Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 12. 12. szerda 15:34  #517
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Kate Beckinsale:

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Kate Beckinsale 1973. július 26-án született Londonban. Szülei is színészek voltak, anyja, Judy Loe főleg tévéfilmekben szerepelt, apja, Richard szintén tévésorozatok révén vált népszerűvé. Kate csak hatéves volt, amikor apja tragikus hirtelenséggel elhunyt. Kate jól tanult, balettozott, tizenévesen pedig kétszer is első díjat nyert a W. H. Smith könyvkereskedő által fiatal írók számára meghirdetett versenyen, majd az egyébként is színházrajongó lány úgy döntött, megpróbálkozik a színjátszással is. Megkedvelte a színészetet, de úgy érezte, még tanulnia kell, ezért ahelyett, hogy a színművészeti főiskolát választotta volna, beiratkozott az oxfordi New College francia és orosz irodalom szakára. Kate azonban tovább akart lépni a színészi pályán is, és szerencséjére megkapta Hero szerepét Kenneth Branagh Sok hűhó semmiért című modern Shakespeare-feldolgozásában. Lassan elege lett a tanulásból is, úgy döntött, hogy csak a színészettel foglalkozik. A filmezés mellett maradt ideje a magánéletre is, Michael Sheen színésszel kölcsönösen kiszemelték egymást, s 1999-ben megszületett a lányuk, Lily. Kate nagy lehetőséget kapott, amikor ő kapta meg a Ben Affleck által alakított pilóta szerelme, Evelyn Johnson nővér szerepét a Pearl Harborban, rögtön ezután John Cusack-kel forgatta a Szerelem a végzeten című romantikus vígjátékot. 2003-ban Kate szerepet kapott az Underworld című filmben, amelynek forgatásán találkozott Len Wisemannel, akihez 2004-ben feleségül is ment. A színésznő az utóbbi években folyamatosan forgatott, szerepelt többek közt a Van Helsing, Az Aviátor, az Underworld Evolució és a Távkapcs című filmekben. 2008-ban két új filmje kerül a mozikba, a Winged Creatures című független dráma, és Frank Miller Whiteout képregényének azonos című filmadaptációja.
2007. 12. 12. szerda 15:30  #516
Ali Larter:

Ali Larter eredeti nevén Alison Elizabeth Larter (USA, New Jersey, Cherry Hill, 1976. február 28. Cherry Hill, New Jersey, USA) amerikai színésznő és modell.

Pályafutását modellként kezdte, 13 évesen. Egy barátja javaslatára kezdett el színészkedni.

Barátjával 1995-ben, Los Angelesbe költözött.

Először a Chicago Sons című sorozatban láthatta az amerikai nagyközönség, 1997-ben.

Első igazi filmje az 1999-es Prérifarkas blues.

Leginkább a Hősök című 2006-os sorozatból ismerhetjük, Niki Sanders-ként, amely Magyarországon 2007 márciusa óta látható.

Egyik legismertebb filmje a Végső állomás.
2007. 12. 09. vasárnap 18:27  #515
Nem gondolni kell, regisztrációkor át kell olvasni a GG felhasználási feltételekt, meg kellene ismerkedni a fórummal, és akkor tudnád.
2007. 12. 09. vasárnap 18:14  #514
Idegen szexhonlap reklámozása?
Itt ez nagy bűn.
(Ez egy válasz bmo123 üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 17:57
http://www.*****.hu/index.php?inc=video_more&pic_id=*** (Moderálta: DrAnthony)

(1 hét tiltás + ennek kivételével a mai semmitmondó egysoros hsz-id törlése: tom)
2007. 12. 09. vasárnap 17:57  #513
bmo123 bmo123
http://www.*****.hu/index.php?inc=video_more&pic_id=*** (Moderálta: DrAnthony)

(1 hét tiltás + ennek kivételével a mai semmitmondó egysoros hsz-id törlése: tom)
2007. 12. 09. vasárnap 17:31  #512
Törölt felhasználó (69371)
kifejezetten csinos, talán a képernyők egyik legszebbje! csak kár, hogy már foglalt, és anyuka! mákos ez a Bocskor!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 15:57
Várkonyi Andrea:

(Na de gyerekek, őszintén: Csúnya? Nőietlen?)

2007. 12. 09. vasárnap 15:57  #511
Várkonyi Andrea:

(Na de gyerekek, őszintén: Csúnya? Nőietlen?)

