Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem
2019. 07. 18. csütörtök 09:12  #35
mrmuu mrmuu

a bál 2.rész

“szeretném ha a popsimba élveznél”-csak ennyit súgott a fülembe.alig vártam ezt a mondatot, mióta újra összejöttünk azóta nem engedte az anált. letérdelt a farkamhoz és elkezdett szopni, nagyon jó volt, nem sietett lassan bő nyállal csinálta, élveztem egy kicsit, majd magamhoz húztam, tovább smároltunk. most én mentem le, hogy kényeztessem, nagyon nedves volt és nagyon finom. elképesztően szexi volt abban a body-ban. megkért hogy a fenekét se hagyjam ki. hasra fordult én meg elvesztem a popsijában, mikor már kellően be voltunk indulva mindketten, a hátára forditottam és belecsusszantam a pinájába. misszionáriusban szeretkeztünk, folyamatosan a smároltunk. mikor abbahagytuk akkor is a keze az arcomon volt és egymást néztünk. szólt hogy van síkosító a neszeszerében. odanyúltam az éjjeliszekrényre és elvettem a tubust, ő közben az oldalára fordult nekem háttal, én is a bal oldalamra fordultam és szorosan hozzábújtam. igazából kiskifli,nagykifliben voltunk. ő picit megemelte a jobb lábát, hogy a fenekét is be tudjam kenni, a farkam után. megcsókoltam a nyakát, közben a farkamat a bejárathoz vezettem és lassan elkezdtem betolni. ő visszafordult felém és megcsókolt, majdnem a hátán feküdt, rám dőlt,engem nézett miközben a farkam egyre beljebb csúszott, az ajkába harapott. kurva jó volt nézni, ahogy hol az ajkába harap, hol egy mélyet sóhajt , ahogy a farkam egyre beljebb kerül a testében.nagyon kis szűk popsija van, minden pillanatát élvezem amit benne töltök. mikor teljesen benne volt a farkam, elkezdtem szépen lassan megbaszni, nagyon kicsit húztam csak ki, és vissza rögtön, közben vagy csókolóztunk vagy csak egymást néztük. láttam rajta, hogy ő nem is igazán az aktust élvezi, csak az érzést, hogy odaadhatja magát nekem. nagyon intim szeretkezés volt, úgy értem, van az amikor kúrunk egy hatalmasat, vagy csak simán dugunk egy jót, egy hétköznap este, de ez annál sokkal több volt. a jobb kezemmel azért elkezdtem kicsit játszani a csiklójával, amit egy hatalmas mosollyal köszönt meg.mikor látta, hogy elélvezek még közelebb bújt hozzám, megcsókolt, nekem meg a popsijában végem lett. még úgy maradtunk egy kicsit, miközben a farkam lekókadt és kicsusszant belőle. másnap reggel összepakoltunk és hazaindultunk.
1 hozzászólás, utolsó: portas71 (2019. 07. 19. péntek 15:53)
2019. 07. 18. csütörtök 09:12  #34
mrmuu mrmuu

a bál 1.rész

szóval a bál. mióta újra együtt voltunk,de tényleg együtt, egyre többször merült fel, hogy jó lenne elmenni táncolni. szóval az igény megfogalmazódott, már csak a kivitelezést kellett megszervezni. az alapgondolat az volt, hogy nem ebben a városban keresünk ilyesmit, hanem egy távolabbiban, ahol semmi kötődésünk nincsen. kiválasztottunk egy várost 100 kmre és rohadt boldogok voltunk, na igen,de hogyan tovább. keresnünk kellett egy eseményt ahova mi is bemehetünk. nem volt egyszerű. általában ezek nincsenek neten meghirdetve online jegyárusítással, szóval elkezdtünk keresni ott élőket az fb-on hátha megosztott egy plakátot vagy egy helyi eseményt. végül találtunk egy nyilvános rockandroll stílusú táncos rendezvényt amire bárki bemehet. még aznap felhívtam az egyik telefonszámot a plakátról, elmondtam, hogy ott töltjük a hétvégét a párommal és szívesen részt vennénk a bulin. nagyon kedves volt a hölgy, ugyan kétszemélyes asztalt nem tudott biztosítani, de keresett egy olyan nyolc személyest, amit nem egy társaság foglalt le, de van még két szabad hely, átutaltam a pénzt a jegyekért, amik a megbeszéltek szerint a portán vártak minket. foglaltunk szállást arra a hétvégére egy hotelben. nagyon vártuk azt a hetet ill. vártuk is meg izgultunk is miatta. az hogy egy idősebb nővel vagyok együtt, kb senkit nem érdekel. itt teljesen nyitottan állnak hozzá ehhez a kérdéshez, persze vannak akik ezen meghökkenek, de legtöbben gyorsan túllépnek rajta, értem itt azt, hogy ha bemegyünk egy étterembe kajálni vagy egy moziba, mindig vannak akik megnéznek kicsit minket, de a legtöbbnek fel sem tűnik. ex-anyósom mindig is fiatalosan öltözködött, én meg szakállt növesztettem, ami majdnem teljesen ősz, így igazán már nem is annyira szembetünő a korkülönbség, de ugye van itt még valami. ha bárhol az ismeretségi körünkben kiderülne, hogy mi együtt vagyunk, úgy hogy én régen a lánya férje voltam, hát az már egészen más megítélés alá esne. szóval bármennyire is együtt vagyunk, azért mégsem lehetünk soha teljesen együtt.
szombat este volt a buli, mi még péntek este munka után átmentünk, hogy elfoglaljuk a szállást, meg hogy másnap kicsit megnézzük a várost. ez jól is sikerült, sétáltunk, ebédeltünk, este meg visszamentünk a hotelba készülődni. mivel ez egy tematikus buli volt, illet úgy is öltözni. én nem vittem túlzásba a dolgot egy szürke öltönyt választottam szürke nyakkendővel és kalappal, anyósom viszont kurva jól nézett ki. már attól felállt a faszom mikor kijött a fürdőből, megtörölközött és betestápolózta magát. csak ültem az ágyon álló farokkal és figyeltem ahogy a lábait, hasát, melleit kenegeti. imádom nézni. húzott egy testszinű tangát és egy világos harisnyát. ennyi nem bírtam tovább.
