(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)
2007. 06. 03. vasárnap 22:15
Itt olyan,mint egy elcseszett Barbie-baba.
Valószínűleg ezen derül Ő is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)
2007. 06. 03. vasárnap 22:15
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 06. 03. vasárnap 22:10
De erről csak nem állítod ugyanazt?
vazz elég gáz 1 nő
De erről csak nem állítod ugyanazt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2007. 06. 02. szombat 12:03
Hu de ronda.
Hu de ronda.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 23:02
Kelemen Anna rácuppant a kamerára:

Orbán Józsi elkapta, az asztal alá invitálta:

Azta a mocskos mindenségit neki!!! Ez a guppifejű szar hozzáakarja magát kaparni a DM-hez? Hát rohadjon ki az a guppiszeme ennek a csücsörítős képű majomnak. Annyi retek szar sunyi lejmadék hitvány suttyú dj disco szopos sterbinszkyfajta tokihoteles mocsokmány förmedt retek "formáció" van, és képes ez a genyótartó pont a legnagyobb együttest (nekem a legnagyobb
mindig és örökké
) megtalálni? Majd pont őt engedik be, meg majd ilyen trendifaszverő guppi bulikon fog Gahan, meg bpont Gore. Pff. Azért ez a guppiagyú szar miket ki nem talál, az uszonyfelvagdosós mocskadék. Legfeljebb csengőhangban hallotta az enjoyt és már rögtön megvolt neki a Depeche Mode...
mindig és örökké
) megtalálni? Majd pont őt engedik be, meg majd ilyen trendifaszverő guppi bulikon fog Gahan, meg bpont Gore. Pff. Azért ez a guppiagyú szar miket ki nem talál, az uszonyfelvagdosós mocskadék. Legfeljebb csengőhangban hallotta az enjoyt és már rögtön megvolt neki a Depeche Mode...
Jézusom, nagyon rossz itt a szája, nem is tudom mivel összehasonlitani...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 06. 01. péntek 23:18
olyan a szája, mint egy aranyeres segg!
olyan a szája, mint egy aranyeres segg!

