Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem
2017. 05. 15. hétfő 13:49  #15
mrmuu mrmuu

az első szex szolgaként 3.rész

nagyon élvezte. szólt hogy a jobb kezemmel izgassam a fenekét. a fejem oda vissza mozgott miközben próbáltam a fenekét is ujjazni. kurvára élveztem. nagyon kényelmetlen volt de kurvára élveztem. hallottam hogy a hölgynek is jó napja van, mert csak Istent szólítgatja. próbáltam oda nézni,a csajszinak úgy járt a feje mint egy gép. közben anyósom szól hogy feküdjek a földre gyorsan. lefeküdtem háttal ő pedig belecsusszant a szájamnál kiálló faszra. a csiklója a szemem felé állt a csípője meg le fel mozgott, már csak a látványtól is éreztem hogy mindjárt elélvezek. odanyúlt a csiklójához és elkezdte magát izgatni. nagyon élvezte, láttam a hogy egyre fehérebb lesz a műanyag fasz a nedvétől. azon agyaltam hogy mindjárt rám élvez, de ez nem jött össze. nagy sóhajok és sikongatások váltották egymást miközben mindketten elélveztek. anyósom leszállt rólam én meg ott feküdtem a földön. mindketten visszafeküdtek az ágyra nekünk meg megparancsolták hogy vegyük le a faszokat a fejünkről. segítettünk egymásnak és ez tettük. elakartam tenni a dildot de rám szóltak, hogy letisztitani ki fogja. a két hölgy meztelenül egymás mellett feküdt az ágyon és minket néztek.
“drágám mutasd meg ennek a szerencsétlennek hogyan kell rendesen eltakarítani a kis játékszereket!” a kiscsaj megfogta a faszt ami a kezemben volt az övét nekem adta, rám szólt hogy markoljam meg a kisebbik faszt ami eddig a szájában volt és tartsam a faszom helyére. nem értettem. annyira szerencsétlenül álltam ott női fehérneműben és fogalmam sem volt ki, mit akar. látta rajtam a lány is mert beigazította a kezemet. megigazította a haját, letérdelte és bekapta a méretes, eres, fekete műfaszt amit a farkam elé tartottam. nem az én lécemet szopta,de ettől is majdnem elélvesztem. ránéztem anyósomra iszonyatosan élvezte a műsort, én meg nagyon kívántam őt, mindig ilyenkor esett le mennyire kibaszottul bejön nekem. pár perc után a csajszi megkérdezte, hogy megfelel-e. az úrnője megalázta valamivel, de mondta hogy megfelel, jöhet a másik. mikor lenyúltam a másikért nagyon kinevettek, még a kiscsaj is. “nem, nem azt te tisztítod le” mondta anyósom. azt hittem rosszul hallok. “ aki ilyen kis tündéri női fehérneműben, császkál annak bizony meg kell tanulni a szopást is” nagyon jót derültek ezen. kibaszott megalázó volt, komolyan gondolkodtam rajta hogy kimondom a biztonsági szót és abbahagyom, de magam se tudom miért, de nem tettem. a kiscsaj felkellt, maga elé vette azt a szart és alig hallhatóan csak annyit mondott “ ragyogjon kicsi ribanc!” letérdeltem és gondoltam jobb túl lenni rajta minél hamarabb, bekaptam amennyire csak tudtam. “fényes legyen” hallottam az ágyról. le fel járt a fejem, mint egy kurvának, de letakarítottam azt a szart. igazából ezt még magamnak is nagyon nehezen vallom be de a végére már kezdtem élvezni, nem konkrétan azt hogy egy fasz van a számba, hanem a helyzetet, hogy az a kurva szép lény fehérneműben szopat, miközben két milf instruál. a lényeg hogy kész lettem. jól kinevettek, hogy ezt még gyakorolni kell,de mivel mindketten ügyesek voltunk így nekünk is járt a jutalom. baszki ezt vártam, de láttam a lányon hogy ő is. anyósom odaadta a ketrecem kulcsát a kiscsajnak , én kibújtam harisnyábol meg mindenből ami rajtam volt és vártam hogy tegye a dolgát. oda térdelt elém és levette azt a szart a faszomról, rögtön felállt és várta, hogy dolgozzanak rajta. “megengedi, hogy leszopjam a kis kurváját?” fordult oda anyósomhoz. “csak ügyesen, ha megtalálod a kis kukacát a tiéd” a lány visszafordult és rábukott a faszomra. kibaszott jó volt, az érzés ahogy anyósom azon élvezkedett, hogy én egy tőle 22-23 évvel fiatalabb lányt szopatok, egyszerűen leírhatatlan. kb két pillanat után éreztem hogy elélvezek. “ el élvezhetek?” bukott ki belőlem a kérdés
“ te jó ég ennyi volt eddig bírtad?” nevetett rajtam a hölgy
“ drágám hagyd abba, ha azt akarod baszni is tudjon” a csajszi gyorsan befejezte és engem nézett rosszallóan.
“ remélem a nyelveddel tudsz egy kis örömet okozni, drágám vetkőzz le kérlek és térdelj ide közénk” a csajszi lehúzta a rózsaszin tangáját meg harisnyáját és azt tette amit mondtak neki. a hölgy kicsit játszott a csajszi pinájával majd felállt odajött és a szájamba nyomta azt a két ujját amit az előbb kihuzott a lány puncijából. “ izlik? remélem! nem azért utaztunk el eddig hogy a kis drágám kielégitetlen maradjon! ess neki!” ránéztem anyósomra “ próbálj meg nem szégyent hozni rám!” mondta. letérdeltem a lány mögé és elvesztem gyönyörű rózsaszin puncijában. nagyon nedves volt. annyira küzdöttem, mintha a nyalás legalábbis olimpiai döntőjén lennék. közben anyósom elkezdte a csajszi fenekét izgatni, ki be járt az ujja. “ ezt a részt se hanyagold el!” már a seggében is volt a nyelvem. kicsit hagyták hogy mindketten élvezzük a dolgokat, de utána szóltak hogy nem érnek rá egész este, ha baszni akarunk akkor legyünk túl rajta. elvettem a fejem a lány is lemászott az ágyról mellém a földre.
