Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 05. 09. szerda 08:32  #1402
surdapapa surdapapa
Ezt még Neked se tudom megbocsájtani!

Gyere egy engesztelő szopásra! eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 08. kedd 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 05. 08. kedd 23:37
2007. 05. 08. kedd 23:37  #1401
Törölt felhasználó (21812)
2007. 05. 04. péntek 21:08  #1400
Törölt felhasználó (38040)
Én hallod be nyes Csakazé is ma is nyes K.A.E.G.SZ. Pisz nyes
2007. 05. 03. csütörtök 16:59  #1399
Törölt felhasználó (38040)
Kelemen Anna egy guppifejű szar. Béke.
2007. 05. 03. csütörtök 15:11  #1398
surdapapa surdapapa
igeeeeennnn! tudom, de tom és a "barátaid" télleg felhozzák!

adminok! elcsesztem, de nagyon: tom1019KaticikaGrandpierre javítsátok már!
(jav:prune nyes )
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 15:08
Ha megnézed, én szinte mindennap letolom a táthatóság alá a többi topiccal... Aztán Grandpierre-Katicika-stb.-álregek felhozzák.
Ennyi.
2007. 05. 03. csütörtök 15:08  #1397
DrAnthony DrAnthony VIP
Ha megnézed, én szinte mindennap letolom a táthatóság alá a többi topiccal... Aztán Grandpierre-Katicika-stb.-álregek felhozzák.
Ennyi.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 15:06
ne csináld már!

mi tartjuk felszínen ezt a topicot!

ja ha meg süpped tom1019KaticikaGrandpierre úgyis felhozza! (na mondjuk tommikának hivatali kötelessége, de akkor se kéne!)
2007. 05. 03. csütörtök 15:06  #1396
surdapapa surdapapa
ne csináld már!

mi tartjuk felszínen ezt a topicot!

ja ha meg süpped tom1019KaticikaGrandpierre úgyis felhozza! (na mondjuk tommikának hivatali kötelessége, de akkor se kéne!)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 15:02
Hmmm... Ezen ismét elgondolkodtam...
Miért hiszik azt egyesek, hogy ha valaki elér valamit (légyen az a Kelemen Anna-féle, általam és sokak által nemhogy irígyelt, de egyenesen megvetett és lenézett "valami", mely szememben sem érték, sem pozitívum), akkor azért irígylik az emberek, és irígységből, az irígységből fakadó gyűlöletből próbálják (akár itt, akár a bulvársajtóban vagy máshol) "lehúzni", lejáratni.

Számomra ez felháborító és mindamellett szörnyű egyszerű szemlélet.

Azt hiszem, épp elégszer kifejtettem már itt, de nem csak én, hanem még jópáran, hogy SZÓ NINCS ARRÓL, HOGY IRÍGYEI volnánk vagy volnék én Annának.

Nem irígylem, hogy a seggével és a szájával ért el bármit is, hogy így került a bulvársajtó címpaljaira. Így, ilyen módon sem ismertség, sem nyilvánosság nem kellene...

Vannak volt professzoraim, tanáraim, akik most miniszterek, országgyűlési biztosok, alkotmánybírák, de még őket sem irígylem vagy gyűlölöm!!! Tisztelem a tudásukat, és azt, amit elértek...

Annán nincs mit irígyelni. Szánalmas az a gondolkodás, ha valaki azt hiszi, hogy a "pfúj"-olásom irígységből fakad. NEM, ÉS EZERSZER IS NEM!!!