2007. 12. 09. vasárnap 15:47  #510
Azért a Bloom gyerek is játszott egy pár (szerintem) jó filmben. Nekem pl. jó film a Gyűrűk Ura trilógia, jó film a Trója, és jó film a Sólyom végveszélyben is (bár ahogy mondtam, abban nem nagy szerepet kapott).
De ismétlem magam, szerintem a nőkben az ilyen nyálgép-kisfiús pofival felébreszti az anyai ösztönöket, azért csipázzák. Vagy tuggyaafranc miért... kerdes hehe
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 12. 07. péntek 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 16:38
hmm, az ilyen kisfiús ábrázat már a dicaprionál előjött... azt a nyálfejű csigát is bírták a csajok... de mér??? (pedig jó filmekben játszott és egész jó színész sztem,ettől függetleneül) de ki ez a bloom? nyes
2007. 12. 09. vasárnap 09:45  #509
Krok486 Krok486
Azért, mert a csajok egy része a borotvált mellkasra gerjed. Szerintem meg mindenki gyanús, aki leveszi a szőrt a melléről - mármint a pasikra gondolok... nyes
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 12. 07. péntek 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 16:38
hmm, az ilyen kisfiús ábrázat már a dicaprionál előjött... azt a nyálfejű csigát is bírták a csajok... de mér??? (pedig jó filmekben játszott és egész jó színész sztem,ettől függetleneül) de ki ez a bloom? nyes
2007. 12. 07. péntek 16:38  #508
yanee84 yanee84
2007. 12. 07. péntek 08:30  #507
surdapapa surdapapa
nekem fejügyileg tiszta Palcsó Tamás!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 16:05
Orlando Bloom a "kisfiús" ábrázatával hódít, felébreszti a nőkben az anyai hajlamot, szerintem. Pedig annyi férfiasság van benne, mint a VIVA-s hokkergyerek műsorvezetőben... mf2
Csodálkoztam is, amikor megláttam a Black Hawk Down (A Sólyom végveszélyben) című filmben. Mondom, hogyan fog ez eljátszani egy kőkemény Rangert. De hála Istennek a film elején leesik a helikopterről, és annyi a szerepe. Nem is csoda, csak a neve kellett...
2007. 12. 06. csütörtök 16:05  #506
Orlando Bloom a "kisfiús" ábrázatával hódít, felébreszti a nőkben az anyai hajlamot, szerintem. Pedig annyi férfiasság van benne, mint a VIVA-s hokkergyerek műsorvezetőben... mf2
Csodálkoztam is, amikor megláttam a Black Hawk Down (A Sólyom végveszélyben) című filmben. Mondom, hogyan fog ez eljátszani egy kőkemény Rangert. De hála Istennek a film elején leesik a helikopterről, és annyi a szerepe. Nem is csoda, csak a neve kellett...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2007. 12. 06. csütörtök 11:01
Lányoknak:

Orlando Bloom színész egy jótékonysági úton, Nepálban.
2007. december 3.
2007. 12. 06. csütörtök 16:03  #505
Hát nekem se jött be sosem... Nem is tudtam felfogni, hogy miért ő az egyik legjobban keresett modell. Tán azért, mert manapság a "különleges" arcú nőket keresik. Ja, ha a csúnyaság egyenő a különlegességgel... levele

De legalább már felszedett pár kilót (3. kép), és nem az az undormány anorexiás giliszta.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 14:03
Kate Moss

hát eddig se wót jó véleményem róla! de mit esznek ebben a nőben! confused

Sharon!
még most is nagyon ott van!
2007. 12. 06. csütörtök 14:27  #504
yanee84 yanee84
JÉZUSOM,KIK EZEK??? nyes
cruise-on látszik,hogy nem normális agressziv köcsög,akinek komplexusai vannak. nem értem,h mi tartja csaját nála... talán a terror,vagy a pénz. kate moss meg szupermodell? lol! 1000szer szebb nők mászkálnak az utcán tucatjával! csak a róluk készült monokinis képeket kevesebb ember látja! kivéve ha felteszik a gg-re... mert akkor az már világhírnév! nyes crazya
2007. 12. 06. csütörtök 14:03  #503
surdapapa surdapapa
Kate Moss

hát eddig se wót jó véleményem róla! de mit esznek ebben a nőben! confused

Sharon!
még most is nagyon ott van!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 04. kedd 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 14:58
Kate Moss ismét a pletykalapok főszereplője, ezúttal azonban semmi drog, és semmi Pete Doherty nincs a dologban, Kate egyszerűen csak monokinizik.

A napokban a harminchárom éves szupermodell cicije virít mindenütt, pedig a lány meztelen felsőtestét megannyi divatbemutató alkalmával felfedte már. Ennek ellenére óriási paparazzi fogásnak számítanak azok a képkockák, amiken a modell egyszerűen csak monokinizik Cancun egyik luxusszállójában.

