Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2012. 05. 23. szerda 20:12  #204
weblui weblui
Ha pedig Ti járnátok felénk...... smile
(Ez egy válasz Cica és Kandur üzenetére (2012. 05. 23. szerda 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 23. szerda 18:58
Majd ha felénk jártok, szóljatok ránk
2012. 05. 23. szerda 18:58  #203
Cica és Kandur Cica és Kandur
Majd ha felénk jártok, szóljatok ránk
(Ez egy válasz sexygame üzenetére (2012. 05. 23. szerda 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 23. szerda 12:50
Sziasztok!
Ismeretek valakit, aki vállal pároknak jóni masszás oktatást?
Előre is köszi a választ.
2012. 05. 23. szerda 12:50  #202
sexygame sexygame
Sziasztok!
Ismeretek valakit, aki vállal pároknak jóni masszás oktatást?
Előre is köszi a választ.
2012. 05. 16. szerda 17:55  #201
virilis virilis
De rég jártam erre. Úgy nézem, hogy a topik igencsak leült.

Na igen, az internet igen sok mindent elbír. Ez így van a világon mindenfelé.

Márciusban Ausztriában jártam, és egy kisvárosban egy étteremben összeakadtam egy ismerős párral. A nő már közelít a 45-höz, de nagyon csinos, magára sokat adó, sportos, ám semmi műanyag, semmi tetoválás meg ilyesmik. A férje hasonlón igényes. Míg Magyarországon éltek, jó pár éven keresztül részese voltam életük egy-egy intim pillanatának.
Szóba került a masszázs, az erotika. A férj nagyon ügyesen masszíroz de gondolták, kell a változatosság, kipróbálják azt, hogy mit tudnak az osztrák pasik. Keresgélésbe kezdtek, és nem is volt nehéz dolguk, mert igen sok a célirányos hirdetés. Kiválasztottak egy szimpatikust, majd hatalmasat csalódtak. Az embert szó szerint ki kellett hajítani. Barbár volt.
Hamar újra próbálkoztak. Láss csodát, azzal annyira elégedettek voltak, hogy az elmúlt szilvesztert is együtt ünnepelték vele, annak barátjával és feleségével. Elbeszélése szerint a felesége akkor kapott először nyolckezes masszázst aminek ugyan nem sok köze volt a hagyományos Yoni masszázshoz, ám nagyon élvezte, nyáron közösen mennek nyaralni Spanyolországba.

Mielőtt jönne a kérdés, nem, nem elevenítettük fel a régi szép időket.
2012. 05. 09. szerda 11:33  #200
zsolt1121 zsolt1121
Sziasztok Kecskemét környékén tudnátok ajánlani valakit ?
2012. 04. 20. péntek 12:52  #199
zola43 zola43
Nagyon érdekelne minket a párommal leírnád hol voltatok és esetleg mesélnél részleteket?Akár privátban is .köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 20. péntek 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (843361)
2012. 04. 20. péntek 12:34
Érdemes elolvasni:
www.tantramassagen.de

Külföldön oktatják csak a valódi jóni masszázst, lingam masszázst, és szó sincs arról, amit itthon találsz a hirdetők között. Mo-n,. 2 hölgyről tudom, hogy Berlinben és Kölnben végeztek...egyikük csak pároknak vállal oktatást, nem foglalkozik magával a masszázssal, nem massziroz urakat, hölgyeket.

Páros masszázs létezik szinkron masszázs formájában, akár csak tantra vagy intim résszel együtt. Én ilyenen voltam a párommal és fantasztikus volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Valódi test masszázs, rituális elemekkel, az igazi tantra szerint, és nem erotikus masszázs, nem csúszka, stb. A lingam és jóni rész kizárólag kézzel történik és masszázs. Teljesen el lehet választani egy aktustól, egészen más.

Piroska

(moderálva : vazelinator)
2012. 04. 20. péntek 12:34  #198
Törölt felhasználó (843361)
Érdemes elolvasni:
www.tantramassagen.de

Külföldön oktatják csak a valódi jóni masszázst, lingam masszázst, és szó sincs arról, amit itthon találsz a hirdetők között. Mo-n,. 2 hölgyről tudom, hogy Berlinben és Kölnben végeztek...egyikük csak pároknak vállal oktatást, nem foglalkozik magával a masszázssal, nem massziroz urakat, hölgyeket.

Páros masszázs létezik szinkron masszázs formájában, akár csak tantra vagy intim résszel együtt. Én ilyenen voltam a párommal és fantasztikus volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Valódi test masszázs, rituális elemekkel, az igazi tantra szerint, és nem erotikus masszázs, nem csúszka, stb. A lingam és jóni rész kizárólag kézzel történik és masszázs. Teljesen el lehet választani egy aktustól, egészen más.