“teljesen feleslegesen húztad fel ezeket” -- a kezem pár a punciját simogatta, a nyelvem meg a szájába volt, de eltolt magától.
“ugye nem gondolod, hogy még a buli előtt megkapsz, majd ha rendesen megtáncoltattál és nagyon jól éreztem magam, akkor talán lehet valami, de addig is, kösd pórázra a kukacodat”
könyörögtem,sírtam ahogy ezt egy rendes férfinak kell ha szexet akar, de semmi nem hatotta meg, csak folytatta a készülődést. mikor kész lett, nem győztem bámulni, fekete ruhát húzott, ami a mellei felett indult, a derekától meg elállt a szoknya, szép függőleges hullámokban és mindenhol fehér pöttyök voltak rajta. a nyakára még kötött egy kis masnit, amit oldalra elhúzott. élénk piros rúzst használt, iszonyatosan szép volt. kértünk egy taxit és elindultunk. a portán felvettük a jegyeket, és megkerestük a helyünket. már mindenki ott volt az asztalunknál, szépen körbe mentünk és bemutatkoztunk. nagyon jó fej emberekkel kerültünk össze. volt két idősebb pár, ill. egy 50 év körüli faszi egy nála jóval fiatalabb csajjal. nem ítélkezek. mi főleg velük dumáltunk, tök átlagos dolgokról. a vacsora után elkezdődött a buli. én kicsit féltem tőle, mert nagyon botlábaim vannak ellenben az anyósommal, de írtó jól éreztük magunkat. mondjuk baromi sokat ittunk, folyamatosan kértük a koktélokat, hol mi hozzánk írták fel, hol a másik párhoz, egyszer egyszer még az idősek is fizettek egy kört. egy idő után már pont leszartuk, hogy meglát minket valaki, simán megcsókoltuk egymást ex-anyósommal, vagy fogtam a fenekét vagy úgy táncoltunk, ahogy nekünk nagyon nem illene. már erősen megcsappant a létszám hajnalra, mikor a fickóval a pultnál még kikértünk valami komolyabb piát, míg a lányok a tácparketten ropták.
“kérdezhetek valamit?” --valahogy éreztem mire kíváncsi
“ne tartsd magadban”
“ a párod, idősebb , mint te, nem?”
“igen”
“sokkal?”
“pont annyival, mint amennyivel Te idősebb vagy a barátnődnél.”
“héj, nem bántásként mondtam, csak azért szokatlan, áltlában a fiatalabb nőkre szoktak gerjedni”
“ szted nem jó nő?”
“ ne érts félre, dehogynem nagyon szép nő, csak érted, a cicik már nem állnak úgy, a popsiján sem tudsz feltörni egy tojást, kicsit a libidó is csökken”
“na figyelj fogadok veled, hogy az a nő akivel jöttem 100x mocskosabb szexbaba, mint akivel Te vagy.”
“messziről jött ember azt mond amit akar barátom”
“igaz, de miért hazudnék, sőt bármit amit mondok odamész és megkérdezed tőle, hogy igaz-e”
“rendben, de nagyon kínos lesz ha elkezd hebegni, habogni”
“vállalom kérdezz!” - nem szoktam társaságban ilyesmiről beszélni, de egyrészt már nem kevés pia volt bennünk, meg rohadtul fel akartam vágni előtte, a barátnőmmel. barátnőmmel...hmmm, de fura leírni.
“ oké kezdjük valami egész könnyűvel, milyen gyakori a szex otthon?”
“ kb napi szintű”
“ na jó ezt igy nem lehet, hogy rögtön az elején már kamuzol”
“esküszöm” -- nézett egy darabig, de mentünk tovább
“orál? engedi, csinálja néha?”
“néha? barátom , Te el vagy tévedve, így soha nem jutunk a végére! az a nő akit ott táncol, a világ egyik legmocskosabb és egyben legjobb nője, az hogy leszop és lenyeli mindennapos, bármit kérhetek tőle, mosolyogva megteszi.”
“ilyen nincs…”
“akkor nincs, nem akarlak meggyőzni”
“miket kértél eddig tőle?”
“édeshármas, négyes, szerepjátékok, domina-sub felállás, és ezek még csak nem is az igazán durvák”
“azt mondod, ha most oda megyünk hozzájuk az asztalhoz leülünk és rákérdezek, hogy vettetek-e már be még egy főt, ő nem fog mást mondani?”