“drágám hozz kérlek egy óvszert a táskámból, te pedig tölts két pohár bort nekünk” ő ment óvszerért én meg hoztam az italokat. a két hölgy az ágy szélén üldögélve borozgatott, mi meg készültünk kefélni. annyira szürreális helyzet volt. a csajszi térdelt én meg előtte álltam, kibontotta a gumit és felhúzta a farkamra. “ hogy szeretnéd?” kérdezte anyósom a lánytól “ kutyában ha szabad”
“persze, te meg tegyél meg mindent a hölgyért!” és rácsapott a fenekemre. a lány letérdelt elém kitolta a fenekét és várt. de nem sokat mögé térdeltem és betoltam neki a farkam. könnyen ment nagyon nedves volt. kibaszottul megbasztam. hatalmasakat nyögött. az az igazság hogy elég jól bírtam, meg is kérdezte tőlem a hölgy, hogy talán nem izgat fel eléggé az ő kis drágája? nem tudtam mit mondani mert kibaszottul kívántam a csajszit a farkam is állt mégsem voltam még a közelében sem annak hogy elmenjek. “talán ha popsiba…” próbáltam halkan megjegyezni
“ne fogd vissza magad, úgy hallottam hogy neki már jó volt” mondta a hölgy. kihúztam a farkam, és elkezdtem benyomni a fenekébe, nagyon finom szűk volt. nem akartam neki fájdalmat okozni, de úgy voltam vele ha nagyon fáj neki akkor majd szól, én megakartam baszni. szépen lassan egyre beljebb toltam neki, nagyokat nyögött, néha hátra tette a kezét, de leszartam. iszonyatosan megbasztam a seggét, hatalmasat élveztem.lassan kihúztam a farkam és leültem mert rohadtul elfáradtam,de a kiscsaj sem mozdult csak letette a fejét a földre, úgy ahogy volt. “ mit kell ilyenkor mondani drágám?” “köszönöm” mondta a csaj. nem tudtam eldönteni hogy őszinte volt vagy nem. “ ne legyél szégyellős nyugodtan kérdezd meg! tudom hogy szeretnéd” a kiscsaj feltápászkodott és anyósomhoz fordult. elképzelni nem tudtam mit akarhat ő, vagy inkább a hölgy mit akarhat hogy tegyen meg. “ elkérhetem esetleg az óvszer tartalmát?” kérdezte. kb az állam leesett,de anyósom is meglepődött. “ na látod nem kell szégyellősnek lenni” “ csak tedd a szájába , imádja a kis kurva” anyósom szólt hogy kelljek fel, lehúzta a farkamról az óvszert ami rohadtul tele volt. odament a lányhoz aki közben felemelte a fejét és kinyújtotta a nyelvét. fogta az óvszert a nyitott végét odatette a lány nyelvére és két ujjal fentről a tartalmát belehúzta a szájába. azt hittem a szőnyegre élvezek.
de rohadt hosszú post lett, nyílván még nincs vége. elfogom mesélni az éjszakát és a reggelt is. ami nekem nagyon érdekes volt az egy rohadt hosszú beszélgetés a lánnyal, amikor mindenki nyugovóra tért. nem volt nálam diktafon,de a fontosabb dolgokra emlészem, ezt fogom a köv. alkalommal elmesélni.
4 hozzászólás, utolsó: portas71 (2017. 05. 20. szombat 17:56)
2017. 05. 15. hétfő 13:49  #14
mrmuu mrmuu

az első szex szolgaként 2.rész

eljött az idő mikor csengettek, anyósom magára kapta a kabátját és kiment beengedni őket. az előszobában mindannyian lerakták a kabátokat cipőket,csomagokat és bejöttek. ott álltam a fenntebb leírt ruhákban egy tálca volt nálam rajta három pohár pezsgő. anyósom lépett be először, már mikor őt megláttam érzetem hogy a farkam felállna, de mikor bejöttek a vendégek már biztos voltam benne. a hölgy lépett be először. egy szép mintás ruha volt rajta, teljesen a testére simult a combja közepéig ért, a melleit kiemelte. az arca is szép volt, legalábbis nekem tetszett. utána jött a kiscsaj, szebb volt mint amilyennek képzeltem. gyönyörű hűvös arca volt,a hosszú szőke haja copfban megkötve, az arca kifestve, egy piros ruhát viselt, aminek fodros szoknyája volt. olyan harisnyával ami a combjáig fekete volt, onnan meg fehér és az Eiffel tornyot formálták ki a színek. kibaszott megalázó helyzet volt, annyira kényelmetlenül éreztem magam, amennyire egy faszi női ruhában, egy gyönyörű lány előtt érezheti magát. a hölgy kb. rám se nézett, ahogy belépett a kiscsajra akasztotta a póráz egyik végét a másikat meg a kezébe fogta. dícsérte a házat és anyósom ruháját. majd odafordult felém. a kezében lévő pórázt leengedte a kiscsaj háta mögé. odalépett hozzám, levett egy poharat, körbe járt és megmarkolta a fenekem. “próbálsz belőle nőt faragni?” “férfinak nem vállt be, hátha kis kurvának jobb lesz” válaszolta anyósom és ő is levett egy poharat. a hölgy mögöttem állt, még mindig a fenekemet simogatta. “tetszik a kis házi kedvencem?” kérdezte tőlem. “igen asszonyom” “drágám tedd meg kérlek, hogy leveszed a ruhádat!” erre a kiscsaj, anélkül hogy levette volna a szemét rólam, kigombolta a ruháját hátul, ami egy kis segítséggel leomlott róla a földre. ott állt egy gyönyörű rózsaszin csipkés fehérneműszettben, harisnyában, egy nyaklánccal a nyakán amiről egy póráz lógott. annyira erotikus jelenet volt, amilyet még soha nem láttam.
“szeretnéd megbaszni?”
