Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2006. 02. 01. szerda 22:27  #82
felpa felpa
Basssz ezt a csajt azčrt megkůrnŕm, akŕrmit mondanak rňla:)))))
2006. 02. 01. szerda 22:25  #81
felpa felpa
Nincs mŕs hŕtr, mint ŕtvenni tole a tudŕst:)
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2006. 02. 01. szerda 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 22:19
úgy pőffeszkedik mint aki tud is valamit
2006. 02. 01. szerda 22:19  #80
vakeger vakeger
úgy pőffeszkedik mint aki tud is valamit
2006. 02. 01. szerda 22:11  #79
felpa felpa
Tiszta pink-panter:) oooo felkialtas heureka wave bee1 circling sniffles gunyos1 alien alien2 merges3 ravasz1 idiota vigyor3 beka2 buck szomoru1 vigyor4 gonosz1 [#pa rdon1] zavart1 vigyor2 wow3 gun
2006. 02. 01. szerda 22:09  #78
felpa felpa
Na, itt van megint a buzera!!
2006. 02. 01. szerda 16:42  #77
Törölt felhasználó (7767)
nyes vigyor2 hehe eplus2 wave
2006. 02. 01. szerda 16:08  #76
Törölt felhasználó (38040)
Hát kapjátok be:D:D:D
2006. 02. 01. szerda 15:54  #75
Kannácska :D:D:D:D:D Ez teccik:D
2006. 02. 01. szerda 15:35  #74
&:-D
2006. 02. 01. szerda 15:19  #73
Próbáltam ebből, amúgy meglepően sokszínű egyvelegedből kiszűrni a lényeget. Szinte teljesen lényegtelen, hogy a K. Annát (a k most nem kelement jelent) kik tartják el. Azért k az annácska, mert neki is mindegy, hogy honnan kapja a pénzt, és megcsinál ő érte bármit... Szó szerint. És mivel sok embert irritál az, hogy ilyen erkölcsökkel, életcélokkal és felfogással közszereplővé vállhat, ráadásul úgy, hogy nem kis mértékben folyamatosan a média támogatja, segíti, nyílt egy ilyen fórum. Attól még hogy a K. Annát ki, vagy mi tartja el, ő még az marad ami marad. Ha pedig egyetértessz vele, ezzel az életfelfogással, hát.. Pedig eddig mást vettem ki a hsz-aidból. Tény és való az is szép ember lehet, aki eltartja, de attól még annácska csak egy k. marad. Amúgy egy régebbi "beszélgetésünkre" visszautalva, ha én összevissza írok és érthetetlenül fogalmazok, akkor ez most mi volt? Kicsit kusza és zavaros. Sztem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 01. szerda 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 14:40
Ó, I-max, te Annácska-támadókkal együttérző nemes lélek, szavaid, mint kerecsensolymok birizgálják cirrodálódó májültetvényemet a felpislanó remények idején, amikoron is, egy riport téridőfüggvényén felsziporkázik Anna haviköltekezésének végösszege, mint mene-tekel az időtörés rőt falán, ah, ruhákkal együtt is csak hatszázezer...(BESZARÁS!!!!-üvöltöd magadba szorult féregként, sohasohasohanem leszek képes egy ilyet el-, kitartani, pdig behh szeretném, a Qrva annyából kifolyólag)....És a pasik, ó, nem, ők csak szelíd, léprecsalt mezei pacsirták az olasz célforgalomban, szánnivalóan panír alá sündörgő étekcsodák, áldozatok az annák hálójában vergődve, szegények, saját degeszbukszájuk gyatra áldozatai, óh!...
Már csak definiálni kellene a "kurva" fogalmát...Az, ki gazdag pasikkal kefél, sok pénz reményében, mondjátok már, hát nem találó? A következő definiálandó pedig: mi takar a "himringyó", a "strici", a "producer", a "hal" , a "pipdíler" stb...Óh, kideríthetetlen, s a ködök ködébe vész... mf3
2006. 02. 01. szerda 15:06  #72
Ja, nem értettem teljesen a neved, kérnélek, próbáld mégegyszer kibökni...:)))ÜdvKatinka smile wave
2006. 02. 01. szerda 14:40  #71
Ó, I-max, te Annácska-támadókkal együttérző nemes lélek, szavaid, mint kerecsensolymok birizgálják cirrodálódó májültetvényemet a felpislanó remények idején, amikoron is, egy riport téridőfüggvényén felsziporkázik Anna haviköltekezésének végösszege, mint mene-tekel az időtörés rőt falán, ah, ruhákkal együtt is csak hatszázezer...(BESZARÁS!!!!-üvöltöd magadba szorult féregként, sohasohasohanem leszek képes egy ilyet el-, kitartani, pdig behh szeretném, a Qrva annyából kifolyólag)....És a pasik, ó, nem, ők csak szelíd, léprecsalt mezei pacsirták az olasz célforgalomban, szánnivalóan panír alá sündörgő étekcsodák, áldozatok az annák hálójában vergődve, szegények, saját degeszbukszájuk gyatra áldozatai, óh!...
Már csak definiálni kellene a "kurva" fogalmát...Az, ki gazdag pasikkal kefél, sok pénz reményében, mondjátok már, hát nem találó? A következő definiálandó pedig: mi takar a "himringyó", a "strici", a "producer", a "hal" , a "pipdíler" stb...Óh, kideríthetetlen, s a ködök ködébe vész... mf3
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 01. szerda 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (17668)
2006. 02. 01. szerda 11:57
Az Annácskát támadó minden észrevétellel teljesen egyetértek.