Piroska

(moderálva : vazelinator)
2012. 04. 16. hétfő 09:18  #197
Ja ja, és megkímélt állapotú, svájci kisnyugdíjas, alig használt autójával nyes
(Ez egy válasz 1feffelino üzenetére (2012. 04. 16. hétfő 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 16. hétfő 08:15
tele van anet ilyen hirdetéssel is
2012. 04. 16. hétfő 08:15  #196
1feffelino 1feffelino VIP
tele van anet ilyen hirdetéssel is
2012. 04. 16. hétfő 07:54  #195
zola43 zola43
nagyon szívesen olvasnák y óni masszázs élményekről . Ha valaki privátban ír annak biztos válaszolok.
2012. 04. 15. vasárnap 17:19  #194
Zsuzsa Zsuzsa
A Lifenetworkon van a Szexakadémia cimü müsör..ott párok vannak..ilyesmivel lenne érdemes kezdeményezni..
2012. 04. 14. szombat 06:25  #193
jb78 jb78
Szeretném páromat szülinapjára meglepni egy masszázsal. Április 29-ére keresnék egy hozzá értő masszőrt aki megmaszírozná, miskolciak vagyunk.
2012. 01. 16. hétfő 17:49  #192
virilis virilis
Jó pár évvel ezelőtt hozzátok hasonlóan bennem is felötlött az, hogy megpróbáljak összegyűjteni a masszázsban jártas, illetve az iránt érdeklődőket, hogy tanítsuk, megmutassuk férfiaknak azt, mit, hogyan kell tenni, hogy örömöt tudjanak nyújtani e masszázs által. Is. Budán még üzlethelységeim is lettek volna a projekt beindításához. De az igényfelmérő levelezgetések illetve személyes beszélgetések alapján hamar keserű tapasztalatokat gyűjtöttem be. Aki ismeri a technikát, az ritkán adja át másnak, főleg szóló férfinek a tudását. A jelentkezők többsége viszont valóban problémás volt, tisztelet a kivételnek, de többségben voltak azok, akik sajnos az „eléggé szerencsétlen-gusztustalan” típusú emberkék voltak, és a masszázsban látták az egyetlen lehetőséget arra, hogy nőhöz érhessenek, ingyen. Nem gyönyört adni akartak, hanem taperálni, nyúlkálni, és dugni. Némelyik még ezen felül pénzt is így akart keresni. Többségük sem mentalitásban sem emberileg nem volt szimpatikus. Hamar megértettem, hogy a „gyakorlottak” többsége miért volt fenntartásokkal teli.
Úgyhogy maradtam a szokásos dolgoknál. A visszatérő, a régi ismerősi és baráti körben a Yoni masszázs iránt érdeklődő férfiaknak megmutatom azt, hogy hogyan alkalmazzák a masszázst otthon asszonyuk örömére, és rajtuk felül senki másnak nem mutatok semmit. Nincs értelme. Aki fogékony a gyengédségre, van egy odaadó, szerető partnere, az sok mindenre akár magától is rájöhet, főleg ha nem rest keresni, sok dolognak utána olvasni, na és persze partnerével közösen, együtt játszadozva nagyon-nagyon sok mindent megtanulhat.

/Kérem, senki ne jelentkezzen!/
(Ez egy válasz Cica és Kandur üzenetére (2012. 01. 07. szombat 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 07. szombat 20:39
nehéz lenne kivitelezni, Debrecenből. Esetleg Pesten. Ehez helyet kellene bérelni, és úgy érné meg mindenkinek, ha több pár lenne résztvevő.
2012. 01. 07. szombat 20:39  #191
nehéz lenne kivitelezni, Debrecenből. Esetleg Pesten. Ehez helyet kellene bérelni, és úgy érné meg mindenkinek, ha több pár lenne résztvevő.
2012. 01. 07. szombat 09:28  #190
Törölt felhasználó (774039)
Szia, bennünket érdekelne a tanfolyamod.Legjobb éveiben járó házaspár vagyunk...
(Ez egy válasz Cica és Kandur üzenetére (2012. 01. 05. csütörtök 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 05. csütörtök 15:47
Szerintem a diákok kedvenc órája lenne nyes Valamikor volt olyan elképzelésem, hogy pároknak indítok ilyen jellegű tanfolyamot... sajnos nem jött össze....
2012. 01. 05. csütörtök 15:47  #189
Szerintem a diákok kedvenc órája lenne nyes Valamikor volt olyan elképzelésem, hogy pároknak indítok ilyen jellegű tanfolyamot... sajnos nem jött össze....
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 12. hétfő 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
2011. 12. 12. hétfő 08:02
Suliban kötelezővé tenném ...mai srácokra ráférne egy kis okosság.. remélem a leendő kedvesem is tudja mi az a jóni masszázs.. nekem kell.. én is ismerkedem a Lingam masszázs fortélyaival... nyes
2011. 12. 31. szombat 11:46  #188
bitami bitami
Nagyon szeretném kipróbálni egyszer, de eddig még nem találtam meg a megfelelő személyt, helyet, ahol ilyenre lenne lehetőség.. valakinek van tapasztalata esetleg?
2011. 12. 12. hétfő 23:15  #187
Llyam Llyam
támogatom smile de elég sok minden ráférne erre a világra... nem csak a jóni masszázs
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 12. hétfő 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 12. hétfő 08:02
Suliban kötelezővé tenném ...mai srácokra ráférne egy kis okosság.. remélem a leendő kedvesem is tudja mi az a jóni masszázs.. nekem kell.. én is ismerkedem a Lingam masszázs fortélyaival... nyes
2011. 12. 12. hétfő 08:02  #186
2011. 12. 12. hétfő 07:55  #185
virilis virilis
Jól elbújt e topik.
Pedig a hűvös, hideg őszi, téli napokon a kellemesen meleg, fűtött lakásban egy kandalló előtt (szuperjó egy gázkonvektor vagy radiátor is smile ) ott az alkalom a kényeztetésre. Legyen az bármiféle masszázs...
A hangulat, az érzékiség, az élvezet a lényeg!
/ 36