“igen asszonyom nagyon”
“hát ő is szeretné. hogy végre valaki megbassza, ha elég ügyesek vagytok ma talán, engedékenyek leszünk.Te mit gondolsz, kedvesem?” fordult oda anyósomhoz, aki elém lépett és rácsapott egyet a farkamra
“ hát ezzel a kis csökevénnyel nem lesz nagy élvezetben része a kis drágádnak, de legalább nevetünk egy jót ahogy ezek próbálkoznak”
“Te már kipróbáltad a szerszámát?” és ő is rámarkolt előről a farkamra.
“Ketrecben van a kis kukac” mosolyodott el és ezen nagyon jót derültek anyósommal “párszor ráfanyalodtam, de képtelen kibírni pár másodpercnél tovább!”
“mit gondolsz drágám Neked megfelel majd?” a kiscsaj is odalépett hozzám, én még mindig tartottam a tálcát és nagyon szerencsétlenül éreztem magamat.
“esetleg megvizsgálhatom?” kérdezte a lány
“ nem az én tulajdonom a vendéglátónkat kérdezd!” odafordult anyósomhoz
“ Hölgyem megengedi hogy közelebbről is megvizsgáljam a kis kurváját?” ő kortyolt egyet az italából,láttam rajta hogy nagyon élvezi a szitut.
“ parancsolj szolgáld ki magad!” a kiscsaj fogta a szoknyámat kigombolta és lehúzta. ismét kuncogást hallottam, a hölgy irányából aki mögöttem állt.
“ wáo ennél aszexuálisabb bugyit nem is adhattál volna rá.”
“majd ha megérdemli a szebbet akkor megkapja” mosolyodott el anyósom. a kiscsajnak viszont arcizma sem rándult, akkor arra gondoltam, hogy jófej, de később kiderült, hogy nem volt neki szabad nevetni. szóval lehúzta a szoknyát ami rajtam volt, felállt és először a harisnyán és bugyin keresztül megtapogatta a szerszámomat, majd benyúlt és úgy is megfogdosta. kibaszottul fel voltam izgulva, annyira megalázó helyzet volt, de mégsem cseréltem volna akkor ott senkivel, hogy máshol legyek.
“na mit gondolsz drágám, szeretnéd hogy az este végén megbasszon?”
“ igen úrnőm” közben kihúzta a kezét és csak a szemembe nézett.
“ talán, ha elé ügyes leszel és elég örömet okozol mindkettőnknek, akkor talán bekaphatod a farkát, de illene a lehetőséget is megköszönnöd a kedves hölgynek aki egyáltalán beengedett a házába, még ha tudta is hogy mekkora kis riherongy ribanc vagy!” a kiscsaj fogta magát letérdelt és odakúszott anyósomhoz megcsókolta először a lábát majd, térden állva felegyenesedett és megcsókolta ott ahol a szeméremdombja kicsit kitolta a ruháját. én azt hittem hogy a ketrecembe élvezek. anyósom a szabad kezével megsimogatta fejét.
“köszönöm hogy itt lehetek”
“reméljük kiérdemled majd az este folyamán, gyertek körbe vezetlek titeket” rámutatott a póráz végére amit a lány rögtön a kezébe adott és megindultunk a vendég szoba irányába. a kiscsaj mint egy kutya követte négykézláb, én a tálcával sétáltam utánuk, de folyamatosan csak lány rózsaszin tangás seggét bámultam, annyira megakartam baszni, hogy úgy éreztem bármit megtennék csak hagy dugjam be legalább egyszer egy kicsit a végét. megmutatta a hölgynek a szobáját, a saját hálóját és a gardrób szobát ahol mi fogunk aludni a csajjal egy keskeny matracon. közben folyamatosan beszélgettek, rajtunk élcelődtek. mikor visszatértünk a nappaliba leültek a díványra egymással szemben és úgy beszélgettek mint két régi ismerős. mi meg ott álltunk mint két szerencsétlen, amíg nem rendelkezdtek velünk máshogy.
“drágám hozd be kérlek a bőröndöket, a kis ribanc is segíthet” ez voltam gondolom én. letettem a tálcát és behúztuk a táskákat. “ hoztam neked egy kis apróságot az estére” és hátra sem fordulva jelezte a kezével hogy kéri a bőröndből azt amire gondol. a kiscsaj előkereste és odaadta egy szépen becsomagolt dobozt. “de nem kellett volna” mondta anyósom és átvette majd kibontotta. egy száj elé köthető fekete dildo volt benne. olyan aminek az egyik fele egy hosszú eres fasz, a másik rész meg ennek a rövidebb mása, ezt kellett bekapni majd rákötötték a fejedre és miközben tövig betoltad a hosszú felét valahova, az arcod olyan közel volt a célponthoz amennyire csak lehetett. kicsit ment a duma hogy nekik is van ilyen milyen jó, el is hozták majd megmutatják. én nyitottam és töltöttem bort, a kiscsaj meg elpakolta a bőröndöket meg a ruháját amit levetett. közben anyósomék bementek a hálóba és behívtak minket is. megparancsoltál hogy vetkőztessük le őket. én levetem anyósom ruháját és lehúztam a harisnyáját, azt hittem hogy rögtön rávetem magam, azért oda oda néztem a másik oldalra is. a kiscsaj felfelé lehúzta az úrnője ruháját szépen összehajtotta és letette a fotelra, majd letérdelt miközben a hölgy az ágy szélére ült és lehúzta a harisnyáját is. kibaszott erotikus jelenet volt. az úrnőjén egy elegáns lila tangás fehérnemű szett volt, látszott hogy nem olcsó. majd megint leültek az ágy szélére egymással szemben és beszélgettek, miközben minket odarendeltek a földre a lábaikhoz. ott ültünk mindketten mint két hűséges kutyus. nem történt semmi de nekem folyamatosan fájt a faszom, ahogy próbált felágaskodni. néha kiküldték egyikünket még borért, de elég sokáig csak ott ültek nevetgéltek, beszélgettek fehérneműben. néha anyósom megsimogatta a fejem, legszívesebben mondtam volna hogy kussoljanak el és mindenki kapja be a faszom. lassan kezdtek áttérni szaftosabb témákra, már alig vártam, hogy adjanak valami feladatot, bármit. nemsokára kaptunk is. arról beszélgettek hogy mennyire nehéz manapság olyan szolgát találni aki teljesíteni tudja azokat az apró feladatokat miket rábíznak. jót derültek azon , hogy nem vagyok képes kielégíteni nyelvvel anyósomat. a hölgy felajánlotta, hogy próbálja ki, az ő kis drágáját. engem a sarokba parancsoltak. anyósom felkelt, a kiscsaj odakúszott megkérdezte, hogy szabad-e, hogy kényeztesse, ő bólintott mire a lány lehúzta anyósom bugyiját és elkezdte térdelve kinyalni.nem tudom leírni azt az érzést ami ott akkor elkapott. a féltékenység, a vágy, a düh mindent éreztem egyszerre. anyósom feltette a bal lábát az ágyra és sóhajtozott, tudtam hogy nagyon élvezni. kis idő múlva a hölgy szólt hogy kezdjem el a fenekét kényeztetni, alig vártam. úgy estem neki mintha az életem múlna rajta, néha összetalálkozott a szájunk a kiscsajjal középen. leírhatatlanul élveztem minden másodpercet. anyósom teljesen magán kívül volt, éreztem ahogy remeg mindkét lába.
