Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Blog leírása

A GoldenGate-re felkerülő legfrissebb filmek, képsorozatok szóbeli közvetítétésnek lehettek tanúi ebben a blogban. Olyan ez mint a tévéműsor a televíziózásban, csak hát az hogy hangzana, hogy "internet-műsor", de ettől még a lényeg ugyanaz. Igyekszünk újdonságokat ajánlani a legfrissebb tartalmakból, felhívni a figyelmeteket az érdekességekre és esetenként olyan háttérinformációkkal is ellátunk, ami nem mindig nyílvánvaló vagy közismert.
2024. 02. 26. hétfő 10:04  #1216
GG Szerkesztőség GG Szerkesztőség VIP Admin

A pesti spriccparty klubban történt

A budapesti éjszaka sok szaftos titkot rejteget, hiszen van egy belvárosi klub, ahol éjszakáról éjszakára pikáns kalandok esnek meg a betérő vendégekkel. Tünde doktornő és szexi asszisztense döbbenten fedezik fel, hogy a Spermabank raktárkészlete teljesen kiürült. Irány tehát a titkos klub, ahol egész éjszaka azon fáradoznak, hogy feltöltsék a Spermabank durván megcsappant gecikészletét. Teljes mellbedobással szinte a végkimerülésig fejik a rengeteg spermát a rendelkezésre álló kemény faszokból, és ahogy az a film végére kiderül, a küldetést sikerül végrehajtani... Következő jelenetünkben Linda, a nagyszájú, szigorú tábornok asszony és Mariann a pajkos rendőrlány egy egész hadseregnyi faszit lerendeznek egy féktelen gang-bang party keretében. Az év utolsó partiján pedig a két ügyeletes Mikuláspina alig győzi a rohamot, na de nem kell azért félteni őket, rutinosan megbirkóznak az álló faszok rohamával...

Letöltés - A pesti spriccparty klub 14

(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
2024. 01. 15. hétfő 21:50  #1215
GG Szerkesztőség GG Szerkesztőség VIP Admin

Szex a tanyán

Ezen a tanyán csupa szexuálisan túlfűtött és fura vágyakkal rendelkező embert zártak össze. És ahogyan az lenni szokott egyszer csak elszabadulnak a vágyak. Két szénát pakoló legény elkapja a gazda feleségét, aki ímmel-ámmal tiltakozik ugyan de végül csak hagyja hogy jól megkeféljék. Közben a gazda is jól félrekúr, mert ő meg a szomszédasszonyt kapja faszvégre. A szőrös muffú gombagyűjtő asszony sem marad fasz nélkül. Rumcájsz jól megdöngeti az erdőszélen. Kefél itt mindenféle fura alak!

Letöltés - Sex Village Idiot

(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
2024. 01. 07. vasárnap 18:02  #1214
GG Szerkesztőség GG Szerkesztőség VIP Admin

Victoria és barátai 1

Victoria Swinger neve nem cseng ismeretlenül, a műfaj kedvelői számára. A sorozat első darabja mégis tud újat mutatni nekik. Olyan szerepekben láthatják Victoriát, amilyenekben eddig még sohasem. A film egy betestesült álom, hiszen Victoria a nézők előtt fedi fel legtitkosabb vágyait és álmait, melyek pár pillanattal később valóra is válnak.

URL=https://www.goldengate.hu/film/139726-Victoria-es-baratai-- 1]Letöltés - Victoria és barátai 1[/URL]

(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
2023. 12. 31. vasárnap 14:26  #1213
GG Szerkesztőség GG Szerkesztőség VIP Admin

Lesbian College Coeds 12

Habár a koleszos bulik javából kimaradnak, azért ezeket a fősulis csajokat sem kell félteni ha ereszd el a hajamról van szó. Az albérletben fergeteges leszbi partikat tartó lányok nem csoda, hogy a tanév végén bukásra állnak, hiszen a testi élvezeteket mindig előnyben részesítik a tanulás helyett. De sebaj! Ha évet kell ismételni, akkor jövőre, veletek ugyanitt!

Letöltés - Lesbian College Coeds 12

(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
2023. 12. 16. szombat 16:18  #1212
GG Szerkesztőség GG Szerkesztőség VIP Admin

Négy évnyi szex után derült ki, hogy a nő még szűz

A nő orvoshoz ment, aki megállapította, hogy a férfi rossz helyen próbálkozott.

Négy éven át próbálkozott egy házaspár, hogy gyerekük szülessen, de a 24 éves nőnek csak nem sikerült teherbe esnie, ráadásul minden aktus fájdalmas volt számára. Ennek ellenére a gyermekáldás érdekében gyakran összebújtak. A nő azt hitte, hogy valami nőgyógyászati problémája van, ezért szakemberhez fordult.

Az orvos megállapította, hogy a nő még mindig szűz – írja a Mirror.

Liu Hongme ledöbbent, amikor kiderült, hogy a pár évekig „rosszul szexelt”, kizárólag anális szexet folytattak, ezért nem tudott a nő teherbe esni.

A pár megnyugodott, az orvos pedig adott nekik egy-egy szexuális felvilágosítással foglalkozó könyvet, illetve tanácsokkal is ellátta őket.

Nagyon ritkák az olyan párok, akiknek semmiféle általános ismeretük sincs. Az viszont gyakori, hogy ezek az emberek tele vannak tévhitekkel – mondta Hongme.

Az új módszer sikeres lett, a nő végül teherbe esett, amit rögtön közöltek is Hongme-val, köszönetük jeléül pedig 100 tojást és egy élő tyúkot küldtek neki.

Forrás:
24.hu
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
/ 245