Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Blog leírása

Kicsapongásaim története
2018. 10. 03. szerda 17:51  #8
hahutomi hahutomi

Kertvárosi apuka

Egy ideje eseménytelenül telik az élet, mint ahogy látszik a blogon is, de tegnap megszomjaztam és eléheztem, úgyhogy mivel egyébként is szabadnapos voltam, ezért úgy döntöttem, szervezek egy randit. Először E-re írtam rá, aki közölte, hogy őt ma már leszopták és másodikra nincs ereje (nincs mese, nagyobb a kereslet faszra, mint a kínálat, úgyhogy iparkodni kell... az meg nem lepett meg, hogy másodikra nincs ereje, nekem sem hagyta sosem, hogy kétszer leápoljam), úgyhogy ráírtam MR-re, akiről még nem is meséltem itt szerintem.
MR egy 50es nagyon vékony szikár csávó, kétszer szoptam le eddig, elsőre nagyon visszafogottan élvezett a számba, másodikra meg úgy szájbabaszott, hogy fuldokoltam és szinte könyörögtem, hogy menjen már el (majd egyszer részletesebben leírom), úgyis megígérte egyszer, hogy megbasz, de egy ideje nem válaszol a leveleimre, úgyhogy felütöttem a szokásos társkeresőt és egyetlen ismerőst találtam online.
Mr kertvárosi egy 50+-os apuka, aki bevallottan (bár otthon nem hiszem) biszex, imádja a fiúkat is és családi állapota miatt (gyereke és felesége van), csak napközben jó neki. Sosem találkoztunk még, de már többször beszéltünk, ajánlott auchan parkolót mint helyszínt és hotelt, de egyik sem tetszett, mondta, hogy néha otthon is jó neki, de ritka. Most ráírtam és válaszolt is azonnal, hogy szinte egész nap ráér és otthon van egyedül, akár azonnal mehetek is. Küldött pár új képet, azok alapján nem volt túl nagy farka, de most éppen a tudat kellett, hogy kicsit leápolhassak valakit.
Nekiindultam, 40 perc autóval, a budapest tábla után egy kicsivel egy kertvárosi házat találtam, ahol a kapu előtt állt. Kézfogás, kicsit zavarban vezetett be a nappaliba, keresztül a saccra 2-300 négyzetméteres házon, mindenhol kovácsoltvas, rusztikus bútorok, szóval látszik, hogy nem szenvednek hiányt semmiben, egyedül talán szopásban, de én meg azért vagyok itt ugye wink
Egymással szemben kezdtünk vetkőzni, aztán amikor már alsóban voltunk közelebb léptem és rámarkoltam a farkára, amire azonnal felszisszent és ő is rámarkolt az enyémre, majd elkezdte a nyakamat nyalogatni, csókolgatni. Eléggé beindított vele, én ráhajoltam a mellkasára, csókolgattam a mellbimbóját, harapdáltam, nyalogattam a mellkasát és közben a gatyáján keresztül vertem a faszát, ő meg az enyémet. Fogtam a kezét, ráhúztam a fenekemre és automatikusan ráállt a keze eleinte a simogatásra, majd később a markolászásra, fogdosásra, paskolgatásra. Imádta a fenekemet, na. Én közben kihámoztam a farkát és eleinte csak vertem, majd ráhajoltam és elkezdtem nyalogatni, amitől pillanatok alatt kőkeményre váltott. Egy jó méretes farokkal volt dolgom, egyenes, szép vastag és közepes hosszúságú darabbal, sajnos nem szűrtelenítve, de igazából nagyon tetszett amit látok. Le is toltam a rajtam lévő alsógatyát és hátat fordítottam neki, majd odadörgöltem a popsim a farkához és ő meg elkezdte ütemesen mozgatni a farkát és egyik kezével a melleimet simogatta, másikkal meg a faszomat verte, közben nyalta a nyakam, fülem. Iszonyatosan bepörgetett, látszott, hogy nagyon élvezi a dolgot, úgyhogy már nem tudom, hogy alakult, de leült a bőrkanapéra, a háta mögött ropogott a kandallóban a tűz mint valami kibaszott romantikus filmben, miközben én rábuktam a faszára és ütemesen szopni kezdtem. Azonnal a fejemre tette a kezét és elkezdett ő irányítani, gyakorlatilag szopatni, amit imádok, szeretem, ha használnak. A szopatásnak a vége az lett, hogy tövig tolta a torkomba és ott tartotta öklendezésig a