“ most már velem is tessék foglalkozni, gyere csak kis ribanc!” szólt a hölgy, megfogta a fejem és elhúzta anyósom popsijától.
“ azt mesélték, hogy imádod a női használt fehérneműket, kezd el kényeztetni a fenekem!” hasra feküdt az ágyon és pici feltolta a tangás fenekét. nem kellett kétszer szólni a nyelvem, már a seggében is volt, úgy nyomtam az arcomat a fenekéhez, hogy levegőt nem kaptam. hallottam ahogy kinevetnek, de nem érdekelt. közben anyósom is felvette ezt a pózt a hölgy mellett és szólt a csajszinak hogy térjen át a fenekére. sztem ezt kevésbé élvezte, de nagyon megalázó volt. a hölgy közben megfordult, félrehúzta bugyiját és a fejemet a puncijához nyomta, mindent bele adtam, nehogy szégyent hozzak az úrnőmre. nagyon finom puncija volt, nedves, picit szőrős a csiklója felett. próbáltam néha átsandítani a másik oldalra, amit láttam attól csak ha eszembe jut elcsöppenek. anyósom kutyapózban térdelt miközben a csajszinak eltünt az arca a fenekében. miután a hölgy is és anyósom is kiélvezte munkánkat,ránk parancsoltak hogy hagyjuk abba és hozzam be a két száj elé húzható dildót.jelezték, hogy húzzuk fel egymásra és síkosítsuk be őket. ha a fenék nyalás megalázó volt akkor erre már nem tudok mit mondani, mintha egy kis fasz lenne a szádba és egy még nagyobb jönne ki belőle. egymásra raktuk két kézzel besíkosítottuk egymás “faszát” és vártuk a parancsot. nagyon jókat derültek rajtunk ahogy ott álltunk mindketten női fehérneműben, ami a csajszinak mondjuk kurva jól állt csak én néztem ki szerencsétlenül. a hölgy lehúzta a bugyiját , anyósommal mindketten feltérdeltek az ágyra kutyapózban kitolták a feneküket és szóltak, hogy ne kíméljük őket. mindenki a saját úrnőjét kellett, hogy kielégítse. odatérdeltem anyósom mögé és elkezdem betolni neki azt a nagy fekete faszt, nagyon nedves volt, nem kellett nagyon erőlködnöm. az orrom már ott volt a fenekénél , kihúztam és újra vissza.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
2017. 05. 15. hétfő 13:46  #13
mrmuu mrmuu

az első szex szolgaként 1.rész

elég rég írtam,kicsit összeszaladtak a dolgok. intézem a válást, kibaszott sok papírmunka van vele, pedig mindenben könnyen megegyeztünk.anyósommal egyre bonyolultabbak a dolgok,most hogy a lánya kikerült a képből. egyre inkább azt veszem észre hogy érzelmek is jelen vannak mikor együtt vagyunk. amikor a blogot elkezdtem írni én tényleg úgy éreztem, hogy nagyon fasza életem van, de ma már néha azt kezdem érezni, hogy bele sem kellett volna kezdeni ebbe az egészbe anyósommal,mert ez egy rohadt nagy csapda. na de elég a picsogásból, majd a következő részben megérted mire is gondoltam.
az előző történet az első hármasunkról szólt, amit mindannyian nagyon élveztünk. biztosak voltunk benne hogy megismételjük, egyenlőre még nem jött össze. karácsony utánig semmi érdekesről nem tudok beszámolni, már úgy értem újdonságról. csináltunk megint egy domina-szolga hétvégét,nem írom le milyen volt, egyszer már megtettem, kurvára élveztük mind a ketten. minden parancsára ugrottam, két napig csak kényeztetnem szabadott, ő kb hozzám se ért, vasárnap viszont megkaptam minden porcikáját. egyre jobban éreztük hogy ez a mi utunk, sokat beszélgettünk erről, hogy vajon miért élvezzük az ilyen fajta szexet.már említettem hogy anyósom összebarátkozott egy másik nővel egy fórumon. a hölgynek van egy fiatalabb barátnője,egy sima leszbikus párnak tünnek, van köztük max 7-8 év,de otthon és különböző összejöveteleken viszont domina-szolga felállásban élvezik az életet. na januárban felajánlották, hogy eljönnének ők is egy estére, ha benne vagyunk. két milffel egyszerre az egy dolog,az, hogy a nő akivel együtt fedeztük fel a szexualitásunk eddig elnyomott részeit és a lakásunk magányában megaláz, miközben rajtam használt női bugyi van, az megint egy dolog,de itt másról volt szó. egy számomra tök ismeretlen nő tenné velem ugyanezt, miközben egy másik nézi. nem nagyon tetszett a dolog, de egy kis kellemes rábeszélés után végül is belementem. anyósom mesélt kicsit róluk, hogy mire is menne ki a dolog. az este végén ha elég ügyesek vagyunk a kis csajjal,akkor megkaphatjuk egymást. nem értettem ezt az egészet. egy csomószor rákérdeztem tőle hogy őt tényleg nem zavarja hogy egy másik nővel lát együtt, de mindannyiszor megnyugtatott, hogy ez miatt ne aggódjak. ha megtudná, hogy rajta kívül, meg az akkor még meglévő feleségémen kívül, mással is lefeküdtem, az tényleg bántana, de amíg a farkam csak azt csinálhatja amit ő mond attól olyan nedves lesz, mint egy vízesés.
