Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2015. 09. 23. szerda 12:24  #284
Cica és Kandur Cica és Kandur
Ez a különbség a profi es az amatőr közt. Egyik tudja kezelni a helyzetet, végül is ő irányít, a másik pedig sodródik... Sok minden önuralom kérdése
(Ez egy válasz barátot üzenetére (2015. 09. 23. szerda 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 23. szerda 09:39
Nagyon nehéz lehet, úgy gondolom szinte lehetetlen,,még az is lehet, hogy az ember nem is akarja kezelni,,ott és akkor
2015. 09. 23. szerda 09:39  #283
barátot barátot
Nagyon nehéz lehet, úgy gondolom szinte lehetetlen,,még az is lehet, hogy az ember nem is akarja kezelni,,ott és akkor
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 17. csütörtök 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (934287)
2015. 09. 17. csütörtök 20:20
Igen, ott és akkor igen kicsi a határ, de tudni kell kezelni.
2015. 09. 17. csütörtök 20:20  #282
Igen, ott és akkor igen kicsi a határ, de tudni kell kezelni.
(Ez egy válasz Mitibarátság üzenetére (2015. 09. 17. csütörtök 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 17. csütörtök 09:58
Így igaz külön kell választani,,,ha ez lehetséges , mert azért ott és akkor bizony nem csak a gondolatok szabadulnak el
2015. 09. 17. csütörtök 09:58  #281
Mitibarátság Mitibarátság
Így igaz külön kell választani,,,ha ez lehetséges , mert azért ott és akkor bizony nem csak a gondolatok szabadulnak el
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 15. szombat 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 15. szombat 17:49
Teljesen igaz amit írsz.
Én is külön tudom választani a két dolgot. Azt azért nem mondom hogy nem gyönyörködöm és nem izgat a látvány, legyen 20 vagy akár 50 éves hiszen nem vagyok eunuk. de minden megbeszélés kérdése.
Akár egy sima frissítő masszázs (szex nélkül), egy izgató yoni masszázs vagy mindezek után szex kettesben, hármasban, azt mindíg megbeszéljük hogy működik a kémia, kölcsönös a szimpátia vagy marad a masszázs.
2015. 09. 17. csütörtök 08:10  #280
squirtszakerto squirtszakerto
Az előző posztban elfelejtettem megemlíteni a blogom:

Érdemes beleolvasni smile

(Moderálva: weboldalt nyilvánosan ne reklámozz.)
2015. 09. 16. szerda 15:01  #279
squirtszakerto squirtszakerto
Kedves Olvasó Hölgyek, Párok!

Több éve szenvedélyből a tradicionális yoni masszázst tanuló és gyakorló sportoló fiatalember vagyok. Nagy örömmel ajánlom fel szolgálatomat hölgyeknek, esetleg akár pároknak is a férfi oktatásával.
2015. 08. 15. szombat 17:49  #278
Teljesen igaz amit írsz.
Én is külön tudom választani a két dolgot. Azt azért nem mondom hogy nem gyönyörködöm és nem izgat a látvány, legyen 20 vagy akár 50 éves hiszen nem vagyok eunuk. de minden megbeszélés kérdése.
Akár egy sima frissítő masszázs (szex nélkül), egy izgató yoni masszázs vagy mindezek után szex kettesben, hármasban, azt mindíg megbeszéljük hogy működik a kémia, kölcsönös a szimpátia vagy marad a masszázs.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 14. péntek 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2015. 08. 14. péntek 14:34
Akkor megpróbálok pontosítani, hátha sikerül.
Nem azt mondom, hogy minden masszőr, minden alanyt, ha már ott fekszik meztelenül előtte, megdug, vagy hogy meg kelljen dugnia.
Azt sem állítom, hogy minden fotós, hamár meztelen nőt, nőket fotóz, (legfőképp ha nem stúdióban, hanem külső helyszínen kettesben), akkor ott is meg kell dugnia minden modellt.
