de de
csak szertne az ember egy fotot hogy át veszik a dijat:) és szégyelösek:) (Ez egy válasz kumker üzenetére (2006. 02. 15. szerda 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
csak szertne az ember egy fotot hogy át veszik a dijat:) és szégyelösek:) (Ez egy válasz kumker üzenetére (2006. 02. 15. szerda 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 15. szerda 15:36
mit jelent az,h a gyoztesnek vallalni kell 'pikans kepeket' ? a kamu gyanujat nem zarja ki elegge a gg igazolo resz a videoban ?
mit jelent az,h a gyoztesnek vallalni kell 'pikans kepeket' ? a kamu gyanujat nem zarja ki elegge a gg igazolo resz a videoban ?
764.kismalac video nem nevezhetne a versenyre:)?
nem lenne tiszta a verseny:)
aki hamarabb kerülne fel az elönyhöz jutna.
aki neveztek azok ugyis visza igazolást kapnak..
majd egyszere idul minenki egylö esélyel
(Ez egy válasz Sanior üzenetére (2006. 02. 14. kedd 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
aki hamarabb kerülne fel az elönyhöz jutna.
aki neveztek azok ugyis visza igazolást kapnak..
majd egyszere idul minenki egylö esélyel
(Ez egy válasz Sanior üzenetére (2006. 02. 14. kedd 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
De engem mégis érdekelne a cenzúrázatlan nevezési lista!:)
"versenyre 2006. február 1.- április 1. között lehet videókat beküldeni, ezután indul a szavazás! A szavazás április 1-től április 16-ig tart. A nyereményeket április 17-i hét folyamán adjuk át!"
benne van a kiirásban...
benne van a kiirásban...
meg lehet valahol nézni a beküldött videokot!!!
meg lehet valahol nézni a beküldött videókat?
És én mikor tudom megnézni a beadott pályamunkákat?
A beérkezett anyagokat hol lehet megnézni, ill. szavazni esetleg azokra? üdv
kurva jóóóóóó
elfeljteted kiirni verseny felvételnek, hogy a gyözteseknek válni kell egy kicsit pikásabb képet a jutalommal, hogy ne merüljön fel a kamu gyanuja..
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2006. 02. 02. csütörtök 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2006. 02. 02. csütörtök 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki van irva minden a verseny oldalan, olvasd el esetleg! :)
hol lehet megtekinteni majd videokat ill mikortol??
A 281-es sajnos nem jó, mert nincs benne GG igazoló rész. Ennek ellenére az eddigi egyik legjobb amatőr beküldött videó. De még van rá időd, hogy beküldjetek! Nem hinném, hogy megoldhatatlan még egy hasonló összehozása... :)
A verseny ma indult, előbb nem is értesülhettél volna :)
Sziasztok! Nagyon sajnálom,hogynem értesültem előbb a versenyről. Azért mégis próbálkozom. Ha utólag lehet, benevezném a már beküldött és általatok összerakott 281-es klippet.e-mail cimem: suzuki 4@freemail.hu Köszi xy
Most képek is versenyeznek vagy csak videók?
Bármi jöhet ide: kérdés, vélemény...