akkor se értettem teljesen,de eddig nem tudtam tőle olyat kérni amit ne tett volna meg, ezért belementem. mondom legyen, megbaszok két ismeretlen nőt a kedvedért. hát illetve csak egyet.megbeszéltük velük, hogy küldünk egymásról egy-egy képet egyeztetjük, hogy ki mire vágyik, ki mit szeretne és ha mindenkinek megfelelnek a feltételek, akkor az egyik szombat estére elutaznak hozzánk. először ők küldték a képet, még jó, mert mi két sima portré képet akartunk emailezni, jó hülyén jött volna ki, mert ők egy olyan képet küldtek amitől seggre ültem. a kép háttere és az arcok maszatolva voltak, okos, nekem eszembe se jutott. egy elegáns fotelen ült egy nő, szőke haja kb. vállig ért, olyan 35-40 év közöttinek néztem,arc nélkül nehéz volt besaccolni, fehér átlátszó inget és rövid fekete bőr szoknyát viselt. egy fekete tűsarkú cipő volt rajta, ami kiemelte a hosszú, fekete harisnyás lábait. már ő is nagyon felizgatta a fantáziámat, de nem tőle ültem seggre. az ölében fogott egy pórázt, aminek a másik végén egy nagyon fullos testű csajszi ült, a fotel mellett egy párnán. a kiscsajszin egy fehér fehérnemű szett volt és egy fehér combfix. a nyakán, az a mostanában nagyon divatos, nyaklánc ami teljesen rásimul a nyakra, én úgy érezném hogy nem kapok levegőt, de rajta kurva szexin állt. a nyaklánc elején egy kő volt, és gondolom a hátuljára meg a póráz vége volt felcsatolva. a lány hosszú szőke haja copfba volt fogva, látszott a testén, hogy rendesen karban tartja és hogy műmellei vannak. nem azok az előnytelenül nagyok, hanem az ízléses fajta. kicsit elbizonytalanodtunk, mert látszott rajtuk hogy ők nem az a kezdők, akik mi voltunk. úgy döntöttünk, hogy csak pár nap múlva válaszolunk, mert valami kép kompozíciót nekünk is ki kellett találnunk. a hölgy rácsörgött anyósomra másnap, hogy mi a helyzet, mert nagyon várták a választ, mondta, hogy ne izguljunk, csak küldjünk valamit, hogy lássanak minket. egyébként tök normális kedves nő, na nem velem, mert én kb. rá se nézhettem, de erről majd később. szóval próbáltunk kitalálni valamit, végül is meglett a kép. én beöltöztem felhúztam anyósom egyik fehér, kicsit csipkés fehérneműjét, egy testszinű harisnyát és egy selyem trikóját. rajta egy szürke kosztümnek a rövid szárú nadrágja volt, egy rózsaszin eléggé kivágott felsővel, neccharisnyával és egy fekete tűsarkúval. ő leült az ágy szélére, keresztbe tette a lábait, a nadrágja felcsúszott a lábszára feléig jó láthatóvá téve a harisnyáját és a cipőjét. én leültem mellé a földre és a jobb kezemmel megfogtam a bal zsebét, ami ki volt fordítva. ezt egy sorozatból loptam. a velünk szemben lévő gép pedig lekapott minket. fogtam a képet és kiretusáltam az arcokat, a környezetet és elküldtem. nagyon tetszettünk nekik,legalábbis ezt írták. megbeszéltük a szabályokat, szerették volna ha rögtön az elejétől mindenki szerepben van. ketten parancsolhattak nekünk, nekünk alatt a csajszit és magamat értem. mindent meg kellett tennünk amit csak kívánt a két hölgy. a cél az volt hogy őket kielégítsük. ha mindent jól csináltunk akkor gumiban megbaszhatom a kis “drágáját”,így hívta a lányt,de őt nem kaphatom meg, sőt csak ha engedélyt ad akkor szólhatok vagy nézhetek rá. ha bárkinek gondja adódott volna az este folyamán, akkor egy biztonsági szó kimondása után megállunk. nekem női ruhában kellett várnom őket ez volt a kérésük. hazudnék ha azt mondanám,hogy rettentően vártam a hétvégét, inkább féltem. mikor ezt említettem anyósomnak,mindig megnyugtatott, hogy bármikor lemondhatjuk, ha akarom, de ne akarjam és ilyenkor mindig bekapta tövig a farkam. a végén ez már egy játék lett, péntek délután mikor megjött melóból, ahogy bejött én rögtön mondtam neki, hogy megint elbizonytalanodtam. letette a cuccait,rám nézett és elmosolyodott. “ Te ezt nagyon élvezed,igaz?” csak bólintottam és kigomboltam a nadrágomat. ő is kigombolta a sajátját és kicsit letolta,csak annyira, hogy lássam egy szatén,zöld,teliseggű bugyi van rajta és besétált a hálóba. utána siettem,levettem a nadrágom és a boxerem,leültem az ágyra és meglóbáltam a farkam. ő letérdelt,mosolygott és csóválta a fejét. “ ne húzd az időt nagyon bizonytalan vagyok a holnappal kapcsolatban” mondtam neki és szépen lenyomtam a fejét. nem kérette tovább magát. bekapta a farkam és úgy szopta, hogy eszembe ne jusson visszatáncolni a holnaptól. mikor érezte, hogy lassan végem lesz,felállt levette a nadrágját és a bugyiját majd rám ült. még a zokni is rajta maradt, de neki még ez is szexin állt. olyan nedves és forró volt a puncija, nagyon kellett koncentrálnom hogy ne süljek el rögtön. elkezdett lassan lovagolni, de ahogy egyre gyorsabban vette a levegőt, úgy gyorsított az ölemben is. próbáltam kitartani, de egy idő után végem lett. elélveztem. mikor megállt a fülembe súgva megkérdezte. “na bizonytalan vagy még?” “nem soha,neked bármit megteszek!” úgy pihegtem mint aki legalább egy órán keresztül futott.”helyes!” ő felkellt fogta a bugyiját oda tartotta a puncijához,hogy ne csepegtesse végig a lakást a nedümmel, megcsókolt és elviharzott a fürdőbe. este még egyszer bizonytalankodtam.