Talán az TV2-n az Aktívban volt róla egy riport, arról, hogy mire mennyit költ egy hónapban. (ebből talán vki már idézett is) Nos, a végösszeg ruhákkal stb együtt kb. 600.000 Ft lett átlagosan. Kérdezték, hogy honnan van neki ennyi pénze. Azt válaszolta, hogy szerencsés, mert mindig van egy pasi aki ezeket kifizeti neki.
Nem erre mondják azt hogy KURVA???
Szerintem ennél szebben nem is lehetne definiálni a kurva fogalmát - gazdag pasikkal kefél, hogy azok adjanak neki sok pénzt.

Legyen ő a magyar példakép!
Éljen Kelemen Anna, a legnagyobb magyar kurva!!!

És becsüljük meg, mert még fel is vállalja!
Éljen!
2006. 02. 01. szerda 12:02  #70
macipecs macipecs
Kérdeztél tőle a riportban, hogy a pénzes pasikra hajt? Azt mondta nem érdekli a pénz. Kérdezték mi lenne ha beleszeretne egy szegény srácba? Válasz: "Azt hiszem nem tudnél beleszeretni egy szegény srácba."

Kiábrándító! Már csak miatta se engedném a páromnak, hogy szilikon melle legyen :))
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 01. szerda 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 11:57

Talán az TV2-n az Aktívban volt róla egy riport, arról, hogy mire mennyit költ egy hónapban. (ebből talán vki már idézett is) Nos, a végösszeg ruhákkal stb együtt kb. 600.000 Ft lett átlagosan. Kérdezték, hogy honnan van neki ennyi pénze. Azt válaszolta, hogy szerencsés, mert mindig van egy pasi aki ezeket kifizeti neki.
Szerintem ennél szebben nem is lehetne definiálni a kurva fogalmát - gazdag pasikkal kefél, hogy azok adjanak neki sok pénzt.