“hívjuk ide őket és kiderül”
mikor a csajok felénk pillantottak, odaintettük őket magunkhoz. a fickó nem sokat szarozott, egyből rákérdezett a lényegre, anyósom meg szemrebbenés nélkül válaszolt. hüledeztek kicsit, de tetszett nekik. beszélgettünk még egy kicsit, meséltünk nekik pár dolgot, de aztán leült a buli, hajnalban kértünk egy taxit, elbúcsúztunk és visszaindultunk a hotelba. a sofőrnek adtam egy nagyobb összeget, hogy siessen mert már alig bírtunk magunkkal. az utat kb végig smároltuk, a kezeim végig a ruha alatt simogatták a fenekét és a combját. mire a szállodához értünk már majdnem elcsöppentem, már a liftben az hittem megbaszom. beléptünk a szobába, ledobáltam magamról minden felsőruházatot, ő meg kibújt a ruhájából, nem tudtam betelni vele, fogtam a fenekét, a melleit, a pináját miközben ő is könyékig a nadrágomba turkált. a következő pillanatban már előttem térdelt és a farkam eltünt a szájában, majd újra előbukkant. úgy szopta a farkamat, ahogy még soha senki, de nem ezt akartam. meg akartam baszni.felhúztam és ledobtam az ágyra, szinte letéptem róla a bugyiját és harisnyáját, a következő pillanatban már rajta feküdtem, a nyelvem a szájában volt, a farkam meg tövig a nedves pinájában. nagyon megbasztam, de ő is ezt akarta, a lábai az égnek meredtek, én meg nem győztem dolgozni rajta. úgy nyögött mint egy kiéhezett szuka. a hátamra fordultam mikor már nagyon elfáradtam, és ő került fellülre, de itt is csak én dolgoztam mert nem tudott olyan gyorsan mozogni amennyire kívántuk egymást. kicsit megemelte a seggét és igy is megbasztam. a piától , a fáradtságtól vagy attól hogy annyira nedves és tág volt már, szóval valamitől kicsit lekókadtam. szóltam neki, mire jól lebaszott, hogy abba ne hagyjam, lenyúlt a farkamhoz, elkezdte kiverni de nem lett jobb. mondtam neki hogy próbálja meg szájjal, mire a mondat végére értem, már be is kapta. segített is, mert pár pillanat múlva ismét bevetésre készen álltam. felhúzott,leállított a padlóra az ágy mellé, ő négykézlábra állt , a farkamhoz tolta a kis pináját és rá is csusszant. igazából kutyában voltunk csak én álltam és nem csináltam semmit, míg ő a fenekével előre, hátra mozgott. kurva jó volt nézni, ahogy kielégiti magát a farkammal. nem akartam cserben hagyni, rábasztam egyet a fenekére, és úgy megkúrtam, hogy attól féltem megsérül. így is lett végem. kurva jó dugás volt. kihúztam belőle a farkamat és leroskadtam az ágyra. ő is feltápászkodott, megcsókolt és kb kész lett volna még egy menetre, de nekem végem volt, nem vágytam másra csak hogy aludhassak.arra még emlékszem hogy ki volt akadva, amiért nem akarok letusolni,szerencsére nem baszogatott vele, fogta a bugyiját a földről letörölgette a farkamat, betakart és képszakadás. érdekes ő elvan 5-6 óra alvással, nekem sokszor még 10 is kevés. mikor felébredtem du. egy óra fele ő már nem volt ott, hagyott egy levelet hogy a szálloda wellness részlegében van, csatlakozzam. fürdőruhát húztam és én is lementem. a délutánt ott töltöttük, olvastunk, beszélgettünk ilyesmi, semmi érdekes. hétfőre,keddre szabadnapot vettünk ki, így nem kellett sehova sem sietnünk. este lementünk a szálloda éttermébe vacsorázni. mikor felmentünk én mindenképp szeretkezni akartam vele, de megkért, hogy kicsit legyek türelemmel, bement a fürdőbe, előkészülni. az ágyon vártam, de nagyon megérte türelmesnek lenni. mikor kijött egy nagyon szexi fekete body volt rajta, ami kb semmit nem takart, rajtam már nem volt ruha, mire az ágyhoz ért és fölém mászott. csókolóztunk miközben a farkamon csúszkált.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
2019. 06. 24. hétfő 15:10  #33
mrmuu mrmuu

a hétköznapok 2. rész

a nyelvemet ami két perccel előtte még tövig a fenekében volt, ledugtam a torkában, és nagyon megbasztam.először ott a pulton, de az elég kényelmetlen volt, így lehúztam onnan és a fejét lenyomtam a mosdókagylóhoz, rábasztam egyet a fenekére és kegyetlenül megkúrtam hátulról. megkért, hogy ne élvezzek a pinájába, de leszartam. mielőtt elélveztem volna, a nyakánál fogva megemeltem és a fülébe suttogtam, hogy oda élvezek ahova akarok,és hogy ezt nem egy ribanc fogja eldönteni, abban a pillanatban a pinája tele lett a gecimmel. újra le kellett tusolnia, elkésett, de rohadtul megérte.ritkán vagyok ilyen közönséges, de szerencsémre mostanában egyre jobban szereti.
ezek csak kiragadott momentumok az életünkből, úgy értem olyan ez mint egy fénykép, nem takarja a teljes valóságot. nálunk is van egy csomó szürke hétköznap, amikor hazaérek csak arra van erőm, hogy beesek az ágyba, még beszélgetni sincs kedvem. pedig ő,szeret megvárni, hogy megbeszéljük kivel mi történt. ritkán veszekszünk, vitatkozni viszont annál többet. nagyon másként látjuk a világot, legyen szó politikáról, vallásról vagy csak az emberek megítéléséről, de ezt nem tartom gondnak, tájékozott művelt nő, aki kitart az igaza mellett, de ész érvekkel meggyőzve, hajlandó megmásítani a véleményét. természetesen ez visszafelé is igaz. perze előfordul, hogy összekapunk, mert ő, mint már említettem rendmániás, de ezeken gyorsan túllépünk. mikor összeköltöztünk, egy dologban egyetértettünk, mindig kimondjuk ha valamit szeretnénk vagy ha valami bánt. mindketten éltünk már olyan kapcsolatban ahol nem lehetett kimondani a gondokat vagy vágyakat.