farkát, majd csak akkor húzta ki, amikor már próbáltam elhúzni a fejem. Mialatt én szolidan öklendeztem, ő felállt és felparancsolt az ágyra, hogy pucsítsak be neki. Engedelmeskedtem, de amikor a farkát próbálta betolni, szóltam neki, hogy ez gumi nélkül nem fog menni, úgyhogy váltott, elkezdte nyalni a fenekemet. Szerintem soha senki nem nyalta még ki a fenekemet úgy általánosságban, de nagyon finom volt, felhúzott rendesen, állt tőle a farkam mint az állat. Mondta, hogy forduljak meg és szerintem nem ez volt az eredeti terve, de mivel a feje így a farkam magasságába került ami meg eléggé állt, úgyhogy rámarkoltam a fejére és finoman a farkam a szája elé raktam és annyit suttogtam, hogy szopj kicsit, nem kellett neki több, szépen ráhajolt a faszomra, először csak kicsit szopogatta, majd miután elkezdtem a csípőm mozgatni, átváltott egy ütemesebb szopásra. Sajnos nem szopott sokáig, pedig jól csinálta. Leültem elég a földre, a száma hátradöntöttem a bőrkanapéra, ő pedig tudta a dolgát, fölém állt és elkezdte kúrni a számat. Folyamatosan gyorsult, eljutottunk megint a fuldoklásig és akkor húzta ki amikor már fuldokoltam.
Felálltam, mögém jött, simogatta a fenekemet, tolta a farkát a fenekemhez, tudtam, hogy meg akar dugni. Mondtam neki, hogy csak gumival. Elszaladt, hogy egy perc és hoz. Valahol a ház másik végében matatott, addig én kényelmesen elhelyezkedtem a kanapén, bepucsítottam, úgyhogy a popsim várta. A gumit a kezembe adta, elkezdte simogatni a fenekem, beleköpött egy nagyot, majd egy ujját éreztem, hogy hozzáérinti a lukamhoz és finoman masszírozza. Ki voltam éhezve, úgyhogy én toltam rá magam, meg is lepődött kicsit tőle. Erőszakosan ujjazott, majd kihúzta az ujját, megfordított, kicsit a számba tette. A számban a farkával, szopás közben bontottam ki a gumit és felhúztam a farkára, majd újra kanapéra térdelés és pucsítás. Finoman tolta a lukamhoz, majd erőteljesen tolta befelé, de igazából megint én húztam rá magam, ugyanúgy mint az ujjánál. Nagy volt, vastag, feszített, kitöltött és fájt is. A hátamra hajolt, rámarkolt a vállaimra és ütemesen baszni kezdett. Lihegett a fülembe és élvezte a fenekemet, miközben folyamatosan finoman kúrta. Én kicsit küzdöttem, kitöltött teljesen, le voltam szorítva, de élveztem is nagyon, elkezdtem verni a farkam. Meglepett amikor kihúzta, hanyatt feküdt a földre, hogy lovagoljam meg. Én még nem lovagoltam meg senkit, úgyhogy valószínűleg bénáztam is kicsit, nagy is volt a farka az én fenekem meg általánosságban szűk, végül nem sikerült beleülni normálisan, úgyhogy mondtam neki, hogy akkor most leszopnám, maradjon. Lehúztam a gumit, elkezdtem ütemesen verni a farkát, majd a számmal szopni a verés mellett. Üvöltve, de tényleg hangosan üvöltve élvezett el és a lába közé szorította a fejemet, alig kaptam levegőt. Teletöltötte a számat, amit valahogy nem akaródzott lenyelnem, úgyhogy kiszaladtam a mosdóba és kiöblítettem a számat. Mikor visszaértem még a földön feküdt, én öltözni kezdtem mire feltápászkodott, kiment a mosdóba és hallottam, ahogy a száját öblíti plusz öklendezett kicsit (lehet, hogy most szopott először?), már az ajtóban voltam vártam amikor kijött, felkapott egy nadrágot és a kerten keresztül kikísért. A kapuban elköszöntünk.
Este még ráírtam, hogy legközelebb meglovagolnám rendesen és megdicsérte a szopásomat. Több szempontból volt jó egyébként, egyrészt biszexel szerintem még nem volt dolgom, aki annak vallotta magát az is csont meleg volt, másrészt imádtam a kertesházat, hogy végre nem egy szakadt 8. kerületi garzonban szopatnak, hanem a bőrkanapén basszák meg a kis seggemet, harmadrészt srác még engem nem szopott és eléggé jól csinálta.

