A Buzera legutóbbi adásában forró pillanatoknak lehettek tanúi a nézők. Kelemen Anna az idei Playmate verseny díjazottja borzolta Havas Henrik, Villám Géza, Verebes István és dr. Torgyán József férfiasságát, a szexis szőke lánynak ugyanis csak egy gondolata körül járt az agya, minden megfejtés kapcsán: ez pedig a szex.
A pajzán adásban még a fegyelmezettségéről híres Torgyán doktor is behódolt Anna bájainak. Többször megfogta a mellette ülő szőkeség kezét, és mint az adásból kiderült, már a felvétel előtt két órát beszélgettek intim kettesben, ahol Anna szexuális tanácsokat kapott a volt kisgazda politikustól.
Anna egyébként jól állta a férfiak rohamát, hiába kap olyan megjegyzéseket, hogy gyorsan "kérdezzük meg Annát, mert elfeljti a gondolatait", vagy "Bocsánat, hogy Annába vágok", mindig van válasza a fiúknak. Bocsi kérdésére, mely szerint hányféle módon lehet egy óvszert használni, a lány a provokatív "én csak egyféleképpen szoktam" választ adta.
Az indulatok akkor szabadultak el végleg a stúdióban, amikor arra a nézői kérdésre kereste a választ az ötös fogat, hogy Honnan ered a középső ujj felmutatása? Kelemen Annának rögtön a fallosz jut eszébe, és miután minden férfi elkezd fantáziálni arról, hogy vajon mit is jelenthet a lánynak egy férfi kéz, az elemi ösztönök uralják a felvétel helyszínét.
Miért van a férfiaknak mellbimbójuk, mi köze a közönséges nünükének a bíborbogár szexuális életéhez, és hogy miért dobáltak meg az ötvenes években egy színészt ezerötszáz darab óvszerrel - mindez kiderült péntek este a Buzerában.
A pajzán adásban még a fegyelmezettségéről híres Torgyán doktor is behódolt Anna bájainak. Többször megfogta a mellette ülő szőkeség kezét, és mint az adásból kiderült, már a felvétel előtt két órát beszélgettek intim kettesben, ahol Anna szexuális tanácsokat kapott a volt kisgazda politikustól.
Anna egyébként jól állta a férfiak rohamát, hiába kap olyan megjegyzéseket, hogy gyorsan "kérdezzük meg Annát, mert elfeljti a gondolatait", vagy "Bocsánat, hogy Annába vágok", mindig van válasza a fiúknak. Bocsi kérdésére, mely szerint hányféle módon lehet egy óvszert használni, a lány a provokatív "én csak egyféleképpen szoktam" választ adta.
Az indulatok akkor szabadultak el végleg a stúdióban, amikor arra a nézői kérdésre kereste a választ az ötös fogat, hogy Honnan ered a középső ujj felmutatása? Kelemen Annának rögtön a fallosz jut eszébe, és miután minden férfi elkezd fantáziálni arról, hogy vajon mit is jelenthet a lánynak egy férfi kéz, az elemi ösztönök uralják a felvétel helyszínét.
Miért van a férfiaknak mellbimbójuk, mi köze a közönséges nünükének a bíborbogár szexuális életéhez, és hogy miért dobáltak meg az ötvenes években egy színészt ezerötszáz darab óvszerrel - mindez kiderült péntek este a Buzerában.
Rendor a szoke nohoz:
On nem vette čszre, hogy hŕrom embert elututt az autňjŕval?
Szoke: Mičrt mennyit lehet?
On nem vette čszre, hogy hŕrom embert elututt az autňjŕval?
Szoke: Mičrt mennyit lehet?
"Elkényeztetett kislány voltam..." - vallja be őszintén Anna.
"Születési hely, idő: Budapest, 1980.01.15.
Méretek: 93-69-92
Munkahely/foglalkozás: modell
A huszonegy(?) éves modell nagyon ad arra, hogy külső megjelenése a lehető legtökéletesebb legyen, a pénz - úgy tűnik - nem számít.
