Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 12. 23. vasárnap 02:29  #1922
f1ck0 f1ck0
Jó hogy bevallottad(bár legtöbben az első perctől tudták), viszont kívánok neked kellemes ünnepeket(és persze mindenkinek).
Szóval maradunk annyiban, hogy Anna egy végtelenűl buta primitív beképzelt plázapicsa luxusprosti aki még csak nem is szép a rengeteg operáció ellenére sem smile
2007. 12. 22. szombat 20:17  #1921
kelemen_annacska kelemen_annacska
Kedves MrEnigma!Soraid kritikai eszrevetelei sertoek ram es Kelemen Anna muvesznore egyarant,de haragudni erte nem tudok /tartok attol,hogy igazad van/! wink

Tekintettel, hogy Mr. DrAnthony vegre ravilagitott a lenyegre,ezert felfedem valodi szemelyemet,es egyenlore a hatterbe vonulok.
Pont az vagyok akire, ill. akikre gondoltok:maga az elo cinikus, es ironikus hatterfigura,aki elvezettel olvasgatott es valaszolgatott nektek.

Vegul kerdesedet nem megkerulve,a konkret tarifam Anna 50%a,vagyis nem adom olcson sem az eszemet, sem a testemet.Amennyiben van elegendo es felesleges zsebpenzed,abban az esetben szeretettel varlak a kuncsaftjaim nepes taboraban.

Engedjetek meg,hogy megragadva az alkalmat,ezuton kivanjak nektek Boldog Karacsonyi Unnepeket,es sikerekben gazdag Boldog Uj Esztendot!Sok szeretettel:Kannacska alteregoja,hive es mentora.
wave
2007. 12. 22. szombat 19:17  #1920
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Tudod miért írta mindezeket??? Hogy b.sztassa a jónépet... eplus2 Pontosan tudta, hogy 1-2 ember biztosan "harapni fog" erre.
De hát fel is lehet ezt fogni iróniának. Mi is az irónia? Amikor az ember viccesen pont az ellenkezőjét mondja (írja), mint amit gondol, vagy amelyek a tények. Épp ez a "görbe tükör", a valóság nyilvánvaló elferdítése, sőt a tényekkel szembeni gyökeres ellentét teszi humorossá az iróniát, hiszen mivel nyilvánvaló az ellentét, így mosolyt csalhat arcunkra a dolog.
Vedd és értelmezd te is így!
Szerintem kelemen_annacska ezzel pont, hogy kigúnyolta KA-t, hiszen mindaz, amit ír, a valóság nyilvánvaló ellentéte, így ezen ironikus bejegyzése tovább rontja KA amúgy is harmatgyenge imázsát. nyes
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2007. 12. 22. szombat 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 22. szombat 11:26
Kedves és szép???
Hol élsz te?
A hülye implantjai miatt a csaj, csak megfelelő megvilágításban szép. A melle meg úgy el van **szva hogy öröm NEM ránézni, bár ez a sebész hiábja, de akkor meg csináltatta volna vissza. A szája csak megfelelő szembe megvilágításból jó, és ha negyed annyi smink van rajta mint általában akkor már kezd csinos lenni. De elég hülyén nézne ki ha állandóan reflektorral a pofájában kéne mászkálnia, így marad rusnya.

Intelligens?
Na tudod kezdek azon filózni, hogy TE direkt túráztatod azokat akik nem bírják ezt a pinát. Ellenben ha komolyan gondolod, akkor tényleg lőjük le Magyar Bálintot, hogy ilyen szar az oktatás itthon (nem nem politizálok, nem politikai jellegű kritika(!) félreértéseket elkerülendő wink . smile

