Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem
2015. 07. 07. kedd 20:25  #2

Előszó

Kisregényem egy háromgyerekes családanya, Szeles Kornélia (Nelli), életének egy nagyon fontos szakaszát kíséri figyelemmel. Elsősorban, sőt – legyünk őszinték – szinte kizárólag a szexuális kalandjaival lesz lehetősége az olvasónak megismerkedni. Elmesélem, hogyan vesztette el hősnőnk a szüzességét, hogyan találkozott élete szerelmével, későbbi férjével Robival, és hogy mi minden történt e két fontos esemény között és azután.

A történet 1981-ben kezdődik, amikor Nelli Pestre érkezik vidékről, hogy megkezdje jogi tanulmányait, és felkeresi a szülei régi ismerősét, Géza bácsit, akinél az egyetem első éve alatt lakni fog, mert nem volt férőhely a kollégiumban. (De azt ígérték, hogy talán jövőre.) Nelli alacsony, elöl-hátul gömbölyű, szőke kislány, ártatlan kék szemekkel, ritkás punci szőrzettel. (Akkoriban még nem volt olyan elterjedt a pina borotválás, mint manapság.)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
2015. 07. 06. hétfő 19:42  #1
A csetes élményeim indítottak egy pornó regény megírására. A regény fejezeteit szeretném megosztani veletek folytatásokban.
1 hozzászólás, utolsó: réka38 (2018. 08. 09. csütörtök 13:52)
/ 1