Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem
2021. 07. 10. szombat 14:59  #3

Egy hétköznapi kávé

Szóval, ott tartottam, hogy regisztráltunk ide az oldalra, hogy keressünk egy fiút, akivel megélhetnénk a mocskos kis vágyainkat

Ahogy kitöltöttük a társkeresőt, ömleni kezdtek a levelek, de mivel friss a reg. 3 napig nem tudunk válaszolni. A második napon már annyi volt, hogy elkezdtünk szelektálni, mert kezdett át láthatatlan lenni. A 2 soros leveleket, illetve akik a világ másik felén laktak töröltük. Illetve szempont volt az is, hogy korban közel álljon hozzánk!
A harmadik nap írt egy fiú, aki minden szempontból ideális volt! Szerencsére volt annyi esze, hogy küldött email címet, így fel is tudtuk venni a kapcsolatot vele. Először emailben, később viberen beszélgettünk egymással, majd viszonylag hamar, megbeszéltük egy randevút egy helyi kis kávézóban.
Zsani ért oda elsőnek, én pár percre utána. Mondta, hogy neki még kell venni pár dolgot a boltban, gyorsan átszalad elintézni előtte. Én addig a kocsimba vártam.
Ahogy elindult a boltba, a kocsim mellett ment el. Lenge kis nyári ruhát vett magára. Ahogy haladt az úton, egyszer csak a popsijáról felhúzta a szoknyát, mutatva nekem, hogy nem húzott bugyit! Á.... mondom... az én csajom!!
Mire végzett, pont megérkezett Péter is. Jó kiállású szimpatikus srác szállt ki az autóból.
Betértünk a kávézóba, és a rendelés után kiültünk a teraszra. 4 székes fém asztalok voltak, sűrű apró lyukkal, így az asztalon át lehetett látni az asztal alá is. Barátunk és Zsani egymással szemben, én kettejük közé ültem. Kihozták a rendelésünk, és kissé zavartan, de beszélgetésbe kezdtünk. Letudtuk a szükséges köröket, persze volt néhány kínos csend is, de ez már csak ilyen. Társalgás közben nem bírtam ki, és Zsani lábát kezdtem simogatni. Ahogy rá tettem a kezem a lábára, önkéntelenül is magam felé húztam, persze ő hagyta... A játék része volt. Péter egyre többször nézett az asztal alá. Nem tudom mit láthatott, mert az én szem szögemből nem láthattam, hogy mennyire nyílt szét a lába... Egy idő után nem bírtam tovább, meg szorítottam a combját, feljebb csúsztattam a szoknyáját, és szét húztam a lábait. Muszáj volt látnom a frissen borotvált punciját!! Persze Peti vette a lapot, most már nem óvatosan, hanem direktbe, zavar nélkül kezdte bámulni a kedvesem gyönyörű kis punciját! Baromi izgalmas volt, hogy egy gyakorlatilag vad idegen nézi! Zsani látva az érdeklődését megjegyezte, hogy rossz helyre ültél!!
Péter felpattant, és gyorsan leült velem szembe, Zsani mellé, és gondolkodás nélkül nyújt is a combja felé, onnan tovább a puncijára.... A szívem majd kiesett!! Én a combját, Peti a punciját simogatta... Basszus.. Ha valaki ezt mondja nekem 9 hónapja... Ha nem szorított volna az idő, szerintem biztos egymásnak estünk volna!
Sajnos búcsúznunk kellett egymástól, mert várható volt, hogy Zsani férje haza ér a munkából..
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
2021. 07. 07. szerda 18:01  #2

Ahogy kezdődött, és ahol most tartunk. 2

Egy darabig bolyongtunk a nádasban kitaposott útvesztőkön, mire egy megfelelő részt találtuk. A törülközőt a földre terítettem, majd egymást átölelve heves csókolózásba kezdtünk. Elfektettem a törülközőn, ő a térdeit felhúzva, terpeszben várta, hogy hozzásimuljak.
Végig néztem a gyönyörű felhevült meztelen testén... még mindig képtelen vagyok betelni a látványával. Ráfeküdtem, kezeit összefogtam a feje fölött, majd a másik kezemmel a farkam beillesztettem a puncijába. Szereti ha lefogom. Élvezi mikor kiszolgáltatott helyzetben, kedvemre haszlálhatom a testét. A puncija most is tüzelt, forró volt és tocsdogott... Hmm... Mennyire szeretem ezt érezni!
Ütemesen elkezdtem mozogni benne, kezeit szorítva, mellét erősen markolva, hol a száját hol a testét csókolva... Imádom!
Vágtáztunk szó szerint! Vonaglott, hangosan élvezett alattam, nagyon
felhúzott mindkettőnket az ismeretlen helyzet! Nem is birtam sokáig, ki kellett rántanom, nehogy túl korán vége legyen. Ekkor vettem észre, hogy mellénk szegődött egy ismeretlen.
Végre! Erre vártunk, ezért jöttünk. Gyorsan vissza bújtam, és Zsani fülébe súgtam, hogy vendégünk van! Ő mosolyogva adta át magát az élvezetnek, látszott rajta, hogy a szitu mennyire felpörgeti! smile
Annak ellenére, hogy nagyon vártam ezt a pillanatot, rám ellenkezőleg hatott. Sajnos fél 6 lett....
Pedig a fiú szimpatikus volt. Nem tolakodott, csak csendben a részese akart lenni az élvezetünknek. Megállt mellettünk, csendben figyelt, és finoman maszírozta a keményen ágaskodó farkát. Szép darab figyelt neki a lába közt, szivesen megkóstoltam volna!
Egy darabig próbálkoztam életre kelteni, de nem akarta sajnos.
Zsani ekkor megfordult és kitolta felém a popsiját, mert tudja, hogy azt mennyire szeretem, hátha igy menni fog. De éreztem, hogy ezt a meccset már elveszítettem, így inkább az ő élvezetére koncentráltam.
Rámarkotam a fenekére, 2 ujjam bedugtam neki, és ujjazás közben a finom kis popsilyukát kezdtem nyalni. Nem bírta sokáig a kis drága..... A földön fekve meg feszült testtel, hangosan élvezve élte át a gyönyörű extázisát.

