Na és hogy a fiúknak is jusson valami:
Lányoknak a mai napra:
Hááát igen, ezt a "picicici" dolgot nála a TV-ben is figyeltem...
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 03. 14. péntek 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 17:08
Az azért nem lesz olyan egyszerű, mint sorozatnév és szerep szerint keresni valakit. A reklámok világa zártabb, de igyekszem...
És kösz a dicséretet!
De ha már itt tartunk: azért Leslie mellei is elmúlnának, ha borogatná őket, mármint ilyen szempontból nem sokkal "nőiesebb" a kedvenc pannonos csajomnál - vagyis ugyanolyan észvesztően jó csaj!
És kösz a dicséretet!
De ha már itt tartunk: azért Leslie mellei is elmúlnának, ha borogatná őket, mármint ilyen szempontból nem sokkal "nőiesebb" a kedvenc pannonos csajomnál - vagyis ugyanolyan észvesztően jó csaj!
Az azért nem lesz olyan egyszerű, mint sorozatnév és szerep szerint keresni valakit. A reklámok világa zártabb, de igyekszem...
És kösz a dicséretet!
De ha már itt tartunk: azért Leslie mellei is elmúlnának, ha borogatná őket, mármint ilyen szempontból nem sokkal "nőiesebb" a kedvenc pannonos csajomnál - vagyis ugyanolyan észvesztően jó csaj! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
És kösz a dicséretet!
De ha már itt tartunk: azért Leslie mellei is elmúlnának, ha borogatná őket, mármint ilyen szempontból nem sokkal "nőiesebb" a kedvenc pannonos csajomnál - vagyis ugyanolyan észvesztően jó csaj! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 13. csütörtök 21:20
WOW krok!
Isten vagy! Őrá gondoltam!!! Köszi!
Na, akkor már csak annyi a dolgod, hogy a K&H bankos fekete kleopátrás hajú táncoslányra rábukkanj!
Na, akkor már csak annyi a dolgod, hogy a K&H bankos fekete kleopátrás hajú táncoslányra rábukkanj!
WOW krok!
Na, akkor már csak annyi a dolgod, hogy a K&H bankos fekete kleopátrás hajú táncoslányra rábukkanj! (Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, akkor már csak annyi a dolgod, hogy a K&H bankos fekete kleopátrás hajú táncoslányra rábukkanj! (Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 13. csütörtök 11:52
MEGTALÁLTAM A SZŐKE LÁNYT A BOSTONI HALOTTKÉMEKBŐL!!!
Leslie Bibbnek hívják. Kezdetnek íme egy kis videóvetítés róla:
Leslie Bibb legjobb fotói és filmrészletei
Biográfia: na ebből nem sokat sikerült találni, de annyi biztos, hogy sok amerikai sorozatban játszott, és többször is szerepelt FHM-címlapokon (persze nem kis hazánkban).
És ha tetszett, íme még néhány kép "nyersben":
Biográfia: na ebből nem sokat sikerült találni, de annyi biztos, hogy sok amerikai sorozatban játszott, és többször is szerepelt FHM-címlapokon (persze nem kis hazánkban).
MEGTALÁLTAM A SZŐKE LÁNYT A BOSTONI HALOTTKÉMEKBŐL!!!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 23. szombat 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 23. szombat 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 23. szombat 11:30
Ezzel én is pont én is így vagyok!
Vannak jó pillanatai a csajnak, amikor egész jól néz ki, amikor mosolyog a csaj, komondottan tetszik, de sokszor meg olyan átlagos-átlag alattinak tűnik...
Az igazság az, hogy ugyanebben a sorozatban van egy szőke vékony csaj is (na, mondjuk annak sincs valami nagy melle), őt kerestem volna a neten, de nem találtam. Így Jill Hennessy olyan "félmegoldás" lett.
Vannak jó pillanatai a csajnak, amikor egész jól néz ki, amikor mosolyog a csaj, komondottan tetszik, de sokszor meg olyan átlagos-átlag alattinak tűnik...
Az igazság az, hogy ugyanebben a sorozatban van egy szőke vékony csaj is (na, mondjuk annak sincs valami nagy melle), őt kerestem volna a neten, de nem találtam. Így Jill Hennessy olyan "félmegoldás" lett.
