ne legyél elkeseredve, vedd fel a saját nyögésed és esténként azt hallgasd...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 22. vasárnap 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2006. 10. 22. vasárnap 23:30
hmm, azok a halk kis nyögések, és sóhajok... rrr...
francba... egyre rosszabb lesz a kedvem ezektől a topicoktól...
előbb ez a nyalakodás, itt meg a nyögés...
hmm, azok a halk kis nyögések, és sóhajok... rrr...
hangos - vagy már ezt se lehet, szabad?:(
Ha lehet (és nem kell csöndben, halknak lenni) én szeretek hangosan nyögni, és ezt elvárom a barátomtól is!
Hangosan az igazi!!
Előre hoztam h. ne kelljen újra válaszolgatni az új topic nyitó kérdésére...
Hangosan!
hogy másnap a szomszédasszony irigykedve nézzen ránk:-)))
hogy másnap a szomszédasszony irigykedve nézzen ránk:-)))
Nekem mindegz ugyanolyan élvezetes, de amikor a csúcsra érek általában felsikitok, és vadul csókolom a pasim.:D. Igy ő is elélvez, mert izgatja az én hangos gyönyöröm!:)
Holnap már lesssszzzzzz............ Yes és nekem most teljesen mindegy hogy hangos vagy halk lessz!!!
mind1 csak legyen (lenne.......)
Nagyon szomorú! mi történt? Olvastam eg ymásik topic-ban, hogy bunkóskodik. MIért hagyod? Vagy hogy csinálja, mit ír?
(Ez egy válasz vszilvi üzenetére (2006. 03. 03. péntek 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 03. péntek 18:08
Jó persze, persze igazad van! azt is lehet, de én nem szoktam.
Mondjuk most már nem is tudnám, a kapcsimnak vége. ... :(
Nem tudom ki mit csinál, én szeretkezni szoktam a párommal (és nem dugni) ebből kifolyólág nyögdécsel, de nem üvölt vagy sikoltozik... Egyik volt barátnőmnek sokszor könnyes lett a szeme orgazmus közben és szintén rángatozott (ezt mondjuk nehéz lenne szimulálni...)
Jó persze, persze igazad van! azt is lehet, de én nem szoktam.
Én ezt nem nevezném színészkedésnek. Nekem is volt olyan aktusom, hogy nem végződött orgazmussal, se hüvelyileg, sem csikló terén. De azt tudom, hogy lehet olyan lelki átéléssel végigélni 1-1 szeretkezést, hogy ilyen érzések fogják el a nőt közben. Legtöbbször akkor érzek ilyet, ha még az elején tart egy kapcsolat, szerelmes is vagyok, alig várom, hogy hozzám érjen, nagyon izgatott vagyok és ez gátot szab nekem abban, hogy ellazuljak és elveszítsem a kontrollt. Van még egy csomó érzés/érintés, ami egyáltalán nekm színészkedés, még csak orgazmussal sem végződik, mégis testi tünetei vannak. Ilyen pl. az elpirulás, vagy amikor csókolózunk....
Én szeretek füllel érzékelhetően IS mint adni, mint kapni!!!!
Imádom hallani, amikor egy férfi jó hangosan megadja nekem és nem érdekelnek a szomszédok! Hadd irigykedjenek, nem érdekel! Különben is folyton kalapácsolást kell hallgatnom (panelban élek) másoktól, de ez mégsem olyan kellemetlen, mint az!
Egyetlen egy lehet csak kizáró ok egy férfi hangos élvezésében: nem szeretem, amikor valaki olyan "nőiesen" csinálja, attól feláll a pihe a hátamon! Legyen igazi állati, hörögjön, dörögjön!:-))
Imádom hallani, amikor egy férfi jó hangosan megadja nekem és nem érdekelnek a szomszédok! Hadd irigykedjenek, nem érdekel! Különben is folyton kalapácsolást kell hallgatnom (panelban élek) másoktól, de ez mégsem olyan kellemetlen, mint az!
Egyetlen egy lehet csak kizáró ok egy férfi hangos élvezésében: nem szeretem, amikor valaki olyan "nőiesen" csinálja, attól feláll a pihe a hátamon! Legyen igazi állati, hörögjön, dörögjön!:-))
Így van! Azért nálunk nőknél mégis csak észre lehet venni hogy tényleg élvezzük is vagy sem, hiszen ott vannak azok a bizonyos összehúzódások, stb stb. :)
szóval én nem játszottam meg soha.
szóval én nem játszottam meg soha.
Azért meghallgatnálak élőben:-)
Ha van rá lehetőség akkor legyen jó hangos, de ha mondjuk a gyerek ott alszik akkor kénytelen vagy kicsit halkabban.
én nem találom a dunyhádat.....
link?
link?
Hogy mi volt a válasz?
Még egy sikítás a köv. orgazmusnál:-)
Még egy sikítás a köv. orgazmusnál:-)