Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Blog leírása

Egy nap
2024. 03. 07. csütörtök 01:57  #3
tequila100 tequila100

Gyönyör

Hazatértem,

Fáradtan a zuhanyzónkba léptem.

Te már megelőztél,

Levetkőztél.

Láttalak,

Rögtön megkívántalak.

Selymes bőrödön patakzott a zuhanó ár,

Mondtam magamnak ezt nem sokáig bírom már.

Odaléptem, mosolytalan voltál,

Már vártál.

Megragadtad a legközelebbi részem,

Így vezettél a zuhatag alá, emlékszem.

A forró víz áztatta arcunk,

Erre emlékszem, többre nem, mert kezdetét vette harcunk.

Csókokkal szólongattuk egymást,

Észre se vettünk mást.

Mikor sóhajtásunk egyre hevesebb lett,

Hintettünk egymás ajkára még egy-egy leheletet.

A szívünk egyre gyorsabban vert,

Megállíthatatlanná vált, őrülté tett.

Forró testünk összeért,

Ez a tánc oszlatta szét lelkünk még megmaradt álomképzetét.

Az álom valósággá vált,

Kéjben összeforrva változtattuk át.

Derekamat a lábaid egyre szorosabban ölelték át,

Éreztem testednek minden vágyát.

Vágyakozott a forró zuhatagra,

Mely mélyen izzó őrületet szül, ott legbelül.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
2024. 03. 07. csütörtök 01:52  #2
tequila100 tequila100

történetek fantáziák Zsófi

Találkozás Zsófival

Egy régi barátom, Zsófi rám írt facen, hogy régen beszélgettünk.

Már hónapok óta szakított a pasijával és azóta nem volt férfival, mivel korábban nagyon jóban voltunk és volt is köztünk némi szexuális vonzalom ezért arra gondolt, hogy benne lennék-e egy baráti szexben.

Nem is sokat gondolkodtam, hisz gyönyörű teremtés. Isteni kerek fenék, formás cicik, csinos arc.

Megbeszéltük, hogy senki ne tudjon róla elmegyünk egy eldugott helyre kocsival, hogy még izgalmasabb legyen a dolog.

Este érte mentem és elindultunk

Egy falatnyi kis top volt rajta amin a meredező mellbimbói átütöttek és egy nagyon kis rövid miniszoknya volt rajta.

Míg kocsikáztunk masszírozta vállam és beszélgettünk hogy kicsit oldódjon a feszültség.

Megbeszéltük, hogy hol fogunk elrejtőzni.

20 perc volt még az út odáig és ő már alig bírt magával.Elkezdte simogatni a punciját és akkor vettem észre hogy nincs rajta bugyi.Közben én is odanyúltam és simogattam a finom fazonra vágott kis punciját majd miután benedvesedett a számba dugta a nedves ujjait és én lenyalogattam róla a finom nedvet.

Te is akarsz engem?-kérdezte Anna.

És megmarkolta meredező farkam a gatyámban.

Nagyon kívánlak már én is.Bírd még ki egy kicsit, pár perc és ott leszünk.-mondtam.

Nem akarok várni!-mondta

Lehúzta a sliccem és elővette farkamat és elkezdte masszírozni szorongatni, majd kikapcsolta a biztonsági övet és az ölembe hajtva fejét elkezdett szopni!

Nagyon jól csinálta, érzékien nyalogatta, játszott vele majd beszívta egyre mélyebbre. Egészen a torkáig bevette amitől majdnem elmentem mikor a torkával szorongatott.

Szerencsére ekkor épp megérkeztünk a kis rejtekhelyünkre.A kis erdei tisztásra.

Visszahúzta a sliccem és kiszállt, hogy hátra üljünk mert ott kényelmesebb.

De miután beült a kocsiba visszafordult és ismét elkapta a farkam. Nagyon keményen kezdett szopni újra úgy hogy én a kocsi mellett álltam remegő lábakkal. Mikor érezte hogy közel vagyok akkor feltérdelt a hátsóülésen, hátat fordított és a farkamat betette a szűk kis puncijába.

Hatalmasat nyögött majd elkezdtem dugni a a punciját először csak óvatosan finoman majd egyre vadabbul és mélyebben dugtam be a farkamat.

Ezután előrébb mászott majd engem is behúzott a kocsiba.

Végre én is kényeztethettem őt.

Levettem róla az apró kis felsőjét és a melltartót majd elkezdtem a kezemmel és a számmal kényeztetni a melleit. Ő halk nyögésekkel hálálkodott majd nyelvem egyre lejjebb csúszott a testén míg el nem értem nedves punciját amibe jó mélyen belenyaltam. Szívtam nyaltam, kényeztettem a punciját míg el nem élvezett még egyszer egy óriási nyögéssel, majd ezután ismét torokra kapta kissé lankadó férfiasságom. Miután ismét keményre szopta az ölembe ült és míg lovagolt az ölemben én a mellbimbóit nyalogattam és szorongattam isteni fenekét.Ebben a pózban nagyon sokáig kényeztettük egymást míg mind a ketten el nem élveztünk hatalmas nyögések és sikolyok közepette.