és eljött a szombat. egy picit tényleg izgultam, de nem csak én anyósomon is, láttam, hogy azért nem teljesen nyugodt. este hat felé vártuk őket . ebéd után aludtunk egy kicsit, de négy felé nekiálltunk a készülődésnek. lefürödtünk, anyósom kiküldött, amíg kitisztította magát mindenhol. felkészült mindenre bármit is hozna az este. mikor végzett visszamentem megszárítkoztunk, közben egy csomót nevettünk, csókolóztunk, pettingeltünk próbáltunk ráhangolódni az estére. elmentünk felöltözni. ő egy tapadós fekete mini ruhát vett fel, egy mintás harisnyával és egy fekete csipkés francia bugyival meg a hozzá való melltartóval, elképesztően festett. mikor kész lett jöttem én. belenyúlt a fehérnemüs fiókjába és az aljáról kivette a ketrecemet, majd szépen rám adta. lelakatolta a farkam, a kulcsot meg rárakta a karkötőjére. rám mosolygott,megcsókolt és a kezembe nyomta az egyik bugyiját a fiókból. “ öltözz kis kurva!” tudtam hogy elkezdődött. felhúztam a fehérneműjét, sima kék pamut a szegélyeken apró csipkével körbe, kaptam egy lila, csillogós apró köves harisnyát, egy szoknyát és egy olyan felsőt ami feljött rám. nagyon hülyén néztem ki de ez is a játék része volt.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
2017. 04. 25. kedd 16:52  #12
mrmuu mrmuu

az első hármas 3. rész

bementem a hálóba levetkőztem és vártam. nem is keveset, a végén már a tvt is bekapcsoltam , mert csak nem jöttek. néha anyósom kiszaladt valamiért a gardrób szobába, aztán vissza, szólt hogy türelem, majd kijött két pohár koktélért majd megint vissza. próbáltam kérdezni, hogy mi van, de csak benézett a szobába és mondta hogy ne siettessem őket. kb mint két tinédzser akik az első báljukra készülnek, de aztán megjöttek. soha nem fogom azt elfelejteni amikor megláttam őket ahogy betipegnek a szobába. anyósom feketében volt, egy tanga és egy szatén csipkés hálóingben, a barátnője pedig ugyanez a szett csak fehérben. a farkam máris menetre kész volt. felálltam kikapcsoltam a tvt, odaálltak a két oldalamra, egyikük a farkamat fogta meg a másik a golyókat. “érdemes volt várni?” kérdezte a barátnő. kb szólni nem tudtam, csak egymásra néztek és nevettek. “ remélem most jobban fogod bírni!” mondta és letérdelt és bekapta a faszom megint. anyósom közben megcsókolt. “ élvezed?” suttogta a fülembe “ lesz még jobb is” . majd ő is letérdelt. ketten két oldalról fogták közre a farkam. lentről haladtak felfelé, a végén pedig találkoztak a nyelveik és megcsókolták egymást. azt hittem rögtön ott összeszarom magam a gyönyörtől. egy kis idő után felsegítettem a barátnőt anyósomat hagytam hagy tegye a dolgát. lehúztam a trikóját és megízleltem a melleit, közben a kezemmel kicsit bejártam a testén minden zugot. anyósom is felkelt. őt is levetkőztettem és lefektettem az ágyra, végigcsókoltam a testét, lehúztam a kis tangáját és nekiestem nyelvvel és kézzel a puncijának. övé volt az elsőbbség, bármennyire is kívántam a barátnőt. ő közben az oldalára feküdt bal kezével megtámasztotta a fejét, folyamatosan engem nézett, a másik kezével pedig elkezdett játszani magával. nem sokáig bírtam ahogy éreztem hogy anyósom először eljutott a csúcsra vagy valameddig, elvettem a fejem fogtam a barátnőjének a két lábát odahúztam az ágy szélére, le a bugyi és már benne is voltam amennyire csak a fejem engedte. imádtam a punciját, ahogy nyögött és élvezte, ahogy fogta a fejem és húzta magába. nem is tudom mit csinált ekkor az anyósom, egyszerűen elfeledkeztem róla. mikor azt gondoltam, hogy a barátnője eljutott a csúcsra, elvettem a fejem és bevágtam neki a lompost. semmi finomság nem volt bennem, meg akartam baszni, de nem ellenkezett. nagyon nedves volt, úgy nyögött mint egy pornós kurva a felvételeken. ránéztem anyósomra aki azon nyomban megcsókolt, itt tudtam hogy semmi gond azt teszek amit akarok. fogtam a fejét és finom a tudtára adtam hogy ő jön, kihúztam a farkam és a szájába adtam. rögtön bekapta hagytam hogy egy kicsit ízlelgesse, de barátnőjével még nem végeztem. mondtam neki hogy menjen át szépen kutyába és máris jövök, ő pedig már át is fordult kicsit feljebb mászott az ágyon. kivettem a farkam anyósom szájából odatérdeltem a hölgy mögé kicsit játszottam a csiklójával és bedugtam neki tövig. elkezdtem baszni, amilyen mélyre csak tudtam benyomtam neki, folyamatosan akkorákat basztam