Ennek remélem lesz még folytatása. Kiéhezett kertvárosi 50-es-ek jöhettek wink
1 hozzászólás, utolsó: TacNuke (2019. 04. 24. szerda 23:25)
2018. 09. 12. szerda 15:30  #7
hahutomi hahutomi

Egy erős hét zárása

Az van, hogy elég kemény hét volt a két héttel ezelőtt, így "adós" vagyok még egy sztorival. Szóval kemény hét volt, a barátnőm nem volt otthon egész héten, így sikerült a már leírt kalandokba keveredni "J"-vel, valamint egy kedves hölggyel is találkozni (tényleg, érdekelnek valakit a csajos sztorik is, vagy abból van elég? Kommentben válaszoljatok, ha jöjjön ilyesmi is) és sikerült még egy 15 perces kőkemény randit összehozni "M"-el.

"M" igazából egy like-ot nyomott a profilomra miután megnéztem az övét, és mivel tetszett, visszanyomtam egy likeot . Már nem tudom, hogy ő írt-e rám először, vagy pedig én rá, de a lényeg, hogy éppen hazafelé tartottam a melóból, így elég tárgyilagosak voltunk, küldött képeket magáról, mire én annyit válaszoltam, hogy szopasson meg most, írjon címet. Azonnal jött a cím és kérdezte, hogy mikorra érek oda. A GPS szerint 30 perc volt, pest határa, panelrengeteg. Simán leparkoltam a fél óra után a ház előtt, sokadik emeletre lifteztem fel, az ajtó pedig nyitva volt az egyik sarokban lévő lakásban. "M" egy szál faszban és bakancsban állt az ajtóban. A fasza hatalmas volt és ágaskodott, egy farokgyűrű volt rajta. A legutolsó ilyen farokgyűrűs kalandomnál elég kemény volt a partnerem és ahogy láttam, neki is óriási fasza volt. Bementem, kézfogás, kicsit megsimogattam a faszát, majd bekérdezkedtem a fürdőbe. Gyors pisi és kis mosadokás után meztelenül mentem ki, az ajtó előtt állt. Előrehajoltam, kicsit megnyalogattam a farkát, kőkemény volt és óriási. Előrementem a nappali-hálóba, az ágy nyitva volt és a sarokban a számítógépén pornó ment. Leült egy fotelbe, ledobott egy párnát maga elé és annyit mondott, hogy térdelj ide te kis kurva. Hát odatérdeltem és elkezdtem nyalogatni a faszát. Óriási volt neki, tényleg akkora, hogy azon gondolkodtam, hogy fogom a számba venni, de nem volt sok időm agyalni rajta, mert megfogta erővel a fejemet és letolta a farkát a számba ellentmondást nem tűrően. Elkezdtem öklendezve szopni, úgyhogy pár húzás után elengedett és hagyta, hogy kicsit a kezemmel verjem a farkát és próbáljam a végét szopni. Térdelve hátraültem a lábamra, amire azonnal felállt és elkezdte a faszát verni és tolni a számba, úgyhogy én átváltottam a golyóinak a nyalására és a farkának a nyalogatására. Nagyon élvezte, látszott, hogy jól elvan ezzel is, ha ő verheti magának és közben valaki térdel előtte és szolgálja. Végül én csúsztam rá a farkának a végére egy nyalás után és kezdtem el ütemesen szopni. Azonnal kapcsolt, elkezdte dugni a számat, gyorsan váltott.

