Ez az én álmom is,harisnyában szexelni.Ezidáig csak masztizni szoktam benne,de az fantasztikus érzés.(amatőr fiúk 2856)
Mi próbáltuk már és nagyon izgalmas, mert hidegnek érzed benne a társad lábát. Erotikus érzés harisnyán keresztül érezni a másik testét. Pl. imádom ha a lábfejem csókolgatja, vagy az ujjaim szopogatja amikor harisnyában vagyok.
Jó lehetett én is hatalmasat élvezek szájba pláne harisnyában
Tegnap este mindketten sötétbarna harisnyanadrágban (20 den fényes), majd STUFFING, majd szájbaélvezés....
Hello
a barátnőm a barnát vagy testszinüt kedveli én meg feketét vagy szürkét ,kéket szeretem de a lényeg hogy mindketten harisnyában legyünk szex közben frenetikus orgazmus a vége!!!
a barátnőm a barnát vagy testszinüt kedveli én meg feketét vagy szürkét ,kéket szeretem de a lényeg hogy mindketten harisnyában legyünk szex közben frenetikus orgazmus a vége!!!
Dehogynem, mi is szoktunk, csak nem volt teljesen tiszta a kép. Milyen típusú, színű harisnyákat kedveltek? Nálunk a barna árnyalatok és a krepp jön be. Tegnap viszont egy fehér harisnyanadrág volt az asszonyon.
igen mind a ketten nem hallottál még ilyet?
Mindketten?
jó dolog harisnyában szexelni nekünk sokkal intenzivebb és hoszabb a szex ha harisnyát húzunk
nylonálom
köszi, igyekszünk, és mindenkinek hasonlókat!
Mi szoktunk a feleségemmel, de legtöbbször csak ő van harisnyában....
Jók a képek.A csávó harisnyáját én is felhúznám majd jöhetnének ezek a harisnyás csajok.
Ugye, ugye, egyre tobb lesz a harisnyŕzň!