Összeszedtük magunkat, és a mellénk szegődött fiúval megkerestük a kocsihoz vezető utat.

A kocsiban ülve, persze a kis drágám nem hagyta annyiban a dolgot! Ki sem értünk az útra, a farkam már a szájában volt újra! Muszáj volt félre állnom! Míg a farkam szopta, félre húztam a bugyiját, megnyálaztam az ujjam, és a popsijába dugtam. Izgatóan sohajtozott ahogy az ujjam járt benne, nem is bírtam sokáig! Megcsókoltuk egymást, és az új élményekkel haza indultunk.

Az élmények hatására, másnap regisztráltunk ide az oldalra, hogy találjunk magunknak egy játszó társat.......
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
2021. 07. 07. szerda 17:55  #1

Ahogy kezdődött, és ahol most tartunk.

8 hónapja. Ekkor kérdezte meg vicceskedve, hogy megfogjam? (Egy szatyor volt a kezemben, de mind a ketten éreztük, hogy akár másra is gondolhat...) Nem is tudta, hogy micsoda lavinát indít el! Mondjuk én sem....

Kb 5 éve ismerem. Nem akartam tőle semmit! Férj, gyerekek, látszólag szép család. Persze, hogy mi van a háttérben, nem tudtam. Ha tudtam volna....
5 évig, csak a formás popsiját lestem, mikor egyszer-egyszer össze futottunk, mikor árut vittem nekik.
Mindig láttam a huncutságot a szemében, éreztem, hogy van benne valami. De nem akartam egy családot megbolygatni!

De persze a kérdését csak nem tudtam kiverni a fejemből! Rá írtam, mikor legközelebb mentem hozzá, hogy otthon lesz e, mert ha igen, megfoghatná nekem! Persze vette a lapot, nevetett, és igen, otthon volt.
Így kezdődött.

Közben elszaladt 8 hónap. Többször gondoltam rá, hogy leírom a megélteket, de úgy éreztem, hogy az elejétől kellett volna. Így utólag leírni már nem olyan.

Viszont történt valami. Valami, ami egy mérföldkő lehet a kapcsolatunkban, így talán most érdemes lenne.

A múlt szerdán, randiztunk egy nudista strandon. Persze mint mindig, most is nagyon fel voltunk izgulva, kívántuk egymás érintését! A partra érve, ledobtuk a ruháinkat, és leültünk a parton egymás mellé. Nem voltak sokan, talán 5 férfi lehetett... De nem is ez volt a lényeg! Együtt lehetünk! Gyorsan lekentem a gyönyörű testét naptejjel, majd ő is az enyém. Beszélgettünk, és éreztük egymáson a vágyat!
Gondoltam, kicsit le kéne hűteni a fejem, nagyon meleg volt aznap, így a vízbe hívtam. Elsőre kicsit hideg volt, de nagyon jól esett. Persze a mély vízben, egyből egymás karjába borultunk, felváltva csókoltuk egymás száját, nyakát. Hamar rámarkolt a víz alatt egyre ágaskodó farkamra, és finoman maszírozni kezete, én meg az évekig bámult gyönyörű fenekét kezdtem markolni. Lábaival ügyesen körbefont, és finoman magába csúsztatta a farkam. Csodálatos érzés volt a viszonylag hideg vízben érezni a forró, teljesen elázott punciját.
Óvatosan, lassan szeretkeztünk, figyelve, hogy azért a partról nézve ne legyen annyira egyértelmű hogy mi is történik a víz alatt. Beszélgetést színlelve társalogtunk, miközben a makkom a méhszáját dörzsölgette. Jajj de szeretem ezt az érzést! Játszottunk egy darabig, de nem ezért jöttünk, így szétváltunk egy idő után, és úszkáltunk egy kicsit. Majd megint összeölelkeztünk, mert tudta, hogy érezni szeretném a farkamom a forró finom pisijét, amit miután végzett, viszonoztam is neki. Meg is jegyezte, hogy ez még így, a vízben is baromi izgató érzés! És milyen igaza van! Nagyon izgalmas volt.

A parton ülve beszélgettünk még egy kicsit... érezhető volt a feszültség köztünk! Szemébe néztem, és megkérdeztem, hogy menjünk? Alig várta! Egyből rávágta, hogy igen! Össze szedtük a ruháinkat, és az autó felé indultunk, hogy a sok felesleges holmit bele tudjuk tenni, és induljunk felfedezni a nádast!

Bolyongtunk a kitaposott utakon, míg egy szimpatikus részre nem jutottunk.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
/ 1