Ha visszanézed, vannak itt szexis pasik is...
(Ez egy válasz YvetteBaby üzenetére (2008. 12. 09. kedd 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 09. kedd 17:20
Ide csak hires nöket lehet feltenni, vagy jöhetnek sexis pasik is?
Ide csak hires nöket lehet feltenni, vagy jöhetnek sexis pasik is?
Lindsay Lohan:
Britney Spears amerikai énekesnő - akinek néhány napon belül megjelenik új, Circus című nagylemeze - a Bambi Awards díjátadón. A híresség a legjobb nemzetközi popelőadónak járó díjat is átvehette.
2008. november 27., Offenburg
Nicole Kidman és Hugh Jackman Baz Luhrmann új filmjének, az Ausztráliának a bemutatóján.
2008. november 24., New York
Beyoncé Knowles amerikai énekesnő az AMA díjátadón.
2008. november 23., Los Angeles
Pár híresség áttetsző (cici-villantós) rucikában:
Most találtam egy M.M. ládikát, ó, de nagyon szép volt... Barnán is, szőkén is, utánozhatatlanul szép. Van a ládában egy csomó utánzója, meg sem tudják közelíteni. Épp azon töprengtem, hogy a mai modellek és szépségkirálynőcskék és celebkék mi mindenre képesek -szilikon, botox, miegymás-, hogy tökéletesnek tűnjenek, de hát nem ilyesmin múlik...
Natassia Malthe:
Az egzotikus arcú, vágott szemű hölgy (nagyon furcsa módon) norvég származású.
Sajnos csak "B" kategóriás filmekben kapott eddig szerepet, remélem azonban, hogy egzotikus szépségét felfedezik, és jelentősebb filmekben is viszontláthatjuk.
Az egzotikus arcú, vágott szemű hölgy (nagyon furcsa módon) norvég származású.
Sajnos csak "B" kategóriás filmekben kapott eddig szerepet, remélem azonban, hogy egzotikus szépségét felfedezik, és jelentősebb filmekben is viszontláthatjuk.
Korai Karácsony!
Reese Witherspoon Oscar-díjas színésznő a Four Christmases című filmjének bemutatóján.
2008. november 20., Los Angeles
Reese Witherspoon Oscar-díjas színésznő a Four Christmases című filmjének bemutatóján.
2008. november 20., Los Angeles
A legszexisebb pasik LÁNYOKNAK:
Blair Underwood
David Beckham
Daniel Craig
Ed Westwick
Hugh Jackman ausztrál színészt választotta egy amerikai magazin a legszexisebb élő férfinak. Az Ausztrália című film főszereplője ezzel olyan hírességek mellé került a listán, mint Brad Pitt, George Clooney vagy Matt Damon.
Michael Phelps
Robert Buckley
Zac Efron
Blair Underwood
David Beckham
Daniel Craig
Ed Westwick
Hugh Jackman ausztrál színészt választotta egy amerikai magazin a legszexisebb élő férfinak. Az Ausztrália című film főszereplője ezzel olyan hírességek mellé került a listán, mint Brad Pitt, George Clooney vagy Matt Damon.
Michael Phelps
Robert Buckley
Zac Efron
Debra Messing amerikai filmszínésznő.
Emmy-díjat kapott a Will és Grace sorozatban való alakításáért.
Emmy-díjat kapott a Will és Grace sorozatban való alakításáért.
Hááát, nem akarok rosszmájúskodni, de ezzel a hajjal és sminkkel Christina is beférne a mi kis "Negatív" topicunkba...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Christina Aguilera fekete kisestélyiben
2008. november 10., Beverly Hills
2008. 11. 13. csütörtök 15:27
Heather Marie Mardsen, amerikai filmszínésznő (általában "B" kategóriás akciófilmekben játszott-játszik):
Ugyanmár... Értem is - tudom is... De mindegy.
Az utóbbi 2 hölgyről pár szó a magam részéről:
Katherine Heigl legelőször még bájos tini-színésznőként Steven Seagal felejthető akciófilmjében, a Száguldó erődben tűnt fel.
Bájos arca, hosszú szőkésbarna haja már kislányként jelezték: igazi szépség válik belőle.
Nemrég adták a TV-ben az "Apám a hős" című vígjátékot, melyben Gerard Depardieu oldalán szerintem egy kellemes komédiát készítettek, de még ott is igazi kis tinilányként láthattuk.
Manapság a Grace Klinika című sorozatban játszik. Itt kapcsolnám össze a másik hölggyel, Madchen Amick-kel.
Katehrine Heigl természetes szőkésbarna, és szerintem a Grace Klinikában viselt, mesterségesen rászőkített, "besárgított" nem áll jól neki. Mioért kellett azt a szép valódi szőkét elrontani ezzel a műanyaggal, nem tudom. Hasonlóképpen Madchen Amick. Sötét hajjal szerintem sokkal szebb volt.
(Ő egyébként legelőször a Twin Peaks-ben játszott). (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 11. 10. hétfő 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Az utóbbi 2 hölgyről pár szó a magam részéről:
Katherine Heigl legelőször még bájos tini-színésznőként Steven Seagal felejthető akciófilmjében, a Száguldó erődben tűnt fel.
Bájos arca, hosszú szőkésbarna haja már kislányként jelezték: igazi szépség válik belőle.
Nemrég adták a TV-ben az "Apám a hős" című vígjátékot, melyben Gerard Depardieu oldalán szerintem egy kellemes komédiát készítettek, de még ott is igazi kis tinilányként láthattuk.
Manapság a Grace Klinika című sorozatban játszik. Itt kapcsolnám össze a másik hölggyel, Madchen Amick-kel.
Katehrine Heigl természetes szőkésbarna, és szerintem a Grace Klinikában viselt, mesterségesen rászőkített, "besárgított" nem áll jól neki. Mioért kellett azt a szép valódi szőkét elrontani ezzel a műanyaggal, nem tudom. Hasonlóképpen Madchen Amick. Sötét hajjal szerintem sokkal szebb volt.
(Ő egyébként legelőször a Twin Peaks-ben játszott). (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 11. 10. hétfő 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 10. hétfő 10:27
Neeeemmmm!
Ő nem tucat szőke! Ő kimondottan szép! Sőt inkább a gyönyörűt mondanám rá!
Látom még mindig nem értesz semmit!
Látom még mindig nem értesz semmit!
Neeeemmmm!
Látom még mindig nem értesz semmit! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 11. 07. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Látom még mindig nem értesz semmit! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 11. 07. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 07. péntek 21:37
Ismét egy "tucatszőke":
Katherine Heigl filmszínésznő
Madchen Amick filmszínésznő:
egy kedves barátnőmnek szeretettel:
A Dr. House készítői a sorozat századik epizódját ünneplik.
2008. november 3., Los Angeles
A Dr. House készítői a sorozat századik epizódját ünneplik.
2008. november 3., Los Angeles
Ismét egy "tucatszőke":