Kicsit szoptam, majd úgy döntöttem, hogy kipróbálom az ágyat, úgyhogy kiköptem a faszát, hanyattfeküdtem az ágyon és lelógattam a fejem a széléről. Értette mit akarok, elém állt és elkezdte a farkával dugni a számat. Egyre jobban rámhajolt, amitől én is kicsit begerjedtem és menet közben felállt a faszom. Próbáltam a szája felé irányítani, de elég egyértelműen a tudomásomra adta, hogy nem fog leszopni, rántott viszont rajta néhányat. Mikor ezt abbahagyta, elkezdtem magamnak verni és közben tovább szopatott. Mindkettőnknek bejött a dolog, ő rántotta ki hamarabb a farkát, mert félő volt, hogy elélvez. Újra elétérdeltem, én mentem a fasza után és közben mivel nagyon be voltam gerjedve tovább vertem a faszomat. Eljött a pillanat amikor a szájával a faszomban élveztem el a padlóra. Szoptam tovább, miközben ő mindenféle büdös buzinak és kurvának lehordott, de baszta tovább a számat. Egyszer csak kihúzta és rákérdezte, hogy hová mehet, én pedig hírtelen a kezemet tartottam oda, úgyhogy a saját faszát verve élvezett a markomba.

Gyors fürdőszobalátogatás, kézmosás, öltözés és már ott sem voltam.

Bevallom elég sok szopás volt az elmúlt időszakban, most jólesne egy dugás, vagy valaki aki játszana a fenekemmel, egy kedves pár, úgyhogy most ilyen vonalon keresgélek meglátjuk, hogy alakul majd ez a vonal.
2 hozzászólás, utolsó: caficaf (2018. 09. 15. szombat 21:48)
2018. 08. 24. péntek 13:19  #6
hahutomi hahutomi

E-vel újra

Szóval újra ráírtam E-re, gondolom nem nagy meglepetés. Elég rövid beszélgetés volt:
- Megszopatnál újra?
- Meg én.
- Kb ugyanakkor érek rá.
- Írj ha itt vagy.

Ennek megfelelően már az ajtó előtt írtam rá. Félmeztelenül várt (felülről), nem nagyon volt dumcsi, míg vetkőztem annyit kérdezett, hogy minden oké-e, majd előrement a hálóba, letolta a gatyáját és elfeküdt hanyatt az ágyon. Közben én levetkőztem alsógatyára és mivel egyszemélyes ágya van, mellé térdeltem és így oldalról fértem hozzá a farkához. Nem szórakoztam, azonnal a számmal vettem kezelésbe, amit hangos nyögésekkel kísért és elkezdte simogatni a saját mellkasát, hasát. Mivel nem fértem túl jól hozzá, így inkább felmásztam az ágyra, a lábai közé feküdtem, hogy a szám pont a farka magasságában legyen. Elkezdtem nyalogatni a golyóit és a farkát oldalról szintén nyalogattam és harapdáltam. Ez láthatóan tetszett neki. Közben helyezkedtem és inkább feltérdeltem az ágyon és ahogy újra elkezdtem szopni, iszonyatosan megjött a kedvem ahhoz, hogy megdugjanak, fenekem az égben, számban egy farok, ideális lett volna egy másodikat is bevetni az akcióba. Erre nem volt lehetőség, úgyhogy kicsit átvettem a kezembe a farkát és rákérdeztem, hogy lenne-e kedve megdugni.

Egy kitatlált történetben a képzeletemben itt váltottunk volna egy finom análra, de E közölte, hogy nem szeret dugni, neki ahhoz érzelem kell, maradna a szopatásnál. Hát jó, kicsit csalódott voltam, de legalább egy jó szopásban ki akartam élni magam, úgyhogy szorgosan rábuktam a farkára és az egyik kezét a tarkómra húztam. Kőkemény volt a fasza, de szerencsére nem óriási, így gond és öklendezés nélkül tudta teljesen a torkomig tolni a farkát.Élveztem, hogy mélytorkozhattam egy kevésbé fájdalmas méretű sráccal, de nagyon hamar kihúzta és próbálta elszorítani, láttam, hogy megint nagyon hamar nagyon közel van az élvezéshez. Vártam kb egy percet amíg szorította a farkát én közben a combjait simogattam. Mikor elengedte a faszát, akkor újra ráhajoltam finoman, ő pedig feltette a vállaimra a lábát. Ezt nagyon szeretem, korábban már volt aki ugyanígy csinálta és én is ugyanígy teszem a csajom vállára a lábam, ha szájba akarom kúrni, úgyhogy tudtam, hogy mi következik. A lábai a vállamon, a két kezét a fejemre tette és kb 5 lökésből teleélvezte a számat.