kézzel a seggére, hogy ott maradt a kéznyomom. hangosan sikongatott, mikor elfáradtam kihúztam a farkam a hátamra feküdtem és hagytam hogy egy kicsit ők kényeztessenek. először mindketten bekapták kicsit a lécem, majd anyósom lovagló pozícióban magába vezette. ismertem már, akár 100 nő közül is megismerném bekötött szemmel, ahogy rajtam élvezkedik és még mindig imádtam, olyan szexuális kisugárzása van ennek a nőnek, hogy mindig rájövök hogy őt szeretem baszni a legjobban. sztem a barátnő is észrevette hogy kicsit belefeledkeztünk egymásba, mert fogta magát és ráült az arcomra. elkezdte a számhoz dörzsölni a punciját, csak kidugtam a nyelvem ő meg megállás nélkül nyögött és sóhajtozott. próbáltam kitartani de nem sokára végem lett, de később elmondottak alapján ők is nagyon élvezték. anyósom leszállt rólam, mire a barátnője még egy kicsit lehajolt és rendbetette a farkamat, viszonzásképpen én sem hagytam abba és folyamatosan izgattam a nyelvemmel. addig míg egy akkorát nem nyögött hogy tudtam neki még egyszer jó lett. lemászott rólam és mind hárman elfeküdtünk az ágyon. muszály volt kicsit pihennem, az az igazság hogy már a farkam is fájt egy kicsit, így mondtam nekik hogy igyunk valamit és kicsit később folytatjuk, de nem tiltakoztak. felkeltek mindketten és elsiettek a fürdő irányába. kimentem kevertem még három koktélt. odajöttek leültünk mindhárman tök pucérak voltunk, soha nem fogom elfelejteni mennyire fesztelen és jókedvű iszogatás volt. ott ültek, láttam mindenüket és arról beszélgettünk, hogy mi mindent próbálnánk még ki az életben, legyen ez egy szexuális vágy vagy csak utazás. szóval így dumálgattunk kb nem tudom talán 30 percet mikor a szememet a barátnő punciján felejtettem és ezt a farkam egy vigyázzba állással jelezte mindenkinek. a csajok ezen jót kuncogtak, de részükről is mehetett tovább az este. a barátnőnek jeleztem hogy most az jön ami eddig nem volt, megcsókoltam kicsit játszottam a puncijával, de éreztem hogy nagyon be van indulva. lefektettem az ágy szélére ahogy ezt anyósommal is kezdtem, aki már oda készítette az olajat. szét és felhúztam a lábait és kértem hogy maradjon igy és szóljon ha bármi kellemetlent érez, én meg belevesztem a gyönyörű, nedves puncijába. először el is felejtettem az ujjamra sikositott kenni, csak anélkül dugtam be, de nem szólt érte. anyósom pótolta a mulasztást és a saját ujjára kenve besegített. de jó ég mennyire izgató volt, sajnos a punciját nem akarta megízlelni, de tudtam egyszer ez is eljön. mikor eléggé bejárattuk a kis fenekét az ujjainkkal, akkor felkeltem, megcsókoltam. anyósom bekapta a farkamat és engem nézett ahogy szopott, nem nagyon szokott ilyet, az láttam rajta, hogy “ ez az enyém, ne éld bele magad nagyon” , mikor már kellően kemény lettem, a kezével beolajozta és felmászott az ágyra a barátnője mögé. szépen odaléptem, megfogtam a farkam és lassan megpróbáltam betolni a fenekébe. nagyon szűk volt, de nem érdekelt, kurvára leszartam, hogy neki jó vagy nem, tövig be akartam tolni neki. sztem ezt érezte is mert a kezeivel jelezte hogy lassabban. mikor már eléggé kitágítottam így a fenekét, megkértem hogy másszon fel az ágyra, oda is fodrult oda tolta nekem a popóját. fogtam lenyomtam a fejét, hogy minél nagyobbat homorítson és a feneke minél feljebb álljon és mögé állva kicsit leguggolva betoltam neki. nem volt ebben semmi intimitás vagy szépség elég keményen megbasztam a fenekét. közben majdnem végig anyósomat néztem aki, mint az úrnőm felügyelte az egészet és finoman mosolygott. nagyon élveztem. a barátnő nem másképp, akkorákat sikongatott, hogy attól féltem átjönnek a szomszédok, folyamatosan izgatta magát hátranyúlva. áhh végem is lett. beleélveztem a fenekébe. kihúztam a farkam de ő továbbra is úgy maradt és pihegett, miközben anyósom odatérdelt mellém és megcsókolt, úgy csókoloztunk mint két tini. elképesztően perverz élvezet volt. még ma is elképedek hogy honnan hova jutottunk. a barátnő is nagyon élvezte, ezt már kaja közben mondta miközben kibeszéltük a dolgokat, miután elment anyósommal sokáig beszélgettünk, hogy ő mit érzett miközben a barátnőjét basztam és én mire gondoltam. hát egy dolgon járt az eszünk azt elmondhatom. a következő eset amiről írni fogok az már idén januárban történt, négyen vettünk benne részt, egyedüli férfi szolgaként voltam jelen.