pár hete pénteken volt egy előadássorozat az egyik belvárosi szállodában, egy szoftveres cég szervezte, egész nap előadások voltak a témában, meg kiállítások,és az én cégem is képviseltette magát egy standdal. Én is elmentem, de csak azért mert pár nagyobb cég vezetője is eljött, akik viszonylag sokat vásárolnak tőlünk, így ilyenkor meghívom őket ebédelni, hogy elmondhassák van-e problémájuk vagy ilyesmi, a lényege, hogy érezzék a törődést és továbbra is tőlünk vásároljanak. nekem minden programom online van vezetve egy naptárban, ha az asszisztensem valamit beír, azt látom én is és látja anyósom is. ennek nagyon egyszerű oka van, sokkal könnyebb összeszerveznünk az életünket. látja ha el kell utaznom, ha este még tárgyalásom van ilyesmi. ugyanúgy látom én is az ő programjait, nekünk ez nagyon bevált. a lényeg, hogy ez az ebéd is be volt írva a naptárba arra a péntekre déltől a szálloda éttermébe. le is ment a kaja a vendégeim nem fogták vissza magukat egy kissebb vagyont fizettem a végén. már a kávénál tartottunk fél kettő után mikor a szemem a bárpultra tévedt és megláttam, hogy ott van anyósom, gyönyörűen felöltözve. egy elegáns kék ruhát viselt, nem testre simulót, hozzá való magassarkúval, fekete harisnyával.nem lógott ki az öltözékével, ez egy elegáns szálloda drága étterme, itt mindenki úgy volt felöltözve, mintha bálba készülne. hirtelen majdnem kiköptem a kávét. látta, hogy észrevettem. mondtam a srácoknak, hogy kérek valami italt a pultnál. odamentem, ő egy bárszéken üldögélt. kértem italokat, míg a bártender elfordult, halkan, rá se nézve megkérdeztem mit csinál itt.
“gondoltam megleplek”
“sikerült,és mi a terved a továbbiakban?” nagyon örültem neki
“kivettem egy szobát a hétvégére, negyed órád van, hogy felgyere, különben behúzom az első férfit aki elsétál a szobánk előtt, és azt fog boldoggá tenni! remélem ez az ital is belefér a cég költségvetésébe” kiitta a poharát, leszállt a székről és elsétált.
jeleztem a pultosnak, hogy ezt az italt is írja a számlámhoz és visszasiettem az asztalomhoz.a vendégeimet gyorsan leráztam, mondván, hogy nekem még sok a dolgom és 20 perc múlva már be is léptem a szobánkba. ő felkellt az ágyról, kigombolta a ruháját és leejtette a földre. elképesztően gyönyörű volt, fekete csipkés fehérnemű szett volt rajta, harisnyakötővel. odaléptem hozzá a falhoz szorítottam, megcsókoltam. sose fogom bemutatni őt a szüleimnek, már úgy mint a barátnőm, mert mint az anyósom, úgy már ismerik. soha nem lesz gyerekünk, és mindig is picit fura lesz ez az egész, mégis ott álltunk smároltunk és nem akartuk elengedni egymást. tudom kezd csöpögős lenni a story, nem is írom le milyen volt akkor ott az együttlétünk,sőt az egész hétvége, mert lassú volt és érzelgős.
az ilyen dolgokért imádom ezt a nőt, hogy meg tud lepni, hogy nem csak a szex a része a mindennapjainknak vagy a perverz dolgok, hanem ezek is. egyik este letusolt én kint tvztem a kanapén. ő jött ment egy bugyiban. lefeküdt mellém, merőlegesen hozzám képest, a feje az ölemnél volt, ott hasalt beszélgettünk, tök hétköznapi dolgokról. nekem állt a faszom mert csak egy csipkés bugyi volt rajta és nagyon formás volt benne a feneke. ahogy dumáltunk elővette a farkamat, mert hogy még soha nem vizsgálta meg csak úgy. mesélt valamit a napjáról közben a kezében ott volt a farkam és kb 10 cm-ről nézegette. nem is tudom ezt igy leirva visszaadni, csak olyan természetes volt az egész. fogta, játszott vele ,miközben arról mesélt mi volt a munkahelyén. a régi barátnőim is fogták a farkamat, de nem csak úgy , ha beszélgettünk. a pubos csaj is szenvedélyes volt, de a farkamat csak szex előtt fogta meg, nem ha tvztünk. őt sem zavarja, ha hazaérek és jógázik otthon én meg köszönésképpen megcsókolom és végighúzom a kezem a punciján a sztreccs nadrágon keresztül.
élvezem, hogy vele élek. egy csomó dologról van megint mit írnom. voltunk egy bálban, még márciusban ott megint birtokba vehettem a popsiját, voltunk egy swingerklubban májusban az is nagyon jól sikerült, szóval jönnek majd megint a postok, csak kicsit lassan.
2 hozzászólás, utolsó: portas71 (2019. 06. 28. péntek 20:49)
2019. 06. 24. hétfő 15:08  #32
mrmuu mrmuu

a hétköznapok

nagyon sok minden megváltozott, az első kapcsolatunkhoz képest, eleve, ugye együtt élünk, de ezen felül is, még régen csak a szex miatt találkoztunk, addigra ma már sok közös programunk van ami nem kapcsolódik semmilyen formában az erotikához. nagyon tartottam tőle hogy hogyan is fog működni kettőnk között ez az egész kapcsolatként, de nagyon pozitívan csalódtam.
amiket itt leírok azok az elmúlt hónapokban estek meg de nem érdemelnek külön posztot, így inkább csak ide ömlesztem őket, nem is feltétlenül időrendben.