A méregdrága feszesítő és öregedést gátló kozmetikumok nagyjából hetvenezer forintba kerülnek, a fehérneműkre szánt kiadás negyvenezerre rúg, a vákuumkezelések, az infraszaunázás és a krémes pakolások használata százötvenezer forintot emészt fel havonta... és ez még csak a töredéke annak, amennyit a lány magára költ.
Kelemen Anna előrelátó, az idei Playmate-választás ezüstérmese idejekorán bejelentkezett az egyik plasztikai sebészetre, hogy karácsonyra már túl is legyen legújabb szépészeti műtétén.
Anna sokadszor fekszik kés alá, van már némi tapasztalata, így a beavatkozás nem csak orvosi szempontból volt rutinműtét...
"Nekem ez már a harmadik ilyen beavatkozásom lesz, öt éve kezdtem. Most nem arról van szó, hogy aránytalanul nagy melleket akarok, hanem egy kisebb, igazából formai változtatás találtam ki, ami egyelőre meglepetés."
A cicikkel egyébként nincs különösebb baja Annának, csak hát jön az új év, és gondolta kell az ő testének is egy kis megújulás."
"Születési hely, idő: Budapest, 1980.01.15.
Méretek: 93-69-92
Munkahely/foglalkozás: modell
A huszonegy(?) éves modell nagyon ad arra, hogy külső megjelenése a lehető legtökéletesebb legyen, a pénz - úgy tűnik - nem számít.
A méregdrága feszesítő és öregedést gátló kozmetikumok nagyjából hetvenezer forintba kerülnek, a fehérneműkre szánt kiadás negyvenezerre rúg, a vákuumkezelések, az infraszaunázás és a krémes pakolások használata százötvenezer forintot emészt fel havonta... és ez még csak a töredéke annak, amennyit a lány magára költ.
Kelemen Anna előrelátó, az idei Playmate-választás ezüstérmese idejekorán bejelentkezett az egyik plasztikai sebészetre, hogy karácsonyra már túl is legyen legújabb szépészeti műtétén.
Anna sokadszor fekszik kés alá, van már némi tapasztalata, így a beavatkozás nem csak orvosi szempontból volt rutinműtét...
"Nekem ez már a harmadik ilyen beavatkozásom lesz, öt éve kezdtem. Most nem arról van szó, hogy aránytalanul nagy melleket akarok, hanem egy kisebb, igazából formai változtatás találtam ki, ami egyelőre meglepetés."
A cicikkel egyébként nincs különösebb baja Annának, csak hát jön az új év, és gondolta kell az ő testének is egy kis megújulás."
Jól mondtad!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 01. 29. vasárnap 15:07
Egy híres írónk mondta,hogy: "Amíg egy szobában vagyok egyedül, addig csak ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi leszek. És annyira leszek férfi, amennyire nő az, aki bejött." K.F.
Ennyit arról, hogy Annácska körül miért tűnnek töketlen a férfiak...:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 29. vasárnap 15:07
Egy híres írónk mondta,hogy: "Amíg egy szobában vagyok egyedül, addig csak ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi leszek. És annyira leszek férfi, amennyire nő az, aki bejött." K.F.
Ennyit arról, hogy Annácska körül miért tűnnek töketlen a férfiak...:D (Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Ennyit arról, hogy Annácska körül miért tűnnek töketlen a férfiak...:D (Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 29. vasárnap 08:19
"A Playmate szőkeség, Kelemen Anna esetlennek tartja a magyar pasikat, szerinte a férfiak nem értik meg összetett személyiségét.
"Nem tetszik a férfiaknak, hogy egy önálló, lázadó nő vagyok. Annyira nem zavar, hogy mit gondolnak rólam, hiszen nekem sem jönnek be igazán a magyar pasik. Együgyűek és töketlenek. Legalábbis egyelőre nem találkoztam olyannal, aki lenyűgözött volna" - nyilatkozta a szőkeség a Napi Ásznak.
