azt gondolom Őket nem kell bemutatni:
Ewan McGregor és Woody Allen
Woody: "még megcsináljuk ezt az egy felvételt, aztán húzunk innen a francba"
Ewan McGregor és Woody Allen
Woody: "még megcsináljuk ezt az egy felvételt, aztán húzunk innen a francba"
Te tényleg nagy álmodozó vagy surdi, de hát így szeretünk. Egyszerűnek, álomvilágban élőnek... Azt te csak hiszed, hogy le tudod csapni a kezemről a királylánykát, de (élve az ő szavaival) meghagylak eme tévedésedben... Nekem azt mondták, hogy nem szabad az ilyen álmodozókat "felébreszteni".
Ja, surdi, a Télapóban és a húsvéti nyusziban is ennyire hiszel??? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 08. kedd 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja, surdi, a Télapóban és a húsvéti nyusziban is ennyire hiszel??? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 08. kedd 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 10:11
no jó, míg Bred Pityuval jáccol addig az enyím lesz Angelina Jolie!
lecsapom a kezedről, mint a királyjánykánkat!
lecsapom a kezedről, mint a királyjánykánkat!
nem!
a francot!
ha játszunk azt is keményen tegyük!
én úgy tettem! /ja mert a kannába nem volt off a fehér cici-izé cica?/
de ezért a tüneményes szépségért csak a hálámat tudom kifejezni!
tudod: első látásra szerelem lett!
de a fehér cica után ez a fekete cica
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 08. kedd 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
a francot!
ha játszunk azt is keményen tegyük!
én úgy tettem! /ja mert a kannába nem volt off a fehér cici-izé cica?/
de ezért a tüneményes szépségért csak a hálámat tudom kifejezni!
tudod: első látásra szerelem lett!
de a fehér cica után ez a fekete cica
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 08. kedd 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 14:02
surdi vazze, látom nem tudsz megbékülni velem és a cinikus viselkedésemmel veled szemben...
no problem, én nem offolok (mint Te a fehér macsekkal), hanem beteszek egy sorozatot a kedvenc (aki közel sem a legjobb, de én szeretem) színésznőmről:
Sydney Poitier(a Halálbiztos c. filmben láthattad)
no problem, én nem offolok (mint Te a fehér macsekkal), hanem beteszek egy sorozatot a kedvenc (aki közel sem a legjobb, de én szeretem) színésznőmről:
Sydney Poitier(a Halálbiztos c. filmben láthattad)
surdi vazze, látom nem tudsz megbékülni velem és a cinikus viselkedésemmel veled szemben...
Sydney Poitier(a Halálbiztos c. filmben láthattad) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 08. kedd 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sydney Poitier(a Halálbiztos c. filmben láthattad) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 08. kedd 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
ja lehet Brad Pistukáé?
no jó, míg Bred Pityuval jáccol addig az enyím lesz Angelina Jolie!
lecsapom a kezedről, mint a királyjánykánkat! (Ez egy válasz _Dr_Anthony_R üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
lecsapom a kezedről, mint a királyjánykánkat! (Ez egy válasz _Dr_Anthony_R üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 17:10
Ehhez a képhez 2 sztorim van:
1.: Én speciel kikockáztam a Tróját DVD-n, de sehol nem láttam ezt a repcsit, szóvl sztem fake.
2.: A másik poénosabb: Egyszer 3 haverral nekiültünk whisky-zni. Rendesen be is voltunk állva, és hát miről beszél 4 pasi részegen: Pina, pina, pina...
Aztán (bár mind a négyen heterók vagyunk) még részegebben arra terelődött a beszélgetés, hogy ki mit vállalna be (heteró pasiként), és főleg mennyiért...
Voltak ott szélsőséges dolgok is, de kevésbé "drága" seggek is felugrottak. Na, ekkor az is felmerült, hogy ki a jó nő, jó pasi... Ekkor nyögtem én be, hogy bár alapvetően heteroszexuális vagyok, Brad Pittet én se rugdosnám ki az ágyamból...
Erről ennyit.
