Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 05. 01. csütörtök 16:31  #95
cattta cattta
hangos. halkan aludni szoktak smile
2008. 05. 01. csütörtök 14:51  #94
parow parow
próbáljuk mi csöndbe is ha muszáj (vendégségben pl.)
de akkor is jár egy kis nyöszörgés hörgés morgás .
Halkan olvasni jó csak!
2008. 04. 28. hétfő 20:42  #93
movari movari
Minek visszatartani bármit is!Az az igazi ha el tudjuk engedni magunkat teljesen,szabadjára engedve az érzéseket.Persze az sem utolsó szempont,hogy ez a partnernek is egy visszajelzés,és még tovább fokozza az élvezetet.
2008. 04. 28. hétfő 17:35  #92
kandurmarci kandurmarci
Az a legjobb, ha az asszony szex közben hangos, de csak akkor! Van ilyen?
2008. 04. 25. péntek 21:41  #91
Barbarionguy Barbarionguy VIP
Sikítós, lepedőgyűrős, karmolós...tuti
2008. 04. 25. péntek 19:25  #90
muga_bea muga_bea
hangos, hogy elnyomja az ágy nyekergését! smile
2008. 04. 25. péntek 16:14  #89
Törölt felhasználó (91482)
szerintem hangosan jó a szex!!!
2008. 04. 05. szombat 14:31  #88
Lindy Lindy
Hangos, hangos, hangos..... hmmmmm... De jó lenne most is hangoskodni egy kicsit hehe
2008. 04. 05. szombat 13:44  #87
darcye darcye
alap, hogy a hangoskodás.. smile
2008. 04. 03. csütörtök 19:54  #86
Kollinsz Kollinsz
A hangosság relatív. Múltkor vendégeim voltak, de össze jött egy lehetőség. Azt tudtam, hogy nem voltunk halkak, de csak hetekkel késöbb hallottam vissza, hogy nem lehetet aludni tőlünk. De az mindenképen jó, ha az ember partnere hangos smile !
2008. 04. 02. szerda 12:04  #85
Lion74 Lion74
Szeretem amikor az asszony hangoskodik, csak nem mindíg van rá mód
2008. 04. 02. szerda 10:04  #84
zsozs70 zsozs70 VIP
imádom amikor kiabála nő sex közben .
2008. 04. 02. szerda 09:42  #83
lencsibaby lencsibaby
Ömm...hangos , vagy halk? Én csak a saját példámat tudom felhozni...én mikor oltári nagyot élvezek...egy hang sem jön ki a számon és még a lélegzetem is visszatartom. Dehát nem vagyunk egyformák wink
2008. 04. 02. szerda 07:42  #82
senkialfonz01 senkialfonz01 VIP
Tulajdonképpen mindegy, hogy hangos vagy néma a szex, csak jó legyen... Azért jobb a hangos szex, mert ez jobb visszajelzést jelent.
2008. 04. 01. kedd 16:19  #81
nöstényördög nöstényördög
Nincs két egyforma szex, ezáltal mondjuk el a másiknak mi a jó és éppen nekünk mire van szükségünk! Én szólók smile )) (van amikor a párom szerint egy kicsit hangosan, a lépcsőházban is hallgató - de ez van, ha egyszer jó?!
2008. 04. 01. kedd 09:21  #80
MrEnigma MrEnigma
Régi partner esetében ha mindketten figyelmesek és adni akarnak a másiknak a kapcsoaltuk elején megtanulták kinek mi hol hogyan mikor jó vagy nem.
Az más kérdés, hogy az "Öröm hangjainak szimfóniája" (még mindig kurvára tetszik, amit írtam, totál nárcisztikus vagyok nyes rofl) az élvezeti értéket növeli, mert ha imádod szereted és tudod hogy jó vagy, akkor méginkább jólesik hallani hogy "te vagy az isten". nyes
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 04. 01. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 01. kedd 09:16
Ezt írod:"Új partner esetében meg nem árt jelezni, hogy mi jó mi nem," - ez így igaz, de a régi partner esetében ugyanúgy kell jelezni, hogy mi és főleg mikor és mennyire jó, vagy nem jó, mert senki sem egyforma mindig egyfolytában. Lehet ugyanaz a dolog egyszer jó, másszor nem, vagy nem úgyanúgy. Anélkül dögunalom lenne, mint a viccmesélők a zárkában, amikor megszámozták a vicceket és csak a számokat mondták már be.
2008. 04. 01. kedd 09:16  #79
kandurmarci kandurmarci
Ezt írod:"Új partner esetében meg nem árt jelezni, hogy mi jó mi nem," - ez így igaz, de a régi partner esetében ugyanúgy kell jelezni, hogy mi és főleg mikor és mennyire jó, vagy nem jó, mert senki sem egyforma mindig egyfolytában. Lehet ugyanaz a dolog egyszer jó, másszor nem, vagy nem úgyanúgy. Anélkül dögunalom lenne, mint a viccmesélők a zárkában, amikor megszámozták a vicceket és csak a számokat mondták már be.
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 01. kedd 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 01. kedd 09:02
Hangos szex. HA nem is ablakrepesztő, falrengető, de hangos. Egyik legjobb visszajelzés, hogy jó vagy rossz, vagy semleges? Elvégre nem mindenki szereti úgyanúgy ugyanazt a szexben. Új partner esetében meg nem árt jelezni, hogy mi jó mi nem, elvégre nem mindenki Keller Gyuri (Uri Geller), hogy gondolatolvasson.

Aztán meg ha hallom, a Gyönöyr hangjainak szimfóniáját (olyan szépen tudok fogalmazni, hogy buzi leszek és szerelmes leszek magamba!) az nálam sem marad hatástalan. smile
2008. 04. 01. kedd 09:02  #78
MrEnigma MrEnigma
Hangos szex. HA nem is ablakrepesztő, falrengető, de hangos. Egyik legjobb visszajelzés, hogy jó vagy rossz, vagy semleges? Elvégre nem mindenki szereti úgyanúgy ugyanazt a szexben. Új partner esetében meg nem árt jelezni, hogy mi jó mi nem, elvégre nem mindenki Keller Gyuri (Uri Geller), hogy gondolatolvasson.

Aztán meg ha hallom, a Gyönöyr hangjainak szimfóniáját (olyan szépen tudok fogalmazni, hogy buzi leszek és szerelmes leszek magamba!) az nálam sem marad hatástalan. smile
2008. 03. 31. hétfő 23:12  #77
Bandur Bandur
Én inkább csak ugy közepesen szeretm de volt olyan párom hogy amilyen halkan lihegett a végére úgy nyögött,én a közepes hangerőre szavazok persze vannak körülmények mikor csendben kell na úgy meg nem az igazi
2007. 09. 28. péntek 05:51  #76
Törölt felhasználó (65919)
Hangosság és szexduma két külön dolog. Én amikor elélvezek oriásit üvültök. Nem egyszer, amikor látja a párom, hogy közelítek a csúcshoz, és nem igazán értelmes üvöltét hallatni, befogja a szájam. A párom csak szállódákba üvölt (az elején rájátszik, de aztán teljesen őszintén csinálja), olyan helyeken, ahol amúgy ismeretlenek maradunk, de kurvára jól esik irigykedő pillantásokat összegyűjteni. Más helzyetekben inkább nyögdécsel, attól függően milyen orgazmust hoztunk össze neki.
A szexduma az más. Őt nagyon izgatja, ha szopatás közben, olcsó szopós kurvának kijáró dumával traktálom.
/ 13