ani-laci, nagyon jó lenne, ha a részleteket is leírnátok! Izgató történet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 29. hétfő 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (858480)
2012. 10. 29. hétfő 10:21
Hatalmas élményben részesitett a feleségem egy kerekesszékes fiut. Régebben a házunkba lakott a szüleivel ezért már rég tudtuk hogy tetszik neki a párom. Harmincadik szülinapjára a nejem kapta teljes egészében
Igen ez jó sztorinak hangzik lehetne egy kicsit részletesebben mert kíváncsiak vagyunk rá!
Sziasztok! Nekem tetszik a sztoritok, nem írnátok le részletesebben?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 29. hétfő 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (858480)
2012. 10. 29. hétfő 10:21
Hatalmas élményben részesitett a feleségem egy kerekesszékes fiut. Régebben a házunkba lakott a szüleivel ezért már rég tudtuk hogy tetszik neki a párom. Harmincadik szülinapjára a nejem kapta teljes egészében
Igen jó kapni is de adni nagyon jó dolog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 25. csütörtök 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (55126)
2012. 10. 25. csütörtök 10:31
Szia! Én 5éve vagyok kerekesszékben, most 35 éves vagyok. Az igaz, hogy kevesebb pózt tud az ember így. Én is szedek időnként Viagrát erősítésként. Azt viszont megfigyeltem, hogy egy ideje jobban izgat a párom kielégítése.
Szia! Én 5éve vagyok kerekesszékben, most 35 éves vagyok. Az igaz, hogy kevesebb pózt tud az ember így. Én is szedek időnként Viagrát erősítésként. Azt viszont megfigyeltem, hogy egy ideje jobban izgat a párom kielégítése.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 09. kedd 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60518)
2012. 10. 09. kedd 07:48
Akkor beszéljünk! Kit miben akadályoz a sérülése vagy miben van gátlása félelme?
Akkor beszéljünk! Kit miben akadályoz a sérülése vagy miben van gátlása félelme?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 13. csütörtök 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846490)
2012. 09. 13. csütörtök 11:57
Egyenlő a 0-val!:(
Pedig lenne miről beszélni...
Pedig lenne miről beszélni...
Egyenlő a 0-val!:(
Pedig lenne miről beszélni... (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 26. vasárnap 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig lenne miről beszélni... (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 26. vasárnap 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 26. vasárnap 13:40
Van itt a fórumon mozgássérült lány?
Úgy látom itt nincs nagy élet
Van itt a fórumon mozgássérült lány?
Hát, nem igazán az, amire szerintem gondolsz. keressél rá a googlin Ferticare Personal. ha kérdésed van , nyugodtan..
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 16. szombat 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 16. szombat 16:51
Gondolom ez a prosztata orgazmus,csak ügye itt a vibrátorral segítenek rá.
Gondolom ez a prosztata orgazmus,csak ügye itt a vibrátorral segítenek rá.
Szia. van megoldás arra, hogy elsülj. aktus végén elektromos vibrátorral, amit olyan sérülteknek fejlesztettek ki,mint Te.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 20. vasárnap 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 20. vasárnap 14:13
Helló Case666.
Megosztom a történetem,látom úgy is más helyzetére is kíváncsi vagy.
Nekem nyaki gerinctörésem volt,ezért lettem mozgássérült,de nem tolószékes.A testemen rengeteg érzéskiesés lett,beleértve a cerkám is.Szexelni nehezen tudok a mozgásom miatt,kevés póz van amiben aktív tudok lenni.A rudi feláll de nem az igazi,ezért viagrával tuningolom így már semmi probléma.Viszont a gond ott van hogy mivel nem úgy érzek mint régen ezért csak akkor jó a szex ha vizuálisan is mindent látok.Elsülni még nem sikerült pedig már volt jó néhány próbálkozás!Mondjuk a prosztata rásegítést még nem próbáltam.
Nekem nyaki gerinctörésem volt,ezért lettem mozgássérült,de nem tolószékes.A testemen rengeteg érzéskiesés lett,beleértve a cerkám is.Szexelni nehezen tudok a mozgásom miatt,kevés póz van amiben aktív tudok lenni.A rudi feláll de nem az igazi,ezért viagrával tuningolom így már semmi probléma.Viszont a gond ott van hogy mivel nem úgy érzek mint régen ezért csak akkor jó a szex ha vizuálisan is mindent látok.Elsülni még nem sikerült pedig már volt jó néhány próbálkozás!Mondjuk a prosztata rásegítést még nem próbáltam.
Úgy látom Case666 barátunk törölte magát.MINT 2. sérült átvehetem a topicot,várom kérdéseket,hozzászólásokat.
Helló Case666.