Kicsit csalódott voltam, hogy ennyire hamar elment, meg is lepődtem kicsit rajta, annyira, hogy nem nyeltem le a spermáját, pedig reflexből le szoktam, ha a számba élveznek. Kiszívtam az utolsó cseppig, majd felálltam és az előre odakészített papírtörlőbe köptem a spermát. Kimentem kimosni a számat a fürdőbe, majd visszamentem hozzá és megkérdeztem, hogy szeretne-e egy második kört, van még egy órám, szívesen végigszopnám. Nem kért belőle, elkezdett öltözni, úgyhogy én is felöltöztem és elköszöntem.

Az autóban a parkolást 15 percnél állítottam le, ez megint elég rövid volt. Jó party E, mert lehet ráér, van helye, de nem igazán elégíti ki az igényeimet, nem elég kemény, nem hajlandó dugni és nem is bírja sokáig. Meglátjuk mit hoz a jövő.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
2018. 08. 22. szerda 11:18  #5
hahutomi hahutomi

Friss élmény

Kicsit összevissza ugrálunk az időben, de mivel elég friss az élmény, gondoltam megosztom. E pénteken írt rám a szokásos társkereső portálon egy viszonylag rövid üzit: "Érdekelne-e egy laza orál?". A hétvégén nem voltam netközelben, így csak hétfőn válaszoltam neki. kb a harmadik üzenetben már képeket cseréltünk és mivel bejött, így megbeszéltünk egy találkozót is.

A háza elé beszéltünk meg találkozót, 8. kerület, földszinti lakás. Kb 45 és 50 közötti jó karban lévő férfi nyitott ajtót, a helyszín alapján kicsit féltem, hogy rosszabb lesz, de pozitív csalódás volt. Nagyon pici lakás, gyakorlatilag azonnal a sötét hálóba irányított. Úgy ahogy voltam melóból hazafelé ingben leültem az ágyára, magam felé húztam a derekánál és lehúztam róla az alsót. A zsebében csörgött az óvszer, úgyhogy készült a találkozóra. A számba vettem a farkát, nagyon pozitív meglepetés volt az is, frissen mosott, és még szinte borosta mentes csupasz farok és borotvált golyók. Nagyon finom íze volt és a mérete is tetszett, nem mondanám túl nagynak, de vastagságra azért volt benne lehetőség. Az a típus, amit kényelmesen tudok szopni és még a fenekemben is könnyen el tudom képzelni.

Előre szólt, hogy nagyon televan, úgyhogy sejtettem, hogy a fenekem most kimarad. Az ágyon ülve kezdtem kicsit szopni, aztán leültem a földre és a hátam az ágynak támaszottam. Szeretem ezt a pózt, pont fejmagasságba kerül a farok és ha úgy alakul, csak hátra kell döntenem a fejem az ágyra és jól meg tudják dugni a számat. Most erre nem került sor, viszont viszonylag hamar felállt a farka és magától ráfogott a fejemre és elkezdte eleinte irányítani a szopás sebességét, majd egy idő után elkezdte dugni a számat, miközben nekem csak tartanom kellett a fejemet. Néha kihúzta a faszát és elkezdtett matatni az ingem alatt, úgyhogy megkérdeztem, hogy esetleg levetkőzzek-e. Az igenre, már elkezdte húzni rólam az inget, de nem ment egyszerűen a földön ülve, úgyhogy kicsit bénáztunk, miközben szoptam. Mikor kihámozott a ruhámból, elkezdte a mellkasomat fogdosni szopás közben, simogatta és gyúrogatta a mellbimbómat, nagyon tetszett a dolog. Láttam, hogy csukva van-a szeme, nagyon élvezte ahogy ütemesen szopom. Egyszercsak kirántotta a farkát és folyamatosan lihegett, láttam, hogy mindjárt elélvez. Szóltam neki, hogy ilyen gyorsan még nem mehet el, várjon, úgyhogy elkezdtem nyalogatni a mellbimbóját. A farkát közben a mellkasomhoz dörzsölte és nyögött, majd egyszer csak egyik pillanatról a másikra a hasamra élvezett, mialatt én a mellbimbóját harapdáltam.

