Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Blog leírása

A GoldenGate-re felkerülő legfrissebb filmek, képsorozatok szóbeli közvetítétésnek lehettek tanúi ebben a blogban. Olyan ez mint a tévéműsor a televíziózásban, csak hát az hogy hangzana, hogy "internet-műsor", de ettől még a lényeg ugyanaz. Igyekszünk újdonságokat ajánlani a legfrissebb tartalmakból, felhívni a figyelmeteket az érdekességekre és esetenként olyan háttérinformációkkal is ellátunk, ami nem mindig nyílvánvaló vagy közismert.
2009. 01. 06. kedd 22:46  #1
GG Szerkesztőség GG Szerkesztőség VIP Admin

Új film az análimádóknak!

Új hardcore film került fel a kínálatba, Erotic Experience 7 - Up My Ass címmel. A fiatal párok hétköznapi eletét feldolgozó DVD-minőségben is letölthető 113 perces alkotásban teljesen ártatlan körülményekből, például zuhanyzás, közös reggelizés vagy akár egy takarítás közbeni veszekedés alkalmával is pillanatok alatt eljutnak az anális szexig, garantáltan, minden egyes jelenetben. A filmben szerepel a híres cseh "squirtkirálynő" Carla Cox is, aki ha akar ha nem mindig levet ereszt, ha pornófilmben látjuk, meg amúgy is. Láthatunk konyhaasztalról történő mélytorkozást és az ebben a rétegben kötelező ATM, azaz ass-to-mouth, magyarul seggből-szájba figura végrehajtását is!
A teljes film szabadon letölthető, elég az első megnézéskor SMS-sel aktiválnod, letöltés és további részletek a film oldalán >>>
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
/ 245