Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Blog leírása

A GoldenGate-re felkerülő legfrissebb filmek, képsorozatok szóbeli közvetítétésnek lehettek tanúi ebben a blogban. Olyan ez mint a tévéműsor a televíziózásban, csak hát az hogy hangzana, hogy "internet-műsor", de ettől még a lényeg ugyanaz. Igyekszünk újdonságokat ajánlani a legfrissebb tartalmakból, felhívni a figyelmeteket az érdekességekre és esetenként olyan háttérinformációkkal is ellátunk, ami nem mindig nyílvánvaló vagy közismert.
2024. 04. 16. kedd 17:41  #1221
GG Szerkesztőség GG Szerkesztőség VIP Admin

Lesbian College Coeds 13

Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása.

Letöltés - Lesbian College Coeds 13

(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
2024. 03. 25. hétfő 18:57  #1220
GG Szerkesztőség GG Szerkesztőség VIP Admin

Meglátogatta egy angyal

Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki

Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint.

A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari karriert indítson.

Pszichológushallgató volt, mikor komoly váltást tett, elkezdett webkamerás modellkedni, aztán mára az OnlyFansen lehet megtalálni. Nem bánja, hogy így tett, pedig jó tanuló volt a saját elmondása szerint. Nehéz döntés volt, de az álma miatt megtette.

Álmában ugyanis egy angyal látogatta meg, és ő tanácsolta, tartson ki a 18 pluszos tartalmak gyártása mellett. Azt mondta nekem: tudom, hogy a világ azt fogja mondani, ez egy rossz döntés, de te jó úton jársz.

Ez az álom még neki is szokatlan volt, pedig eleve nem mindennapi álmai vannak, általában halott ismerősei, nagyszülei, szülei szokták meglátogatni ilyenkor és beszélgetni vele. A lapnak nem mellesleg korábban már olyanokat nyilatkozott, hogy ő egy boszorkány, és apja halálát is előre látta, mikor 12 éves volt.

Mindenesetre az angyal tanácsa bejött szerinte. Szegény családból származik, de 18 és 24 éves kora között komoly vagyonra tett szert, mára már dollármilliomos.

Egy ideig egy, a hét főbűn köré szerveződő szekta vezetője is volt, mikor akár 100 ezer dollárt (36 millió forintot) is kifizettek neki férfiak, csak hogy beszéljen hozzájuk.

Egy alkalommal pedig egy híres milliárdos ajánlott neki 600 ezer dollárt, hogy filmre vehesse, ahogy szexelnek. Visszautasította, mert nincs így is elég pénzt keres.

Jelenleg majdnem hat számjegyű összeget keres havonta, dollárban. Nem csak az OnlyFansből, máshonnan is vannak bevételei, de azt mondja, ezért rendesen meg is dolgozik. Kemény munka – mondja –, és az elmúlt hat évben napi 24 órát dolgozik a hét minden napján.

Forrás:24.hu/
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
2024. 03. 05. kedd 19:46  #1219
GG Szerkesztőség GG Szerkesztőség VIP Admin

Tényleg a méret a lényeg?

Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja!

Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a méret nem számít. Vannak azonban, akiknek ezzel ellentétes a meggyőződésük, sokan a sikertelenségüket a méreteikben látják.

Egy másik fontosnak gondolt méret a testmagasságon túl a pénisz hossza, mellyel kapcsolatban talán a legtöbb tévhit kering. Közkeletű tévedés például, hogy a testmagasság és a péniszméret között lenne összefüggés - akár az a feltételezés, hogy a magas embereknek nagyobb a péniszük, vagy a magyarok körében kedvelt „kis ember nagy bottal jár” mondás. A World Population Review által idézett tanulmányok rendre cáfolták a feltételezett összefüggéseket a testmagassággal, cipőmérettel, kézujjak hosszával és a pénisz méretével. A kutatások kimutatták ugyanakkor, hogy a férfiak, ha méretek megállapításáról van szó, saját péniszük méretét túlbecsülik a valós méretéhez képest. Ugyanakkor a saját méretüket alábecsülik az átlagos mérethez képest.

A kutatások azt is kimutatták, hogy a nőket kevésbé érdekli a péniszméret, mint a férfiakat. A hosszúság mellett, ami a legtöbbször elő szokott kerülni témaként, a pénisz kerülete vagy körfogata a nőknek hasonlóan fontos szempont, tehát nem egyedül a hossz a „döntő”, mi az ideális. Egy ideális méreteket vizsgáló kutatásban a nők átlagosan a 16 cm hosszú, 12,2 cm kerületű péniszt választották.

