Hogy lehet egy könyvet letölteni?? :o S a monitoron olvasnád el az egészet?? Én már megvettem, de még nem kezdtem el, egyelőre mást olvasok
Majd eccccercsak beszámolok róla.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Mármint a Havas róla írt könyvét??? Mert tudtommal Annácska olvasni se nagyon tud, nemhogy írni...
(Ez egy válasz sylvesteeer üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Sziasztok
Nem tudja valaki honna lehet a könyvét letölteni?
Nem tudja valaki honna lehet a könyvét letölteni?
Hehe, ezzel meg már elkéstél...
VAgy fél éve Katicika tolta ezt be nekem... De azért köszi. Bár tudod, hogyan viseltetem Kannával kapcsolatban...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
![levele](images/smilies/levele.gif)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
2007. 09. 23. vasárnap 09:24
Nem akarlak én felhúzni,nem vagyok én olyan
De látom te is érted a lényeget
Inkább nézek neked egy eredeti kannácskát
KANNÁCSKA IGY HOZZA NEKED
![rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
Nem akarlak én felhúzni,nem vagyok én olyan
KANNÁCSKA IGY HOZZA NEKED
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
![rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
2007. 09. 23. vasárnap 09:16
ÓÓÓ, sanyi ne húzz fel!!!
A linkelt oldalra feltöltött vidik címet a feltöltők adják meg, így akár egy férfi maszturbálós vidije alá is odakerülhet, hogy "Kanna sosem látott videója"...
De a linkelt vidin a csaj (azon kívül, hogy szőke) annyire hasonlít Kannára, mint én...
A linkelt oldalra feltöltött vidik címet a feltöltők adják meg, így akár egy férfi maszturbálós vidije alá is odakerülhet, hogy "Kanna sosem látott videója"...
De a linkelt vidin a csaj (azon kívül, hogy szőke) annyire hasonlít Kannára, mint én...
![wink](images/smilies/wink.gif)
ÓÓÓ, sanyi ne húzz fel!!!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 09:12
Jól megnézztem!!!És mi van oda irva??? Na ugye doki az ember meg csak nézzi hogy most ez ő vagy sem??
Jól megnézztem!!!És mi van oda irva??? Na ugye doki az ember meg csak nézzi hogy most ez ő vagy sem??
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 09:05
Na jó, tovább már nem baszogatlak... De megnézted ezt a filmet, amit belinkeltél? Mert ha ebben Kannácska szerepel, akkor én vagyok Teréz Anya...
De haladás, legalább már közvetlen link filmre...
Na jó, tovább már nem baszogatlak... De megnézted ezt a filmet, amit belinkeltél? Mert ha ebben Kannácska szerepel, akkor én vagyok Teréz Anya...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 22. szombat 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 22. szombat 18:08
Utánanéztem és tényleg,köszi a hibajavitást
pótlásként:anna rövid kisfilmje (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 22. szombat 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
![worship](images/smilies/worship.gif)
pótlásként:anna rövid kisfilmje (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 22. szombat 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 22. szombat 12:03
Tom főnök már úgyis hiányolta
Valamit nagyon elkúrtál sanyi, mert ez egy FIZETŐS oldal! Csak igyenes oldal url-je kerülhet be ide, és az is akkor, ha DIREKT a filmre mutat.
Így sorry, de az url-t modiztam.
(moderálta: Dr.Anthony)
![mf2](images/smilies/mf2.gif)
Valamit nagyon elkúrtál sanyi, mert ez egy FIZETŐS oldal! Csak igyenes oldal url-je kerülhet be ide, és az is akkor, ha DIREKT a filmre mutat.
Mikor alakította át magát?
23 éves a csaj.
Tehát a film max 5 éves lehet.
23 éves a csaj.
Tehát a film max 5 éves lehet.
Tom főnök már úgyis hiányolta
![mf2](images/smilies/mf2.gif)
![](http://kelemenanna.net/public/images/thumb1.jpg)
![](http://kepfeltoltes.hu/070914/ka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![](http://kepfeltoltes.hu/070914/ka1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![](http://kepfeltoltes.hu/070914/ka2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Hogy mikor készültek azt nem tudom de itt még nekkem is tetszik
nagyon hülye ez a csaj az biztos!
de mégis, személyisége milyen népszerű!
hoztam egy kis statisztikát:
Poénok | Nyitotta: -neo- (2005.02.16 10:27) 2043 hozzászólás!
Kelemen Anna! | Nyitotta: huge (2006.01.28 16:50) 1907 hozzászólás!
(a lényeg a két viszonylagosan népszerű topicnál, hogy 11 hónap a kölönbség és majdnem ua. hsz!)
de mégis, személyisége milyen népszerű!
hoztam egy kis statisztikát:
Poénok | Nyitotta: -neo- (2005.02.16 10:27) 2043 hozzászólás!
Kelemen Anna! | Nyitotta: huge (2006.01.28 16:50) 1907 hozzászólás!
(a lényeg a két viszonylagosan népszerű topicnál, hogy 11 hónap a kölönbség és majdnem ua. hsz!)
Az már régóta köztudott, hogy Kelemen Anna egy igazi bevállalós csaj. A róla szóló könyvből azonban olyan titkokat tudhatunk meg, amire álmunkban nem gondoltunk volna!