És még mindig szartál válaszolni, hogy nálad mennyi az annyi. Mostmár nyílvánosan kérdem, mert szerintem már sokan kíváncsiak lennénk rá, csak úgy a poén kedvéért is. wink
2007. 12. 22. szombat 19:12  #1919
"zöld"? Mitől lennék én "zöld?"... Na mindegy... confused Ja, értem, szóval a felülvizsgálat is poén volt? Így már értem, csak nem volt smilei... wink
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 18. kedd 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 18:25
A felülvizsgallas ötlete is csak humor volt te "zölddoktor"....vagy en ertettem felre ? wave
2007. 12. 22. szombat 19:11  #1918
Rajtam speciel IGAZI, hamisítatlan, valódi zsírréteg van!!! nyes hehe
(Ez egy válasz aaj üzenetére (2007. 12. 22. szombat 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 22. szombat 16:01
Szerintem Anna úgy jó ahogy van.Nekem nagyon is tetszik.Máson is van ennyi szilikon.
2007. 12. 22. szombat 16:01  #1917
aaj aaj
Szerintem Anna úgy jó ahogy van.Nekem nagyon is tetszik.Máson is van ennyi szilikon.
2007. 12. 22. szombat 11:26  #1916
MrEnigma MrEnigma
Kedves és szép???
Hol élsz te?
A hülye implantjai miatt a csaj, csak megfelelő megvilágításban szép. A melle meg úgy el van **szva hogy öröm NEM ránézni, bár ez a sebész hiábja, de akkor meg csináltatta volna vissza. A szája csak megfelelő szembe megvilágításból jó, és ha negyed annyi smink van rajta mint általában akkor már kezd csinos lenni. De elég hülyén nézne ki ha állandóan reflektorral a pofájában kéne mászkálnia, így marad rusnya.

Intelligens?
Na tudod kezdek azon filózni, hogy TE direkt túráztatod azokat akik nem bírják ezt a pinát. Ellenben ha komolyan gondolod, akkor tényleg lőjük le Magyar Bálintot, hogy ilyen szar az oktatás itthon (nem nem politizálok, nem politikai jellegű kritika(!) félreértéseket elkerülendő wink . smile

És még mindig szartál válaszolni, hogy nálad mennyi az annyi. Mostmár nyílvánosan kérdem, mert szerintem már sokan kíváncsiak lennénk rá, csak úgy a poén kedvéért is. wink
(Ez egy válasz kelemen_annacska üzenetére (2007. 12. 18. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 13:21
Milyen csunyak vagytok!Tom es Gyapoth ADMINOK!Szegyeljetek magatokat!Gunyt uzni ebbol a kedves es szep lanybol?Ma nem is irok nektek semmit. szomoru1
2007. 12. 18. kedd 18:26  #1915
Szoni Szoni
No arra kivancsi vagyok !!! smile
2007. 12. 18. kedd 18:25  #1914
Szoni Szoni
A felülvizsgallas ötlete is csak humor volt te "zölddoktor"....vagy en ertettem felre ? wave
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 18. kedd 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 16:18
A felkérést olvastam, de hidd el nekem, az ilyesmi BŐŐŐVEN belefér a topicba!
Ameddig az érintettek (és nem KA!!!) nem tiltakoznak ellene, addig ez nekem nagyon is "ül"!!! Megmondom őszintén régen röhögtem ilyen jóízűket a GG fórumon, mióta ezek a képek megjelentek (itt és a fake-ben). hehe eplus2

(Csak zárójelben: minden érintettnek joga és lehetősége van a behelyezett képeket moderálni, törölni, de nem tették meg, mert szerintem ők is így ítélik meg: HUMOR, nem is kicsi! hehe ).
2007. 12. 18. kedd 16:20  #1913
Baszki gyapi, ezen nagyon-nagyon röhögtem!!! hehe nyes
Annyira jól sikerült, h megmutattam pár embernek (nem GG-snek), és csak 1 vette észre, hogy fake, a többi azon kezdett morfondírozni, hogy ki lehet az a pasi KA-val!!! hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803) Admin
2007. 12. 17. hétfő 18:13
Hát mit nem sikerült a szemfüles paparazziknak lekapniuk ?!