Elhúzódott, látszott rajta, hogy nem érzi komfortosnak, hogy kb 5 perc alatt elment, de nyugtattam, hogy minden oké. Kicsit rábutam a farkára és lenyaltam róla a spermát. Finom édes volt, de elhúzódott és kiment megtörölközni, plusz adott nekem is papírtörlőt, hogy letisztítsam magam, mert ott álltam farmerban és csorgot rajtam a spermája. Próbáltam rábírni, hogy még adja kicsit a számba, mert nekem ez nagyon kevés volt, de azt mondta, hogy ilyenkor nem szereti, úgyhogy megtörölköztem, felöltöztem, megbeszéltük, hogy még találkozunk, aztán eljöttem.

Az egész látogatás nem volt több 10-15 percnél. Mivel tegnap volt nem tudom, hogy találkozunk-e még. Finom volt a farka és a mérete is ideális ahhoz, hogy megdugjon, de elég hamar elment, nem tudom, hogy menne-e még neki. Ráírok szerintem, hogy próbáljuk meg újra.
1 hozzászólás, utolsó: X (2020. 07. 28. kedd 10:35)
2018. 08. 16. csütörtök 19:38  #4
hahutomi hahutomi

F a brutális

A szitu az, hogy Z-vel sokat találkoztam, de ki akartam próbálni másokat is mellette. F-be szintén a társkereső portálon futottam bele. Azt írta, hogy engedelmesebb fiúkat vár, akik szeretik a keményebb szexet, úgyhogy viszonylag gyorsan lebeszéltünk egy találkozót.

A belvárosban egy utcasarkon futottunk össze ami 2 percre volt a lakásától. 60 körüli fickó volt, kicsit az a mogorva öregember típus. Nem voltam igazán oda érte, de úgy voltam vele, hogy ha már itt vagyok, akkor legalább egy gyors szopásra rámegyek. Felmentünk az első emeletre, régi nagyon lepukkant bérlakás, egyetlen fotel egy szekrény amire ránézve teljesen tele női ruhákkal, valamint egy matrac a földön. Hoppá, itt realizáltam, hogy F valószínűleg elég gyakorlott, külön helye van a szexre. Megkérdezte, hogy kérek-e popperst vagy vodkát (mindkettőre nemet mondtam), majd mondta, hogy vetkőzzek le és rakjam a ruhámat a sarokba (ekkor láttam, hogy a sötétben van itt is egy kanapé). Mikor visszafordultam, láttam, hogy ő is vetkőzik éppen. Macis típus volt, kemény hassal, sok szőrrel és egy nem túl hosszú de olyan vastag farokkal, amit én még nem láttam addig (fiú öltözőben sem). boxerre vetkőztem, odahívott magához és letérdeltetett.

Tényleg olyan vastag farka volt, hogy nem tudtam mit fogok vele kezdeni, úgyhogy elkezdtem kicsit nyalogatni. Ekkor láttam, hogy felhúzott egy műanyag farokgyűrűt. Én még sosem próbáltam ilyet, de tudtam, hogy erősen meghosszabbítja az erekciót. Finoman nyalogatni kezdtem a farkát, ahogy azt korábban z-nél már megszoktam, hogy imádta, de ő inkább felhúzta a farkát, megmarkolta az arcom a szemembe nézett és rámparancsolt, hogy kapjam be a golyóit és kezdjem azt szopni és nehogy fogazni merjek. kicsit lejjebb csúsztam hát, elkezdtem a számba préselni a hatalmas golyóit és közben éreztem, hogy elkezdte verni a faszát. Ezalatt megmarkolta a fejemet és úgy ráhúzta a golyóira, hogy köpni nyelni nem tudtam, próbáltam elhúzódni, de nem engedett, folyamatosan mondta, hogy nyaljak és közben a farkát verte, úgyhogy tettem a dolgom és küzdöttem.

