Fogalmam sincs mi ez a para. Nem fogom leírni az igazat, mert egyszerűen dicsekvésnek vennétek,de...
Én soha igazán senni hátrányát nem láttam, annak ha a partnerem, akit szerettem és nem egy éjszakában gondolkodtam tapasztalatlan. Hiszen nekünk kettőnknek egymást kellett magtanulni, és igy majdnem lényegtelen volt a korábbi partnerek száma. Amúgy inkább nehézséget jelentett a sok bunkó érzéketlen egoista fasz által elrontott lányokban leépíteni a gátlásokat és rossz szokásokat és fölépíteni egy olyan sexualis életet, ami kettőnknek lehetővé tette, hogy igazán élvezzük egymást.
Néhány év után arra döbbentem rá sokkal egyszerűbb a dolgom egy szűzzel. Hála Istennek nem minden lány hagyja magát elrontani!!! De a többség veszélyezetett különösen a 15-30 éves korban.
Én soha igazán senni hátrányát nem láttam, annak ha a partnerem, akit szerettem és nem egy éjszakában gondolkodtam tapasztalatlan. Hiszen nekünk kettőnknek egymást kellett magtanulni, és igy majdnem lényegtelen volt a korábbi partnerek száma. Amúgy inkább nehézséget jelentett a sok bunkó érzéketlen egoista fasz által elrontott lányokban leépíteni a gátlásokat és rossz szokásokat és fölépíteni egy olyan sexualis életet, ami kettőnknek lehetővé tette, hogy igazán élvezzük egymást.
Néhány év után arra döbbentem rá sokkal egyszerűbb a dolgom egy szűzzel. Hála Istennek nem minden lány hagyja magát elrontani!!! De a többség veszélyezetett különösen a 15-30 éves korban.
Ezt a sok nagyképű dumát... Arra mondjuk kíváncsi lennék h. Ti úgy bújtatok ki h. már elvették a szűzességeteket???
Szerintem is jó sok mindent kipróbálni mielőtt megállapodik 1 nő.. bár az kérdéses h kivel és mikor! egyszer pedig mindenkinek el kell veszítenie a szüzességét és sajnálom azt a lányt akinek veled kellett,folk99
Az elején mindeggyik ezt mondja mert szerelmesek aztán egy jis iő multán rájönnek hogy másokat is szeretnének kiprobálni!
Ez igy lessz hisz te voltál nekik az elsö de ha komoly kapcsolatott akartál volna velük akkor egy idö után rájönnek a fasz izére és félrekurnak!
Véleményeket ide!
Ne kezdjetek szüz csajjal mert hosszutávon megbánjátok! Persze ha csak baszni akkor mehet!