egészen más ritmusban éljük a napjainkat, míg ő korán reggel kell és megy tanítani addig nekem a napom csak kilenc után kezdődik, ennek ellenére reggel mindig felébredek és nézem ahogy öltözködik, egyszerűen nem tudom megunni. ahogy már említettem korábban, már nem a családi házban élünk, hanem egy kisebb lakásban, a ruhásszekrények a hálóban vannak, így mindig látom ahogy készülődik. letusol, bejön ledobja magáról a törölközőt és áll a szekrény előtt keresve, hogy mit húzzon. gyönyörű segge van, a válása óta csak még szebb lett, sportol és nagyon divatosan öltözködik. nem viszi túlzásba, nem próbál 22-nek kinézni, hanem a korának megfelelően, de azért fiatalosan. kiválasztja az aznapi ruháit ledobja az ágyra és választ hozzá egy fehérneműt, ez a kedvenc részem. tegnap egy szürke kockás blézert húzott a hozzá való nadrággal, alá pedig egy fekete teliseggű bugyit ami hátul csupa csipke. mikor lehajolt és felhúzta, majd a hüvelykujjait két oldalt bedugva megigazítja magán, na akkor már állt a faszom. ott is teremtem az ágy szélén,megfogtam a derekát és megcsókoltam a fenekét, megfordítottam és megcsókoltam a vénuszdombját, majd lejjebb, ahol már kicsit bevágott a bugyi a puncijába. azt mondta el fog késni, de tudtam, hogy csak kéreti magát. felkelltem és ledobtam az ágyra, mosolygott, mindig mosolyog ilyenkor. rámásztam és megcsókoltam. lenyúltam bele a bugyijába, már nedves volt.egyre nedvesebb lett ahogy az ujjaim hol benne voltak, hol kívül, és úgy izgattam. végül lehúztam róla, és bedugtam farkam. nagyon jó kis dugás volt. nem próbáltunk végig 32 pozitúrát, de így is kurva jó volt. mindig lassan kezdek, mert imádom nézni az arcát ahogy elkezdi élvezni a szexet, aztán mindig a pillanat hozza, hogy lassú összebújós lesz az együttlét, esetleg vadabb vagy teljesen elvadult. reggelente általában a második szokott lenni, mert nem sok idő van romantikázni. tegnap megkért hogy kutyába tegyem boldoggá. megfordult, én feltérdeltem, visszatettem a helyére a farkam és nem eszeveszettül, de azért megkúrtam. ilyenkor általában nem benne megyek el, mert nem akar, még egyszer teljesen letusolni. ha érzem hogy mindjárt végem kihúzom, akkor már tudja, hogy megfordulhat és szájába élvezek el. tegnap is így volt. az utolsó előtti pillanatban kihúztam, és az ajkai közt lett végem, amit imádok. megmosakodott és elment dolgozni. nem csak a szex tart minket össze, van egy csomó más dolog amit imádunk együtt csinálni. nagyon szeretünk kártyázni és társasozni, mondjuk az egy másik dolog, hogy nincs kivel játszani, de mindegy. imádunk főzni és kajálni. imádom, hogy nem finnyás, és szeret kipróbálni új helyeket, még akkor is ha az egy kis lepukkant gyrosos.múlt héten hamarabb jöttem haza melóból mint ő, hogy meglepjem egy vacsorával. hazaért meglepődött, de nagyon megörült, a nyakamba ugrott, a lábait keresztbe fonta a derekam körül , én pedig a feneke alá nyúlva emeltem fel. a következő pillanatban már az ágyon feküdt, lehúztam a cipőjét, zokniját, farmerét és a testszinű teliseggű szatén bugyiját, megkostóltam punciját, de tényleg csak egy nyalás volt, elővettem a farkam, ráfeküdtem és belecsusszantam, még a nadrág is rajtam volt.
“jó napod volt?”kérdeztem, közben állandóan megcsókoltuk egymást.
“ nagyon és egyre csak jobb lesz. nem akarsz Te is levetkőzni?”
nem kellett kétszer kérnie, gyorsan ledobtam magamról mindent, visszamásztam rá, a farkamat betettem a helyére és egy orbitálisat kúrtunk. vacsora után elindítottunk egy filmet, de a feléig sem jutottunk, mikor a keze már a gatyámban volt, a farkamat verte és a nyakamat puszilgatta vagy a fülemet birizgálta a nyelvével. őt nem érdekelte a film, engem viszont nagyon. próbáltam kérni, hogy várjuk, már meg a végét, erre tövig lenyelte a faszom, de úgy ahogy még kb soha. pár másodpercig csak nyomta lefelé a fejét, de már nem volt mit benyelni a farkam teljesen eltünt a torkában. öklendezett, ahogy kezdett, újra előtünni a farkam.
“eldöntheted, hogy a filmet választod, vagy megbaszod a számat !”
azonnal kikapcsoltam a tvt. megcsókoltam és felálltam, letoltam a nadrágomat, a fejét hátul megmarkoltam és az álló farkamhoz húztam.
“nem lesz kellemes”
“nem is akarom hogy az legyen” engem nézett és megpuszilta a makkomat.
“ vedd le a pizsidet” levetkőzött, csak egy lila, körbe csipkés, pamut, alvós bugyi maradt rajta.
visszatérdelt a farkam elé.
“és a végén?”-kérdeztem
“ tedd amit tenned kell” a golyóimmal játszott közben. megfogtam megint a fejét hátul. miközben felfelé nézett és engem bámult ráhúztam a száját a farkamra. lassan kezdtem el megbaszni, nem is toltam be teljesen, mert egyszer egyszer felrakta a kezét, mintha megakarna állítani, de nem tette. picit kezdtem bevadulni, ő meg könnyezett, és folyt nyála. csak gurgulázott ahogy a farkam a torkát kaparta, minden egyes lökésnél. ha éreztem hogy elélveznék, ráhúztam a fejét teljesen a farkamra és ott tartottam. próbált az orrán keresztül levegőt venni, de így is hányingere lett párszor, olyankor két kézzel eltolt magától.
