Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2006. 02. 15. szerda 10:43  #27
Mr.Enigma Mr.Enigma
"Ha képes lettél volna megadni a csajnak mindent, amire vágyott, nem keresett volna más pasit. azért, mert gyenge vagy/nem tudtad kielégíteni/ bármi másban kevés voltál neki, ne a nőket szidd!"

Na megszólalt a falu bikája (csak kűr, hogy a tehenek nem tudják!)
Klisé, ha azt mondod a férfiak félrekfélnek a ányok nem és ha a nő megcsal a magam hibája. Volt csajom rendszeresen megcsalt. Nem voltam neki jó? Nagyképűen fog hangzani (hiszi aki akarja a többi fikázást meg meg lehet tartani) de 18-19 éves létére velem volt először igazi orgazmusa. Én fedeztem fel neki először a G-pontját, én voltam az a pasi az életében aki először nem azt nézte hova fejezhetném be, hanem hogy neki mi a jó.
Mégis félrekefélt. Más kérdés, hoyg amióta velem volt igényesebba szexben és az olyan pasikat keresi aki önzetlen tud lenni az ágyban is és tud neki mit nyújtani. Mégis félrekefélt. Indok? "Ha ott lettél volna akkor veled fekszem le."
Ergo nem tudta megindokolni. Vitte a vére. Anyja nem volt, apja nem nevelte meg, így azt hiszi ha valaki megdugja attól többet jelent majd neki. Nála ez pl bőven a gyerekkorra visszanyúló pszichés okai vannak a hűtlenségének. (Megjegyzem az eddigi 4-5 barátját mind kivétel nélkül megcsalta és az indok mindig ugyanaz. Ha ott lett volna akkor nem csalja meg.)
No comment.
Egyébként a hűtlenséget jól indukálja a média (újságok, filmek), persze nem csak a lányok esetében, de náluk látványosabb, mert biológiailag monogámabbnak (Figyelem NEM monogámnak, hanem monogámABBNAK!) vannak beállítva.
2006. 02. 14. kedd 20:32  #26
Gort Gort
ez egy faszság. gunyos1 folk, férfiakkal így van, ha egy nőjük volt csak, akkor majd keseregnek/félrekúrnak, mert kell másik élmény. de férfiaknál sem mindig. nőknél más a helyzet, tudod? ha képes lettél volna megadni a csajnak mindent, amire vágyott, nem keresett volna más pasit. azért, mert gyenge vagy/nem tudtad kielégíteni/ bármi másban kevés voltál neki, ne a nőket szidd! én szinte csak ellenpéldát ismerek (szűz csaj+pasi, összejönnek, hosszan boldogok, együttmaradnak, és a csajnak eszébe sem jut, hogy létezik másik férfi a világon) szóval a következő csajoddal szedd össze magad, és ne benne keresd a hibát! ritka arrogáns öntelt pöcs lehetsz. :) mf3 nőjj fel!
2006. 02. 14. kedd 20:02  #25
Moncy Moncy
Egy Férfit nem elég megszerezni, meg is kell tudni tartani.. és ez a Nők esetében is így van!
2006. 02. 14. kedd 08:36  #24
vazelinator vazelinator VIP Admin
3 év alat meg is kéne dolgozni hogy meg tarsd.
Nem mindig a megszokot dolgokat müvelni.
2006. 02. 13. hétfő 20:54  #23
cicaaa cicaaa
ez sztem is hülye duma h azért hagyott ott.. azért hagyott ott mert már nem szeretett... bár lehet h a kapcsolat kihűlésének ez is volt az oka
(Ez egy válasz Folk99 üzenetére (2006. 02. 13. hétfő 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 13. hétfő 12:37
Arrol van szó hogy megismerkeddtem egy lánnyal aki szüz volt eggyüt voltunk 3évig és eggyszer csak közölte hogy szeretlek de ö szeretne több mindent kiprobálni és én ebbe sajnos nem férek bele! (a több minden:pasik még több buli) Gondolhatjátok ezek után hogy esett a hogy azért maradjunk barátok szöveg! Ezért irtam azt hogy ne kezdjetek szüz lánnyal mert egy idö után kiváncsi lessz hogy milyen lehet egy másik pasival és lelép! Ezért kell egy tapasztaltabb növel kezdeni azt már nem hajtja a kiváncsiság! violent
2006. 02. 13. hétfő 20:33  #22
penge25 penge25
Ha meg azt mondod rá k...va akkor meg ki van bukva rolleyes ! Én is így jártam aztán utánam két héten belül lefeküdt 20 sráccal. Gondolom a 40diknél megállapodik annak meg előadja megint a szende szűzt! Ilyennel is találkoztam már! nyes boxer
(Ez egy válasz Folk99 üzenetére (2006. 02. 13. hétfő 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Arrol van szó hogy megismerkeddtem egy lánnyal aki szüz volt eggyüt voltunk 3évig és eggyszer csak közölte hogy szeretlek de ö szeretne több mindent kiprobálni és én ebbe sajnos nem férek bele! (a több minden:pasik még több buli) Gondolhatjátok ezek után hogy esett a hogy azért maradjunk barátok szöveg! Ezért irtam azt hogy ne kezdjetek szüz lánnyal mert egy idö után kiváncsi lessz hogy milyen lehet egy másik pasival és lelép! Ezért kell egy tapasztaltabb növel kezdeni azt már nem hajtja a kiváncsiság! violent
2006. 02. 13. hétfő 16:42  #21
MM4 MM4
eggyüt voltunk 3évig és eggyszer; kiváncsi lessz