Nem is Anna irritál igazán (de ezt is leírtam már vagy ezerszer), hanem az általa képviselt értéktelenség, hogy egy útszéli "K"-nál alig jobb nőcske villog a bulvár fényeiben, hogy manapság elég, ha valaki ide vagy oda teszi a picsáját, lefexik a fontos emberekkel, és így fényt, rivaldát tud kapni, tud érvényesülni. Mindesetre a szememben szánalmas és roppant ostoba az az ember, aki ezért sztárolja, felnéz rá, istenítni, vagy "fun"-olja. Anna távolról sem "hírtesség", csak egy felkapott műanyag bábu, akit betolnak a kenyérre és cirkuszra éhes plebsnek.
Aki meg ráharap, bizonyítja, hogy ebbe a kategóriába tartozik.
Helye lehet a mai igénytelen világban, de kik sztárolják, az igénytelenséget sztárolják, kik azt hiszik, ogy jól csinál bármit, azok azonosulnak az általa viselt és hordozott semmivel. Persze, egyszerű világunkban szükség van ilyen starletekere, de nem kell őket sem isteníteni, főleg pedig nem kell azt hirdetni fennen, hogy aki nem áll be a sorba, és nem borul le a lábai elé, az irígye, és ezért fújolja, mert nem tud abba a magasságba emelkedni!!! TÉVEDÉS, de sajnos mivel a sztárolók egyszerű emberek, így ezt fel sem képesek fogni, nekik vagy "fun" valaki, vagy irígye, nincs közbenső megoldás... Ostobaság ez így persze, de ha a plebs nem így volna, rá kellene ébrednie arra, hogy mekkora ostoba volt, hogy egy ilyen nő (és az értéktelen érték) volt a példa neki.
2007. 05. 03. csütörtök 15:02  #1395
DrAnthony DrAnthony VIP
Hmmm... Ezen ismét elgondolkodtam...
Miért hiszik azt egyesek, hogy ha valaki elér valamit (légyen az a Kelemen Anna-féle, általam és sokak által nemhogy irígyelt, de egyenesen megvetett és lenézett "valami", mely szememben sem érték, sem pozitívum), akkor azért irígylik az emberek, és irígységből, az irígységből fakadó gyűlöletből próbálják (akár itt, akár a bulvársajtóban vagy máshol) "lehúzni", lejáratni.

Számomra ez felháborító és mindamellett szörnyű egyszerű szemlélet.

Azt hiszem, épp elégszer kifejtettem már itt, de nem csak én, hanem még jópáran, hogy SZÓ NINCS ARRÓL, HOGY IRÍGYEI volnánk vagy volnék én Annának.

Nem irígylem, hogy a seggével és a szájával ért el bármit is, hogy így került a bulvársajtó címpaljaira. Így, ilyen módon sem ismertség, sem nyilvánosság nem kellene...

Vannak volt professzoraim, tanáraim, akik most miniszterek, országgyűlési biztosok, alkotmánybírák, de még őket sem irígylem vagy gyűlölöm!!! Tisztelem a tudásukat, és azt, amit elértek...

Annán nincs mit irígyelni. Szánalmas az a gondolkodás, ha valaki azt hiszi, hogy a "pfúj"-olásom irígységből fakad. NEM, ÉS EZERSZER IS NEM!!!

