondhatom, hogy sokkal nyitottab változatosabb a szex a balesetem után persze vannak korlátok hátrányok ez tény.
Lehet nemis akarom hogy latszodjon?? nem tudom milyen dolgokat irtam,de ha nem kell minek beszelyek errol
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 11. csütörtök 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2014. 09. 11. csütörtök 10:17
A képeken nem ez látszik, sőt korábban olyan dolgokat írtál, ami nem erre utal.
A képeken nem ez látszik, sőt korábban olyan dolgokat írtál, ami nem erre utal.
(Ez egy válasz valentin11 üzenetére (2014. 09. 11. csütörtök 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 11. csütörtök 10:05
Nem tudom te mi alapjan mondasz ilyent,de tevedsz.en nyaktol lefele vagyok le benulva,igaz nem erzem 100% a farkam,de attol meg van orgazmus. olvasd el amit dako84 irt,tokeletes igaza van
Nem tudom te mi alapjan mondasz ilyent,de tevedsz.en nyaktol lefele vagyok le benulva,igaz nem erzem 100% a farkam,de attol meg van orgazmus. olvasd el amit dako84 irt,tokeletes igaza van
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 10. szerda 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (55126)
2014. 09. 10. szerda 13:12
Ha az ember nem érez deréktól lefelé semmit akkor nincs orgazmus.
Nem vagyok mozgássérült. De semmi köze az orgazmosnak ahhoz, hogy valaki honnan béna. Lehetsz nyaktól lefelé is, mert agyban dől el az egész. Az egy másik dolog, hogy kuki izgatásra nem fogsz érezni semmit, nem attól fogsz elmenni, sőt ez nem is jó szó, nem attól lesz orgazmusod. Van aki álmában élvez el, és közben alszik. tehát az agyban lévő képi elemek miatt.
Hú mennyien lettünk hirtelen.
Ha az ember nem érez deréktól lefelé semmit akkor nincs orgazmus.
(Ez egy válasz valentin11 üzenetére (2014. 09. 09. kedd 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Tevedsz baratom,sot.....nagyon jo tud lenni Tapasztalat
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 09. kedd 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 09. kedd 14:42
A szex szerintem annyira nem lehet jó ha deréktól lefelé van bénulás. Tapasztalat.
Igen régen azért jobban élveztem ez tény!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 09. kedd 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 09. kedd 14:42
A szex szerintem annyira nem lehet jó ha deréktól lefelé van bénulás. Tapasztalat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 07. vasárnap 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (914745)
2014. 09. 07. vasárnap 18:48
20 éve vagyok kerekesszékben deréktól lefelé bénult a szerszám nem működik.Igaz jó megjelenésű kisportoltnak mondható vagyok. A jelenlegi párom kifejezetten szép szexi nő, a férfiak mindenhol megfordulnak utána. Megismerkedtünk és gyakorlatilag ő startolt rám a beszélgetéseink után.El sem hittem ,hogy egy ilyen csinos nőnek kellek ilyen állapotban.A szex az első pillanattól kezdve jó volt fantázia kérdése az egész! Nekem az jó ha neki jó. Igaz igény kérdése szerencsére ő nem" fasz" centrikus.Minden sérült más !!! Más külső más lélek más szellemiség!
Jó olvasni hogy azért van akit elfogadott lány így is
20 éve vagyok kerekesszékben deréktól lefelé bénult a szerszám nem működik.Igaz jó megjelenésű kisportoltnak mondható vagyok. A jelenlegi párom kifejezetten szép szexi nő, a férfiak mindenhol megfordulnak utána. Megismerkedtünk és gyakorlatilag ő startolt rám a beszélgetéseink után.El sem hittem ,hogy egy ilyen csinos nőnek kellek ilyen állapotban.A szex az első pillanattól kezdve jó volt fantázia kérdése az egész! Nekem az jó ha neki jó. Igaz igény kérdése szerencsére ő nem" fasz" centrikus.Minden sérült más !!! Más külső más lélek más szellemiség!
Pesten..