Jessica Biel
Jessica Claire Biel Ely, Minnesota-ban született 1982 március 3.-án, de Boulder-ben éltek, s nőtt fel miután a család újra letelepedett. Fiatalként szerette az éneklést, modelkedésd, és a szinészkedést. 1994-ben ki is próbálta magát a "International Modeling and Talent Association's Los Angeles Convention" Korához képest megkapta a legmagasabb iskolai elismerést ( Young Actors Space ), és LA-ben szinészkedni is kezdett. ( 7th Heaven )
Jól ment neki és hamar kitünt, hogy több lehet itt, mint a helyi kis lány aki a szinházban játszik gyermek szerepeket. ( Beauty and the Beast, The Invisible People, Annie, és The Sound of Music )
1997-ben már film szerepe is volt ( Peter Fonda - Ulee's Gold ) és a Sundance and Cannes Film Festivals résztvevője is lett. 1 évvel később Jonathan Taylor Thomas filmjében látjuk viszont ( I'll Be Home for Christmas )
1999-ben bekerül a " People magazine's 50 Most Beautiful People " szavazására, ahol a Gear-be készült majdnem nude képek alapján első lett. A képek 180fokban változtatják meg a róla alkotott képet mivel még fiatalon ált modelt ilyen lenge képeknek.
Jessica Claire Biel Ely, Minnesota-ban született 1982 március 3.-án, de Boulder-ben éltek, s nőtt fel miután a család újra letelepedett. Fiatalként szerette az éneklést, modelkedésd, és a szinészkedést. 1994-ben ki is próbálta magát a "International Modeling and Talent Association's Los Angeles Convention" Korához képest megkapta a legmagasabb iskolai elismerést ( Young Actors Space ), és LA-ben szinészkedni is kezdett. ( 7th Heaven )
Jól ment neki és hamar kitünt, hogy több lehet itt, mint a helyi kis lány aki a szinházban játszik gyermek szerepeket. ( Beauty and the Beast, The Invisible People, Annie, és The Sound of Music )
1997-ben már film szerepe is volt ( Peter Fonda - Ulee's Gold ) és a Sundance and Cannes Film Festivals résztvevője is lett. 1 évvel később Jonathan Taylor Thomas filmjében látjuk viszont ( I'll Be Home for Christmas )
1999-ben bekerül a " People magazine's 50 Most Beautiful People " szavazására, ahol a Gear-be készült majdnem nude képek alapján első lett. A képek 180fokban változtatják meg a róla alkotott képet mivel még fiatalon ált modelt ilyen lenge képeknek.
Patrick Wayne Swayze
Született: 1952. augusztus 18.
Houston, Texas
"Los Angeles
Napjai vannak hátra Patrick Swayze-nek (55), a Dirty Dancing és a Ghost sztárja végstádiumú hasnyálmirigyrákban szenved írta a National Enquirer amerikai magazin.
A színész csaknem két évtizedes kihagyás után két éve tért vissza a szakmába a Rowan Atkinson és Kristin Scott Thomas főszereplésével készült, Eltakarítónő című filmben. Swayze két új projektet tervezett ez évre, de a sors közbeszólt. Januárban gyors fogyásra és gyakori rosszullétre panaszkodva ment el orvosához, aki megállapította: a daganat teljesen felemésztette a hasnyálmirigyét, és szétlökődött a szervezetében. Swayze a Stanfordi Egyetem orvosi klinikáján kapott agresszív kemoterápiás kezelést, amely sajnos nem járt eredménnyel.
Három kezelésen van túl, de a daganat nem lett kisebb mondta a magazinnak a sztár egyik ismerőse. Az orvosok közölték, már csak két sorozatot kaphat, de nincs sok értelme, mert a rák nem reagál rá. Azt mondták, készüljön fel, mert közel a vég.
Swayze, aki az 1980-as Dirty Dancing sármos tánctanárának szerepében robbant be Hollywood élvonalába, majd a Ghost című romantikus drámával Demi Moore oldalán bebetonozta magát, két évtizede megcsömörlött az álomgyártól, és farmján visszavonultan élt. 2006-ban döntött úgy, hogy ad karrierjének még egy esélyt, de úgy tűnik, az élet másképp gondolta. A magazinnak nyilatkozó forrás szerint már csak a csoda segíthet; ha Swayze leépülése ilyen tempóban folytatódik, legfeljebb öt hete lehet hátra."
Köszi! Nagyon csinos a hölgy... Véleményed: Neked vörösen vagy feketén tetszik jobban? Nekem pl. vörösen sokkal szexisebb, izgalmasabb...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 05. szerda 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (42823)
2008. 03. 05. szerda 11:42
Tessék parancsolni! Még néhány kép Alessia Merz-ről.
Tessék parancsolni! Még néhány kép Alessia Merz-ről.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 04. kedd 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 04. kedd 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez a Peter, csak így tovább!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 04. kedd 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (42823)
2008. 03. 04. kedd 20:38
Alessia Merz (olasz model, szinésznő
Alessia Merz (olasz model, szinésznő
Jaaaa, úúgy! Hááát, a filmben csak ez az egyetlen vékony szöszi szokott néha felbukkanni... Akkor csak őrá gondolhatok...