“mehet tovább?” csak bólogatott, az arca, a szája, a melle csupa nyál volt. megcsókoltam, de utána rögtön visszatettem a farkam a szájába. tovább basztam. most nem álltam le. amikor éreztem hogy elélvezek, az egészet leküldtem a torkába. öklendezett köhögött, folyt ki minden a száján, orrán. furán hangzik, de kurva szexi volt. kihúztam a farkam és csak kapkodtam a levegőt. felállt, megcsókolt.
“élvezted?”-kérdezte
“kurva jó volt” magamhoz húztam és csókolóztunk.
“mit szólnál később egy kis popsihoz?” kérdeztem, mert ekkor már hetek óta itt voltam, de a fenékbe nem engedte.
“azt ki kell érdemelni, ne legyél türelmetlen.” elment letusolni. persze nem minden esténk ilyen, van amikor tényleg csak tvzünk és elalszunk, de az ilyen élmények miatt imádom ezt a nőt.
a hétköznapok általában ugyanúgy telnek. anyósom munka után elmegy sportolni, futni, jógázni egy csomó mindent csinál, sztem a válás után lett igazán önmaga. én késő este érek haza sokszor vacsorával vár, este vagy szexelünk vagy nem, általában azért lenyomunk egy menetet. annyira imádom benne, hogy egyszer megemlítettem neki, hogy elképesztően szexinek tartom, ha egy nő alváshoz egy szexi hálóinget visel egy kis bugyival, és azóta ha nem is minden éjjel, de legtöbbször így alszik.
hétvégén együtt megyünk bevásárolni, éttermekbe, sportolni vagy moziba. az elején úgy éreztem mindenki minket néz, de ez az érzés már elszállt. nem szoktuk egymás kezét fogni,vagy nyílvánosan enyelegni, de azért ha valaki jobban megnéz minket, le lehet venni, hogy hogyan állunk egymással.
hétvégén egyszer legalább biztos elmegyünk együtt sportolni. mindenki a saját ritmusában végzi a gyakorlatait, nem egymás kezét fogva futunk a futópadon, de nem is csinálunk úgy mintha a másik nem lenne ott, de nem is az edzés a lényeg, hanem utána a tusolás. nem ott fürdünk, hanem már itthon, de sport után mindig együtt. már a bejáratban letépjük egymásról a ruhát. imádom rajta ezeket a feszülős sztrecs nadrágokat. a zuhanynál már nincs rajtunk semmi, ő behajol a zuhanyba és állítgatja a hőfokot, de a farkam már hátulról a két lába között maszírozza a pináját. én már nem tudom megszámolni hányszor basztam már meg a zuhany alatt. mondjuk ezek általában nem tartanak sokáig, ő az üvegnek fordul picit kitolja a fenekét, én meg irgalmatlanul megkúrom.
egyik péntek este letusolt, felhúzott egy sima fekete melltartót meg egy sima fekete tangát. a fürdőben a tükör előtt álldogált és festette magát, mert ment vacsorázni a barátnőivel. én nekidőltem az ajtókeretnek és csak bámultam a tangás fenekét, ahogy az a pici ruhadarab eltűnik a testében. mögé léptem jobb kezemmel lenyúltam előről pinájához. a szatén bugyin keresztül is éreztem, hogy nedvesedik, a bal kezemmel megfogtam a bal mellét és közben megcsókoltam a nyakát.
“ kurvára kívánlak”
“ majd ha megjöttem”
“és ha nem tudok addig várni?”
“segíts magadon, engem nem zavar”
“ kedves gondolat,de szeretnék este a popsidba élvezni” elengedtem a punciját, elővettem a farkam és betoltam a fenekéhez, ott húzgáltam le fel, láttam rajta, hogy ő is szeretné.
“felejtsd el, jobb ha elengeded ezt a popsi témát, majd ha újra száz százalékosan biztos leszek bennünk, akkor majd újra élvezheted a fenekemet!”
két ujjamat bedugtam hátul a bugyija alá,lassan lefelé húzva a kezem, szépen kivezettem a fenekéből a tangáját, a másik kezemmel a farkam végét pedig a popsija bejáratához nyomtam, már majdnem bent volt a vége, amikor kimondta a biztonsági szavunkat.
“ megmondtam, hogy nem akarom”
“ oké rendben, bocsánat, kicsit elkapott a hév!” megfordultam és elindultam kifelé.
“ persze attól még kinyalhatsz, ha akarsz “ mosolygott
visszamentem letérdeltem mögé, ő továbbra is az arcát festegette, púderezett vagy a faszom tudja. félrehúztam megint a tangáját és bedugtam a nyelvem a fenekébe. elkezdtem kinyalni. ő lehúzta a bugyiját és rádőlt a mosdókagylóra, így hátulról már a puncijához is hozzáfértem nyelvvel, ha azzal foglalkoztam, akkor a jobb hüvelykujjammal a popsiját maszíroztam, majd picit bedugtam,kihúztam, nagyon élvezte. egy perc után újra a fenekét nyaltam, akkor bal kézzel allulról maszíroztam a pináját, ami úszott a nedvességben. felálltam, őt felültettem a mosdókagyló melletti pultra, a nyelvemet ami két perccel előtte még tövig a fenekében volt, ledugtam a torkában, és nagyon megbasztam.először ott a pulton, de az elég kényelmetlen volt, így lehúztam onnan és a fejét lenyomtam a mosdókagylóhoz, rábasztam egyet a fenekére és kegyetlenül megkúrtam há
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
2019. 04. 23. kedd 14:18  #31
mrmuu mrmuu

az első randi 2.rész

már megörültem, hogy végre lesz valami, de irtó nagyot koppantam. mikor kinyitotta az ajtót egy korombeli srác lépett be, az az igazi zselézett hajú szépfiú tipus. nagyon megörültek egymásnak. a srác tuti tudott rólam, mert egy csöppet sem lepődött meg hogy ott egy másik férfi női ruhában. levette a cipőjét, a kabátját meg nekem dobta. anyósom rámparancsolt, hogy tegyem be a szekrénybe, majd kövessem őket a hálóba. ő kézenfogta azt a köcsögöt és behúzta a hálóba, elraktam a kabátot és követtem őket. már az ágy mellett álltak és csókolóztak, a srác anyósom fenekét simogatta a ruhán keresztül, legszívesebben eltörtem volna a karjait.