(fake)
2007. 12. 18. kedd 16:18  #1912
Ha már idézünk, akkor idézzünk rendesen:

"guppifejű sz.r"... hehe
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 18. kedd 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2007. 12. 18. kedd 09:51
nem véletlenül mondta mindig zombiee, hogy kanna egy guppi
2007. 12. 18. kedd 16:18  #1911
A felkérést olvastam, de hidd el nekem, az ilyesmi BŐŐŐVEN belefér a topicba!
Ameddig az érintettek (és nem KA!!!) nem tiltakoznak ellene, addig ez nekem nagyon is "ül"!!! Megmondom őszintén régen röhögtem ilyen jóízűket a GG fórumon, mióta ezek a képek megjelentek (itt és a fake-ben). hehe eplus2

(Csak zárójelben: minden érintettnek joga és lehetősége van a behelyezett képeket moderálni, törölni, de nem tették meg, mert szerintem ők is így ítélik meg: HUMOR, nem is kicsi! hehe ).
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 17. hétfő 19:30
Felszeretnem kerni Dr. A-t ,hogy felülvizsgalja a topic esetet,mivel sulyos csalas,partolas (nem tudom magyarul a megfelelö kifejezeseket,mas nyelven meg nem akarom beirni)etc. törtent !!!
A kezzelfoghato bizonyitekok lathatok a 2192-ben.

(ma happy day van ?)
2007. 12. 18. kedd 13:21  #1910
kelemen_annacska kelemen_annacska
Milyen csunyak vagytok!Tom es Gyapoth ADMINOK!Szegyeljetek magatokat!Gunyt uzni ebbol a kedves es szep lanybol?Ma nem is irok nektek semmit. szomoru1
2007. 12. 18. kedd 09:51  #1909
nem véletlenül mondta mindig zombiee, hogy kanna egy guppi
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 18. kedd 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 09:20
Kannácska egy buli alkalmával nem vette észre a feléje villám sebesen közeledő üvegajtot,és rácuppant mint egy pumpa...
2007. 12. 18. kedd 09:20  #1908
Kannácska egy buli alkalmával nem vette észre a feléje villám sebesen közeledő üvegajtot,és rácuppant mint egy pumpa...
2007. 12. 17. hétfő 19:30  #1907
Szoni Szoni
Felszeretnem kerni Dr. A-t ,hogy felülvizsgalja a topic esetet,mivel sulyos csalas,partolas (nem tudom magyarul a megfelelö kifejezeseket,mas nyelven meg nem akarom beirni)etc. törtent !!!
A kezzelfoghato bizonyitekok lathatok a 2192-ben.

(ma happy day van ?)
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 17. hétfő 19:14
De hülye vagyok baszki !!! Csak most ertem miert van ez a topic mindig az elsö helyen !!! hihetetlen .. levele ........ nyes
2007. 12. 17. hétfő 19:14  #1906
Szoni Szoni
De hülye vagyok baszki !!! Csak most ertem miert van ez a topic mindig az elsö helyen !!! hihetetlen .. levele ........ nyes
2007. 12. 17. hétfő 18:13  #1905
Hát mit nem sikerült a szemfüles paparazziknak lekapniuk ?!

(fake)
2007. 12. 16. vasárnap 21:03  #1904
Törölt felhasználó (21812)
Azért az aranyszínű ruha hétköznapra elég gáz... még egy pléjméttől is...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 21:00
"Nekem Kelemen Annával volt szerencsém találkozni 28-án, szombat este a Westend-i Leroy Cafe-ban.Annácska Kovi és két másik férfi társaságában bukkant fel, közönséges kinézetét, egy előnytelen aranyszínű ruhával,hatalmas kalappal és bőrkesztyűvel fokozta.Lelksen csacsogott,persze a három férfinak jobb dolga is akadt,mint hogy odafigyeljen rá, nevezetesen Annácska műmellének bámulása.A feltűnési viszketegségben szenvedő "sztár" rágógumizva távozott az étteremből."-
hehe...ha kovi végre randit ad, akkor rákérdezek

ui: imádlak sanyisanyi smile
2007. 12. 16. vasárnap 21:00  #1903
"Nekem Kelemen Annával volt szerencsém találkozni 28-án, szombat este a Westend-i Leroy Cafe-ban.Annácska Kovi és két másik férfi társaságában bukkant fel, közönséges kinézetét, egy előnytelen aranyszínű ruhával,hatalmas kalappal és bőrkesztyűvel fokozta.Lelksen csacsogott,persze a három férfinak jobb dolga is akadt,mint hogy odafigyeljen rá, nevezetesen Annácska műmellének bámulása.A feltűnési viszketegségben szenvedő "sztár" rágógumizva távozott az étteremből."-
hehe...ha kovi végre randit ad, akkor rákérdezek

ui: imádlak sanyisanyi smile
/ 121