Fontos, hogy ne fojtsuk el az érzelmeinket és hogy mi esik jól nekünk illetve a partnerünknek, a hangokkal tudjuk legjobban közvetíteni. S a kéjes nyögések még fokozzák az izgalmakat. Beszélni is lehet közben, mondani, mi jó, mi nem jó, hogy csináld, kedves stb. Volt egy esetem, munkatársnő, bent a munkahelyen valami ünnepség volt, iszogattunk is, és aztán megegyeztünk, hogy elmegyünk vacsorázni együtt. Ez a bizonyos kolléganőm éppen elvált állapotban volt, már ott bent volt egy kis letyepetye s nekem valamiért haza kellet még vacsora előtt ugranom. S a kis kolléganőm azt mondta, eljön velem, ne legyek egyedül. Aztán otthon akkorát, de akkorát szexeltünk. S ő közben olynaokat mondott, hogy verd belém a faszod, basszál meg, szopjalak le, stb, s ettől még jobban beindultam. Az volt az érdekes, hogy máskor nagyon választékosan beszélt, illedelmes volt nagyon és soha nem mondott illetlen szavakat.
minnél hangosabb annál jobb,de az is vadító tud lenni ha a kéjtől kábulva a füledbe nyögdicsél és liheg...
Természetesen zajos dugás az igazi. Síkítson, nyögjön a csaj. Ha meg oboa van, cuppogjon a dákón bő nyállal.
A legszebb hangja a barátnőm punijának van mikor a kicsit túlméretes lompost hátúlról tologatom bele.A kompresszió és a vácum levegőmozgása az ajkakon fantasztikusat trombitál.Ezen mindíg be-vadulunk
Hangos vagy halk?
Nem mindegy?
Ha jól csináljuk, akkor ez is, az is nagyon jó tud lenni.
Szerintem ez a szituációtól függ.
Nem mindegy?
Ha jól csináljuk, akkor ez is, az is nagyon jó tud lenni.
Szerintem ez a szituációtól függ.
Biza csak hangosan!
Hangos! Az motívál igazán!
Csak hangosan. SAját lakás. a Szomszédok meg had hallgatózzana...
sajna ezt a körülmények határozzák meg, de a hangos az igazi!!!
Hol egyik hol másik!
Természetesen hangosan,vad,izgató beszéddel fűszerezve.Eddig az összes nöm ímádta,nagyon beindulnak tőle.Ugye lányok?!
imádom, ha egy pasi beszél közben.....teljesen beindít......ráadásul néma gyereknek, anyja se.....
hangos egyértelmű mert az még izgat is
enis inkabb hang parti vaok,de nemmindig engedhetjuk meg h hangosan csinaljuk,szoval neha visszakell fognunk magunkat!Akkor a legjobb amikor mindketten kiadjuk magunkbol azt amit maskor esetleg nem lehet!
ha lehet akkor hangosan, de sokszor be kell írni a halkkal is, de az is lehet jó...
nálunk egyszerű a képlet ha gyerek otthon van és már jó mélyen alszik csak is halkan,de ha nincs otthon akkor mehet a banzáj.
Pár honappal ezelött a szomszédom feljelentett mert hangoskodtunk hajnali 3kor a barátommal
Itt sem a hang számít, de tény az a legjobb, amikor halkan kellene, de nem bírja ki.
Imádok hangosan visitozni...Egyszer a szomszéd,(hangyás egy kicsit) azt mondta, hogy feljelent bennünket csendháboritásért...
Nekem az a kadvencem, mikor a csaj halk akar lenni, de orgazmusnál nem tudja visszafogni magát és kijön belőle... Akkor kurvára elégedett vagyok magammal :)