1.: Én speciel kikockáztam a Tróját DVD-n, de sehol nem láttam ezt a repcsit, szóvl sztem fake.
2.: A másik poénosabb: Egyszer 3 haverral nekiültünk whisky-zni. Rendesen be is voltunk állva, és hát miről beszél 4 pasi részegen: Pina, pina, pina...
Aztán (bár mind a négyen heterók vagyunk) még részegebben arra terelődött a beszélgetés, hogy ki mit vállalna be (heteró pasiként), és főleg mennyiért...
Voltak ott szélsőséges dolgok is, de kevésbé "drága" seggek is felugrottak. Na, ekkor az is felmerült, hogy ki a jó nő, jó pasi... Ekkor nyögtem én be, hogy bár alapvetően heteroszexuális vagyok, Brad Pittet én se rugdosnám ki az ágyamból...
Erről ennyit.
Ehhez a képhez 2 sztorim van:
Erről ennyit. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Erről ennyit. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 12:41
ez egy kicsit ciki kép, de ajánlom a lányok figyelmébe...
ez egy kicsit ciki kép, de ajánlom a lányok figyelmébe...
Most, hogy jobban megnétem... Nem bánom, jöhetnek mind a ketten egyszerre!
(Ez egy válasz _Dr_Anthony_R üzenetére (2008. 01. 05. szombat 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 05. szombat 15:08
Arcra szerintem dettó... De mindegy... Azért is csodálkoztam, mert Ali Larter nagy kedvencem...
Parancsolj:
(Gondolom neked ninics Google-d, azért segítettem).
(Csak zárójelben: Nekem egy cseppet sem tetszik a hölgy, sőt, nekem kimondottan csúnya...) (Ez egy válasz a7n8xe üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
(Gondolom neked ninics Google-d, azért segítettem).
(Csak zárójelben: Nekem egy cseppet sem tetszik a hölgy, sőt, nekem kimondottan csúnya...) (Ez egy válasz a7n8xe üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
van valakinek Jennifer Love hevitt ről képe
Arcra szerintem dettó... De mindegy... Azért is csodálkoztam, mert Ali Larter nagy kedvencem...
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 01. 05. szombat 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 05. szombat 10:22
Csak halaványan, nagy vonalakban...
De azok a vonalak tényleg hasonlítanak! Isteni, köszi!
De azok a vonalak tényleg hasonlítanak! Isteni, köszi!
Csak halaványan, nagy vonalakban...
De azok a vonalak tényleg hasonlítanak! Isteni, köszi! (Ez egy válasz _Dr_Anthony_R üzenetére (2008. 01. 04. péntek 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
De azok a vonalak tényleg hasonlítanak! Isteni, köszi! (Ez egy válasz _Dr_Anthony_R üzenetére (2008. 01. 04. péntek 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 04. péntek 18:19
Érdekes... A második képen teljesen hasonlít egyik nagy kedvencemre, Ali Larter-re. Nem?
Érdekes... A második képen teljesen hasonlít egyik nagy kedvencemre, Ali Larter-re. Nem?
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 01. 03. csütörtök 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 01. 03. csütörtök 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Íme egy másik kedvenc ágymelegítő: Jenna Elfman!
Ha már Lost: Evangeline Lilly szerintem egy istennő, szintén a Lostban bukkant fel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 02. szerda 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 02. szerda 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2008. 01. 02. szerda 20:22
A LOST című sorozatban is szerepel!!!
A LOST című sorozatban is szerepel!!!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 01. 02. szerda 04:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 04:17
Emily Procter:
Amerikai színésznő, szintén a Helyszínelők sorozat szereplője.
Parminder Nagra
alias
Jesminder Bhamra vagy Jess (Csavard be mint Beckham)
alias
Dr. Neela Rasgotra (Vészhelyzet)
alias
Jesminder Bhamra vagy Jess (Csavard be mint Beckham)
alias
Dr. Neela Rasgotra (Vészhelyzet)
Emily Procter:
LÁNYOKNAK és ASSZONYOKNAK!