"Eggyébbként" sztm már ez elég a szakításhoz. Valóban célra vezető lesz számodra egy tapasztalt (helyesírásban is)hölgy szerelme.
2006. 02. 13. hétfő 15:25  #20
Törölt felhasználó (322339) VIP
vigyor2 wave
2006. 02. 13. hétfő 15:25  #19
Köszi, Tom! wave igyexem mindig újítani, hogy az imádnivaló édesem ne unjon meg és ne kacsintgasson más felé!
2006. 02. 13. hétfő 15:19  #18
fordítva is igaz ám a dolog némiképp'! az első pasimmal mindketten szüzek voltunk, 2 és fél év után ő lépett le, hogy ki akar több mindent próbálni... köv. pasimnak én vettem el a szüzességét, 2 év... otthagytam, mert zsarolt... köv. pasi ismét szűz volt, eddig 1 évnél tartunk és imádom, remélem, ő nem akar majd másokat is kipróbálni, mert én szívesen megállapodnék mellette!!! csátok! :)
2006. 02. 13. hétfő 14:31  #17
MM4 MM4
A kíváncsiság mindenkit hajt...

A szakításotoknak egész más oka volt bizonyosan. De egy jó kifogás sose rossz.

Nagyon buta vagy, ha felülsz ennek!
2006. 02. 13. hétfő 12:37  #16
Folk99 Folk99
(Ez egy válasz cicaaa üzenetére (2006. 02. 12. vasárnap 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 12. vasárnap 14:16
Szerintem is jó sok mindent kipróbálni mielőtt megállapodik 1 nő.. bár az kérdéses h kivel és mikor! egyszer pedig mindenkinek el kell veszítenie a szüzességét és sajnálom azt a lányt akinek veled kellett,folk99
2006. 02. 12. vasárnap 20:02  #15
bazzeg bazzeg
Bocs az értetlenségért, végig olvastam a topicot és igy már értem miröl vanszo.
2006. 02. 12. vasárnap 16:34  #14
zaga zaga
erről van szó. A delikvens topic nyitónak biztos volt egyetlen rossz élménye (fel akart szedni egy szűz pinát, aztán késöbb jött rá, hogy nini, egy érző szívű leányka ez nem tárgy) és voala megszületet a topic. Na de majd visszaolvasok miért is lett ilyen topicunk!
(Ez egy válasz Ati83 üzenetére (2006. 02. 12. vasárnap 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 12. vasárnap 16:32
Szerintem az ne kezdjen szűz lánnyal, aki nem akar vele komoly kapcsolatot.. Olyan hülyeségeket ír néhány ember, hogy megáll az ész... Nekem 5 szűz lánnyal volt már kapcsolatom és mind komoly volt!
Aki csak egy jó szexet akar az nyilván nem is kap meg egy szűz lányt.
2006. 02. 12. vasárnap 16:32  #13
Ati83 Ati83
Szerintem az ne kezdjen szűz lánnyal, aki nem akar vele komoly kapcsolatot.. Olyan hülyeségeket ír néhány ember, hogy megáll az ész... Nekem 5 szűz lánnyal volt már kapcsolatom és mind komoly volt!
Aki csak egy jó szexet akar az nyilván nem is kap meg egy szűz lányt.
2006. 02. 12. vasárnap 16:23  #12
zaga zaga
értelmetlennek értelmetlen, de érteni azért lehet. Ne kezdjetek szűz csajjal.. e mondat melyik része mely gondot okoz? :) Szivesen segítek!
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2006. 02. 12. vasárnap 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 12. vasárnap 16:00
Ezt a topikot én nem értem?vagy télleg értelmetlen?
2006. 02. 12. vasárnap 16:00  #11
bazzeg bazzeg
Ezt a topikot én nem értem?vagy télleg értelmetlen?
2006. 02. 12. vasárnap 15:40  #10
cicaaa cicaaa
Igazad van , bennem is sok rossz gátlást alakítottak ki az előző barátaim..pl h szégyenlős lettem, megutáltam 1 időre az anális szexet.. szerencsére a mostani 1 tündér és vele elkezdhettem az igazán jó szexuális életet:)
(Ez egy válasz MM4 üzenetére (2006. 02. 12. vasárnap 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 12. vasárnap 15:20
Fogalmam sincs mi ez a para. Nem fogom leírni az igazat, mert egyszerűen dicsekvésnek vennétek,de...

Én soha igazán senni hátrányát nem láttam, annak ha a partnerem, akit szerettem és nem egy éjszakában gondolkodtam tapasztalatlan. Hiszen nekünk kettőnknek egymást kellett magtanulni, és igy majdnem lényegtelen volt a korábbi partnerek száma. Amúgy inkább nehézséget jelentett a sok bunkó érzéketlen egoista fasz által elrontott lányokban leépíteni a gátlásokat és rossz szokásokat és fölépíteni egy olyan sexualis életet, ami kettőnknek lehetővé tette, hogy igazán élvezzük egymást.
Néhány év után arra döbbentem rá sokkal egyszerűbb a dolgom egy szűzzel. Hála Istennek nem minden lány hagyja magát elrontani!!! De a többség veszélyezetett különösen a 15-30 éves korban.
2006. 02. 12. vasárnap 15:38  #9
Zacskóstojás Zacskóstojás
Hát ne is! Én sem vagyok konzervnyitó.
2006. 02. 12. vasárnap 15:22  #8
carlcox carlcox
Ne kezdjetek szüz csajjal! MIért? ez 1 hülyeség, az + hogy + csal-e vagy sem az személyiség függű!!?
...csak én is most akarok 1 komoly kapcsolatot 1ik iylen csajjal...
/ 15