Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Blog leírása

Már régen vágytam erre, hogy lássam a páromat egy másik punciban élvezkedni. Gondoltam jó lenne talán ha megírnám a gondolataimat, érzéseimet. Leginkább azért, hogy belelássatok kicsit egy nő fejébe.
2021. 08. 05. csütörtök 15:34  #5
Csücsöri Csücsöri
Sziasztok. Hát muszáj most ide leírnom. A pasimat fél órája egy nagymellű szőke kényezteti. Ezt kapta tőlem szülinapi ajándékba. Nagyon be vagyok indulva. Remélem jól érzi magáta párom a csajjal. Alig várom hogy visszakapjam és kényeztessem én is.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
2021. 01. 06. szerda 22:15  #4
Csücsöri Csücsöri
Sziasztok. Olyan sokan szeretnének velünk megismerkedni, hogy nem bírunk el ennyi jelentkezővel. Az elmúlt hónapokban amúgy is pihenőre tettük az ismerkedést. Most azonban újra be vagyunk indulva a témára. Így megint kezdjük nézegetni a lehetőségeket. Ez egy izgalmas időszak. Jelentkezem ha történik velünk valami.
1 hozzászólás, utolsó: Passions (2021. 06. 13. vasárnap 07:17)
2020. 10. 07. szerda 21:26  #3
Csücsöri Csücsöri
Sziasztok!

Folytatom a bejegyzéseimet. Direkt vártam kicsit, hogy hitelesen írhassak. A kis kalandunk hatásairól szeretnék írni a párkapcsolatunkra.

Az első hatások már a tervezgetés időszakában jelentkeztek. Mindketten aggódtunk azon, hogy mások előtt kell majd levetkőznünk. Már eddig is sportolgattunk, amennyit az időnk engedte, vagyis azért nem sokat. Na ebbe bizony kicsit mindketten belehúztunk. Sportosabbak lettünk. Mint említettem én ledobtam pár kilót, párom pedig felgyúrt egy kicsit. Ettől mindketten kicsit jobban nézünk ki. Szerintem ez igazán pozitív hatás. Egymásnak is jobban tetszünk. Ezt folytatjuk is.

Másik pozitív hatása a dolognak a rengeteg szex. Nagyon sokszor estünk egymásnak.

A találkozó utáni közvetlen hatás már a kocsiban hazafelé érezhető volt, párom lankadatlan kedve. Már a kocsiban könyörgött, hogy húzzam le a sliccét és simogassam kicsit, mert másképpen szétdurran. Így is tettem.

Aztán ott az a hatás, hogy megint annyira izgi a szex mint a kapcsolatunk elején. Valahogy lazábbak lettünk. Legalább is legtöbbször. Mert néha azért jelentkeznek negatív hatások is.

A következő bekezdés a nemibetegségekről fog szólni. Aki nem szeretne erről olvasni, ugorja át:
A kis kalandunk után valami nem stimmelt odalent. Persze joggal gondolhatnánk hogy elkaptam valamit, de nem. A bakteriális hüvelygyulladás nem szexuálisan terjedő fertőzés. ..mint kiderült.... Valamiért ez mégis csak most jelentkezett. Kicsit utána olvastam. A hüvejflóra ph egyensúlya billent ki, vagy valami ilyesmi. Bizony ennek lelki okai is lehetnek és ezzel el is jutottunk a következő negatív hatásig. ( Egy komoly antibiotikum kúrán vagyok túl és talán még nincs vége. )

A sokk: a lelki sokk az amiről még nem írtam. Az egész aktus pozitív érzéseket kelt bennem, de egyben sokkoló is volt. Nem volt rossz, csak valahogy azt hiszem lefagytam. Már írtam hogy a párom nagyon is feloldódott a szituációban és felajzva esett neki a másik hölgy szereplőnek, ami nagyon izgató volt akkor is és most is jó erre gondolni, de nem olyan volt mint elképzeltem. Tudjátok ha elképzeltem az aktus előtt mindezt, akkor éreztem azt a hullámzó érzést ami a hasam alsórészéből indul és bejárja az egész testet. Felkorbácsolja a vágyakat. Szinte kínzó hogy mennyire kell ilyenkor a szex. Nos, amikor azonban élőben láthattam a dolgot, mintha nem is lettem volna ott. Valóban izgató volt, de mintha csak testben lettem volna jelen. Sajnos ez azóta sem múlt el teljesen. Azóta is izgat a dolog, jó ezekre a pillanatokra gondolni, rögtön nedves leszek tőle, de azok a hullámok a hasam alsó részében nem jelentkeznek. Talán csak idő kell. Türelmes vagyok magammal. Ám ki kell hevernem ezt a sokkot. Le is tagadhatnám, vagy akár nem is kéne tudomást vennem erről, de jobb ha nem teszem ezt. Bizony megviselt hogy láttam a párom mással. Még akkor is ha pont én akartam ezt. A fent említett egészségügyi problémát is ennek tulajdonítom.