Én csupán azt mondom, hogy nem veszem be ezt az "éncsakmintegydarabtárgyakielőttemmeztelenülvan"- ,dumát, és á, véletlen sem jut eszembe az hogy egy kicsit szexeljek vele szöveget.
Mert 2586 ik masszírozandó 32 éves, keményseggú, és álló mellbimbójú csaj láttán, ha nincs legalább csak a gondolataiban a de megkefélném, akkor szerintem az nem jó.
Ha pedig a fotós, egy kettesben, külső helyszínen, (vízpart), nem azt gondolja, legyen az a 1256 ik modell, hogy a fotózás végén csak bepattintanám a farkam a kis 25 éves kis modell csajszinak, na, akkor szerintem az sem jó.
De ha mindenki szerint bunkó vagyok, mert ezt én így gondolom, hát legyek bunkó, ez van.
2015. 08. 14. péntek 21:53  #277
Csak neked Csak neked
Nem vagy perverz, worship ez így igaz!
2015. 08. 14. péntek 18:34  #276
frappans valasz ment... nem vagy bunko...... hanem pesti smile

amugy mikor 19 -24 eveseket masszirozol, nagyon ritkan nezzel meg egy 35 evest.... ha csak nem mert unicum...
azt meg hidd el, hiaba szep a no meg csinos, ha nem indit be akkor meztelenul sem fog, ha meg olyan, akkor ruhaban is. ha ra is izgulunk egy kliensre, az nem azert van mert csinos vagy mert meztelen, hanem mert olyan kisugarzasa van..... persze meglehet en vagyok a perverz
(Ez egy válasz betalál üzenetére (2015. 08. 14. péntek 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 14. péntek 14:40
szio pesti vagy
2015. 08. 14. péntek 14:40  #275
betalál betalál
szio pesti vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 14. péntek 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 14. péntek 14:34
Nem azt mondom, hogy minden masszőr, minden alanyt, ha már ott fekszik meztelenül előtte, megdug, vagy hogy meg kelljen dugnia.
Azt sem állítom, hogy minden fotós, hamár meztelen nőt, nőket fotóz, (legfőképp ha nem stúdióban, hanem külső helyszínen kettesben), akkor ott is meg kell dugnia minden modellt.
Én csupán azt mondom, hogy nem veszem be ezt az "éncsakmintegydarabtárgyakielőttemmeztelenülvan"- ,dumát, és á, véletlen sem jut eszembe az hogy egy kicsit szexeljek vele szöveget.
Mert 2586 ik masszírozandó 32 éves, keményseggú, és álló mellbimbójú csaj láttán, ha nincs legalább csak a gondolataiban a de megkefélném, akkor szerintem az nem jó.
Ha pedig a fotós, egy kettesben, külső helyszínen, (vízpart), nem azt gondolja, legyen az a 1256 ik modell, hogy a fotózás végén csak bepattintanám a farkam a kis 25 éves kis modell csajszinak, na, akkor szerintem az sem jó.
De ha mindenki szerint bunkó vagyok, mert ezt én így gondolom, hát legyek bunkó, ez van.
2015. 08. 14. péntek 14:39  #274
Az előzőből kimaradt, a nőgyógyász hasonlatot ez esetben hagyjuk.
2015. 08. 14. péntek 14:34  #273
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 14. péntek 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (933341)
2015. 08. 14. péntek 10:32
Van egy olyan,hogy önkontroll,nagyon sok masszőrnek fotósnak megy ez a dolog,mert mi lenne ha mindenkit megdugnának mert nincs önuralma,az a nő aki engedi örüljön,hogy nem szedett össze semmi nyavalyát...
2015. 08. 14. péntek 10:32  #272
Törölt felhasználó (933341)
Van egy olyan,hogy önkontroll,nagyon sok masszőrnek fotósnak megy ez a dolog,mert mi lenne ha mindenkit megdugnának mert nincs önuralma,az a nő aki engedi örüljön,hogy nem szedett össze semmi nyavalyát...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 11. kedd 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 11. kedd 19:22
A szakmám lényegtelen.