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 03. 02. vasárnap 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 02. vasárnap 13:44
Nem értettelek félre, hanem egyszerűen leragadtam a kedvenc pannonos csajomnál
A rendőrnénire gondolsz, aki Woody mellett feszít? Róla én is megnéznék egy-két képet, majd nyomozok, hátha rátalálok.
A rendőrnénire gondolsz, aki Woody mellett feszít? Róla én is megnéznék egy-két képet, majd nyomozok, hátha rátalálok.
Nem értettelek félre, hanem egyszerűen leragadtam a kedvenc pannonos csajomnál
A rendőrnénire gondolsz, aki Woody mellett feszít? Róla én is megnéznék egy-két képet, majd nyomozok, hátha rátalálok. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 29. péntek 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
A rendőrnénire gondolsz, aki Woody mellett feszít? Róla én is megnéznék egy-két képet, majd nyomozok, hátha rátalálok. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 29. péntek 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 29. péntek 10:34
Sztem félreértettél. A Bostoni halottkémekben játszik egy csaj, nagy ritkán tűnik csak fel (a stáblistán sem találtam a nevét), vékony szőke. Na, őőőőőt kerestem volna, de mivel még a stáblistán sem találtam a nevét, ezért tettem be Jill-t.
Lindsay Lohan is "jó" úton halad... mármint ha a Britney-féle lezüllés "jó" út...
Fékezhetetlen bulik, piálás...
Én is dohányzom. De ilyen undorító, csöves-sárga ujjam sosem volt:
Fékezhetetlen bulik, piálás...
Én is dohányzom. De ilyen undorító, csöves-sárga ujjam sosem volt:
Sztem félreértettél. A Bostoni halottkémekben játszik egy csaj, nagy ritkán tűnik csak fel (a stáblistán sem találtam a nevét), vékony szőke. Na, őőőőőt kerestem volna, de mivel még a stáblistán sem találtam a nevét, ezért tettem be Jill-t.
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 02. 27. szerda 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 27. szerda 11:17
Se nem szőke, se nem vékony, de azért köszönöm! És külön azt is, hogy így gondoltál rám, és kismellű szőke cicákat vadászol. Tudom, kizárólag az én kedvemért.
Se nem szőke, se nem vékony, de azért köszönöm! És külön azt is, hogy így gondoltál rám, és kismellű szőke cicákat vadászol. Tudom, kizárólag az én kedvemért.
2008. 02. 23. szombat 11:30
Az igazság az, hogy ugyanebben a sorozatban van egy szőke vékony csaj is (na, mondjuk annak sincs valami nagy melle), őt kerestem volna a neten, de nem találtam. Így Jill Hennessy olyan "félmegoldás" lett. (Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 02. 23. szombat 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Az igazság az, hogy ugyanebben a sorozatban van egy szőke vékony csaj is (na, mondjuk annak sincs valami nagy melle), őt kerestem volna a neten, de nem találtam. Így Jill Hennessy olyan "félmegoldás" lett. (Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 02. 23. szombat 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 23. szombat 08:10
Nézegetem olykor ezt a halottkémes sorozatot, de képtelen vagyok eldönteni, hogy Jill szép-e vagy sem. Asszem a magyar szinkron sokat javít rajta: Horváth Lili szenvtelen, színtelen hangja kitűnően illik egy ilyen hidegsebész karakterhez, számomra ez teszi őt vonzóvá, meg azok a kis szarkalábak a szeme körül, amikor mosolyog. De alapjában véve nem az ideálom.
Nézegetem olykor ezt a halottkémes sorozatot, de képtelen vagyok eldönteni, hogy Jill szép-e vagy sem. Asszem a magyar szinkron sokat javít rajta: Horváth Lili szenvtelen, színtelen hangja kitűnően illik egy ilyen hidegsebész karakterhez, számomra ez teszi őt vonzóvá, meg azok a kis szarkalábak a szeme körül, amikor mosolyog. De alapjában véve nem az ideálom.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 22. péntek 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 22. péntek 17:45
Jill Hennessy:
Nem sok infót találtam róla:
Születési név: Jillian Hennessy
Született: 1969. november 25., Edmonton, Alberta, Kanada
Jelenleg 39 éves.
A Bostoni halottkémek című sorozatban láthatjuk.
Nem sok infót találtam róla:
Születési név: Jillian Hennessy
Született: 1969. november 25., Edmonton, Alberta, Kanada
Jelenleg 39 éves.
A Bostoni halottkémek című sorozatban láthatjuk.