Következő negatív hatás: elbizonytalanodás. A pár akikkel összehozott minket az élet, nagyon kedves türelmes és tapasztalt páros. Mi azonban lehet hogy nem tettünk rájuk olyan jó benyomást. Ezt érzékelve kicsit elbizonytalanodik az ember. Sok kérdés merült fel bennünk elötte is, közben is meg utána is. Annyira új ez a helyzet. Elkapkodtuk? Bénáztam? Párom túl lelkes volt? ( inkább lányos játékok érdekelték volna őket) Nem kellett volna még eljönni? Folytatnunk kellett volna? Vagy nem kellett volna még belecsapnunk? Kellett volna még idő az ismerkedésre? Hát ez már így történt......

Még egy fura, pozitív hatás: lazábbak lettünk minden téren: valahogy a problémák kissebbek lettek. Valahogy kevésbé mászunk egymás agyára a hülyeségeinkkel, a vitákat hamar letudjuk. Minden probléma mintha összement volna.

Sok ölelés: sokat csókolózunk és öleljük egymást.

Féltékenység. Meglepődve tapasztalom hogy fel- fel bukkan bennem. Dolgozom rajta. Sajnos ebben az segít ha az önbizalmam a helyén van, csak éppen feladom az egyik álmom megvalósítását a munkámban. Vagy legalább is pár évre eltolom époen. Ez lelomboz és rombolja az önértékelésemet erősen. Így ez nehéz helyzet.

Amúgy az ágyban nincs olyan aktus hogy ne kalandoznánk el azóta is mások felé elméletben. Ez nálunk a só mostanában hogy a hozzászólók szakácsos hozzászólásaira reflektáljak. smile És tanultam valami nagyon izgatót a párosunk női tagjától. Cuppogósan szopni. A párom azóta is kéri, úgy szopjam mint ő. Nagyon hálás is vagyok neki smile A cuppogós orálszex mindíg beválik és én mindig egy nagyon kemény szerszámot tudhatok a magaménak. wink
1 hozzászólás, utolsó: kezdoparbs (2020. 10. 19. hétfő 00:57)
2020. 09. 02. szerda 13:39  #2
Csücsöri Csücsöri

Tovább

Tehát ott tartottam, hogy jelentkezett a féltékenység. Főleg akkor, ha önmagammal voltam elégedetlen. Ha tele voltam önbizalommal, boldogan ficánkoltam a péniszén disznóságokról, közösen fantáziálva, de ha valamiért nem tetszett amit a tükörben láttam, akkor udvarlásra vágytam.

Beláttam hogy követhetetlen a hangulatom. Útáltam hogy ez ilyen hullámzó és igyekeztem nem lefejelni a pasimat ha nem értette mi a fene bajom van éppen. Az érzéseimet magamnak kellett megszelídítenem. Pláne, hogy én akartam huncutkodást másokkal, nem pedig ő.

Az egyik dolog ami segített, hogy rendbe hoztam magam. Kicsit fogytam, vettem pár ruhát ami jól áll. Nem volt egyszerű gyerekeim és munkám is van. Nem sok időm jut magamra, de tudtam hogy erre most szükség van. Magam miatt. A másik ami segített az az idő és a határaim feszegetése. Sokat beszéltettem a páromat tudni akartam miről, kiről fantáziál és minél többet tudtam meg annál gyakoribb lett a féltékenység hiszen felmerült bennem, hogy.: Vajon én még tetszem neki egyáltalán? Közben meg nagyon izgatott a dolog. Aztán ahogy megedződtem, egyre kevésbé voltam féltékeny.

Az egyik kedvenc történetem tőle, hogy kettesben maradt egy ismerősünkkel a liftben és neki azon nyomban felált. Ettől a mai napig benedvesedek. Elég rá gondolnom. Majd írok még erről.

