Szerintem is jobb a hangos, de visszont néha jobb a halk, ha vannak még otthon mások is.
Én is jobban szeretném ha a csajom is sikoltozna sex közben, mert akkor tudom, hogy élvezi és nem görcsölök, hogy nem élvezi.
Én is jobban szeretném ha a csajom is sikoltozna sex közben, mert akkor tudom, hogy élvezi és nem görcsölök, hogy nem élvezi.
Én is szeretem ha hangos, mondjuk nem kell a dobhártyámat darabokra szakítani, de jó ha az embernek így is tudtára adja a partnere, hogy hányszor volt eddig jó neki.
És szerintem is sokkal jobb ha a szomszédból kéjes sikoltozást hallok, mint ha a fej kopogása jön át a falon:)
És szerintem is sokkal jobb ha a szomszédból kéjes sikoltozást hallok, mint ha a fej kopogása jön át a falon:)
30dbi
Hangos..
Bár az "érzéki gyengéd szeretkezés" közben a halk suttogás sem az utolsó!!!
Bár az "érzéki gyengéd szeretkezés" közben a halk suttogás sem az utolsó!!!
Úgy vagyok ezzel a dologgal,hogy én igenis szeretem ha a partnerem hallatja a hangját,persze nem megjátszva magát!Ugyanis én szeretem tudni,hogy jólesik-e neki amit ,és ahogy csinálom,vagy nem!Hogy milyen hangos?Nem zavar ha hangos,sőt,csak ne játsza meg!
Igazából egyik sem jobb a másiknál. Legalábbis elvileg.
Alapjában véve az egész helyzet függő, de a hangos talán "jobb"
Alapjában véve az egész helyzet függő, de a hangos talán "jobb"
én szívok,mint egy v8-as,baszok,mint a gép és sikítok,mint állat! akkor vagyok jó,ha másnap a barimra ravasz mosollyal rákacsint a szomszéd:)
hangos ám! :)
nincs annál jobb, amikor a barátnőm puncijában vagyok könyékig és nagyokat sikoltozik
Hangos...de őszintén hangos.
kinek a pap kinek a.......
nálunk a barátnöm hangos csinálja
ki kell adni amit érzel..
ez inkább a szituációtól függ.
Bár a hangos jobban izgat...
Bár a hangos jobban izgat...
Természetesen hangos!
minél hangosabb annál izgatobb
tők mindegy csak minél több legyen belöle
Nem vagyok gonosz... csak kreatív XDXDXD
Tudd meg, hogy mocskosul gonosz vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 22. vasárnap 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)
2006. 10. 22. vasárnap 23:44
ne legyél elkeseredve, vedd fel a saját nyögésed és esténként azt hallgasd...
Egyetértek willy, a nyöszörgésben is meg a hiányban is :S
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 22. vasárnap 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2006. 10. 22. vasárnap 23:30
hmm, azok a halk kis nyögések, és sóhajok... rrr...
francba... egyre rosszabb lesz a kedvem ezektől a topicoktól...
előbb ez a nyalakodás, itt meg a nyögés...
francba... egyre rosszabb lesz a kedvem ezektől a topicoktól...
előbb ez a nyalakodás, itt meg a nyögés...