Éljen!
2006. 02. 01. szerda 11:57  #69

Éljen!
2006. 02. 01. szerda 11:44  #68
macipecs macipecs
2 dolog miatt szerepelt ő a Buzerában. Egyik a szilikon alkatrészek tömkelege ami álatal akkora nagy 'sztár' lett, másik pedig mert annyira egyszerű, mint egy lábbal hajtós köszörűgép, és nagyon szórakoztató volt, ahogy pl. Claudia és Verebes totál hülyét csináltak belőle :)
Mit is mondott? Micimackóban nem tudta ki volt a Füles, nemhogy lejár a farka, viszont Bodri (azt hiszem) kutya volt benne? Hát hallooooood... :)
Ezek után biztos az ő székére pályázol a Buzerában? :)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 01. szerda 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 06:12
worship worship
De sok esetben a Pasik mégis elmennek az igazi értékekkel bíró nők mellett ha épp Annácskához hasonló plázacicamica jön Velük szemben...

Szegény Annácska és a többi kis tini akik Őt követik - és már pedig akkor is Ők lesznek többségben - akik úgy hiszik h. bekell h. álljunk a sorba mert ez a menő...
Nekik aztán papolhatunk h. az igazi kincs belül van...addig viszont Nekünk egyszerű földi halandó menyecskéknek sanszunk sincs... (tisztelet a kivételnek)
Pl.:miért nem Engem hívnak a Buzerába? Mert hol nézek Én ki úgy mint az Annácska... Ennél a nőnél (?) még a Ciccolina is különb...
2006. 02. 01. szerda 06:30  #67
 xxxjani xxxjani
Nincs is annál idillibb látvány, mint amikor egy plázacica (az orránál fogva) sétáltat egy plázakutyust... eplus2
2006. 02. 01. szerda 06:12  #66
Moncy Moncy
worship worship
De sok esetben a Pasik mégis elmennek az igazi értékekkel bíró nők mellett ha épp Annácskához hasonló plázacicamica jön Velük szemben...

Szegény Annácska és a többi kis tini akik Őt követik - és már pedig akkor is Ők lesznek többségben - akik úgy hiszik h. bekell h. álljunk a sorba mert ez a menő...
Nekik aztán papolhatunk h. az igazi kincs belül van...addig viszont Nekünk egyszerű földi halandó menyecskéknek sanszunk sincs... (tisztelet a kivételnek)
Pl.:miért nem Engem hívnak a Buzerába? Mert hol nézek Én ki úgy mint az Annácska... Ennél a nőnél (?) még a Ciccolina is különb...
(Ez egy válasz puszy74 üzenetére (2006. 01. 31. kedd 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 21:45
szesztek
nem tudom ki az a lökött aki ilyen nőre bokik ,de semmi szép,vagy erotikus nincs benne ,csak 1 nagyrakás kurva kinézet ,..bocs a kifejezésért.Az a baj h. a mai csajok ez után mennek,mert azt hiszik ez a módi,,De figyeljetek csajok a hamis dolgok ideje lejárt ..LÉGY ÖNMAGAD,.HÓDITS AZZAL A MID VAN ,AZ EREDETI MINDENNÉL TÖBBET ÉR.csók mindenkinek
2006. 02. 01. szerda 04:37  #65
ZENO1 ZENO1
Hogyan is lehetne összehasonlítani egy csillogó, makulátlan fogsort egy éjszakánként vízben úszó, protkóval?
(Ez egy válasz puszy74 üzenetére (2006. 01. 31. kedd 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 21:45
szesztek
nem tudom ki az a lökött aki ilyen nőre bokik ,de semmi szép,vagy erotikus nincs benne ,csak 1 nagyrakás kurva kinézet ,..bocs a kifejezésért.Az a baj h. a mai csajok ez után mennek,mert azt hiszik ez a módi,,De figyeljetek csajok a hamis dolgok ideje lejárt ..LÉGY ÖNMAGAD,.HÓDITS AZZAL A MID VAN ,AZ EREDETI MINDENNÉL TÖBBET ÉR.csók mindenkinek
2006. 01. 31. kedd 21:45  #64
puszy74 puszy74
szesztek
2006. 01. 31. kedd 13:39  #63
felpa felpa
Ez nagyon jň!!!!!(integeto szmŕjli)+egyčb
/ 121