“állj be a sarokba és figyelj, biztos fogsz tanulni pár újdonságot!”- kaptam meg az utasítást anyósomtól
odaálltam. mire visszafordultam, ő már a srác előtt térdelt, és a farkát kereste, mikor kivette a nadrágjából és bekapta, na azt az érzést senkinek nem kívánom. ráadásul a fickónak nem is volt kicsi, sőt. a srác fogta anyósom fejét, ő meg hatalmas élvezettel szopta. nem tudtam eldönteni, hogy ez most bosszú, vagy büntetés, mert ha utóbbi akkor kibírom, kész túlvagyok rajta, elfelejtem viszont ha bosszú, akkor csak végignézeti velem ezt az aktust és kidob, ez sokkal jobban fájt volna. a srác felhúzta anyósomat, kibújtatta a ruhájából, megcsókolta,lefektette az ágy szélére, lehúzta a bugyiját és elkezdte kinyalni. ő meg csak nyögött, és sóhajtozott. bár mondjuk már itt megvolt az az érzésem mintha, nem élvezné igazán, legalábbis valami kis belső hang azt suttogta, hogy nem ilyen hangokat adott ki régen. pár perc után felkellt az ágyról megint bekapta a srác farkát, aki közben levetkőzött.
“gumit hol találok?” -kérdezte közben a srác
legalább nem élvez el benne, gondoltam.
“ mindjárt, hozatunk! kicsi ribanc, hozz kérlek a fürdőből egy óvszert!”
rám se nézett. kimentem, kerestem egy gumit és visszamentem, oda nyújtottam anyósomnak.
“a faszra kell felhúzni te szerencsétlen!” most rám nézett
tudtam, hogy mit akar, én húzzam rá a srác faszára.
“gyerünk, még a végén lelohad, de el is mehetsz, ha nem akarod !” most a szemembe nézett, mióta itt vagyok kb. először. kibontottam azt a szart, és rátekertem a köcsög farkára. az a fasz rácsapott a fenekemre és megköszönte. visszamentem a sarokba. közben a srác nekidölt az ágytámlának, anyósom fölé térdelt és ráült a farkára. én pedig végignéztem, ahogy basznak. kúrtak vagy négy öt pozitúrába. mikor kutyában csinálták, a srácnak akkor lett vége. anyósom lemászott az ágyról megint rám nézett, majd visszafordult és megköszönte élete legjobb kefélését, majd megcsókolta a srácot.
“ kicsi ribanc dobd ki kérlek a koszos gumit”
háttal állt még mindig nekem, odaléptem, a srác farka már lekonyult.gondoltam a kezembe adják vagy ilyesmi.
“ le kell húzni arról a hatalmas farkáról, magától nem fog leesni”
kapd be! kb ez jutott eszembe. a srác csak mosolygott. megfogtam a faszát és leszedtem a gumit. elindultam kifelé.
“letakaritani ki fogja?”
visszafordultam, ránéztem anyósomra kérdően, nem szóltam semmit, de tudta mire gondolok.
“ ne aggódj, vedd fel a bugyimat a földről és azzal!”
felvettem és áttöröltem a srác farkát.
mire kidobtam az óvszert, a srác már fel is öltözött, átvett egy borítékot és elviharzott. anyósom belebújt a köntösébe, szólt hogy öltözzek vissza.
“holnap este nyolc, itt” és kitessékelt a lakásból.
másnap a kért időpontban ott voltam. egy picit aggódtam, hogy mi vár rám, de kész voltam kb. bármire. beengedett, ő egy elképesztően szexi cuccban feszített. fehér fehérneműszettben, csupa csipke a melltartó is és az alsó tanga is, a lábán meg fehér combfix és az egészet “eltakarta” az az átlátszó kis selyem köntös ami már előző nap is rajta volt. nagyon nagyon reméltem hogy megbaszhatom, de csalódnom kellett, bár ez az este már jobb volt mint az előző. a hálóban az ágyra ki volt készítve az aznapi szettem. egy kurvás takarítónő jelmez, vagy sissy kosztüm kinek hogy tetszik. alá egy fekete kis tanga és egy magassarkú. hát nem néztem mi valami férfiasan, letusolhattam és átöltöztem. kaptam egy kis díszt a hajamba is, egy kis portörlő pamacsot és a műanyag faszkalitkámat is fel kellett húznom. megkezdődött az este.én takarítgattam, miközben a tvben leszbi pornó ment ő meg folyamatosan magával játszott. konkrétan elcsöppentem a ketrecemben, ahogy azt néztem, hogyan ujjazza meg magát. látta, hogy bámulom és magához hivatott. letérdeltetett maga elé, a két ujját ami az előbb még örömet okozott magának, a számba tömte.
“szeretnél megkóstolni?”
csak bólogattam, nem akartam hogy a két ujját kihúzza a számból.