De neki ez nem volt elég, miután kicsit szusszantunk már kezdte is újra keményíteni a szerszámom majd újra magára rántott és nagyon vadul megdugtam, Miután óriásit sikított és végig karmolta a hátam, megkérdezte:Te is elmentél?

Még nem -szóltam de már közel vagyok hozzá.

Erre a hátamra fektetett és elkezdte szopni a farkam,nagyon érzékien szopott.Mikor már nem tudtam vissza tartani szóltam hogy jönni fog

Nem baj,élvezz a számba!

Bele élveztem a szájába.sok lett az anyag, mert alig bírta bent tartani, de nem engedett ki egy cseppet sem. Lenyelte.

Még beszélgettünk utána, összebújva simogattuk egymást.Felöltöztünk és vissza vittem a városba.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
2024. 03. 07. csütörtök 01:45  #1
tequila100 tequila100

Anna

Reggel van, Anna itt aludt nálam.

Mire a konyhában végzek és visszatérek a szobába már ő is felkelt. Épp öltözködik. Eddig egy fekete, pánt nélküli melltartót és egy fekete tangát vett fel.

Állok az ajtóban és nézem.

Felszedi az egyik harisnyát az ujjaira, majd beledugja a lábujjait. Eligazgatja és lassan görgeti felfelé. Nagyon izgató.

Nyelek egy nagyot.

Állok és bámulom és mindjárt leteperem.

Ekkor feláll és lehajol - nekem háttal. Izmos, formás lábai megfeszülnek, a harisnya csillog és hívogat a formás lábakon. A tanga eltűnik a

feneke között.Már nem bírom tovább!

Oda lépek mögé. Megijed, így majdnem orra esik. Elkapom a csípőjét, hogy ne essen el. Magamhoz húzom.

Felegyenesedik. A nyakába csókolok. Merev péniszem a fenekének nyomódik. Átölelem a hasánál, majd jobb kezem lesiklik a combjára és a harisnyán keresztül simogatom.

Megfordul, mert menne tovább öltözni. Kér, hogy engedjem, de nem eresztem,

Megkapom a fenekét, megemelem és feltérdelek az ágyra. A közepére helyezem, én pedig a lábai közé helyezkedem. Fölé hajolok és megcsókolom.

Egyre hevesebben csókolom.

Fölemelkedem és a csípőjéhez nyúlok. Ujjaim beleakasztom a tangájába és elkezdem lefelé húzni. Megemeli a fenekét, így kiszabadul a kis textil. Végighúzom a lábain majd a földre dobom. Odahajolok a puncijához és az ujjaim hegyével cirógatom. Simogatom a harisnyás lábait, csókolgatom az anyagon keresztül, majd följebb a puha, bársonyos bőrét. Lassan visszatérek a vénuszdombjához. Apró csókokat lehelek a puncijára. Nyelvem utat tör magának közéjük és kitapogatom a csiklóját. Játszani kezdek vele, miközben jobb kezem két ujja a hüvelyéhez közelít. Érzem az illatát, majd tapintom a nedvességét. Óvatosan becsúsztatom az ujjaimat, és mozgatni kezdem benne, míg a nyelvem a csiklóját kényezteti. Ajkaim közé szívom a kisajkait és szopogatom. Nagyon puha.

Légzése szapora, csípőjét szaporán emelgeti.

Elhúzódom tőle. Hirtelen felül és gyakorlatilag letépi a pizsama felsőm, aztán hatalmas hévvel az alsóm is, végül megmarkolja a péniszem és szopni kezdni. Jó alaposan benyálazza - hihetetlen érzéke van a pénisz kényeztetéséhez -, majd visszafekszik és megemeli a csípőjét; a feneket alá tesz egy párnát.

A lábai közé helyezkedem és behatolok. Forró és lucskos. Könnyen mozgok benne. Lábait a nyakamba teszi. A selymes harisnya érintése még jobban felizgat. Jobb lábával cirógatja a mellkasom, míg én jobb kezemmel a bal lábát simogatom.

Nem bírom. Érzem, hogy közeleg a vég. Megmarkolom a fenekét és szorosan magamhoz húzom. A farkam majdnem teljesen kihúzom majd ismét teljesen visszatolom. A következő körben a kihúzás után csak kicsit tolom vissza - épp csak a makkom van benne - és így mozgok benne aprókat. Ezt a két technikát váltogatom, mire hamarosan ismét zihálni kezd.

Leengedi a lábait és magára húz. Lábaival átkarolja a derekam és szorít magához, miközben egyre hangosabban, egyre nagyobbakat nyög. A következő hosszú lökésnél hatalmas nyögés kíséretében elélvez - szeretem, mikor hangoskodik; engem is felizgat! Még pár lökés és én is elélvezek.

Mellékuporodom az ágyba és cirógatom a puha bőrét, a harisnyás lábát. Átölelem és élvezem, hogy velem és mellettem van.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
/ 2