Havas Henrik legújabb botránykönyvében, a Méhkirálynőben "Kerekes Alma" arról beszél, hogy a kutyáján és apukáján kívül senkije sincs. A papával a férfi zárkózottsága miatt nem túl jó a viszonya, így nem lévén más, maradt a kutya. Még hagyján lenne, ha Annácskát is mindenhova elkísérné a kis kedvence, akárcsak Paris Hiltont. De az, ami Kelemen Anna és kutyája között van, kifejezetten beteges kapcsolat.
Hogy miként lehetne a lehető legszebb formában körülírni az olvasottakat? Legegyszerűbb, ha nemes egyszerűséggel csak idézünk a könyvből. Íme a részlet, amit csak 18 éven felülieknek ajánlott:
"Sokat gondolkoztam azon, hogy a nők maszturbálnak, a férfiak kiverik a *****kat, mindenkinek jó, kivéve az én kiskutyámnak. Lássuk be, ez nem egy emberséges világ. Tanakodtam azon, hogy mindenképpen lehetne ezen segíteni, mert ő ugye szerencsétlen egymaga nem boldogul. Kifejlesztettem egy módszert: a nagylábujjam és a közötte lévő ujj közti rés pont kellemes méret neki, és harminc-negyven másodperc alatt ki tudja verni a kis drága. Anyám előtt is megcsináltam, és amikor teljesen kiborult, akkor azt mondtam neki, hogy "Te figyelj ide! Miért ne?"
(forrás: story online)
Havas Henrik legújabb botránykönyvében, a Méhkirálynőben "Kerekes Alma" arról beszél, hogy a kutyáján és apukáján kívül senkije sincs. A papával a férfi zárkózottsága miatt nem túl jó a viszonya, így nem lévén más, maradt a kutya. Még hagyján lenne, ha Annácskát is mindenhova elkísérné a kis kedvence, akárcsak Paris Hiltont. De az, ami Kelemen Anna és kutyája között van, kifejezetten beteges kapcsolat.
Hogy miként lehetne a lehető legszebb formában körülírni az olvasottakat? Legegyszerűbb, ha nemes egyszerűséggel csak idézünk a könyvből. Íme a részlet, amit csak 18 éven felülieknek ajánlott:
"Sokat gondolkoztam azon, hogy a nők maszturbálnak, a férfiak kiverik a *****kat, mindenkinek jó, kivéve az én kiskutyámnak. Lássuk be, ez nem egy emberséges világ. Tanakodtam azon, hogy mindenképpen lehetne ezen segíteni, mert ő ugye szerencsétlen egymaga nem boldogul. Kifejlesztettem egy módszert: a nagylábujjam és a közötte lévő ujj közti rés pont kellemes méret neki, és harminc-negyven másodperc alatt ki tudja verni a kis drága. Anyám előtt is megcsináltam, és amikor teljesen kiborult, akkor azt mondtam neki, hogy "Te figyelj ide! Miért ne?"
(forrás: story online)
![](http://www.abload.de/img/2xdgvf.jpg)
dako84
| 2007.09.11
első kép,lehet,hogy ez egy korábbi kép,itt még jól néz ki.
ezóta csak befelé néz.
és ott
lát semmit.
(Ez egy válasz Kropotkin üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
| 2007.09.11
első kép,lehet,hogy ez egy korábbi kép,itt még jól néz ki.
ezóta csak befelé néz.
és ott
![shakehead](images/smilies/shakehead.gif)
2007. 09. 13. csütörtök 11:44
NEm tudom, emberek... Nekem valahogy nem jön be a szilikon mellű, -szájú plasztik nő! Mondjuk láttam róla régi képeket, amin még természetes valójában van rajta. Na. Akkor még aranyos csajnak nézett ki.
NEm tudom, emberek... Nekem valahogy nem jön be a szilikon mellű, -szájú plasztik nő! Mondjuk láttam róla régi képeket, amin még természetes valójában van rajta. Na. Akkor még aranyos csajnak nézett ki.
Kérlek mellőzd ezeket az egymondatos, semmitmondó hozzászólásokat! Próbálj érdemben bekapcsolódni a fórum és a téma mondanivalójába! Ez így nem fórumozás!
(Ez egy válasz Thunderstruck üzenetére (2007. 09. 11. kedd 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
2007. 09. 11. kedd 20:25
nagyon bejön a teste, csak a szája alakját nem tudom elviseéni...
ezt lehagytad a promóciós bemutatásról...
A botránykönyv hivatalos bemutatója
2007 szeptember 22-én
19 órakor
a kiállítás show-színpadán
KELEMEN ANNA
és
HAVAS HENRIK
személyes részvételével . A bemutató után mindketten dedikálják a könyvet a Sztárok standjánál , valamint a kiállítás helyszínén meg is vásárolható a könyv szombat este és vasárnap egész nap .
(új Kanna rajongóknak:
túl sok az ismételt kép, figyeljetek a korábbi hsz képeire is!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 11. kedd 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
A botránykönyv hivatalos bemutatója
2007 szeptember 22-én
19 órakor
a kiállítás show-színpadán
KELEMEN ANNA
és
HAVAS HENRIK
személyes részvételével . A bemutató után mindketten dedikálják a könyvet a Sztárok standjánál , valamint a kiállítás helyszínén meg is vásárolható a könyv szombat este és vasárnap egész nap .
(új Kanna rajongóknak:
túl sok az ismételt kép, figyeljetek a korábbi hsz képeire is!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 11. kedd 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 09. 11. kedd 18:46
![](http://kepfeltoltes.hu/070911/meh333x532_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
nagyon bejön a teste, csak a szája alakját nem tudom elviseéni...