Azt szintén cáfolták már különféle tanulmányok, hogy akkora különbség lenne átlagosan a rasszok - fehérek, feketék, ázsiaiak, amerikai őslakosok (indiánok, stb. - méretei között, mint ahogy azt a közvélekedés tartja. A különbség kevesebb, mint 2,5 centi volt maximum. A kutatások szerint a péniszméretet sokkal inkább meghatározzák a környezeti és hormonális hatások. A helytelen táplálkozás, endokrin zavarok negatívan hatnak a péniszméretre, ahogy bizonyos kémiai anyagoknak vagyok kitettség is (mint a poliklórozott bifenilek (PCB-k), peszticidek, vagy lágyító tartalmú szerek, termékenységet segítő gyógyszerek, stb.).

A magyar férfiak péniszének átlagos hossza 14,68 cm erektált állapotban, kerülete 11,81 cm és térfogata 162,9 cm3. A világátlag ehhez képest hosszra 13,38 cm, kerületre 11,68 cm és térfogatra 146,9 cm3.

Tehát az átlag alapján a magyaroknak nincs miért aggódniuk. A világon leghosszabb péniszük átlagosan a szudáni, kongói, ecuadori, ghánai és nigériai férfiaknak van, 17 cm vagy afelett. A legkisebb átlagos mérettel a thai férfiak rendelkeznek, ez 9,43 cm. Európán belül ebben is elsők a hollandok 15,6 centivel, őket a lenyelek (15,41 cm) és svédek (15,36 cm) követik a listában. Akárcsak magasságban, péniszméretben is Ciprus a sereghajtó (12,17 cm), nem sokkal a görögök (12,18 cm) és olaszok (12,5 cm) mögött.

Forrás:
Pénzcentrum
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
2024. 03. 04. hétfő 12:58  #1218
GG Szerkesztőség GG Szerkesztőség VIP Admin

Póló alatti titkok: Hogyan változtasd meg a mellény-edet nyárra?

A nyár közeledtével, amikor a hőmérő higanyszála és a nappalok hossza egyaránt az egekbe szökik, sokan közülünk kezdünk pánikszerűen a szekrény mélyére rejtett pólók után kutatni. De mi van akkor, ha a póló alatt nem a várt "beach body", hanem egy kis nem kívánt plusz kerekedik meg? Igen, uraim, nem csak a sör és a chips okozhat kellemetlen meglepetéseket a deréktájon; a mellkas területén is képesek vagyunk "felesleget" gyűjteni.
  
Ez a bizonyos "extra" gyakran több, mint egy kis zsírpárna, amitől a legtöbb diéta és hiper-szuper edzésterv is csak megvonja a vállát. Beszélünk itt a gynecomastia rejtelmeiről, ami nem egy új sushi fajta, hanem a férfiaknál előforduló mell megnagyobbodás. Ha eddig azt hitted, hogy a mellnagyobbítás csak a hölgyek privilégiuma, hadd mondjam el: a természet igazságos, uraim.
  
De ne dobjuk még a törölközőt (vagy a pólót), mert van megoldás, és nem, nem a szekrény mélyére való visszarejtés. A DreamKlinika.hu, amely hangzatos nevével nem egy álomgyár, hanem egy plasztikai sebészeti oldal, készen áll arra, hogy a férfiasságot nem csak lelkileg, de testileg is újraértelmezze. Itt a lehetőség, hogy a "mellkasod" ne csak egy térkép legyen a múlt bűnök szigeteiről, hanem egy büszke, férfias domborzat, amit nem kell minden nyáron újra és újra felfedezni.

Szóval, ha úgy érzed, az időjárás nem az egyetlen, ami forró lesz idén nyáron, és szeretnél te is hozzájárulni a hőmérséklet emelkedéséhez egy sziklaszilárd mellkassal, akkor irány a DreamKlinika.hu! Ne hagyd, hogy a mellkasod legyen az, ami miatt hideg zuhany alá kell állnod minden alkalommal, amikor levetkőzöl a tengerparton. Emlékezz, a gynecomastia nem egy végzet, hanem csak egy újabb kaland a férfiak örök útján a tökéletesség felé. Vágj bele, és tedd ezt a nyarat felejthetetlenné – a jó értelemben!
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
2024. 03. 03. vasárnap 21:08  #1217
GG Szerkesztőség GG Szerkesztőség VIP Admin

23 éves a testvérlapunk a Törté-Net

Kedves Látogatóink!

Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! smile smile
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
/ 245