Anna a lapnak azt is elárulta, hogy neki a stílusos, erős egyéniségű férfiak jönnek be, de az is fontos, hogy legyen pénze és humora. Példaként említette Demi Moore férjét, Ashton Kutchert, azonban azt mondta a magyar közéletben egyetlen etalont sem tud mondani.
"Bagi Iván nemrég elmenekült előlem, Harsányi nem valami karakteres személyiség, sőt kicsit közönséges is nekem. Gianni például kedves, de az olasz temperamentum nem jön be igazán. Nála Tilla izgalmasabb, kiugró személyiség, de tetszeni ő sem tetszik. Ennyit a magyar pasikról!" - tette hozzá kiábrándultan a nyuszilány."
"Nem tetszik a férfiaknak, hogy egy önálló, lázadó nő vagyok. Annyira nem zavar, hogy mit gondolnak rólam, hiszen nekem sem jönnek be igazán a magyar pasik. Együgyűek és töketlenek. Legalábbis egyelőre nem találkoztam olyannal, aki lenyűgözött volna" - nyilatkozta a szőkeség a Napi Ásznak.
Anna a lapnak azt is elárulta, hogy neki a stílusos, erős egyéniségű férfiak jönnek be, de az is fontos, hogy legyen pénze és humora. Példaként említette Demi Moore férjét, Ashton Kutchert, azonban azt mondta a magyar közéletben egyetlen etalont sem tud mondani.
"Bagi Iván nemrég elmenekült előlem, Harsányi nem valami karakteres személyiség, sőt kicsit közönséges is nekem. Gianni például kedves, de az olasz temperamentum nem jön be igazán. Nála Tilla izgalmasabb, kiugró személyiség, de tetszeni ő sem tetszik. Ennyit a magyar pasikról!" - tette hozzá kiábrándultan a nyuszilány."
A magyar pasik a töketlenek a kis majom szerint? Hááát.... De ezt egy olyan nő mondja, akinek elvileg az lenne a dolga, ha híres akar maradni, akinek ki kellene nyalnia a magyar pasik seggét? Nem nemzetközi playmate vayg a q anyádat, hanem magyar. Mondjuk azt sem értem, hogy ez a picsa, hogy nyerhetett? Látszik, hogy nem a töketlen magyar pasik szavazták meg. Eddig itt csak egy olyan hozzászóló van, akinek kellene ez felfújt tejeszacskó. A második helyezett, a husika? volt ugye, hát azért ő egy kicsivel közelebb áll a magyar nőhöz, mint ez.Belegondolni sem merek, hogy ez a nő, tud e főzni? Képes lenne egy gyereket felnevelni? Tudne úgy viselkedni, mint egy magyar nő? És még ezek mellet mondjuk dolgozni? Szval eltartani egy gyereket, meg egy férfit? Mert az ugye két gyerek:D Nem hiszem. Kalapom megemelem és minden tiszteletem a magyar nőké, akik mindezt szinte szó nélkül elvégzik. A világon a legjobban. És ezek mellet még megértőek és tökéletesek.Csak miattuk éri meg élni.
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 29. vasárnap 08:19
"A Playmate szőkeség, Kelemen Anna esetlennek tartja a magyar pasikat, szerinte a férfiak nem értik meg összetett személyiségét.
http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=lincsibaby
Hát:) Ha nekem élőben azt mondaná, h töketlen vagyok, akkor egy elegáns mosoly kiséretében szájoncsajvarnám egy sörösüveggel. Ez azért már elég tökös dolog, nem? Ki tudja? Lehet h erre vágyik..
De osztanom kell a véleményt veletek. Mű, amerikabuzi vonásokkal (ami jelen esetben rossz), és tényleg sokkal szebb nők vannak Magyarországon. Szerencsére messzire sem kell mennem, Nekem a barátnőm a legszebb a világon :)
Nemtudom, hogy Ti hogy vagytok vele (vagyis tudom, mert elolvastam az elejétől a topicot), de én kiváncsi lennék, hogy milyen az ágyban a nő.