Már vártam ezt a hasonlatot, mármint a nőgyógyász félét.
Azért én meglehetősen nagy különbséget látok egy nőgyógyász, és egy masszőr között, legfőképp mondjuk egy nem sztk masszőr hanem egy erotikus masszázzsal foglalkozó masszőr között.
A nőgyőgyász azért mégiscsak vizsgálja, belenéz, stb az esetlegesen nem is egészséges puncusba, ezért is van a mondás, mikor a nőgyógyász belép a kocsmába hogy : no végre, arcok.
Az erot massz. meg azért van ott ha jól gondolom, hogy meglehetősen kellemes perceket szerezzen a hölgynek, ügyfélnek, mindegy, hogy nevezzük.
Nem azt mondom, hogy minden fekvő masszírozandó nőt meg kell dugnia a masszőrnek, de azért egy csini huszon-harminc éves hölgy punci, akarom mondani jóni masszázsánál a masszőr gondolatai nehogymár ugyanazok legyenek, mint egy nőgyógyásznál, aki egy 62 éves hölgyet vizsgál.
Ez az én véleményem, tudom, ezután is azt fogjuk hallani : én amikor masszírozom/fotózom a nőt, nem arra gondolok, de megdugnám. Ezt én nem veszem be, még ha 834 ik alkalommal fekszik is előtted egy csajszi, aki mondjuk egy teljes erotikus masszázst kér.
2015. 08. 13. csütörtök 21:24  #271
no....
2015. 08. 12. szerda 11:43  #270
Valamilyen szinten megértem őt is.... Ha napi 18 - 20 embert heti 6 napon megmaszirozol, mindezt minimálbérért, érthető ha idővel igy reagál.....
2015. 08. 11. kedd 22:44  #269
Hogy idezzem az eggyik masszor ismerősöm: " Ha jön egy 20 éves csaj masszázsra, és tudom, hogy nem ad semmit ( jat ) inkább haza megyek. Vagy adjon, vagy szopjon le, de hogy megmutatja a kis seggét meg cicijet en meg dolgozzak rajta du főleg ebben a melegben... hat egy ilyen nagy lofaszt....."
2015. 08. 11. kedd 22:38  #268
Maradjunk annyiban, hogy a masszor elvezetert, a maga es a partnere ( ez esetben a kliens, vendég megfogalmazás nem helyénvaló ) örömére csinálja a masszázst. Itt már azért működik a kémia biz. szintű vonzodas áll fent a két ember közt. Jó hogy vonzónak kívánatosnak tartja... Nos ha ezek közül mondjuk egy hiányzik, hat igen..... benne van, hogy az ember gondolatai az elredezendo teendoin itt ott jarnak. Tudod adott mozdulat az adott ponton milyen reakciókat valt ki, mennyire kell nyomni es hogyan hogy az adott hatást elérd, reakcióit visszareagalod.... Ezt hívják rutinnak, profizmusnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 11. kedd 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 11. kedd 19:22
A szakmám lényegtelen.
Azért én meglehetősen nagy különbséget látok egy nőgyógyász, és egy masszőr között, legfőképp mondjuk egy nem sztk masszőr hanem egy erotikus masszázzsal foglalkozó masszőr között.
A nőgyőgyász azért mégiscsak vizsgálja, belenéz, stb az esetlegesen nem is egészséges puncusba, ezért is van a mondás, mikor a nőgyógyász belép a kocsmába hogy : no végre, arcok.
Az erot massz. meg azért van ott ha jól gondolom, hogy meglehetősen kellemes perceket szerezzen a hölgynek, ügyfélnek, mindegy, hogy nevezzük.
Nem azt mondom, hogy minden fekvő masszírozandó nőt meg kell dugnia a masszőrnek, de azért egy csini huszon-harminc éves hölgy punci, akarom mondani jóni masszázsánál a masszőr gondolatai nehogymár ugyanazok legyenek, mint egy nőgyógyásznál, aki egy 62 éves hölgyet vizsgál.
