Mit meg nem tudnak oldani a kis ferdeszemüek
tájékoztatásul:
Ilyen tojáskészítményt már régóta lehet kapni nálunk is. Elég sok étterem, szendvicses használja, és elvileg rendes tojásból készül!
pl. a Capriovus idehaza is gyárt ilyet.
Ilyen tojáskészítményt már régóta lehet kapni nálunk is. Elég sok étterem, szendvicses használja, és elvileg rendes tojásból készül!
pl. a Capriovus idehaza is gyárt ilyet.
ki tudja mit eszünk
lehet,h praktikus, de én megnem kostolnám
most volt
Az annya túkját!!
A töbit sem.
Kötőjel és szóköz nélkül keressetek rá.
Kínában már mindent hamisítanak! Ez eléggé megtévesztő. Nézzétek meg Ti is!
http://antalvali.com/hirek/a_kinaiak_mindent_hamisitanak_a_toj- ast_is
http://antalvali.com/hirek/a_kinaiak_mindent_hamisitanak_a_toj- ast_is
Jobb az igazi tojás
praktikus
egyél sokat, biztos egészséges
és milyen szépen lehet szeletelni
műétel...
Mit kell ezen csodálkozni? Tojásfelvágott. Könnyebb pucolni.
nem is, úgy gyártották
áááh
létezik tojáspor,mely természetes tojásból készül szárítással. víz hozzáadásával visszanyeri eredeti formáját,azaz tojássárgáját vagy tojásfehérjét kapsz. cukrászatban szokás alkalmazni,egyszerűbb a tárolása és használata. az E betűkről meg annyit,h mindennek van már szinte E kódja,mert az rövidebb. így pl a c-vitaminnak is van E kódja,mégse káros...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2010. 02. 12. péntek 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony
Admin
2010. 02. 12. péntek 16:55
ha van tojáspor (műtojás), akkor ez is lehet... de feltehetően több benne az '"E", mint a rendes anyag
Szerintem is a Szerszám 21 által leírtakat láthatjuk a képen.Ügyes és kivitelezhető.Nekem tetszik.Friss tojájból igazán jó lehet.és nagyon praktikus szendvics készítésnél.Ugyanis ez a tojás dekoratívabb része. A végében már nincs sárgája nem mutat jól és egyre kisebbek a karikák.Szerintem nagy ötlet.
tulajdonképpen japán :P nem meglepően főtt tojás van ráírva...