Hát ehez nehéz már valamit hozzáadni tök igazad van, én is hányok ettől a szilikon agyú hányástól.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 28. szombat 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 28. szombat 18:04
Az a nő olyan buta, mint a föld amin tapos, de az legalább táptalaj... Fogalma sincs semmiről, buta és csak a faszon jár az ... a létfenntartó funkciókért felelős szerve, nemtom neki mi az. A szilikon mele talán. De az a szörnyű, hogy ez a nő a mocskos-redves-retkes amerikai normák szerint jó nő. Mondjuk ez nem nő, mert nem hiszem, hogy egy férfit el tudna látni annak rendje és módja szerint. Ahoz nőnek kell lenni... Hiszen elég gyámoltalan állatkák vagyunk:) Szval ez a mű szőke haj, agyon fújatott csöcs, szilikonos, zsírleszívott picsa...:S Amikor olyan gyönyörű, természetes magyar nők vannak. Az utcán ezerszer szebb nőket találok. Csak szét van már baszva az agya az új generációnak. Az a jó ami annak a mű nemzetnek. Ráadásul halkéű is ez a csaj. Körülbelül annyi értelmet is sugároz a feje...
Ez a nő tényleg ocsmány úgy ahogy van.Még az agya is szilikonból van.Az ilyen műbabák miatt terjedt el a sok szőke nős vicc...
Te vagy az Anna?
Jé, hiszen ez az Anna száma!!!:))))
Szia!
Nem akarom elhinni.
Tinédzser korodban nem éreztél késztetést egy kis masztira?
Szerintem csak tudtad mi a jó neked?
Igaz én ebben nem vagyok kompetens.
Nem tudom mennyire képes egy nő önmagát felfedezni.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 01. 28. szombat 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem akarom elhinni.
Tinédzser korodban nem éreztél késztetést egy kis masztira?
Szerintem csak tudtad mi a jó neked?
Igaz én ebben nem vagyok kompetens.
Nem tudom mennyire képes egy nő önmagát felfedezni.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 01. 28. szombat 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 28. szombat 20:35
Miért Zénó? Az Enyémet 31 éves koromban találta meg a Kedvesem...a Férjemnek nem sikerült 12 év alatt...
Miért Zénó? Az Enyémet 31 éves koromban találta meg a Kedvesem...a Férjemnek nem sikerült 12 év alatt...
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 28. szombat 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 28. szombat 18:56
Én is megtaláltam !
Igaz, korai tinédzser koromban még úgy gondoltam, hogy praktikusan teremtette így a természet. Azt hittem azért van a makk, hogy a kezünk ne szaladjon le miközben "eddzük" a rudit. Nem tartott sokáig hogy ezt a rendeltetését átértékeljem és rájöjjek!
-Húúh. hát itt vannak a... Talán G-k.
Nem tudom Annácskánál, miért tarthatott ez ilyen sokáig?
Talán túlságosan Magyar " A magyaroknak nincs szexuális kultúrájuk, tele vannak gátlásokkal".
Vagy nem volt erről a témáról egy tévéműsor?
Igaz, korai tinédzser koromban még úgy gondoltam, hogy praktikusan teremtette így a természet. Azt hittem azért van a makk, hogy a kezünk ne szaladjon le miközben "eddzük" a rudit. Nem tartott sokáig hogy ezt a rendeltetését átértékeljem és rájöjjek!
-Húúh. hát itt vannak a... Talán G-k.
Nem tudom Annácskánál, miért tarthatott ez ilyen sokáig?
Talán túlságosan Magyar " A magyaroknak nincs szexuális kultúrájuk, tele vannak gátlásokkal".
Vagy nem volt erről a témáról egy tévéműsor?
A francba, ezek a buzerŕsok a TV2-on vannak!
Vazzeg meghallgatott az ůr 20percre elsotčtult az RTL:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))