Pár perc után elengedte a fejem, kiköptem a golyóit. Ügyes vagy Tomika - mondta és leült a fotelba, majd odahívott magához. Széttette a lábát a fotel karfájára és mondta, hogy akkor most nyaljak. Én letérdeltem és elkezdtem a farkát nyalogatni. Megállított, megmarkolta az arcom és a szemembe nézett: Azt mondtam nyaljál Tomika. Néztem rá meglepetten, majd fogta a fejemet és letolta a seggéhez. ekkor tudatosult bennem, hogy mit is szeretne. Életemben nem nyaltam férfi seggét, a szeretőimét is csak ujjaztam, a feleségem pedig egyáltalán nem kívánta az anált, úgyhogy ez új volt. Újra, még erélyesebben rám szólt, hogy kezdjek el nyalni, úgyhogy fogtam magam és elkezdtem óvatosan nyalogatni a seggét. Elkezdett hangosan nyögni és közben verte a faszát, majd újra szólt, hogy jobban nyaljak, úgyhogy elkezdtem jobban belenyalni a seggébe, nagyobb területen nyalogattam és közben a golyóit simogattam a kezemmel. Láthatóan tetszett neki, mert felült, bal kezébe fogta a faszát, jobba megfogta a fejemet és azt mondta, hogy most pedig szopni fogok. Igazából ezért jöttem, úgyhogy ez túlzottan nem lepett meg, viszont az igen, hogy a nem túl hosszú farka ugyan tovább nem nőtt, de tovább szélesedett, kb akkorára mint egy kólásdoboz. Ő egy pillanatot sem várva elkezdte a számba préselni, ami elsőre nem ment, mert nem tudtam akkorára nyitni a számat, hogy ne érjenek hozzá a fogaim. Kihúzta, megint megfogta a fejem és azt mondta, hogy ha nem nyitom ki rendesen a számat, meg fogom bánni. Mikor újra betolta és közben a kezével húzta rá a számat, próbáltam akkorára nyitni amekkorára csak tudtam és sikerült bevenni. Elkezdtem volna ütemesen szopni, de látszott, hogy itt nekem nem nagyon kell gondolkodnom, fogta a fejem, kihúzta a faszát és újra tolta befelé. Folyamatosan ő mozgatott és közben mondogatta, hogy ne fogazzak és, hogy milyen szépen szop a Tomika. Gyorsított egy darabig, majd kihúzta a faszát és megint a számba adta a golyóit és utána nyalatta a seggét, majd újra rámarkolt a fejemre és szopatott. Ez így ment egy darabig, folyamatosan váltogatta a három pózt és egyre inkább bepörgött.

Eljött egy pillanat amikor a szopatásnál annyira mélyre tolta, hogy elkezdtem tényleg öklendezni és küzdeni a hányingerrel, úgyhogy hagyta, hogy kivegyem a számból a farkát és elengedett. Feltérdeltem és pihegtem kicsit, ő odaállt elém, hogy ugye minden oké, folytathatjuk. Mondtam, hogy kicsit durva, így nekem. Ő mondta, hogy akkor menjünk át a matracra. Kb egy lépésre volt, úgyhogy odamentem, lefeküdtem az oldalamra, gondoltam, hogy mellém fekszik és kényelmesen tudom majd szopni. Ehelyett elém térdelt és újra elmondta, hogy nehogy fogazni merjek. Csak odalógatta a farkát a szám elé, aminek én megörültem, hogy kicsit nyugodtabban kényeztethetem, úgyhogy elkezdtem szopni szép finoman a farkát. Ő fogta és rámarkolt a fenekemre elkezdte keményen gyúrogatni, és miközben én a farkát szoptam ő a fenekemet markolászta. Egyszer csak belenyúlt a gatyámba, szinte letépte és beletolta egy ujját a fenekembe. Kicsit felszisszentem, mire rám szólt, hogy szopjak tovább. Elkezdte ujjazni a fenekemet, ki be járt benne az ujja, majd ezzel párhuzamosan elkezdte a számat is ő dugni. A fasza továbbra is akkora volt, hogy féltem, hogy kiakad az állkapcsom. Kihúztam egy pillanatra a farkát megint, erre ő bedugott még egy ujját amire én felszisszentem. A fenekem erősen szűk volt és Z nem túl sokszor járt benne, úgyhogy elég szokatlan volt az érzés. Rám nézett és azt mondta, hogy Tomika én meg foglak baszni téged. Elkezdte lehúzni a gatyám, mire én elhúztam a fenekem és mondtam neki, hogy most nincs időm erre, máskor szívesen, de most tényleg nem ezért jöttem, nem ebben maradtunk.