Ám ugorjunk vissza a jelenbe. Legutóbb hétvégén sikerült összehozni egy randit, mint már írtam, egy kedves párral. Minden jól sült el. A párom feloldódott, én pedig csöpp féltékenységet sem éreztem. Kicsit ugyan ügyetlenkedtem.... de hát ez volt az első ilyen alkalom. A párom azonban elemében volt. Azóta is arra gondolok hogy milyen mélyre tolta a farkát a másik nőbe, és hogy nyögött fel amikor a másik nő hajolt az ölébe. Imádtam. Azóta nem múlik az érzés hogy kényeztessem itthon.

Jobban nem részletezném a történteket. Nem akarok másokról olyan intim dolgokat írni, amit nincs jogomban. Azért még jelentkezem.
2 hozzászólás, utolsó: X (2020. 09. 16. szerda 09:33)
2020. 09. 01. kedd 15:18  #1
Csücsöri Csücsöri

Előzmények.

A hétvégén megtörtént. Meglátogattunk egy szinpatikus párt és átestünk életünk első közös... hogy is nevezzem.... szóval átestünk az első közös szex élményén, amiben nem csak ketten vettünk részt.

Egyenlőre csak az előzményeket osztanám itt meg veletek. Hogyan is jutottunk el idáig és miért választottuk azt, hogy ezt kipróbáljuk.

Részemről azt gondoltam mindig, hogy tök normális nő vagyok. Hogy férjhez akatok menni, nagy családot akarok 4 gyereket, nyugodt életet. Nem ismertem még magam és a társadalmi elvárásokat én elhittem. ...meg a meséket is. Szerelem, házasság, gyerek= boldogság.

Ám amikor eljött az idő a házasságra, én visszaléptem. Többször is. Valami nem stimmelt. Valami hiányzott. Valamit kerestem, de fogalmam sem volt mit.
Aztán egy női újságban olvastam egy cikket a swinger életmódról. Piszkosul izgatta a fantáziámat. Akkori kapcsolatomban nem igazán élveztem a szexet, de már elég rég ismertem a páromat ahoz, hogy legyen köztünk egy plussz őszínteség. Kiszedtem a páromból, hogy tetszik neki egy nő. Nagyon. Mindezt szex közben. Persze sejtettem..... az információ, ahogy a párom ezt megosztotta velem, olyan hatással volt rám, hogy magam is meglepődtem. Hatalmasat élveztem.

Azt hiszem a szexualitását senki sem válszthatja meg. Egyetlen válsztásunk, hogy kiderítjük mi az amitől élvezzük a szexet. Majd megtanulunk ezzel élni. Az említett kapcsolatomban és a következőben sem sikerült úgy alakítani hogy ez működjön. Nagyon nehéz olyan férfit találni, akot ez nem ilyeszt meg, vagy aki nem veszíti el a fejét ebben a helyzetben.

A mostani kapcsolatom 10 éves. A szex szuper volt az elejétől, nem szexeltünk így másokkal, csak egyszerűen az elejétől piszok szerelmes voltam. Ám most 10 év elteltével kicsit frissíteni kell már.

A párom régimódi. Hisz a szerelemben, házasságban, családban. Mindezekben én már nem hiszek. Hisz a hűségben, ami ha mégsem sikerülne tagadni-tagadni-tagadni kell.

Szóval mindent összevetve egy dilis nőből és egy régimódi ferfiből álló páros vagyunk.

Már egy ideje óvatosan adagolom a páromnak a dolgot, hogy próbáljunk ki valami izgit. Hol feljött, hol elült köztünk a téma. Sokat beszéltünk róla, hogy kinek mi férne bele. Ki miről fantáziál. Én csak nagyon nehezen mondtam el neki, lassanként adagolva hogy mire is vágyom. Ami egészen pontosan az, hogy dugjon meg egy másik nőt.

Lassan belement a játékba és el kezdtünk fantáziálni, hogy kiket is dúgna meg szivesen. Kolléganők, ismerősök, a sarki bolt pénztárosa. Valahányszor gondolatban megdugtunk egy csajt, hatalmasakat élveztem a farkán lovagolva.

Ám ilykor jelentkezett a féltékenység. Ha engem elhanyagolt, majd hogy felizgassaon el kezdett egy másik nőről beszélni, majd felrobbantam. Ha romantikára vágytam és ő meg csak szopatni akart miközben egy másik nőre gondolt, megint csak majd felrobbantam a dühtől és olyan is volt hogy elégedetlenül szemléltem a tükörképemet, elkeseredtem mert nem láttam vonzónak magam ő pedig megint.... folyt. Köv.
3 hozzászólás, utolsó: Hank Moody (2020. 09. 03. csütörtök 06:51)
/ 1