A híresztelések szerint Kate és jelenlegi párja, Jamie Hince viszonya kiegyensúlyozott, a modell túljutott Dohertyn, azt azonban még senkinek nem sikerült kideríteni, ki az a férfi, aki Kate meztelen testére veti magát - egy mindenesetre biztos, nem Jamie Hince.

---------------------------------------------------
Más:

Saron Stone mind a mai napig a legerotikusabb kisugárzású színésznők közé tartozik - a híresség pedig kimondottan élvezi is ezt.

Sharon Stone egy amerikai chat-műsorban beismerte, még mindig nagyon élvezi, hogy a szexszimbólumok közé sorolják - a negyvenkilenc éves színésznőt is beválogatták a Playboy azon listájára, ami az évszázad huszonöt legszexibb hírességéből áll. Larry King műsorában a színésznő úgy nyilatkozott, nincs is annál jobb mint, hogy az embert szexszimbólumnak tartják.
2007. 12. 06. csütörtök 11:01  #502
Lányoknak:

Orlando Bloom színész egy jótékonysági úton, Nepálban.
2007. december 3.
2007. 12. 04. kedd 19:37  #501
GG hír:

"Reese Witherspoon és szerelme, Jake Gyllenhall egy repülőút során eltűntek a mosdóban. Az utasok szerint valószínűleg egy kis szex kedvéért vonultak félre.

Reese Witherspoon és Jake Gyllenhall Németországból utaztak Los Angelesbe. Állítólag hevesen végigcsókolózták a fél utat, majd Reese kiment a mosdóba. Hamarosan Jake is követte a színésznőt.

"Rögtön elkezdtem mérni az időt a stopperemmel, és összesen 11 percig voltak bent." - mesélte az egyik utas a Star magazinnak. Először Reese ment vissza a helyére, majd Jake kicsit később jött ki a mosdóból.

Azonban a feltűnést így sem sikerült elkerülniük. "Reese ezután elaludt, Jake pedig elővette a laptopját, és azon dolgozott." - mondta a mindenre odafigyelő utas."

Nekem speciel sosem jött be Reese kisasszony, főleg az állán azzal a "Travoltás" vágással nem... nyes

Ettől függetlenül láttam a napokban egy női magazin címlapján (no reklám), hááát, azért jó nőt csináltak belőle... Mindig eszembe jut ilyenkor, h mire nem képes a mai számtech... eplus2
2007. 12. 04. kedd 14:58  #500
Kate Moss ismét a pletykalapok főszereplője, ezúttal azonban semmi drog, és semmi Pete Doherty nincs a dologban, Kate egyszerűen csak monokinizik.

A napokban a harminchárom éves szupermodell cicije virít mindenütt, pedig a lány meztelen felsőtestét megannyi divatbemutató alkalmával felfedte már. Ennek ellenére óriási paparazzi fogásnak számítanak azok a képkockák, amiken a modell egyszerűen csak monokinizik Cancun egyik luxusszállójában.

A híresztelések szerint Kate és jelenlegi párja, Jamie Hince viszonya kiegyensúlyozott, a modell túljutott Dohertyn, azt azonban még senkinek nem sikerült kideríteni, ki az a férfi, aki Kate meztelen testére veti magát - egy mindenesetre biztos, nem Jamie Hince.

---------------------------------------------------
Más:

Saron Stone mind a mai napig a legerotikusabb kisugárzású színésznők közé tartozik - a híresség pedig kimondottan élvezi is ezt.

Sharon Stone egy amerikai chat-műsorban beismerte, még mindig nagyon élvezi, hogy a szexszimbólumok közé sorolják - a negyvenkilenc éves színésznőt is beválogatták a Playboy azon listájára, ami az évszázad huszonöt legszexibb hírességéből áll. Larry King műsorában a színésznő úgy nyilatkozott, nincs is annál jobb mint, hogy az embert szexszimbólumnak tartják.
2007. 12. 04. kedd 10:51  #499

Kína legszebbjét, Zhang Zilint választották Miss World-nek a hétvégén tartott szépségkirálynő-választáson. Az első udvarhölgy Miss Angola, a második udvarhölgy pedig Miss Mexikó lett.
2007. december 1., Sanya, Kína
2007. 12. 03. hétfő 19:13  #498
haggyad má tom, az az egyetlen értelmes része... hehe akkor már inkább a lábánál kurtítsuk meg... eplus2
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 03. hétfő 16:26
de ha levágnánk katie holmes fejét, akkor már faxa lenne az "összeállítás"... eplus2
/ 42