Erre kicsit lehiggadt, mondta, hogy nagyon szép fenekem van, imádná megdugni, úgyhogy legalább hagy simogassa kicsit és mondta, hogy azért reméli leszopom. Válasz helyett ráhajoltam a farkára és elkezdtem nyalogatni. Viszonylag hamar a számba dugta megint és viszonylag hamar odáig jutottunk, hogy a fejemet szorítva kőkeményen kúrja a számat, amiben én öklendezek és nem nagyon tudok belőle szabadulni. Természetesen addigra a másik keze is a gatyámban volt és a fenekemet ujjazta, masszírozta. Szerintem tényleg azt hitte, hogy meg fog baszni, de én tudtam, hogy ez nem lesz meg most... Megint rám jött egyszer csak az öklendezhetnék, amire elengedett, én hanyatt feküdtem a matracon az addigi oldalt fekvésből. Erre fogta és ráhasalt a számra és elkezdte irgalmatlanul baszni (tényleg nem tudok erre jobb szót) a számat és folyamatosan hörögte, hogy szopjad Tomika, jó fiú, szopjad Tomika. Valójában csak nyitva tartottam a számat és próbáltam levegőt kapni tőle, mozdulni sem bírtam, a hátamon feküdtem, ő meg az arcomon hasalt oldalról és baszta a számat, mint valami legolcsóbb kurvának. Egyik pillanatról a másikra élvezett el hörögve, természetesen minden előjel és figyelmeztetés nélkül tolta az egészet a torkomig és lőtte be a sűrű ondóját a számba, miközben hangosan üvöltött. Gond nélkül nyeltem, lefordult rólam és hanyatt dőlt. Én feltápászkodtam, felhúztam a gatyámat ami addigra félig lent volt rólam és kimentem a fürdőbe kiöblíteni a számat, lemosni az izzadtságát magamról.

Mikor visszamentem elkezdtem szó nélkül öltözni, ő kb ekkor tért magához, lehúzta a gumigyűrűt a faszáról, majd odajött hozzám és a vállaimra tette a kezét és a szemembe nézett. Elmondta, hogy nagyon jól szoptam, szeretné, ha még jönnék és szeretne meg is dugni. Mondtam neki, hogy szerintem nagyon nagy a farka és eléggé szűk vagyok hozzá. Mondta, hogy ne aggódjak, érezte, de mivel neki nagy, ezért be tudja tenni lankadtan és majd bennem keményedik meg és nem fog fájni, higgyek neki. Hát, nem győzött meg. Mondta, hogy ha akarom, be is öltözhetek, odavitt a szekrényhez a sarokban, tele volt női ruhákkal, paróka, harisnya, cipők, szoknyák, blúzok. Én már nagyon menni akartam, úgyhogy megígértem, hogy majd beszélünk. Kifelé le akart smárolni, de egy puszi lett belőle, aztán leléptem.

A lépcsőházból szinte menekültem, majd a sarkon kicsit megálltam pihenni és próbáltam összerakni, hogy mi is történt. Én egy szolidabb szex miatt jöttem F-hez, aki viszont gyakorlatilag porig alázott, úgy használt mint egy játékbabát, csak a saját érdekeit nézte, szó szerint használt, mint egy tárgyat kénye-kedvére. A durva az volt, hogy valahol mégis izgatott az egész, állt a farkam az egésznek a gondolatától és már kicsit bántam, hogy nem hagytam, hogy megbasszon.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
/ 5