“és megbaszni?”
megint csak bólogattam erősen. kihúzta az ujjait és levette a bugyiját, leült széttette a lábait. a puncijára mutatott, odakúsztam és elkezdtem kinyalni, ő hátul fogta a fejemet és szorította magához. azt akartam, hogy ez legyen élete legjobb orális kényeztetése, mindent beleadtam. meg is volt az eredménye, mert pár perc után elkezdett remegni és sikongatni. nem hagytam abba csak akkor amikor már, eldőlt és úgy pihegett. bement a hálóba és kihozta az a dildot amit még a kiscsajtól meg a hölgytől kapott. rászerelte a fejemre, feltérdelt a kanapéra és úgy basztam meg. ő térdelt miközben a feneke felém állt, a feje lennt volt egy párnán, nekem meg úgy járt a fejem mint egy fakopácsnak. próbáltam annyira betolni, hogy az orrom hozzáérjen a seggéhez. leparancsolt a földre, én lefeküdtem, ő meg a fejem fölé guggolt és rácsuszott arra a fekete eres műanyag faszra, elképesztő látvány volt, ahogy fel le csúszkál rajta és így elégíti ki magát. mikor végzett megpihent az arcomon, én meg csak a seggét bámultam, miközben a farkam majd ketté tört abban a szarban. leszállt rólam , lehúzta a fejemről a műbránert, leült a kanapéra és az ölébe fogta. az a szar úgy meredt az égnek mintha a sajátja lenne, rám parancsolt, hogy szopjam le. eszembe se jutott gondolkozni rajta, hogy megtegyem-e. odakúsztam négykézláb és amennyire tudtam bekaptam a dildót. ő fogta a fejem hátul és diktálta az ütemet. lenyomta a fejemet ameddig csak tudta, már öklendeztem, de nem hagytam abba. mikor vége lett, hátradőlt és megkérdezte, hogy szeretnéme kiverni magamnak. persze, hogy akartam. felálltam, ő leszedte a ketrecet, majd visszahúzta a farkamra a fekete tangát ami rajtam volt, ill. csak próbálta, mert nem fért el benne, a vége kilógott. bement kihozta a halóból az egyik alvós pamut bugyiját, a kezembe nyomta, hogy csak ebbe menjen a cucc, ne szerte szét. nekem már mindegy volt, egy darab celofánba is belevertem volna. ő megint elhelyezkedett a kanapén, szétnyitotta a lábait, én meg alig vártam, hogy újra benne legyen a nyelvem. sztem kb 30 másodperc alatt tettem tele gecivel azta a bugyit. miután elélvezem, nem hagytam abba a kényeztetését, addig csináltam , amíg ő is beleremegett. ezután ismét hazaküldött. azzal a meghagyással, hogy vasárnap este hétre legyek ott megint.
ott voltam, és legnagyobb örömömre vége volt a szivatásnak. rendes ruhában fogadott, elegáns fekete nadrágban és halvány kék ingben. meg volt terítve és nagyon finom illat terjengett a lakásban.
“maradhatok ebben a ruhában? semmi tanga vagy melltartó amit fel kellene húznom?”
“ nem, semmi. csak egy sima vacsora és a többi majd kiderül”
“ mi lenne ha rögtön az utóbbival kezdenénk és kiderítenénk a többit?”
megcsókoltam, magamhoz húztam és smároltunk. fantasztikus volt. belépkedtünk a hálóba, mire az ágyra döltünk, rajta már csak egy fehér kis masnis tanga volt, a melltartó és egy trikó, rajtam meg csak az alsóm. egy csomó ideig csak néztük és simogattuk egymást, tényleg, mint valami két kis első szerelmes iskolás, aztán levettük egymásról a maradék ruhát is, befeküdtünk a takaró alá és szeretkeztünk. elképesztően jó volt. csak olyan pózokban csináltuk, ahol szorosan tudtuk egymást tartani. rohadt nyálas, mi? hát ez van. és ez csak rosszabb lesz. a szex után, mindketten húztunk egy-egy köntöst és a kanapén megkajáltunk. beszélgettünk, és szeretkeztünk kb egész éjszaka, na jó csak kétszer még. elmesélte a válását. miután szétmentünk nagyon nehezen dolgozta fel, hogy eltüntem az életéből. hiányoztam neki én is és a jó szex is. elkezdett egyre jobban nyitni a férje felé. ami az elején még elég jól sikerült , de ahogy ő egyre többet szeretett volna, a férje egyszerűen kiakadt. azt még élvezte, hogy leszopja, de nem értette miért kell egy ötvenen túli nőnek csipkés tangában dolgozni járni, vagy miért akar a sima szexnél többet, miért nem jó az ami van. szóval nem jutottak egyről a kettőre, mivel rendesen megbeszélni sem tudták, mert a férje elzárkózott a nyílt kommunikációtól, így a végén szétmentek, kb akkor amikor én hazaköltöztem. én is elmeséltem velünk mi történt, bár ismerte a tragédiánkat, szerette volna tőlem hallani.
nem sokat húztuk az időt, én két nap múlva már ide is költöztem, azóta együtt éljük a mindennapjainkat. ez már idén volt, és imádok vele lakni. soha egyik barátnőm mellett sem volt ennyire szabad és önmagam. ez alatt nem csak azt értem, hogy soha egy rossz szava vagy pillantása nincs ha este 9 után érek haza a melóból, vagy hétvégén is be kell mennem, hanem, hogy tényleg kb. nincsenek tabuk. Ő az első nő az életemben akivel maximálisan kiélhetem a szexualis vágyaimat. na mindegy ez már nem olyan érdekes.
2 hozzászólás, utolsó: cbrrr (2019. 05. 08. szerda 09:26)
/ 10