Nem is Anna irritál igazán (de ezt is leírtam már vagy ezerszer), hanem az általa képviselt értéktelenség, hogy egy útszéli "K"-nál alig jobb nőcske villog a bulvár fényeiben, hogy manapság elég, ha valaki ide vagy oda teszi a picsáját, lefexik a fontos emberekkel, és így fényt, rivaldát tud kapni, tud érvényesülni. Mindesetre a szememben szánalmas és roppant ostoba az az ember, aki ezért sztárolja, felnéz rá, istenítni, vagy "fun"-olja. Anna távolról sem "hírtesség", csak egy felkapott műanyag bábu, akit betolnak a kenyérre és cirkuszra éhes plebsnek.
Aki meg ráharap, bizonyítja, hogy ebbe a kategóriába tartozik.
Helye lehet a mai igénytelen világban, de kik sztárolják, az igénytelenséget sztárolják, kik azt hiszik, ogy jól csinál bármit, azok azonosulnak az általa viselt és hordozott semmivel. Persze, egyszerű világunkban szükség van ilyen starletekere, de nem kell őket sem isteníteni, főleg pedig nem kell azt hirdetni fennen, hogy aki nem áll be a sorba, és nem borul le a lábai elé, az irígye, és ezért fújolja, mert nem tud abba a magasságba emelkedni!!! TÉVEDÉS, de sajnos mivel a sztárolók egyszerű emberek, így ezt fel sem képesek fogni, nekik vagy "fun" valaki, vagy irígye, nincs közbenső megoldás... Ostobaság ez így persze, de ha a plebs nem így volna, rá kellene ébrednie arra, hogy mekkora ostoba volt, hogy egy ilyen nő (és az értéktelen érték) volt a példa neki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 05. 03. csütörtök 05:57
A magamutogatás szerintem meghatározóan emberi tulajdonság, enélkül nem is létezhetne ilyen "agresszíven" smile az emberi faj sem, egyszerűen a vérünkben van. Hogy aztán ki miben mutogatja magát, azt a létünk sokrétűsége, érvényesülési zónáinak megszámolhatatlansága hordozza. A túlságosan exponált, a tömeg sóvár avagy lenéző tekintete előtt zajló "magamutogatás" óhatatlanul magával hozza a heves fan-ságot éppúgy, mint az irígységből fagadó pfúj-olást, ez már eztán is így lesz mind Kelemen Anna, mind a többi magunkgyártotta "híresség" esetében. Rivaldafényben zajló életük okán is - netán ellenére is -, helyük van a nap alatt, és joguk van méltányos elbírálásban, míg más "magamutogatási szektorok", úgymond, árnyékbanmaradásuk miatt kevésbé kitettek a "bekarmolások"-nak, így kevesebb okot adnak az elébb említett "fan"-ságra, netán "gyülölet"-re...
2007. 05. 03. csütörtök 05:57  #1394
A magamutogatás szerintem meghatározóan emberi tulajdonság, enélkül nem is létezhetne ilyen "agresszíven" smile az emberi faj sem, egyszerűen a vérünkben van. Hogy aztán ki miben mutogatja magát, azt a létünk sokrétűsége, érvényesülési zónáinak megszámolhatatlansága hordozza. A túlságosan exponált, a tömeg sóvár avagy lenéző tekintete előtt zajló "magamutogatás" óhatatlanul magával hozza a heves fan-ságot éppúgy, mint az irígységből fagadó pfúj-olást, ez már eztán is így lesz mind Kelemen Anna, mind a többi magunkgyártotta "híresség" esetében. Rivaldafényben zajló életük okán is - netán ellenére is -, helyük van a nap alatt, és joguk van méltányos elbírálásban, míg más "magamutogatási szektorok", úgymond, árnyékbanmaradásuk miatt kevésbé kitettek a "bekarmolások"-nak, így kevesebb okot adnak az elébb említett "fan"-ságra, netán "gyülölet"-re...
(Ez egy válasz popikapeti üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 00:16
Kelemen Anna egy beteges magamutogató csaj!!
2007. 05. 03. csütörtök 01:23  #1393
DrAnthony DrAnthony VIP
Csak azt áruld el nekem, Katicika, hogy miért kell ez a műmájerség? Miért kell ez a parasztvakítás? Aki ismer, tudja, hogy Grandpierre (is, többek között) Katicika huszonezredik álregje... Akkor miért nem a saját nick-eddel futtatod Annát???

Aki ráadásul guppifejű szar... nyes Bocsáss meg nekem Zombiee...

Na, legyártok vagy 10-15 álreget és nekiállok fikázni Annát... Ha ez így műxik...
2007. 05. 03. csütörtök 00:16  #1392
popikapeti popikapeti
Kelemen Anna egy beteges magamutogató csaj!!
2007. 05. 02. szerda 13:21  #1391
gorgh0 gorgh0
a melle az ugyanúgy csúnya!
2007. 05. 02. szerda 11:15  #1390
police man police man
szerintem jó nő
2007. 04. 30. hétfő 19:43  #1389
Talán lesz, aki megvédjen! smile smile smile smile smile

vigyor2 wave
(A kép csak topik-illusztráció!)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 14:25
Teeeeeeeeeeeeee!

Megölllllllleeeeeekkkkkkkkkk! mf3
2007. 04. 27. péntek 06:04  #1388
Kelemen Anna Gáspár győzővel kezdteaz új évet!
Ez tényleg igaz? Tud valaki valamit erről? smile
2007. 04. 26. csütörtök 16:46  #1387
Törölt felhasználó (69371)
én nem ide írtam!!!!!!!
2007. 04. 26. csütörtök 15:19  #1386
surdapapa surdapapa
legalább oly szép, mint a gerbera szekfűvel! (nekem annyira teccik itt is!)
2007. 04. 26. csütörtök 15:09  #1385
surdapapa surdapapa
én már rájöttem:
Te és Kátya egymás reinkarnációi vagytok!

én minden esetre nem hiszek a lélekvándorlásba!
2007. 04. 26. csütörtök 14:59  #1384
surdapapa surdapapa
hogy a farkam simogatnád Kellemetlen Annás képfeltöltése helyett!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 14:57

Nem vagy te annyira vérengző, Papa... vigyor2 wave
2007. 04. 26. csütörtök 14:57  #1383

Nem vagy te annyira vérengző, Papa... vigyor2 wave
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 14:25
Teeeeeeeeeeeeee!

Megölllllllleeeeeekkkkkkkkkk! mf3
/ 121