Ha csa kegy egyzserű dugásra kell lehet egyedül jelentősége.
Egy rendes kapcsolatnál szerintem tökmindegy
Egy rendes kapcsolatnál szerintem tökmindegy
Azért kipróbálnék egy szüzet ez valahogy még kimaradt.
Malibio ez teljesen konkrét volt! :-D Minden nő szűzen kezdi!
Ha soha senki nem kezdene szűzzel, akkor soha senki nem lenne együtt nővel. Szerintem sincs semmi baj a szűzekkel.
Mi baj a szüzekkel? :-) Az első nőm nem volt szűz, a második meg igen. Az elsőt pár hónap után elhajtottam, a másodikat meg el is vettem. :-D
Ráadásul az első pár alapvető dolgot se engedett meg. :-o
Ráadásul az első pár alapvető dolgot se engedett meg. :-o
(most keresünk hasonló gondolkodású párt, lehet már meg is találtuk) :-))
én nem tiltom meg neki, ha élvezni akarja az életet hát élvezze! egyre kértem vigyázzon magára!
OKsa
Nem, Budapesti.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 09. szerda 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
véletlenül nem szexárdi vagy?
(Ez egy válasz balazs2attila üzenetére (2006. 08. 09. szerda 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 09. szerda 15:20
nekem a legnagyobb élményeim egyike volt amikor a barátnömel, elöször szeretkeztünk /probáltunk/ ugyan is akkor mind a ketten szüzek voltunk. Ami egy kicsit furcsa helyzett volt mert ugye mindketten tapasztalatlanak voltunk, de nagyon nagy élmény volt, együtt megismerni egymás vágyait, szexualitásait. Szerintem nincs ennél nagyobb élmény a szex terén, és bár lehet, hogy az aktus maga sokkal jobb egy tapasztalt hölgyel, de az érzés és tudat, hogy te vagy neki az elsö és neked is ö az elsö szerintem fantasztikus.
üdv,
üdv,
na! erről beszéltem én is te gonosz!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 09. szerda 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 09. szerda 15:21
azért annyira nem rossz szűz csajt betanítani...mert akkor úgy fogja csinálni, ahogy neked jó... én 2 bnőmet is betanítottam anno:-)
azért annyira nem rossz szűz csajt betanítani...mert akkor úgy fogja csinálni, ahogy neked jó... én 2 bnőmet is betanítottam anno:-)
nekem a legnagyobb élményeim egyike volt amikor a barátnömel, elöször szeretkeztünk /probáltunk/ ugyan is akkor mind a ketten szüzek voltunk. Ami egy kicsit furcsa helyzett volt mert ugye mindketten tapasztalatlanak voltunk, de nagyon nagy élmény volt, együtt megismerni egymás vágyait, szexualitásait. Szerintem nincs ennél nagyobb élmény a szex terén, és bár lehet, hogy az aktus maga sokkal jobb egy tapasztalt hölgyel, de az érzés és tudat, hogy te vagy neki az elsö és neked is ö az elsö szerintem fantasztikus.
üdv,
üdv,
de gonosz vagy te kismalac!!
![worship](images/smilies/worship.gif)
Ne kezdjetek szűz csajjal!
Adjátok nekem, mind!!!
Adjátok nekem, mind!!!
![finom](images/smilies/finom.gif)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
![mf2](images/smilies/mf2.gif)
![buck](images/smilies/buck.gif)
ha hosszú távon tervezel, jó a szűz lány, mert még nevelhető (jó értelemben!!).
![wink](images/smilies/wink.gif)
Ugy ahogy mondod szerintem is megtiszteltetés.
osztom...
![circling](images/smilies/circling.gif)
Lehrt, hogy 1 szűz csajjal nem olyan jó dugni, mert azt sem tudja hogy kell egy faszt +fogni, vagy sokkal nehezebb ledönteni, de aza a puszta tény, hogy te dugod meg elsőnek, mindent megér! Szerintem.
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)