Hááát... nálunk ébredeztek olyankor a szomszédok, amikor nejem élvezett:-)))
Volt, hogy át is kopogtak hajnali 3kor, hogy "csendesebben":-)))
Volt, hogy át is kopogtak hajnali 3kor, hogy "csendesebben":-)))
hangos!!!
nagggyon hangos:-)
nagggyon hangos:-)
Hidegrázásos láz...
Egyértelmű, sikoltozva persze csak akkor, ha élvezi is a csaj dolgot.
Igen, természetesen. Annál szerintem nem is lehetne rosszabb, ha párod csak szimulálna, megjátszaná azt hogy élvezi amit éppen csináltok. ...
Teljesen igazad van! :)
Ki kell mutatni és éreztetni a másik személlyel!!!!!!! (Ez egy válasz sylvesteeer üzenetére (2006. 02. 10. péntek 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki kell mutatni és éreztetni a másik személlyel!!!!!!! (Ez egy válasz sylvesteeer üzenetére (2006. 02. 10. péntek 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 10. péntek 07:08
Sziasztok!
Szerintem ha valami jól esik akkor azt ki is kell mutatni és éreztetni is kell. Vagy karmolással vagy ezzel vagy azzal! És természetesen sikitással vagy hörgéssel.Kinek ahogy jól esik! Az a lényeg velőt rázó legyen....
Szerintem ha valami jól esik akkor azt ki is kell mutatni és éreztetni is kell. Vagy karmolással vagy ezzel vagy azzal! És természetesen sikitással vagy hörgéssel.Kinek ahogy jól esik! Az a lényeg velőt rázó legyen....
Hát...nem tudom ki hogy van vele, de én közben nem arra szoktam figyelni, hogy milyen hanghordozást adok ki magamból....
Sziasztok!
Ezt nem črtem! (ezt sem)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 02. 09. csütörtök 22:04
Hát ezt csak úgy mondtam, no, mert nem figyeltél eléggé rám...
Hát ezt csak úgy mondtam, no, mert nem figyeltél eléggé rám...
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Légzési problámák?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 09. csütörtök 22:01
Hörögve!!!
Horogve???
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 09. csütörtök 22:01
Hörögve!!!
Hörögve!!!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sikoltozva!
A kérdés adva van...Halk sóhajokkal,vagy sikoltozva?