1 hozzászólás, utolsó: portas71 (2017. 05. 12. péntek 19:57)
2017. 04. 25. kedd 16:51  #11
mrmuu mrmuu

az első hármas 2. rész

eljött a szombat, és iszonyatosan izgultam. dután átmentem elkezdtünk készülődni az estére, én kevertem koktélokat, anyósom pedig valami harapnivalót készített. hétre vártuk a vendégünket. előtte elmentünk lefürödni,rendbetenni magunkat. együtt kezdtünk öltözködni a gardróbszobában. ő felvett egy új szatén,világoszöld fehérneműszettet. a melltartó csupa csipke,az alsó rész pedig kis nadrág stílusú,de kurva szexi volt. körbe mindenhol csipke a szélein és annyira selymes volt,mint a bőre. felhúzott egy fekete harisnyát,hát eddig bírtam,rögtön nekiestem és elkezdtünk csókolózni,de mikor próbáltam levetkőztetni,leállított. mondván, hogy bírjam ki,mert pár óra és megkaphatom őt is és a barátnőjét is. mondtam neki,hogy így nagyon gyorsan el fogok sülni,főleg ha az új kerék csak fele ennyire szexi lesz,mint ő. vette az adást. letérdelt, elővette a farkam és bekapta,mint egy jó szerető,tette a dolgát. csak élveznem kellett. és én nagyon élveztem. ahogy ott térdelt,járt a feje,cuppogott, az új fehérneműszettben,harisnyában és csak azért dolgozott, hogy én ügyesen elégítsem ki őket este, hát végem is lett. addig nem hagyta abba míg a farkam úgy nem ragyogott mint fürdés előtt.felállt és rámparancsolt,hogy öltözzek. imádom mikor parancsolgat. felöltöztünk, én inget és farmert húztam, rajta egy fekete mini ruha volt. kibaszott jól nézett ki. kezdve a harisnyás lábaitól, a pirosra festett lábkörmein keresztül, a gyönyörű mellein át amiket fedett a ruha, szóval elképesztően bejött. ezt nem is titkoltam el előle. főleg az izgatott fel nagyon, hogy tudtam mi van a ruha alatt. ez valamiért mindig is megőrjített, ha tudtam, hogy milyen fehérnemű van rajta. talán mert senki más nem tudta, nem tudom, de annak mindig örültem ha előttem öltözött fel és ment el munkába vagy a városba. szóval mi készen voltunk és vártunk. próbáltam kiszedni belőle, hogy ők ketten fognak-e játszani egymással, de csak sejtelmesen mosolygott és kikerülte a kérdést. hét után picivel megszólalt a csengő. a szívem a torkomban dobogott, régen voltam ennyire izgatott. bejött az előszobába lesegítettem a kabátját, levette a magassarkúját és bementünk a nappaliba. anyósoméknál az ebédlő,konyha, nappali össze van nyitva, és mindenhol szőnyeg van. rögtön megkínáltam egy itallal, öntöttem mindenkinek és koccintottunk az estére. a barátnő is gyönyörű volt, látszott rajta hogy izgul, de ettől csak még jobban kívántam őt is. fekete szatén szoknya volt rajta ami a térde fölé ért, fekete mintás harisnya, egy barna selyem ing, ami egy kicsit átlátszott. az éreztem ez lesz életem estéje. nehezen indult az este,de ahogy fogyott a koktél,egyre felszabadultabbak lettünk.beszélgettünk minden féléről,de főképp a szexről. a barátnő is egy csomót mesélt,hogy régen milyen szenvedélyesek voltak a férjével,mennyi minden kipróbáltak, de mostanában jó ha havonta 2x 3x együtt vannak és nagyon irigyel minket. az este egyik pontján mind a ketten a konyhapultnak támaszkodtak,egymással szemben álltak és úgy beszélgettek. ekkor éreztem,hogy lassan kezdhetnénk valamit magunkkal. odamentem anyósomhoz és elkezdtem vele csókolózni,csak az oldalát fogtam, majd megfordultam odaléptem a barátnőjéhez,megfogtam a derekát és megcsókoltam őt is. éreztem a melleit a mellkasomon, a nyelvét a számban. jött ismét anyósom, most már a fenekét is megfogtam, éreztem rajta,hogy bármikor,bárhol megbaszhatom,de ez most nem az az este volt. visszafordultam a barátnőhöz, az ő fenekét kurva jó volt fogni. alig vártam, hogy letépjek róla minden ruhát és megkurjam, és hogy ezt a szeretőm végignézi csak még jobban felizgatott. a következő körben szépen lehúztam róluk a szoknyájukat, nem tudtam betelni velük. majd jött az amit már nagyon vártam, elsőként anyósomat kezdtem el kézzel izgatni csak a harisnyát keresztül,majd eggyel beljebb nyúltam és végül egészen benyúltam a bugyijába,nagyon nedves volt, nem akarta hogy abbahagyjam,de volt ott még valaki akiről gondoskodnom kellett. odafordultam és csókolózás közben először csak kívülről,majd bugyin át, végül mindent kívül tartva izgattam a kezemmel, de selymes puncija van te jó ég, rettentően nedves volt ő is. mikor nem csókoltam akkor sóhajokkal diktálta az ütemet, de ekkor még nem akartam,hogy nagyon beleélje magát. abba akartam hagyni mikor anyósom odalépett mögém kigombolta a nadrágom, benyúlt és elővette a farkam. elkezdett játszani vele, de kis idő után fogta a barátnője kezét és odavezette, hogy ő folytassa. nagyon ügyesen kezelte, túl ügyesen is, egyszer egyszer oda kellett nyúlnom, hogy nehogy végem legyen,de esélyem se volt mert pár pillanat múlva anyósom már ott térdelt és bekapta a farkam. lassan kihúztam a kezem a barátnő bugyijából mert éreztem hogy ő sem szeretne kimaradni semmiből és egyre lejjebb ereszkedett. ott álltam letolt gatyával miközben két milf harisnyában térdelve egymásnak adták a farkamat. hol az egyik szopta hol a másik. tudtam, hogy semmi esélyem kitartani, jeleztem is a kezemmel hogy nekem lassan végem. erre anyósom felállt megcsókolt, miközben a barátnője nem hagyta abba a kényeztetésemet. a jobb kezemmel megmarkoltam anyósom fenekét aki folyamatosan a szemembe nézett miközben, a balt ráhelyeztem a másik hölgy fejére és végem lett. elélveztem. rászorítottam anyósom fenekére, a barátnője közben kiszívott belőlem mindent, fantasztikus érzés volt. felsegítettem a hölgyet, újra megcsókoltak mindketten és közölték hogy elmennek rendbeszedik magukat, addig szedjem össze magam mert csak most kezdődik az este, majd sustorogva elmentek a fürdő irányába. én meg ott álltam lógó pöccsel, letolt gatyával és egy olyan mosollyal az arcomon, amit nem tudtam letörölni
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
/ 10