meg még sok más embernek! szerintem az OFF-ok elkerülése végett zárd be a topic-ot egy időre Tom!
óhh Tom! köszönöm! megbocsájtok neked mindent! :) nem vagyok kárörvendő, de megérdemelte már! legalább nem lesz rémálmom!

A januári sorozat egy érdekes képe...
lehet Katicika = Annácska, az avatar alapján ő is szőke! jah annácska még tőle is hülyébb
szerintem ezek a képek már mind voltak! azért teszed be szórva őket, hogy ne tünjön fel! de nem nézem vissza mégegyszer! de tutti már voltak!
és vállalom őszintén! vele ellentétben! a tiltás oka: több ember ellen elkövetett hányás inger fokozás, a szép érzékeik megbénítása....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 03. 05. hétfő 16:37
én igen
én igen
max kipróbálnám, hogy szexel, de szerintem elég szar lehet! barátnőnek semmiképpen sem!
Nem igaz, hogy van még kép amit nem tettél be róla! Mióta fórumozok,mindig tetszettek a hsz.-aid, ezt annak idején még le is írtam valahová, de ennek mi értelme?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
VIP
2007. 03. 05. hétfő 16:13
nem csak a topic-ot kellene bezárni, hanem kannácskát is a föld alá, hassal lefelé!
ez a billentyűzet nekem is tetszik!