Én nem akarok semmit csak kíváncsi voltam vannak e tapasztalatok vagy mernek e hozzám hasonlók írni, megosztani tapasztalatot, de nem akarok, vitát generálni mindenki gondol/érez, amit akar és így személy szerint zavaró is, hogy csak rólam van, szó legalábbis csak erről szól, leszek e "kurvával" vagy nem. Ja és szerintem mindenki, vagyis a többség azért fórumozik itt, hogy partnere leljen csak ki komolyabbra, ki lazábbra így én nem tagadom, ha lenne itt olyan, akivel lehetne, bármi ki nem hagynám, de konkrétan nem arra utazom, hogy megsajnáljon bárki is, hanem elfogadjon!
Nekem volt egy osztálytársam gimibe akiröl semmit nem tudtam kb 10 éve és most beszélgettünk a neten és elmodta évek óta toloszékben van egy baleset miatt!!
Elég váratlanul ért! Én meg azt hittem még mindíg focizik,meg motorozik,mert ezeket imádta! :(
Case666 szerintem ha mégis a fizetös mellett döntesz ne görcsölj ezen a félórán vagy 10 percen...egyszer kibírod ha piaci áron félórás tarifával lepippant valami leány 5 perc alatt!! (Ez egy válasz secret9000 üzenetére (2011. 03. 10. csütörtök 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Elég váratlanul ért! Én meg azt hittem még mindíg focizik,meg motorozik,mert ezeket imádta! :(
Case666 szerintem ha mégis a fizetös mellett döntesz ne görcsölj ezen a félórán vagy 10 percen...egyszer kibírod ha piaci áron félórás tarifával lepippant valami leány 5 perc alatt!! (Ez egy válasz secret9000 üzenetére (2011. 03. 10. csütörtök 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 10. csütörtök 18:52
Még ha így is gondolod, miképp írhatsz le ilyeneket?
Mennyi empátia van benned? Nem lenne egyszerűbb továbbgörgetni mint "venni a fáradtságot" és ilyeneket írni.
És igen.. szánni csak téged lehet, aki képes így és ilyet írni.
case666!
Nyugodtan folytasd ezt a topikot, ez egy nagyon jó fórum/találkahely lehet a sorstársaidnak akik ugyanolyan emberek mint mindenki más, talán csak érzékenyebbek és kiszolgáltatottabbak nekünk...
Senki nem tudhatja, hogy egyszer nem írhat-e majd alanyi jogon ebbe a topikba.
Mennyi empátia van benned? Nem lenne egyszerűbb továbbgörgetni mint "venni a fáradtságot" és ilyeneket írni.
case666!
Nyugodtan folytasd ezt a topikot, ez egy nagyon jó fórum/találkahely lehet a sorstársaidnak akik ugyanolyan emberek mint mindenki más, talán csak érzékenyebbek és kiszolgáltatottabbak nekünk...
Senki nem tudhatja, hogy egyszer nem írhat-e majd alanyi jogon ebbe a topikba.
Még ha így is gondolod, miképp írhatsz le ilyeneket?
case666!
Senki nem tudhatja, hogy egyszer nem írhat-e majd alanyi jogon ebbe a topikba. (Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2011. 03. 09. szerda 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
case666!
Senki nem tudhatja, hogy egyszer nem írhat-e majd alanyi jogon ebbe a topikba. (Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2011. 03. 09. szerda 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 09. szerda 11:15
Egyre inkább az a meglátásom, hogy te kamuzol és inkább arra utazol, hogy te itt öszeszedj magadnak valami ingyenes nőt, aki megszán. Én nem hiszem el, hogy ne lenne kurva, aki vállaná a témát megfizethető áron !
1. Nem kamuzom! 2. Nem vagy a helyzetembe ha benne lennél megértenéd! 3. Mint olvashattad nem rajongom az ilyen hölgyekért! 4. Nem utazom senkire és semmire ha utaznék hírdetném magam!
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2011. 03. 09. szerda 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 09. szerda 11:15
Egyre inkább az a meglátásom, hogy te kamuzol és inkább arra utazol, hogy te itt öszeszedj magadnak valami ingyenes nőt, aki megszán. Én nem hiszem el, hogy ne lenne kurva, aki vállaná a témát megfizethető áron !
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 09. szerda 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (119071)
2011. 03. 09. szerda 08:50
Azt így nem részletezném mit mennyiért vállalt és hogy, de idő belileg ilyen öt perces témák lettek volna minimum félórás áron magyarul nem ment bele teljes sexbe mint te írod hogy oké félórás és ennyi hanem ő kritériumokat tett elébem olyan pénzért amiért máshol mindent kapnék csak mint írtam ő környékem béli lett volna míg mások nem utaznak vagy ha utaznak borzasztó összegért na meg nem is rajongok a "hivatásosokért" nincs bajom velük de nekik ez üzlet és mint írtam korábban én inkább olyanra vágyom aki nem elsődlegesen pénzre megy