f1ck0 tökei levágásra előjegyezve!
Szilva üdvözletét örömmel veszem (honnan a picsuból tudtátok, hogy eddig melóztam???), Kannáét már nem annyira, de egye fene.
Ja, éjfél után a topic... De tudjátok...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szilva üdvözletét örömmel veszem (honnan a picsuból tudtátok, hogy eddig melóztam???), Kannáét már nem annyira, de egye fene.
Ja, éjfél után a topic... De tudjátok...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 23:42
Nos ezért a doki le fogja vágni a tökeidet...lol...
(kölönben a ADokit MmePrune[VIP][ADMIN] és Annácska is üdvözli és jó éjszakai munkát kíván neki!
)
(kölönben a ADokit MmePrune[VIP][ADMIN] és Annácska is üdvözli és jó éjszakai munkát kíván neki!
)
Nos ezért a doki le fogja vágni a tökeidet...lol...
)
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
)
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 22:08
Kelemen Anna benne lesz az activity-ben.Hopp!Ezzel most felhoztam a topicot
Kelemen Anna benne lesz az activity-ben.Hopp!Ezzel most felhoztam a topicot
Na, ezt jól kibeszéltétek,
és ismét a magasságokba emeltétek a kis "kedvencemet"
1715 hsz. veri az összest együtt is!
(különben nem befolyásolok senkit, nem az én stílusom, sőt még diszkrétem máshova is irók, hogy nehogy az a dokis vád érjen, hogy felfelé tuningolom a topicot...lol...
le is baszarintottak miatta, aki nem vette ott a lapot!)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 29. kedd 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
és ismét a magasságokba emeltétek a kis "kedvencemet"
1715 hsz. veri az összest együtt is!
(különben nem befolyásolok senkit, nem az én stílusom, sőt még diszkrétem máshova is irók, hogy nehogy az a dokis vád érjen, hogy felfelé tuningolom a topicot...lol...
le is baszarintottak miatta, aki nem vette ott a lapot!)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 29. kedd 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 22:31
Drága, én legfeljebb a nyelvemmel tudlak felizgatni, de nyugodj meg, ha felizgatlak, akkor garantáltan nem hagylak "parlagon", be is fejezem amit elkezdtem.
Anna: Szóval beszélgetés nuku, tantráztak és jógáztak egy sort, elmélyültek a szellemi egyesülés magasságaiban???
Ez viccnek gyenge, hogy komoly legyen, ahhoz meg komolytalan...
Anna: Szóval beszélgetés nuku, tantráztak és jógáztak egy sort, elmélyültek a szellemi egyesülés magasságaiban???
Ez viccnek gyenge, hogy komoly legyen, ahhoz meg komolytalan...
Drága, én legfeljebb a nyelvemmel tudlak felizgatni, de nyugodj meg, ha felizgatlak, akkor garantáltan nem hagylak "parlagon", be is fejezem amit elkezdtem.
Ez viccnek gyenge, hogy komoly legyen, ahhoz meg komolytalan... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 29. kedd 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez viccnek gyenge, hogy komoly legyen, ahhoz meg komolytalan... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 29. kedd 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 22:22
gondolod, hogy tom izgatott fel?
(és most már miattad is izgulhatok)
az hogy nem beszélik egymás nyelvét bizonyítja, hogy szellemi síkon tudtak egymásra hangolódni
(és most már miattad is izgulhatok)az hogy nem beszélik egymás nyelvét bizonyítja, hogy szellemi síkon tudtak egymásra hangolódni
gondolod, hogy tom izgatott fel?
(és most már miattad is izgulhatok)
az hogy nem beszélik egymás nyelvét bizonyítja, hogy szellemi síkon tudtak egymásra hangolódni
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 29. kedd 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
(és most már miattad is izgulhatok)az hogy nem beszélik egymás nyelvét bizonyítja, hogy szellemi síkon tudtak egymásra hangolódni
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 29. kedd 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 22:10
PLÁNE!!! Sztem meg tom izgatott fel, hogy nehogymá ő hozza fel mindig a Kanna-topicot...
A véleményem ettől függetlenül fenntartom, hogy ez bulvár-rizsa:
1./ Martin sosem volt az a gruppie-s bulizós.
2./ Anna nem tud angolul, Martin nem tud magyarul, így az egész marhaság.
3./ Anna keves ahhoz, hogy ilyen magasságokba felérjen.
Rizsa, sóder, púder... Sztem...
Rizsa, sóder, púder... Sztem...
PLÁNE!!! Sztem meg tom izgatott fel, hogy nehogymá ő hozza fel mindig a Kanna-topicot...
Rizsa, sóder, púder... Sztem... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 29. kedd 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Rizsa, sóder, púder... Sztem... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 29. kedd 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
jahhhh..ez 2006. októberi hír volt
de hát anna örök
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 29. kedd 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
de hát anna örök
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 29. kedd 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 21:54
Ijedelmedben??? Annyira azért ne ijedj meg...
Sajna megvan.
Na, szval ez a sztori megint egy az ezerből, hogy ismét rivaldafénybe kerüljön a mi kis olcsó Annánk.
Sajna megvan.Na, szval ez a sztori megint egy az ezerből, hogy ismét rivaldafénybe kerüljön a mi kis olcsó Annánk.
Ijedelmedben??? Annyira azért ne ijedj meg...
Sajna megvan.
Na, szval ez a sztori megint egy az ezerből, hogy ismét rivaldafénybe kerüljön a mi kis olcsó Annánk. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 29. kedd 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajna megvan.Na, szval ez a sztori megint egy az ezerből, hogy ismét rivaldafénybe kerüljön a mi kis olcsó Annánk. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 29. kedd 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 21:52
csak ctrl c-vztem
nem én vagyok az érdemi szerző...vagy csak ijedtemben írtam rosszul, mert azt hittem nincs is meg ez a topic
nem én vagyok az érdemi szerző...vagy csak ijedtemben írtam rosszul, mert azt hittem nincs is meg ez a topic