Ez az én véleményem, tudom, ezután is azt fogjuk hallani : én amikor masszírozom/fotózom a nőt, nem arra gondolok, de megdugnám. Ezt én nem veszem be, még ha 834 ik alkalommal fekszik is előtted egy csajszi, aki mondjuk egy teljes erotikus masszázst kér.
2015. 08. 11. kedd 19:22  #267
A szakmám lényegtelen.
(Ez egy válasz Cica és Kandur üzenetére (2015. 08. 11. kedd 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 11. kedd 19:08
Nem tudom mi a szakmad, igy nem tudok viszonyítani sem.... De en masszor vagyok... de tényleg... ebből élek.... Hany meztelen nő feküdt az ágyamon, hány nőt massziroztam eddig? Nem tudom. 8000 - 10.000 t... meglehet... Szépet, csunyat, fiatalt es vént.... El kell fogadni, vannak szakmák ahol az intimitas a szakmához tartozik... Elvégre te sem hiszed hogy a nőgyógyasz is megdug minden klienset, csak mert az ott fekszik előtte széttárt pinaban smile
2015. 08. 11. kedd 19:08  #266
Nem tudom mi a szakmad, igy nem tudok viszonyítani sem.... De en masszor vagyok... de tényleg... ebből élek.... Hany meztelen nő feküdt az ágyamon, hány nőt massziroztam eddig? Nem tudom. 8000 - 10.000 t... meglehet... Szépet, csunyat, fiatalt es vént.... El kell fogadni, vannak szakmák ahol az intimitas a szakmához tartozik... Elvégre te sem hiszed hogy a nőgyógyasz is megdug minden klienset, csak mert az ott fekszik előtte széttárt pinaban smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 11. kedd 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 11. kedd 15:03
Gyakorlatilag teljesen mindegy ki fekszik a kezem alatt.

Bocsánatot kérek, de ezt a mondatot, mint véleményt, meg a "profi" fotósoktól a hasonló, "nekem ugyan mindegy kit fotózok, nem úgy gondolok rá miközben meztelenül van", ezt egyszerűen nem hiszem el.
Biztos én vagyok a perverz bunkó, de most a kánikulában, ha egy lengén öltözött, és sokat mutató csajszit látok, már akkor arra gondolok, de jó lenne megdugni.
Nem hogy az előttem meztenül fekvő, és több soron átolajozott huszon-harminc éves hölgynél ne ez jusson az eszembe először !
2015. 08. 11. kedd 15:16  #265
greatom greatom
Szerintem meg egy valóban profi, valóban masszőr képes erre. Mármint arra, hogy az ösztönein uralkodjon, illetve evidens, hogy a vendég és a szakma iránti tisztelet is ezt diktálja.
(Ettől eltekintve biztos vannak bőven, akiknek ez csak ügyes kis lehetőség, hogy tapizzanak, kotorásszanak, meg a szükség is nagy úr, de akinél amúgy rendben van a saját élete, rendezett a háttér, az nem erre használja a tudását.
Eleve nem értem a kangörcsös megközelítést, a minden nőt (vagy legalább egy szint felett)mindig mindenkor megdugni akarást. Valami hasonló, amikor a nudista strandokat összekeverik a kukkoldával és a bátrabbak tetejébe még önellátásig spanolják magukat. Ehhh...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 11. kedd 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 11. kedd 15:03
Gyakorlatilag teljesen mindegy ki fekszik a kezem alatt.

Bocsánatot kérek, de ezt a mondatot, mint véleményt, meg a "profi" fotósoktól a hasonló, "nekem ugyan mindegy kit fotózok, nem úgy gondolok rá miközben meztelenül van", ezt egyszerűen nem hiszem el.
Biztos én vagyok a perverz bunkó, de most a kánikulában, ha egy lengén öltözött, és sokat mutató csajszit látok, már akkor arra gondolok, de jó lenne megdugni.
Nem hogy az előttem meztenül fekvő, és több soron átolajozott huszon-harminc éves hölgynél ne ez jusson az eszembe először !
/ 36